Журналистът Иво Беров: Поведението на оперативния щаб е обидно към хората. Хокат ни като деца без съпричатие, без съчувствие

28.04.2020 / 14:38 3

Снимка Личен профил Фейсбук

Поведението на хората от оперативните щабове е обидно и би трябвало да бъде обидно за хората. Те се отнасят към тях като към деца. Без съпричастие и без съчувствие. Може би така трябва. Може би така действа българското общество. Може би аз принадлежа към някаква тънка прослойка от хора, които не искат да бъдат хокани.

Защото тази тънка прослойка изпълнява все пак тези мерки, те са хора почтени и никой няма право да ми се кара“. Този коментар направи пред БНР журналистът и блогър Иво Беров, според когото днес сме по-страхливи откогато и да е в историята. „Изведнъж животът придоби много по-голяма ценност. За смъртта не се говори толкова. Тя се скрива, по всякакъв начин.

В миналото хората са били много по-близо до смъртта – на родители, на големи части от населението от войни, от болести и никой не се е ужасявал чак толкова от смъртта“, смята той. Приемали са я като нещо неизбежно, като част от живота. Докато сега изведнъж, в едно общество, което по всякакъв начин утвърждава успеха, жизнелюбието, щастието – всички тези неща са измислица като ценности, те са наложени като ценности преди 30-40 години – условно казано, в средата на миналия век човек е имал задължения, а не правото да бъде щастлив, смята журналистът.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Свободен (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1741 | Одобрение: 416
Нено нахлупи си маската и не се обаждай за измислените мерки - гледай си брифинга на щаба и ръкопляскай.
1
1
Голям праз (преди 1 годинa)
Рейтинг: 12160 | Одобрение: 2850
А Вие случайно да сте чули какви въпроси задават "журналистите"???? На ТЪП въпрос няма умен отговор! Покрай тези ежедневни сутрешни излъчвания разбрах, че 95% от "журналистите" са толкова тъпи, че чак вдлъбнати!!!!
1
2
Нено (преди 1 годинa)
Рейтинг: 8311 | Одобрение: 3071
А какво е отношението на хилядите, които излъгаха в декларациите си и тези, които прескачат всякакви правила и норми. Още не сте узрели да разберете, че точно по-строгите мерки засега ни спасяват!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама