Започва ли метла на бунтарите в полицията? Опитват да спрат протеста! Гледат записи от камерите и викат недоволните на "инструктаж"

05.11.2015 / 17:20 8

Все още няма организиран полицейски протест за тази вечер във Варна, научи Petel.bg.

По-рано през деня, униформените са обсъждали блокирането на Аспарухов мост. След разпореждането на министър Румяна Бъчварова за идентифицирането на полицаите, които са били вчера на протест и съответно тяхното дисциплинарно наказание, не са правени никакви последващи организации по протеста във Варна. 

Заповедта на вътрешния министър е сведена до всички началници за незабавно изпълнение, което реално е и започнало в морската столица, научи още Petel.bg. Установяват се протестиращите полицаи чрез снимки и материали, публикувани в медиите. Ще се използват и кадри от охранителни камери, които са снимали протестиращите.

Затягане на вътрешната дисциплина се прави и в момента от полицейските началници по места, които събират униформените и ги инструктират за прекратяване на протесните им действия! 

Очаквайте подробности! 

 "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
3
corector (преди 4 години)
Рейтинг: 5804 | Одобрение: 2544
Аааа, не така!Или си признаваш, че си се насрал или изобщо не се обаждаш!За всички като тебе дето много знаят и лаят без да четат, без значение по какъв въпрос: Чл. 146. (1) Служителите на МВР полагат клетва за спазване на Конституцията и на законите на страната и за лоялност към държавните институции в Република България със следния текст: „Кълна се при изпълнение на държавната служба в МВР да спазвам Конституцията и законите на Република България и да изпълнявам добросъвестно, честно, лоялно, обективно и безпристрастно служебните си задължения, съобразно интересите на държавата.“ (2) Полагането на клетвата се удостоверява с подписването на клетвен лист. Отказът да се положи клетва е пречка за постъпване на държавна служба в МВР. (3) Служителите на МВР не могат да членуват в политически партии, да осъществяват политическа дейност, да изразяват политически възгледи, както и да предприемат други действия по служба, с които се нарушава политическият им неутралитет. Чл. 148. На държавните служители е забранено, включително в извънработно време, да участват в събрания, митинги и манифестации на политически партии, да извършват политическа дейност, както и да предприемат други действия, с които се нарушава политическият им неутралитет.
7
3
corector (преди 4 години)
Рейтинг: 5804 | Одобрение: 2544
Неграмотника вика "до неграмотниците".Явно трябва да си голям тъпак за да не прочетеш закона преди да твърдиш определено нещо.Хайде сега виж закона ЗМВР и кажи къде пише, че нямат право на протест.Нямат право да членуват и да участват в политически мероприятияи партии, малоумнико.Това са социални а не ПОЛИТИЧЕСКИ искания.Аман от неграмотници и тъпаци.
9
4
corector (преди 4 години)
Рейтинг: 5804 | Одобрение: 2544
Нищо не могат да им направят!Могат да ги санкционират единствено по Закона за движение по пътищата за това че са затруднили движението.Най-много по една глоба.Сори!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама