Започна се: Софиянец извади БМВ от гаража, върна се да затвори вратата и колата му изчезна!

29.11.2018 / 09:22 11

Кадър Нова тв

В "Овча купел" откраднаха автомобил буквално за 2 минути. Потърпевшият Вергил Боянов слязъл от колата, марка БМВ, заключил я и отишъл да си отвори гаража, за да я паркира, но когато се обърнал, видял стоповете на колата си и как тя завива по съседната пряка.

"Буквално си размених 2 думи със съседа и отидох от отворя гаража отвътре през двора. После видях стопове. Подадох сигнал в МВР и ми казаха, че още 4 автомобила от същата марка са били задигнати в същия ден (сряда) от квартала", заяви той, цитиран от Блиц.
 

"Застрахователите в момента издирват колата, заедно с МВР. Каското ми ще бъде изплатено, но се надявам искрено колата ми да се върне", заяви Боянов.

"Униформените предполагат, че е използвана някаква тапа или устройство, което записва кодовете на ключа, а после крадците просто си я отключват сами. Колата ми се заключва с бутон. Тя е произведена 2013 година", добави потърпевшият.

"Колата ми струва около 22 000 лева. Една от колите, които вчера са откраднати, е намерена. Надявам се и за моята да се намери. Нямам гаранция, просто се надявам колата да бъде върната. Вътре имах лаптоп, хард дискове, цялата ми работа като цяло - всичко, с което се занимавам, за да изкарвам прехраната си. Аз работя в IT сферата".

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
666 (преди 7 месеца)
Рейтинг: 15332 | Одобрение: 4942
Заключена или запалена с ключа на таблото?!
26
71
plabov1080 (преди 7 месеца)
Рейтинг: 48421 | Одобрение: 3631
Така е с БМВ-тата
plabov

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама