За всяка възраст и за всеки повод! Miki.bg със специална селекция на стилни рокли от цял свят - достъпни цени и бърза доставка

18.10.2017 / 20:51 0

Да откриеш своята рокля в морето от предложения в интернет или по магазините, може да се окаже не просто предизвикателство, а истинско изпитание за нервите. Възраст, стил, качество, цена, бързина на доставката - това не са капризи на съвременната жена, а напълно разумни условия. Ето защо екипът на Miki.bg полага усилия, влага опит и енергия в това да селектира колекции от рокли, които да отговорят на очакванията на клиентите. 


В Miki.bg ще откриете цял арсенал от рокли за всеки повод, стил и възраст. Те са селектирани така, че на достъпни цени всяка жена да има гаранции за качеството на материята, кройката и изработката. Именно затова подборът се прави от колекции, които се предлагат в цял свят.


Всеки клиент на Miki.bg може да разчита на експресна доставка, която се извършва за срок до 48 часа срещу сумата от 3 лева. 


Ако пък искате да опитате късмета си и да се позабавлявате, може да участвате в най-новата игра на Miki.bg. За месец октомври наградата на онлайн магазина е уникална тюркоазена рокля, с която всяка дама ще подчертае красотата си. 


Кликнете ТУК и направете всеки ден свой празник с уникалната селекция на Miki.bg, с която ще бъдете различна всеки път. 

 

 

* публикация

 

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама