Затварят за движение част от центъра на Варна заради демонтаж на реклами

30.12.2014 / 18:36 6

На 4 януари 2015 година /неделя/ от 8.00 часа се въвежда временна организация на движение по булевардите „Владислав Варненчик” и „Мария Луиза” до Военноморския клуб (ДНФ). Причината е демонтаж на светлинните реклами с визия „Кока кола” и „Туборг” разположени на покрива на сградата.

Ограничава се движението по бул. „Вл. Варненчик ” в платното, прилежащо на ДНФ посока кварталите, в участъка от Централна поща до централен подлез, като движението на моторните превозни средства  и автобусите на градския транспорт се прехвърля в платното за насрещно движение. Затворено ще бъде и движението по бул. „Мария Луиза” в лентата за десен завой, посока централен подлез, в участъка от пешеходната пътека между ул. „Драгоман” и ул. „Шейново ” до централен подлез.

Затварят се за пешеходци прилежащият тротоар - от ул. „Братя Шкорпил” до бул. „Мария Луиза”, както и подходът на подлеза към работната площадка. Временно се закрива автобусна спирка „Центъра” (ДНФ), като пътниците ще се обслужват от автобусна спирка „Централна поща” посока кварталите, съобщават от общинската дирекция „Управление на сигурността и контрол на обществения ред“.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
magnit (преди 8 години)
Рейтинг: 1210 | Одобрение: 290
Не пак, а отново...
3
0
444 (преди 8 години)
Рейтинг: 368 | Одобрение: -42

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама