Заради висока скорост: Три момчета на 19 и две момичета на 18 години пострадаха в катастрофи във Варна и региона

18.03.2019 / 12:29 3

В нощна на събота срещу неделя, около 02:10 часа, във варненското село Кичево, водачът на  «Фолксваген» Г.Д. (19 г.) от с. Одърци, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над автомобила и излиза извън пътя.

Вследствие на инцидента са пострадали трима души – пътници от автомобила на възраст 19 години. Тримата са прегледани и освободени за домашно лечение с контузни наранявания, без опасност за живота. 

По-късно в неделя, около 09:20 часа, Варна, на кръстовището на бул. «Трети  март» и ул. «Анна Феликсова» във Варна, водачката на «Фолксваген» М.Ц. (18 г.) от Варна, неправоспособен, поради движение с несъобразена с интензитета на движение скорост, губи контрол и се блъска в стълб от светофарната уредба. Вследствие на инцидента са пострадали две пътнички на 18 години. Момичетата са настанени за лечение с фрактура на прешлени и фрактура на срамна кост, няма опасност за живота им. По случая има образувано досъдебно производство."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
8
0
roskata28 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 2951 | Одобрение: 1446
И в двата случая, току що са взели книжки.......
16
1
pital (преди 1 годинa)
Рейтинг: 2252 | Одобрение: 1157
Всички са минали само с натъртване и уплах. Дано им е за урок. 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама