За „Петел”! Новият шеф на ФК Спартак Борислав Георгиев: Убеден съм, че ще финишираме първи

09.01.2019 / 09:23 6

Новият председател на УС на ФК Спартак Борислав Георгиев обяви пред „Петел” какво ще предприеме, за да развива клуба в правилната посока. Бобъра разкри също защо се бави ремонта на стадион „Спартак” и какви нови функции ще изпълнява досегашният спортно-технически директор Мартин Зафиров.

Ето какво заяви Борислав Георгиев:

За треньорския щаб

Твърдо стоим зад Енгибар Енгибаров и той се ползва с нашата подкрепа и доверие. Ще направим всичко възможно да му осигурим напролет пълнноценни условия за футбол - добра  вътрешна организация и финансиране за третия ешелон. Надявам се да се случи.

За селекцията

По настояване на треньора ще бъдат привлечени по-качествени футболисти, с опит в професионалния футбол. Очакваме те да вдигнат нивото на отбора.

Целта

За Спартак тя е една – класиране на първо място и завръщане в професионалния футбол. Вярвам, че ще я постигнем.

За Мартин Зафиров

Той вече е изпълнителен директор и ще отговаря за всичко в клуба, включително и за школата. С него сме заедно от 7-годишни и той ще е дясната ми ръка във Варна.

За стадион „Спартак”

Времето сега е студено и не позволява строително-ремонтните дейности да се извършват в пълен обем. Най-вероятно стадионът няма да е готов до началото на март, каквито бяха очакванията и както ни се искаше. При всички случаи обаче ще е готов по-късно напролет.

За издръжката

Неприятно е, че в момента се самоиздържаме. Това е трудно, тъй като сме наясно, че във Втора лига разходите скачат с пъти и ни трябва сериозен бюджет. Водим преговори за генерален спонсор, за инвеститор, рекламодатели или помощни спонсори. На този етап няма нищо конкректно, но аз смятам, че след като влезем във Втора лига и стадионът ни бъде обновен, интересът към нас ще по-голям и Спартак ще е примамлив и атрактивен за бизнеса. Убеден съм, че тепърва ще се случват хубавите неща в клуба.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
0
5-кеф (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Пари нема действай е процедура изпробвана от мама на магистралата до Побити камъни.
6
7
5-кеф (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
За селекцията,ще се вземат по-качествени футболисти от профисионалния футбол,но пари няма и  сега сме на фаза, ''пари нема,действай''.
6
12
DO SKAPANITE ASPARUHOVCI (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
TOZI SI MISLI ZA  1 MJASTO,  NO  V KOJA  GRUPA. PONE  DA  BESSE NAPISAL, KAK BRESTAK GI BI S 3---1  , TOGAVA  I TOZI EKSPERT  BESSE  V OTBORA NA  SPARTANITE. OTDELNO I KUTEK  ODNESOHA ZA  DA IM DARZI  VLAGA.  A ONZI,,, RENDJO ENGIBAROFFF,,, , DETO SMENI 15 OTBORA, GO  ZNAEME  KOLKO E  KADAREN,  KONTROLI  S MAHALATA  I  DECATA  NA  BALCIK. TOVA  SA TE SPARTANITE  SAS SINJA  KRAV I ,,, BAT  JANKO KONSKIJA CARVUL,,,.
7
7
мучо (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
такава е съдбата на чекии и онаниране.............
15
8
Ликвидатора (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Варненските ''Имена" се осраха тотално ! То не бе И.Петров - ликвидатора,то не бе А.Атанасов - Орела,то не бе А.Фажев - беглеца,то не бе Живко - кюфтето !То не бе Бл.Калфов - тихия,то не бе Кр.Зафиров - въртиопашката ,то не бе И.Станчев - делфина,то не бе Д.Трендафилов - крана,то не бе Д.Дончев - многоликия,то не бе Пл.Михов - дясната ръка на ликвидатора !!! Ай Сиктир от ''Варненските имена"
13
7
... ... ... (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
От всички имена тук, няма никой от Варна.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама