Защо арестуваха DJ Станчо? (Видео)

13.08.2017 / 09:33 8

 

 

Арестуваха на DJ Станчо при акция в „Слънчев бряг”, която беше ръководена лично от вицепремиера Валери Симеонов.

Беше иззета озвучителната техника в дискотека в курорта, а DJ Станчо попадна в ареста за 24 часа, защото не съдействал на органите на реда. Тази сутрин в „Събуди се” той разказа повече за акцията и за това как полицията конфискува лаптопа му.

„Не аз определям нивото на звука в дискотеката. Аз съм гостуващ DJ и ми провалиха всички участия, без да ми дадат никакво обяснение”, каза Станислав Пеев.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Музикален ибрикчия на мутрите
2
0
Боко (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Новите играчи искат парче от баницата. Затова патриотът-измекяр Валери ръководи тъпи акции. Музикантчето просто е попаднало случайно там и е отнесло някой друг жандармврийски шут, ще му мине. Не това е важно, а че мутрите продължават да ни управляват под едни или други имена. Няма спасение за БЪЛГАРИЯ, който избяга успя, другите загиват. Дали циганин ще те пребие и ограби или еничар-полицай има ли значение?
4
2
дедо (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ама станчо бил артист, как сеят да го смущават!Паста гьостерица!!!
4
4
Krasimir (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Вси4ко това е прах в о4ите за да ни отвлекат 4е държавата е на автопилот и е пред най големият фалит в съвремнната ни история.
11
1
Слънчака е ОТВРАТ!!!! (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И да ми платите "курорта" за цял месец с консумация на корем и дори сутеньорът да ме урежда всяка вечер с гратис пюслеметина, пак краченцето ми там не стъпва.. а когато се наложи да мина покрай това поругано място-натискам педаля докрай и се вторачвам в лентата на пътя. 
12
2
ПМ (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Само това, че е ди джей, е достатъчен повод за арест.
18
3
Loshiq (преди 11 месеца)
Рейтинг: 5511 | Одобрение: 1456
Точно като гостуващ ди джей (предполага се с повече опит) трябва ло е да иска намаляне на музиката. Защото съм сигурен, че от заведението са казали, че той я е надул. Или просто това е схема за пред проверяващите, че виновни няма, а музиката си гърми по старому.
7
15
Кирчо (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Накакво основание и в качестовото си на какъв Валерката оповестява поверителна информация относно проверяваното заведение? Изобщо какво прави той там? Да беше ортака му Волен и да цели ди-джей Станчо с капачки, разбирам Ухилен. Работа на министър прецедателите ли е да се занимават със столовете и музиката по заведенията? За мен са смехотворни и жалки, но на това се радва основният им електорат...
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама