Започват проверки на всички книжки и лицензи за превоз

04.04.2016 / 14:05 1

От днес започват проверки на всички книжки и лицензи за превоз, за които има съмнение, че са получени след плащане на подкуп. Мерките са на вътрешното и транспортното министерство след разкритите корупционни практики в ДАИ, съобщава "Нова телевизия".


 
Специализираният съд остави в ареста бившия директор на "Автомобилна администрация" Цветелин Цветанов и още четирима от задържаните за корупционни схеми. Групата е обвинена, че е събирала така наречената "такса спокойствие" и е издавала незаконно разрешения за упрвление на автомобили.
 
Разследващите са намерили в задържаните над 800 000 лева, за които нямало легално обяснение откъде са.
 
Транспортният министър обяви, че престъпната група действала повече от година и половина, а прокуратурата обеща нови арести на още замесени.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
2
SexStoki (преди 3 години)
Рейтинг: 1028 | Одобрение: 83
Дано да не е само формално
Секс Шоп с БЕЗПЛАТНА доставка

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама