Защо e добре да рекламирате с ПР публикации в сайта Petel.bg

07.02.2020 / 14:56 0

Информационният сайт Petel.bg е създаден през 2011 г.

Днес дневната му аудитория е над 300 000 хиляди уникални посещения и прави над 1 000 000 импресии дневно в основна и мобилна версия.

 

 

Той е в първата петица на информационните сайтове в България и държи 22% от аудиторията в страната по класация на съвместно проучване на Агенция Ройтерс и Оксфордския университет: https://petel.bg/Petel-bg-e-v-Top-10-na-vsichki-medii-v-Balgariya-v-nay-prestizhnata-klasatsiya-na-Royters-i-Oksford--Darzhi-dyal-ot-22---ot-tsyalata-auditoriya-v-Balgariya__269953

 

Сайтът има общо над 1 500 000 последователи във ФБ, като най-голямата му група Petel.bg е с над 940 000 последователи, а Vihrogon.bg e с над 600 000 последователи.

 

Предлагаме с ПР публикации да отразяваме вашия бизнес, събития, нововъведения и всичко, което чрез нашата многохилядна аудитория може да спомогне за развитието ви:

1. ПР материалите остават 3 дни във водещите новини на сайта, влизат и в рубрика „Акценти“. След това постепено слизат надолу с потока от новини. Завинаги се архивират. Можем да ви предложим няколко начина на съвместна работа:

1.1. Отразяване на отделни ваши събития от наш журналист, който ще напише текста с активни линкове, ще направи снимки и видеоматериал. След одобрение от ваша страна, статията се публикува. Цена - 195 лв.

1.2. Изпращане от ваша страна на готов текст с активни линкове, снимки, видео. Цена - 100 лв.

2. ПР материалите се изпращат готови /текст с линкове и снимки/. Публикуват се в сайта без да остават във водещите новини. Завинаги се архивират. Цена - 50 лв.

3.Публикуване на ПР материали във ФБ групата ни. Цена - 30 лв.

Цените са без ДДС.

Ще се радваме да сме ви полезни! Пишете ни на e-mail: info@petel.bg

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама