Зеленски се обърна към руснаците на руски език

25.06.2023 / 03:05 1

Кадър Зеленски, Фб 

"Ще го кажа на руски език. Ясно е, че човекът в Кремъл много се страхува и вероятно се крие някъде и не се показва. Убеден съм, че той вече е напуснал Москва.

Обажда се някъде, пита за нещо... Той знае от какво да се страхува, защото сам е създал тази заплаха. Цялото зло, всички загуби, цялата омраза той сам разпространява. Колкото по-дълго е в състояние да бяга между бункерите си, толкова повече ще губите всички вие... всички, които са свързани с Русия.

Какво ще правим ние, украинците? Ще защитаваме страната си. Ще защитим свободата си. Няма да мълчим и няма да стоим безучастно. Знаем как да победим и ще го направим. Победата ни в тази война ще бъде ясна.

И какво ще правите всички вие?Колкото по-дълго вашите войски ще бъдат на украинска територия, толкова по-голям колапс ще донесат след това на Русия. Колкото по-дълго този човек ще бъде в Кремъл, толкова по-голяма ще бъде тази катастрофа".За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
4
kjk (преди 8 месеца)
Рейтинг: 36308 | Одобрение: 4103
"Украйна започна настъпление във всички направления"АнгелчеНамусенШокиран  Включително и настъплението към Москва, вече са пред портите и заедно с Пригожин се карат кой първи да ги отвори:woot:8-)Намусен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама