Защо e добре да рекламирате с ПР публикации в сайта Petel.bg

07.02.2020 / 14:56 0

Информационният сайт Petel.bg е създаден през 2011 г.

Днес дневната му аудитория е над 200 000 хиляди уникални посещения и прави 1 000 000 импресии дневно в основна и мобилна версия.

 

Той е в първата петица на информационните сайтове в България и държи 22% от аудиторията в страната по класация на съвместно проучване на Агенция Ройтерс и Оксфордския университет: https://petel.bg/Petel-bg-e-v-Top-10-na-vsichki-medii-v-Balgariya-v-nay-prestizhnata-klasatsiya-na-Royters-i-Oksford--Darzhi-dyal-ot-22---ot-tsyalata-auditoriya-v-Balgariya__269953

 

Сайтът има общо над 1 700 000 последователи във ФБ, като най-голямата му група Petel.bg е с над 1 милион последователи, а Vihrogon.bg e с над 670 000 последователи.

 

Предлагаме с ПР публикации да отразяваме вашия бизнес, събития, нововъведения и всичко, което чрез нашата многохилядна аудитория може да спомогне за развитието ви:

1. ПР материалите остават 3 дни във водещите новини на сайта, влизат и в рубрика „Акценти“. След това постепенно слизат надолу с потока от новини. Завинаги се архивират. Можем да ви предложим няколко начина на съвместна работа:

1.1. Отразяване на отделни ваши събития от наш журналист, който ще напише текста с активни линкове, ще направи снимки и видео материал. След одобрение от ваша страна, статията се публикува. Цена - 195 лв.

1.2. Изпращане от ваша страна на готов текст с активни линкове, снимки, видео. Цена - 100 лв.

2. ПР материалите се изпращат готови /текст с линкове и снимки/. Публикуват се в сайта без да остават във водещите новини. Завинаги се архивират. Цена - 50 лв.

3.Публикуване на ПР материали във ФБ групата ни. Цена - 30 лв.

Цените са без ДДС.

Ще се радваме да сме ви полезни! Пишете ни на e-mail: info@petel.bg

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама