Захарова: Русия сега определя бъдещето на човечеството

25.09.2022 / 16:23 3

Кадър Риа

Идеологията, която тласка действията на Кремъл, в Украйна става все по-глобална.

Това, което прави Русия сега, определя бъдещето на човечеството – или ще живеем свободни, или ще се разпознаем като роби в колониите. Това написа в Telegram говорителят на Министерство на външните работи на Руската федерация Мария Захарова след речта на руският външен министър Сергей Лавров пред ООН.

"Ежедневна изолация. Делегатите напуснаха ли залата, когато руският външен министър беше на трибуната? О, да. Да има време да му стиснат ръката, след като свърши речта си. Не забравяйте, че това, което Русия прави сега, определя бъдещето на човечеството: или ще живеем свободни, или ще бъдем като роби в колониите. Това се разбира много добре на всички континенти", изтъкна Захарова.

Макар да е с най-големите запаси на природни ресурси в света, икономиката на Русия е с изключително ниска добавена стойност и слаба конкурентоспособност и е по-малка от тази на Испания, която е с 3 пъти по-малко население, но амбициите на Москва са огромни.

Затова и емиграцията е нестихваща. Милиони руснаци, главно специалисти са напуснали страната в последните години, за да работят на Запад - в Европа и САЩ. 

Руските емигранти само в САЩ са около 3,5 милиона души. 1,2 милиона руснаци са избрали да градят бъдещето си в Германия. В Канада има около 500 хиляди руснаци.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 61913 | Одобрение: -28422
Радостине, ти за човек ли се имаш ве маймуно простокирчова? Освен да произвеждаш тор за друго ставаш ли?
2
9
Радостин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 122873 | Одобрение: 3993
Гледайте си руското крепостно бъдеще. Ние човечеството сме си добре, не щем да ни го определяте.
Всеки да си получи заслуженото !
13
4
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
Светът вече е многополюсен. Стига толкова американците да са влезли в ролята на световен шериф. 🙂 И копче сега не могат да кажат на свръх ядрена държава. Остава им само да лаят като бесни псета отатък океана. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама