Задигнаха 5 бона от заможна миска след нощна дискотека

26.11.2014 / 21:27 2

Миската Ана Палашева бе ограбена на излизане от благоевградска дискотека, съобщи struma.bg. 26-годишната красавица, която е студентка по право в Югозападния университет в Благоевград, решила да разпусне след изпит с приятелки.

Оставила скъпия си джип „Ауди Q5” на паркинга зад ГУМ и тръгнала да се забавлява в популярен нощен клуб в събота вечерта. На заранта, около 5 часа, Ана започнала да дава зор да си ходят, но приятелките й настоявали да останат още малко. 

Тогава тя решила, че няма да се съобразява с тях, и си тръгнала сама от заведението. По пътя към джипа се навряла през прохода на Манярската къща, там била застигната от непознат мъж, който издърпал от ръцете й скъпата дамска чанта „Долче и Габана“ и изчезнал.

Младата жена се изплашила от нападението, но след като се окопитила, се отправила към полицията и подала жалба. Тя не могла да опише нападателя, тъй като всичко станало много бързо. Пострадалата студентка обаче казала, че в дамската й чанта има скъп мобилен телефон, маркови очила, парфюм за 300 лв., лични документи, както и златна кредитна карта, всичко на стойност 5000 лв.

По случая тече проверка, която е възложена на разследващ полицай от 1 РУП - Благоевград. На първо време са разгледани видеозаписите от камерите по описания маршрут, който е минала миската на връщане от дискотеката. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
IvaNina (преди 6 години)
Рейтинг: 2565 | Одобрение: 180
крадеца не я е загледал, иначе и друго можеше да й направи!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама