Защо играчите търсят бонуси без депозит?

31.05.2023 / 09:04 0

Това сигурно е един от най-често срещаните въпроси от появата на този вид бонуси. Анализаторите от Нострабет имат цяла секция за бонуси без депозит и ни показват кои точно брандове с лиценз за България го предлагат. Сигурни сме, че мнозина вече знаят и какво представлява тази идея, но в случай, че сте пропуснали, нека обясним.

Ако разгледате общите условия на стартовите бонуси, тези за презареждане и индивидуалните промоции, то най-вероятно ще забележите, че в общите условия или поне при стартовите бонуси се изисква депозит, преди да предоставят бонуса. Причината е логична, за да се определи размерът му. Почти всеки бонус може да изисква депозит, а след като сме разгледали тази опция, логично е да разберем и какво точно стои зад бонуса без депозит.

Това е средство, което се дава, без да се изисква допълнителен депозит и често може да се предоставя на клиенти по време на по-сериозни дербита, след определена стъпка от залози и други. Няма как да кажем и кога точно се дава подобна оферта, това продължава да е тайна на маркетинговия екип.

Експертите посочват, че подобни скрити оферти могат да се отключат по най-различен начин, дори и ако поговорите с екипа на даден бранд, можете да получите подобна оферта, но това са тънкости, които може да откриете описани по-подробно от експертите.

След като нямаме много точно описание на самата оферта или нейното получаване, какво точно представлява тя. Не очаквайте бонус с размерите на началния, той винаги е един от най-големите. Често получавате тази промоция със сума за 1-2 залога или под формата на безплатна игра или безплатни завъртания на ротативките.

Обърнете внимание и на условията, някои брандове могат да поискат сумата да бъде разиграна няколко пъти, други ще избират игрите и срещите, на които може да направите залози. Далеч сме от мисълта, че бонусът без депозит е предложение, което може да впечатли с размер, но пък е една опция, която позволява безплатна игра и продължава забавлението. Точно това е основата на основните идеи и ни гарантира една по-добра възможност, особено след като това е бонус, който най-често идва в правилния момент.

Някои оператори предлагат тази опция и преди правенето на първия депозит. Какво имаме предвид? Ако още не сте го направили, но искате да тествате платформата или да се забавлявате и да прецените дали условията са подходящи за вас, точно тази промоция го позволява, без да обвързва допълнително. А и нека не забравяме, че не всички опции са налични и видими, преди да има завършена регистрация. Бонусът без депозит ни дава опция да играем, без да правим по-голям депозит.

Тук е моментът да напомним, че тази промоция е по желание и може да бъде активирана или отхвърлена от клиента, както в самото начало, така и по всяко друго. Практиката показва, че малцина се отказват от още една възможност за игра и забавление, все пак не трябва да забравяме, че мнозина предпочитат да играят, особено с бонуси, след като не използват своя собствен депозит.

Редно е да напомним, че бонусите не са гаранция за успех, като същите правила важат и за направени спортни прогнози и казино игри. Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Хазартната зависимост е лечима и винаги може да потърсите помощ. Запознайте се с условията за отговорна игра и се стремете към забавление, а не към невъзможни печалби, това е изискване при всеки букмейкър.

 

*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама