Забраниха движението на камиони по пътя Кранево - Варна

08.07.2019 / 15:28 1

Снимка: Булфото

Забранено е преминаването на превозни средства с маса над 10 тона по пътя Кранево – Варна, съобщават от АПИ, цитирана от dnesplus.bg.Причината е опасност от свлачище. Алтернативният маршрут е през селата Кичево и Оброчище. С повишено внимание и съобразена скорост трябва да се извършва движението по пътя от Варна към курорта „Златни пясъци“ поради почистването на реголи и ремонт на тротоари. Участъците, в който се работи са сигнализиран с пътни знаци. На места, поради заемане на едно от пътните платна е възможно да се образуват задръствания.

По трасето се извършва и подмяна на ограничителни системи. По магистрала „Хемус“, между „Повеляново“ и Слънчево, трафикът се осъществява двупосочно в лявото платно в посока Варна. В отсечката от км 406+850 до км 416+200 все още се извършват ремонтни дейности. Затворено за движение е дясното платно.

Ограничено е качването в посока Варна от пътните възли „Повеляново“ и „ Слънчево“, а трафикът се пренасочва по път I-2 Русе – Варна.

Ограничено е и слизането в посока Слънчево и Тополи.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
33
11
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 118246 | Одобрение: -8704
Пътят най-вероятно се ремонтира от нашата община, докато селяците, които го разбиват, плащат в Толбухин.
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама