Започна ЧЕРЕН ПЕТЪК 2021 в СОД СИЛА

24.11.2021 / 04:20 0

Охранителна компания СИЛА се включва за втора поредна година със супер оферти по повод ЧЕРЕН ПЕТЪК. Тази година промоцията ще обхване не само СОД услуги, а и ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ. Кампанията ще продължи цял Ноември.

СОД СИЛА е създадена през 2013 г. и е с пълно покритие в гр. Варна и региона. Днес фирмата разполага на дежурство с 6 въоръжени екипа на смяна в гр. Варна и 2 въоръжени екипа на смяна в гр. Долни Чифлик.

През 2021г. СОД СИЛА беше избрана от Обшина Варна за доверен партньор, който да охранява редица нейни обществени сгради. Довериха ни се и стотици нови частни, бизнес и корпоративни клиенти. Бяха инвестирани средства в нова СМАРТ СИСТЕМА за автоматично разпределяне на най-близък автопатрул при събитие, обнови се автомобилния парк и униформите на служителите на фирмата.

ОФЕРТИТЕ от ЧЕРЕН ПЕТЪК 2021 на СОД СИЛА:

СОД за вашия обект? – независимо дали имате нов обект без СОД или прехвърляте СОД услуга от друга охранителна фирма към СОД СИЛА, ще получите БЕЗПЛАТНА ТЕХНИКА, БЕЗПЛАТНА ИНСТАЛАЦИЯ, БЕЗ ПЪРВОНАЧАЛНИ ТАКСИ и ПОДАРЪК 3 МЕСЕЦА БЕЗ ТАКСА

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ? – Не влагайте средства в закупуване на скъпа техника. Ние ще се погрижим за видеонаблюдението във вашия обект срещу НИСКА МЕСЕЧНА ТАКСА, БЕЗПЛАТНА ТЕХНИКА, БЕЗПЛАТНА ИНСТАЛАЦИЯ, БЕЗ ПЪРВОНАЧАЛНИ ТАКСИ и ПОДАРЪК 3 МЕСЕЦА БЕЗ ТАКСА

Включете се още сега:

Онлайн: www.sodsila.com/black-friday

На телефон: 0899 609 006

Или в офис на СОД СИЛА:

Офис гр. Варна: ул. „Отец Паисий“ 32, офис 33

Офис гр. Долни Чифлик: ул. „Армейска" 16


 

СОД СИЛА Ви пожелава СИГУРНИ ПРАЗНИЦИ!

www.sodsila.com | Facebook

 

*публикацияПроверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама