За удобството на всеки клиент ... на гранитни мивки

09.03.2019 / 15:56 0

Взимайки в предвид измененията в нуждите (изискванията ) на своите клиенти и пазарната ситуация, от магазини ВЕТО, официални вносители на гранитни мивки SCHOCK за България предоставят гъвкава система за поръчки.

Клиентите могат да направят своя избор на мивка и аксесоари и да се възползват от моментните ценови промоции , като получаването на последните да бъде съобразено с етапа на ползване.

„Кухнята често е помещението, което отнема най-много време и усилия. От нейният идеен замисъл, през проект, до финалната реализация се координира работата на дизайнери, конструктори, мебелисти, търговци на електродомакински уреди и мивки. Практиката показа, че времево отделните елементи трудно се синхронизират. В по- големият процент случаи, първоначално даденият срок бива удължен. Именно по тази причина за удобството на своите клиенти, от магазини ВЕТО предоставяме съобразена с клиента политика за гранитни мивки SCHOCK:

Система RESERVE – Резервирай. Все по- често се наблюдава ситуация, в която клиентите пристъпват към избора на ел. уреди, респективно мивки и аксесоари, преди да са уточнени детайли и срокове по създаване или обновяване на кухненското помещение. След като бъдат подробно информирани и консултирани при нас, те правят своите избори и оформяме поръчка. Ето в този момент прилагаме програмата RESERVE. Клиентите се възползват от моментните ценови предложения на SCHOCK, а ние подсигуряваме съответните бройки и модели за тях, независимо от срока на промоцията. С грижа и търпение съхраняваме резервираните модели до етапа на монтиране, без това да оскъпява поръчката. Имаме случаи, където 6 и повече месеци сме стопанисвали (без да ги ползваме, заяви шеговито Галин Донев - мениджър) уредите и мивките на клиенти. Като крайната наша цел е удобството и удовлетвореността на клиентите ни !“

 

Тази система дава възможност на клиентите на ВЕТО и SCHOCK да се възползват от различни текущи промоции. Харесват и поръчват гранитна мивка SCHOCK на изгодна цена сега и получават същата тогава, когато е необходима. Към момента SCHOCK са обявили следните атрактивни предложения :

1. Гранитна мивка SCHOCK – Formhaus D100 S / Cristalite – 359 лв

Предлага се в 6 цвята

2. Комплект Гранитна мивка SCHOCK – Formhaus D100 S + Смесител Cosmo /pull out/ + Бамбукова дъска - 559 лв

3. Гранитна мивка SCHOCK – Mono D100 XS / Cristadur – 599 лв

Предлага се в 9 атрактивни цвята от премиум материал, без аналог на пазара.

 

Тези и още много други Промоции можете да разгледате на www.schock.bg

*публикация

 

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама