Защо е препоръчително да ползваме калъф за телефон

08.11.2021 / 14:28 0

Сигурно сте забелязали, че сред хората в обществото отдавна има едно голямо противоречие по отношение на това дали трябва или не трябва да се използва калъф за телефон.

Това разделение е особено ярко в последно време, тъй като новите модели телефони биват рекламирани като устойчиви на удар, на издраскване и на всякакви други повреди по корпуса.

Нуждаем ли се от калъф или защитата на самия телефон е достатъчна

Макар че съвременните телефони масово се произвеждат с всякакви защити от удар и външни повреди, употребата на калъф или кейс за телефон е силно препоръчителна.  Мобилните устройства действително не са толкова крехки и чупливи, колкото бяха преди, но това не означава, че са напълно защитени.

Освен това, добре е да се отбележи, че онази защита по корпуса, която често виждаме по различни видеоклипове в интернет е характерна за най-скъпите флагмани и премиум модели, които, за съжаление, много от нас не могат да си позволят.

В същото време, голяма част от по-бюджетните модели устройства, колкото и да са красиви, не с отличават с толкова голяма издръжливост, колкото скъпите си събратя.

Ако наскоро сте си закупили нов телефон и го изтървете някъде на улицата, той може и да не се счупи или повреди, но в зависимост от това върху каква повърхност падне, по него лесно може да се появи грозна точка или драскотина.

В течение на времето подобни следи от употреба ще се натрупват във все по-голяма степен и в резултат, устройството ще изглежда грозно, износено и захабено.

Ползите от качествения калъф

Калъфите са достатъчно евтини за да се сменят периодично срещу нищожна сума пари, което е за предпочитане пред това да харчим за нов телефон.

Да не споменаваме, че те се предлагат във всякакви стилове и разновидности, което ви дава възможност да разнообразявате периодично визията на самото устройство. В интерес на истината, много често дори калъфите изглеждат по-добре от различни модели мобилни устройства (вижте в магазина за GSM аксесоари Mytel.bg).

Освен от повреди, калъфът пази и от естествено стареене и мръсотия, които иначе биха се натрупвали по корпуса на устройството. След като сте ползвали телефона си две или три години, той ще изглежда все още като напълно нов.

 

*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама