Жилищна сграда „Владислав“ в гр. Варна - проектът, който се разпродава с лекота

18.06.2021 / 15:20 0

Уникално съчетание между функционално разпределени апартаменти и безкомпромисна прецизност
Строителна компания „Конструмакс“ е позната на Варненския пазар като компанията, която дава най-добрите условия за покупка и благодарение на това разпродава проектите си на 100% още преди Акт 14.
Най-новият проект на компанията е жилищна сграда „Владислав“ който за 2 месеца успя да реализира рекордни продажби. От 126 свободни апартамента, в момента останаха само 68 в продажба, които прогнозират да бъдат продадени до края на летния сезон.
Сградата се характеризира освен като отлично място за живеене, така и като невероятна инвестиционна възможност.
Всеки прозорлив клиент ще се насочи към жилищна сграда „Владислав“, защото в нея ще намери превъзходен дом и то за атрактивен бюджет.
Стъпаловидната сграда удовлетворява различни жилищни потребности и вкусове със своите 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти, както на работещия градски човек, така и на хората, които искат да избягат от динамиката в централните градски части.
Жилищна сграда „Владислав“ разполага със 126 апартамента, разпределени в 3 самостоятелни входа. Площта варира от 51 кв.м. до 87 кв.м., за жилища с една и две спални. Помещенията са с нормални размери, геометрично правилни очертания, лесни за обзавеждане и оптимално оползотворяващи интериорното пространство.
Подземни и партерни паркоместа и гаражи решават паркирането и носят удобството и максималния комфорт да защитите колата си от външи въздействия. В подземния гараж с предвидени 69 бр. места за паркиране. На партерно ниво са разположени три търговски помещения, 30 гаража и 35 наземни паркоместа.
Със забележимите и всеобхватни практики на строителна компания „Конструмакс“, жилищна сграда „Владислав“ ще демонстрира колко комфортно и радостно може да се живее!
Локацията, избрана за жилищна сграда „Владислав“, не е никак случайна. След многобройни проучвания на строителна компания „Конструмакс“ и компания за недвижими имоти „Купи в България“ се спряха на парцел в квартал Владиславово, който е в светлината и простора до кръстовището на бул „Трети Март“ и бул „Константин и Фружин“, и в обозрима близост до супермаркет „Кауфланд“ и до веригата „Jumbo“.
За построяването на сграда „Владислав“ са изпозлвани най-съвременни материали, доставени от пазарните лидери в строителния бранш, за по-добра и качествена среда на живот. Всеки един имот се предава на бъдещите собственици в завършен вид до АКТ 16, като Конструмакс предлагат възможност за довършване до ключ.
Колебанието води до хиляди пропуснати възможности! Затова не се колебай, а грабни най-добрата възможност като се свържеш с ексклузивните представители на сградата – компания за недвижими имоти „Купи в България“ на тел. 052/630 830!
Facebook страница: https://www.facebook.com/kupivbulgaria
 
* публикация


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама