Жителите на „Траката“ във Варна недоволстват и питат кога ще стигат нормално до домовете си

14.01.2020 / 15:41 0

Редактор: Веселин Златков
e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

снимка: Иван Попов, "Траката"

Докога ул. „Арх. Манол Йорданов“ ще бъде затворена? Това се опитват да разберат жителите на варненския квартал „Траката“, но така и не получават отговор. Това става ясно от публикации в тяхната квартална група във Фейсбук.

Затвореният участък е заради изграждането на кръгово кръстовище в участъка от пътя Варна – Златни пясъци, който е точно под блокираната улица. Кога ще бъде отворено трасето, кой е определеният обходен маршрут? На тези въпроси няма никакъв отговор, затова и на жителите на „Траката“ не им остава нищо друго, освен да се питат един друг. Или да питат работниците от обекта. За съжаление, те също не знаят докога ул. „Арх. Манол Йорданов“ ще остане затворена. „Не получих точен отговор от работещите. Може би докато го завършат“, това коментира авторът на кадъра Иван Попов. „Отиде до 24 май“, коментира с ирония друг участник в групата.

Дали има утвърден обходен маршрут, който е задължителен за подобни обекти? Това знаят май само в Агенция „Пътна инфраструктура“, които изпълняват новото кръгово. И да има, и да няма, за схемата на придвижване не знае никой, така че от АПИ очевидно не са си свършили работа в тази насока. На сайта на агенцията има само съобщение, касаещо промяната на организацията на движението само за пътя Варна – Златни пясъци. Според предоставената информация, нормалното движение по него трябва да бъде възстановено утре, 15 януари. За съседните улици обаче не пише нищо.

Информирайте се само от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама