Затворникът Илия Борисов разказа потресаващата си история пред Нова тв: Аз съм...жена!!!

19.04.2015 / 12:12 4

Кадър Нова тв

Инес, която се гримира, за да застане пред камерата, всъщност е Илия Борисов. Той предпочита да е тя във всеки един смисъл, разказва Нова телевизия, пише 24 часа.

Как се чувства жената в тялото на мъж и то в затвора, където пребивава само с представители на силния пол? Как се отнасят с нея бандитите, как я ухажват и плашат ли я убийците? Какво знаят мъжете за жените и обратното - жените за слабостите на мъжете?

Инес твърди, че се е родил с женски хормони и ако можеше да избира, никога не би облякъл мъжки дрехи. Слага малко грим, защото все пак е в мъжки затвор и няма как червилото да се харесва на управата. Пасторите не харесвали маникюр и затова няма дълги лакирани нокти, но за сметка на това има големи мечти и дългосрочни планове.

Някъде между дебатите „за" или „против" силикона, „за" или „против" презервативите, „за" или „против" магистралната проституция именно мъжът Инес, който твърди, че е жена в наивната си откровеност, казва доста истини, които другите не изговарят. Той твърди, че: „Всичко е пари!"

Който ме познава, ще каже: Инес е много строг, независимо какъв е, разказва Инес. Не се отдава на ласки. Мен ме интересува здравето. Жал ми е за тях, защото са момчета прекрасни, но са изостанали от света, казва Инес за съкилинийците си. Имам един много любим, казва Инес. Пет години го обичам това момче. Казва се Зачи. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
1
zakluch (преди 6 години)
Рейтинг: 30873 | Одобрение: 5693
Квони занимавате с мангасаряни, гейчета? 
Повече за мен тук Ключодържатели
4
3
iTechnology (преди 6 години)
Рейтинг: 3603 | Одобрение: 1053
Гледах предаването.. това не е нормално...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама