За пореден път във Варна: Шофьор блъсна дете на пешеходна пътека

08.01.2019 / 12:38 8

Вчера около 09:40 часа, на варненската ул. «Н. Й. Вапцаров», водачът на товарно «Пежо» М.Т. (41 г.) от Варна, по време на движение, не пропуска и блъска пешеходец - дете, който пресича платното за движение на пешеходна пътека.

Вследствие на инцидента момчето получава фрактура на ляв глезен и контузни наранявания, прегледано е и настанено за лечение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство, съобщиха от полицията. 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Герге ле (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Лапето преценило ли е обстановката, огледало ли се е преди да пресече, или си е бляло телефона?
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
в залта ще продават ел венетки / каза бат ти ху---й / къде са ушеви питам аз / бъкат си в гъза и в носа / вижте ги пред районите /ушеви на цеци пъпеша /
2
0
наградите Дарвин (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Комбинатора, законите за оптиката са двупосочни ако шофьор вижда в последния момент някой скрит зад  дърво, същия този някой вижда превозното средство в последния момент! Та извода е за къв чеп пешеходците се навират на асфалта без да виждат какво има тах. Законите за болката обаче не са двупосочни. Това, че  един е със счупен крак не довежда автоматично, че другия ще го боли.
5
0
пляс пляс (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Да Джонка, слаби шофьори са! Паркират на пешеходни пътеки или на по-малко от 5 метра от тях.
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Е що пресича като има кола на платното? На платна и пешеходни пътеки се пресича зад превозните средства не преди тях!!! Дори и да ви махат с ръка зорна да минете минавайте зад тях. В закона за Движение по пътищата не е регламентирано никъде подкана "зарна мини"
5
0
Комбинатора (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Пешеходната пътека е точно след едно голямо дърво и ако има човек който се кани да пресича ще го видиш едва след като е стъпил на платното. Трябва да преместят пътеката малко по-надолу.
8
0
Гост (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Минах покрай мястото,където беше блъснато детето. И Това се случва точно до зала "Черно море".Там ежедневно минават стотици деца и въпрос на време беше да се случи нещо подобно.На първо място,защото има много лоша видимост от страната на стадиона и залата,заради наличието на огромно дърво и на второ място,че не малка част от шофьорите не спират там! Задължително е да се вземат мерки както около училищата,поставяйки се "легнали полицаи" и светлинни сигнали!
11
1
Джонката (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Щом се случват толкова често инциденти на пешеходна пътека значи, че българските шофьори не могат да карат и има нещо сбъркано с пътните полицаи - корупция, некомпетентност или и двете.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама