Задайте посока на своята кариера със Съдърланд

21.08.2019 / 14:14 0

Компанията организира Ден на отворените врати в офиса си

във Варна  на 22 август.

Глобалният лидер в трансформация на бизнес процеси Съдърланд кани всички мотивирани хора, които говорят немски или италиански език да се присъединят и да се запознаят с отворените позиции, работната среда, кариерните пътища и всички вълнуващи проекти, които компанията предлага.

В Деня на отворените врати слънчевият екип на Съдърланд ще посрещне всеки заинтересован и ще отговори на въпросите свързани с кариера в компанията. Всеки, който говори чужд език ще има възможност да премине през първоначално интервю на място и да стартира пътя към новата си кариера още в същия ден.

Заповядайте на 22 август от 10:00 до 19:00 часа в офиса на Съдърланд във Варна на ул. „Софроний Врачански“ 20, сградата на Блек Сий Капитал Център.

Тази година Съдърланд във Варна празнува 3 години присъствие в морската столица. От 2016г. насам офисът във Варна се е разрастнал до повече от 300 служители, като екипът от професионалисти обслужва клиенти за три различни проекта. Компанията предлага отличен пакет от социални придобивки, както и модерен офис на централна локация в града.

 

­­­­­­­­­­­­С офиси в София, Бургас и Варна Съдърланд е един от най-големите работодатели в България. Компанията отваря врати в страната през 2008 г. и оттогава до днес екипът на Съдърланд в страната достигна над 2700 служители в петте й офиса в трите града. Екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 16 езика.

 

* публикация

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама