Златен медал за БОР-ЧВОР на международното изложение Food & HoReCa Exhibitions
Млекопреработващата компания „БОР-ЧВОР” бе отличен със златен медал за продуктите си от серията без лактоза на международното изложение Food & HoReCa Exhibitions в Интер Експо Център.

Лактозата е основният въглехидрат в млякото, тя е дизахарид, съставен от една молекула галактоза и една молекула глюкоза, свързани помежду си. В детска възраст хората отделят ензима лактоза в храносмилателната си система, който разделя двете молекули на лактозата и от там се усвояват безпроблемно от организма.
_%20439x%20637.jpg)
Поради тази причина БОР-ЧВОР реши да се обърне към тази група хора както и към останалите, за да могат без притеснение да консумират основните групи млечни продукти, които произведожа за тях:
*Прясно мляко без лактоза
*Кисело мляко без лактоза
*Сирене без лактоза
*Кашкавал без лактоза
_x.jpg)
Богата, интересна и вълнуваща е съпътстващата програма на Food & HoReCa Exhibitions - Inter Expo Center Sofia и Gastronomix 2018.
От 7 до 10 ноември ще станете свидетели на майсторски класове, демонстрации и презентации на световно ниво.
_%20407x%20639.jpg)
Шоу-дегустации, обучения, професионални форуми и състезания са част от съпътстващата програма на най-големите изложения в хранително-вкусовия бранш и хорека сектора в #България. Цялата програма може да следите тук: https://bit.ly/2ALGQYa

Къде да ни намерите?
☏София: 0884 467 081,
☏ Пловдив: 0884 348 898,
☏ Варна: 0882 283 822,
☏ Русе: 0884 379 203,
☏ Габрово: 0883 222 290
_%20400x%20640.jpg)
*реклама
За реклама в "Петел" на цена от 60 лв без ДДС/30,68€ на ПР публикация пишете на info@petel.bg
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


За да продължите, трябва да се регистрирате в сайта