Жилищна сграда K-Brilliant на Комфорт ООД е с АКТ 16

19.09.2022 / 15:20 0

Имаме удоволствието да ви информираме, че жилищна сграда K-Brilliant разположена на ул. Братя Бъкстон № 6 е вече с АКТ 16

Концепцията на комплекса е да се създаде визия за модерно градско жилище в естествена среда. В него съвременния човек ще си осигури комфортен и уютен дом в качествена среда, като същевремно ще запази връзка с града и неговите удобства.

Обектът включва три отделни входа, функционални жилища, чудесни инвестиционни обекти с добра възвръщаемост и изискана визия. Сградата разполага с двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с квадратури от 72 до 274 кв.м. Основната част от тях са с изложение изток, запад и юг, като на високите етажи се разкрива гледка към града.

K-Brilliant е избор на висококачествено строителство във Варна, за което гарантира „Комфорт“ ООД. За красивата, но и устойчива на всякакви климатични промени фасада на сградата, е предвидена комбинация от мазилка, клинкер и гранитни плочи.

Районът, в който е разположена сградата, се характеризира като спокойна и тиха зона с отлична репутация и инфраструктура. Той е предпочитан от млади семейства, които са в търсене на по-добрия начин на живот. На около километър се намира търговски обект „Lidl”. В близост са разположени и заведения за хранене, бензиностанции, обслужващи обекти от всякакво естество, аптеки, медицински центрове и клиники.

ВХОД А

ВХОД Б

Повече информация за обекта може да получите на сайта на „Комфорт Брокърс“ www.komfortbrokers.com или да позвъните на телефон 052/ 600 458.

 

*публикацияПроверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама