Журналист: Волен Сидеров е българската Марина Овсянникова

15.03.2022 / 17:00 3

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър Нова Тв

Боя се, че Волен Сидеров е българската Марина Овсянникова, макар и в съвсем друг вариант, в обратна посока. Реагира 24  часа по-късно в обратна посока. Не съм сигурна дали този човек има някаква цел или просто иска да се показва. За мен той е кръгло луд от много време. И е много забавно в Народното събрание, когато се появява и влиза в ролята на журналист, и съм го видяла да разпитва Татяна Дончева и така нататък. За субстанциите е ясно, че нещо се употребява, по-скоро е малко по-тъжно в какво се е превърнал превърнал Волен Сидеров, не че някога е бил нещо велико, но сега има нови заместници. Костадин Костадинов и някакви други взеха неговата ниша и сега се превърна в някакъв призрак, който от време на време е като кукувичка, която напомня за своето безумно присъствие. Вдига скандали и малко играе ролята на някакъв шут.

Така журналистът Ружа Райчева коментира в "Пресечна точка" по Нова Тв постъпката на Волен Сидеров, който днес нахлу в сградата на NOVA.

Тук, докато гледахме видеото, беше много забавно на всички в студиото. Защото този човек е безумен и не може да бъде взето насериозно нищо, което казва, но е много интересна тази теза на д-р Мина Христова, той може би нарочно се появява сега и разсейва, и така малко клоунада, за да замаже очите от други неща, допълни Ружа Райчева.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
Радостин (преди 2 години)
Рейтинг: 128679 | Одобрение: 4734
Жалкото човекоподобно Сидеров пак се представи като гамен, простак и руски  шпионин.
Всеки да си получи заслуженото !
0
7
MrBean (преди 2 години)
Рейтинг: 134879 | Одобрение: -1921
Какво браво бе? Що за неправилен словоред.И как смее да сравнява жена която може и да не оживее,със белия саламандър ,златното пръстче..милонер и любимец на всички престъпни политици.
1
6
Cтамат (преди 2 години)
Рейтинг: 9972 | Одобрение: 3157
Браво на това момиче Ружа! Съгласен съм с всичко което е казала за жалкото човече Сидеров, с едно малко изключение. Костадинов и възрожденските му палета, са пълно подобие на смешкото Сидеров.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама