Започна ремонт на терена на "Тича"!

18.03.2017 / 13:27 9

Ремонтът на терена на стадион “Тича” във Варна започна. Багерите вече копаят на игрището, на което до преди няколко дни Черно море провеждаше тренировъчния си процес.

Вчера работниците запалиха машините и започнаха да отстраняват тревното покритие. Очаква се работата да продължи след почивните два дни. Предвижда се да се отнеме около 30 см. от стария терен. Ще се изгради нова дренажна, както и поливна система. Тревата ще е специално селектирана и съобразена за климата в региона, а изграждането ще продължи до два месеца. Очакванията са до края на май всичко около стадиона да е готово.

В момента е завършен първият етап от поставянето на осветлението, като до седмица ще започне поставянето на стълбовете в четирите края на стадиона. Докато Тича е напълно обновен, “моряците” ще провеждат тренировките си на стадион “Младост”.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
6
ИББК (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Да го изкопавата и да го махат тоя стадион аман от тъпи пияни пишлемета дето викат и те не знаят за какво, щото всичките БГ мачове са уреди. Ритни топковиците много са си добре в каварна или кранево където и да играят там да си стоят!!!
6
8
дедо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Драги спартаклии, колкото и да плюете и да злобеете и двата стадиона "Тича" и "Варна" ще станат! Просто няма друг начин! Продължавайте в същия дух.........пък нали знаете какво е казал един по-умен от вас: "КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ, КЕРВАНА СИ ВЪРВИ"........та и вашата работа същата! 
7
3
Герге ле (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
"В момента е завършен първият етап от поставянето на осветлението" - да, дупките, които с лъжица щях да изкопая досега Ухилен Заливам се от смях Ухилен
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
На Варна в този момент не ѝ трябва стадион трябва ѝ чисто море което да не се замърсява от каналите.
7
8
ко не ви е ясно (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
На стадионите мястото им е извън градовете. Не ни трябва гюрултия, силно осветление и хулигански прояви преди по време и след проявите.
5
13
стадион Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
То хубаво че багерите копаят на игрището,ама пишете истината за какво точно копаят - правят първи копки за основите на новия мол,който ще се строи там!
6
7
м (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
До две години влизане в Шампионска лига, до 5 години финал, до 10 години купа.
7
3
Камен (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Крайно време беше, много се забави ремонта с тези обжалвания. Тича трябва да си вземе лиценза, само дето изпуснахме този сезон да имаме домакински мачове тук.
7
9
Хемус (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Аз какво ще правя отсега нататък?Единственият смисъл на жалкият ми педерастки живот бе, че Черно море нямат ламби и трева.:dizzy:
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама