Зам.-главен секретар на МВР: Полицайката на катастрофата на Околовръстно шосе е играла роля

28.09.2022 / 08:27 6

Редактор: Недко Петров

Стопкадър Нова Тв

Категорично не отговаря на истината информацията, че водачът на Порше Димитър Любенов е бил покровителствен от полицията и преди катастрофата е спрян от полицаи и ескортиран от тях. Това поне показва нашата проверка, която е в момента. Единственото, което отговаря на истината е, че служителка на Шесто районно управление е била на пътнотранспортното произшествие и е изнасяла беседи. Това каза по Нова Тв гл. комисар Станимир Станев, зам.-главен секретар на МВР по повод тежката катастрофа на Околовръстно шосе в София, при която загина 69-годишен фрацузин.

Виктор Николаев припомни на полицейския шеф как свидетели са описали въпросната полицайка, която е била на мястото на катастрофата - служителката на МВР, тя беше в неестествена близост с извършителя на престъплението и неговия съдружник, кикотене, физически контакт, потупване, фамилиарничене. Това е уронване на престижа на много достойни работещи служители в МВР и изключително наподобява случая Семерджиев, казва свидетелката Биляна Борисова.

Както всички знаете, извършителят на деянието е бил с алкохол и с употреба на наркотици. Конкретното му поведение е било плач до агресия, тоест на двете крайности, и с цел да бъде извършена нормален оглед и да приключваме процесуално-следствените действия на място, колежката е изпратена там, за да му окаже чисто психологическо въздействие. Тя се е държала така, за да го успокои и той да даде показания. Тя е изиграла пълноценно своята роля и чисто психологически му е влияла. Така че този случай няма нищо общо с онзи на Семерджиев. Общото между двамата шофьори е, че обичат високите скорости и карат неразумно, уточни гл. Комисар Станимир Станев.

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Нане (преди 1 годинa)
Рейтинг: 29028 | Одобрение: 5033
Всички полицаи са на хорото другите са им сътрудници.Само ако стане някоя по голяма издънка има малко шум леко порицание . А трябва да има затвор нали има пагон
4
0
Серж (преди 1 годинa)
Рейтинг: 128929 | Одобрение: 23944
Открай време милиционерите доказват, че са изключително тъпи, с кретенските лъжи, които измислят, кога са насрани....Болест
6
0
dodo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 11247 | Одобрение: 2047
На кого ли да повярваме на Зам. шефа на МВР или на свидетелката. Май много станаха чадърите.
4
0
Радостин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 110821 | Одобрение: 2446
Имам съмнения , че и този е закрилян от полицията и затова е нагъл убиец. Наркоман и пияница , кара нарочно бързо щото знае , че ще му се размине. Да ама не този път.
Всеки да си получи заслуженото !

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама