Жителите на „Траката“ във Варна недоволстват и питат кога ще стигат нормално до домовете си

14.01.2020 / 15:41 0

Редактор: Веселин Златков
e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

снимка: Иван Попов, "Траката"

Докога ул. „Арх. Манол Йорданов“ ще бъде затворена? Това се опитват да разберат жителите на варненския квартал „Траката“, но така и не получават отговор. Това става ясно от публикации в тяхната квартална група във Фейсбук.

Затвореният участък е заради изграждането на кръгово кръстовище в участъка от пътя Варна – Златни пясъци, който е точно под блокираната улица. Кога ще бъде отворено трасето, кой е определеният обходен маршрут? На тези въпроси няма никакъв отговор, затова и на жителите на „Траката“ не им остава нищо друго, освен да се питат един друг. Или да питат работниците от обекта. За съжаление, те също не знаят докога ул. „Арх. Манол Йорданов“ ще остане затворена. „Не получих точен отговор от работещите. Може би докато го завършат“, това коментира авторът на кадъра Иван Попов. „Отиде до 24 май“, коментира с ирония друг участник в групата.

Дали има утвърден обходен маршрут, който е задължителен за подобни обекти? Това знаят май само в Агенция „Пътна инфраструктура“, които изпълняват новото кръгово. И да има, и да няма, за схемата на придвижване не знае никой, така че от АПИ очевидно не са си свършили работа в тази насока. На сайта на агенцията има само съобщение, касаещо промяната на организацията на движението само за пътя Варна – Златни пясъци. Според предоставената информация, нормалното движение по него трябва да бъде възстановено утре, 15 януари. За съседните улици обаче не пише нищо.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама