Защо искат спиране на рекламния клип на България

13.01.2018 / 11:52 8

Френска евродепутатка започна кампания за сваляне на рекламния клип на България за европредседателството, защото видя в него толериране на сексуален тормоз. 

Видеото започва с думите: "Когато я срещнете за пръв път, може да ви даде грешен сигнал. Помнете, тук "не" може да значи "да". Не че се опитва да ви обърка, кани ви да я опознаете сами".

"Няма как да не се влюбиш в нея от пръв поглед!" е посланието на клипа, в който двама младежи се запознават във влака и постепенно, обикаляйки страната, се влюбват.

Не всички в Европа обаче разбраха намека за прословутото българско утвърдително поклащане на глава, което често обърква гостите на страната.

В „Събуди се” по Нова тв актьорът Бойко Кръстанов заяви, че е шокиран, че някой може да види сексуален подтекст в клипа. Лично той не е съгласен с мнението на евродепутатката.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Mercenary (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
БРИКС + България!
3
0
Mercenary (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Откога ви разправям, че трябва да се махнем от Еврогейската кочина и да държим здраво за Русия!
4
1
х (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Клипа е красив, само че е като една красива лъжа, за съжаление всичко което се говори в него  не е истина, точно обратното е....И ако сме честни със себе си трябва да го признаем. Самозалъгването ни доведе до над 2 милиона бг, да напуснат тази уж прекрасна страна. Хубаво е да клипа да се гледа и всеки да се замисли : А какво можеше да бъде...
2
1
партизанин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
1,Фландрия е отделно графство,попадало в различни територии.Балдуините са много-I.II.III..,,Попадало е и в границите на Франция,която формира територята си постепенно,присъединявайки Пиемонт,Нормандия и др.Да ни отмъщава Франция, точно за Балдуин..звучи нереално.
5
0
robotron2000 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 20316 | Одобрение: 4831
народът казва не но бате бойко казва да 
5
0
БАЙ ХОЙ (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
минусчев , ЗАЩО БЕ слагаш на единицата минус ? Заради две дребни правописни грешки или ЗАЩОТО ПИШЕ ИСТИНАТА която ти не знаеш !?!?!?!?
10
1
1 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
АЗ ВИЖДАМ МНОГОСТРАНЕН ТОРМОЗ И НАСИЛИЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС ОТ СТРАНА НА ЕВРОПА. НЕПОЗНАВАНЕ И НЕЗАЧИТАНЕ НА НАШЕТА КУЛТУРА И ИСТОРИЯ. ОЩЕ СИ ВРЪЩАТ ФРАНЦУЗИТЕ ЗА ПОБЕДАТА НА КАЛОЯН НАД БАЛДУИН ФЛАНДЪРСКИ. ЗАРАДИ ТОВА И ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е ОРЯЗАНА ПРИ НОЙСКИЯ  ДОГОВОР. КАТОЛИЧЕСКАТА ФЛОТА НА ЕВРОПА Е ПРЕВОЗИЛА ОСМАНЦИТЕ ОТ МАЛА АЗИЯ ДО ВАРНА ПО МОРЕ , ЗА ДА УНИЩОЖАТ ПРАВОСЛАВИЕТО...
4
0
олелееее (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ей това момче  за нищо не става. Никаква култура на говорене, не знае какво да каже. Май хич не е събудил. Само ами, ъъ ,да добре ъъъ, ааа не арзбиам, не разбирам, тегли думите като локум .... ужас просто. А водещата как й текат лигите - хахахахахаха
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама