Захарова: Днес всички сме изкушени. Момчета, дръжте се! Не се предавайте!

24.06.2023 / 16:04 2

Кадър Кадър: Youtube/Bits and Bobs

Говорителят на вътншното министерство на Руската федерация направи обръщение във връзка с напрежението в Москва. То е разпространено от руското посолства в България чрез официалната фейсбук страница. 

Ето какво е казала Захарова:

Имаме един главнокомандващ. Не два, не три, а един. И той призова всички да се обединят.

Това е най-важното сега. Всички имаме собствено отношение към всичко. Но в историята има моменти, когато личните неща трябва да бъдат оставени настрана за по-късно. Дори да си мислиш, че си 100% прав. Защо? Просто защото ако не се обединим сега, ако всеки е за себе си или за своето виждане за ситуацията, всички други неща няма да имат значение. Необходимо е само единство. Единството под знамето на главнокомандващия.

Врагът само чака нашите междуособици. Няма да дочака!

Момчета! Зад вас са деца, жени, вашите родители! Държавата е зад вас. Зад вас е всичко, което защитавате с оръжие в ръце. Зад вас са гробовете на онези, които не пощадиха себе си. Зад вас са бъдещите поколения. Дръжте се и не се предавайте.

Разбирам, че изкушението да поставиш мнението си над интересите на страната и народа е голямо. Но само да му се поддадем, всичко, за което живеем и се борим, всеки на мястото си, ще рухне.

Обединете се. Вие сте братя. Вие не защитавате интересите на отделни хора, а на всички нас. Вие защитавате огромното си семейство. И ние вярваме във вас, както винаги сме вярвали и сме подкрепяли.

Днес всички сме изкушени, изпитват ни. Не се поддавайте! Заедно с Президента! Бог да ни пази!За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
7
cron1 (преди 8 месеца)
Рейтинг: 73121 | Одобрение: -7719
А дано смъкнат дребното злобно човече, което води безсмислена война в сърцето на Европа! Гняв
Марио Кроненберг
7
7
kaka (преди 8 месеца)
Рейтинг: 71214 | Одобрение: 9099
Ей тъпа кифло ,до сега противопоставяхте руснаци срещу украинци нищо ,че бяхте като братя,а сега противопоставяте руснаци срещу руснаци.Знам че комунистическите ви глави са кухи ,но ще видим кави ще ги надробите във собствената си държава.Дошло е време за промени.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама