Захариева: Не трябва да правим крачка назад по отношение на изгонените руски дипломати, колкото и некадърно да е решението

05.08.2022 / 17:36 4

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

кадър бТВ

Изгонването на 14 български дипломати от Русия е напълно очакван ход, още повече, че изгонването на 70-те руски дипломати от България от стана на предишното правителство, беше доста непрофесионално. 

Това коментира в ефира на бТВ Екатерина Захариева, ГЕРБ.

В никакъв случай тези 70 изгонени от страната ни руснаци не бива да се връщат, защото ние така ще изглеждаме още по-зле не само през света, но и пред самата Русия. Трябва да се изясни наистина, че става въпрос за реципрочност. Така че мнението ми е, че не трябва да се прави крачка назад в това отношение, посочи тя.

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
ас (преди 1 седмица)
Рейтинг: 107373 | Одобрение: 19808
като имаш предвид колко некъдърни решения са взели герб за последните няколко години разбирам какво има предвид тази корумпирана патка. тя буквално казва че ако отмениш едно некъдърно решение което вреди на българите и българския народ е крачка в грешната посока. и до колкото помня мъжъ на тази патка беше замесен с подпорния хотел в алепо.
1
1
MrBean (преди 1 седмица)
Рейтинг: 97540 | Одобрение: 1775
Тази пишман адвокатка защо си мисли <че разбира от международни дела? Поела го на Бойко няколко/стотин/ пъти и станала компетенция.
1
4
Серж (преди 1 седмица)
Рейтинг: 54018 | Одобрение: 7063
О! Госпожа "конската служба" изплува от блатото...Болест
8
4
danx12n (преди 1 седмица)
Рейтинг: 14228 | Одобрение: 3023
"Не трябва да правим крачка назад по отношение на изгонените руски дипломати, колкото и некадърно да е решението." 🙂 Корифей на мисълта е тая юрдечка. Тоест: решението е некадърно, непрофесионално и в ущърб за бългатската държава и дипломацията, но не трябва да бъде поправяно?!? 
"𝗲𝘂𝗿𝗼𝗮𝘁𝗹𝗮𝗻𝘁𝗶𝗰 𝗳𝗿𝗲𝗲𝗱𝗼𝗺 𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗽𝘂𝗿𝘀𝘂𝗶𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝘂𝘀𝘁 𝗯𝗲 𝗽𝗮𝗶𝗱 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲𝗹𝘆" - обясни робовладелецът на освободения роб, докато му прибираше къшея хляб от ръцете

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама