Започва работата на съвместните българо-румънски полицейски екипи по българското Черноморие

30.06.2020 / 21:37 0

Снимка Булфото, архив

През Лято 2020 по българското Черноморие, съвместно със своите колеги, ще патрулират общо 12 служители на румънската полиция, стана ясно на работна среща на тема „Охрана на обществения ред през Лято 2020”, която се проведе в ОДМВР – Варна. На нея присъстваха старши комисар Даниел Пашов, директор на структурата, заместник – директорът на дирекция „Обществен ред” при румънското министерство на вътрешните работи, главен полицейски комисар Иван Кристиан и главен полицейски комисар Дорел Керча – главен специалист в същата дирекция, както и Александру Йоргулеску – аташе по вътрешните работи към посолството на Румъния за България. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. В разговорите участие взеха и началниците на отдели „Охранителна полиция” във Варна, Бургас и Добрич.В рамките на разговора бяха обсъдени въпроси, свързани с охраната на обществения ред в курортите по българското Черноморие в условията на извънредната епидемиологична обстановка. Акцент бе поставен върху общия стремеж към опазване живота и здравето на гражданите с оглед спазването на всички въведени противоепидемични мерки в страната, както и недопускане на противообществени прояви през туристическия сезон както от местни жители, така и от гости на Черноморието.

Бе отчетено постигнатото в годините добро полицейско взаимодействие между България и Румъния, което осигурява обществения ред и сигурност, гарантира спокойствието на домакините и на румънските летовници и не на последно място дава възможност за утвърждаване на добрите практики между двете страни.
 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама