За Коледа е нужна добра компания и още нещо

26.12.2016 / 17:00 0

Наближават коледните празници. На входната врата се поклащат коледни камбанки и всичко изглежда почти готово. Остава само най-важното – да се натъкми и коледната трапеза. За щастие магазин-ресторант "Деликатесен" на "Стария чинар" Ви очаква в гр. Варна, ул. "Цариброд" 25, за да Ви помогне в тази последна, но най-отговорна задача с автентични продукти и подбрани мезета от Балкана и цяла България.

Като за начало погледът Ви ще се спре на суджуците и надениците, които се сушат на място. И това е разбираемо, защото няма друго време на годината, в което сухото мезе да е толкова чест гост на всяка уважаваща себе си маса.

А мезе без вино може ли? Разбира се, че не. Затова тук на помощ идва добрата селекция от вина и ракии, събрани от различни краища на родината. Докато избирате най-добрата комбинация, хвърлете едно око и на суровото месо, което е така приготвено, че само ще скокне във фурната. Подбрани сирена и кашкавали от истинско мляко, кори за баница, хубав хляб, бабино сладко, зимнина по домашна рецепта и много други неща с автентичен вкус, може да намерите в магазина, за да наредите трапеза за чудо и приказ.

Но ако още сте в магазина и вече чувствате лек глад, то качете се на втория етаж и си поръчайте от нашите пици на пещ, приготвени по италианска технология.

За всичко останало запомнете нашия телефон за доставки - 0700 29 900, и не се бойте, че коледната трапеза се реди трудно. Започнете от хубавото мезе и всичко останало ще се нареди като по конец!

 

 

 

Пожелаваме Ви весели празници в добра компания!    

 

 

* публикация

 

 

                            

 

 Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама