Засега часовете по кормуване няма да се увеличават

14.01.2020 / 17:01 0

Редактор: Веселин Златков
e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Засега няма решение да се увеличат часовете по кормуване за кандидат шофьорите. Това съобщи в студиото на „Плюс – минус“ по Нова телевизия Малина Крумова, шеф на Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата“. Коментарът ѝ беше по повод днешния протест на автоинструкторите в София.

Крумова коментира, че се обсъждат много варианти за да се засили контрола върху младите шофьори. Все още обаче няма цялостна концепция за това, а е необходима. „Подготовката на шофьора не започва от курса, а от детска възраст“, коментира тя.

„Изпитът е цедката“, подчерта шефката на Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата“. Тя подчерта, че със сигурност трябва да се засилят мерките срещу корупцията при даването на свидетелства за управление на автомобил."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама