Зловеща перверзия! Втори извратеняк е гледал как Брайко изнасилва Гошко

08.12.2014 / 13:53 8

Свидетелят присъствал на целия сеанс в тоалетната на ОУ „Антон Страшимиров”, през цялото време се подигравал, пише "Флагман".

Разпитват свидетел, който присъствал на насилване на българско дете в средецкото село Дебелт. Вторият изгледал целия сеанс в тоалетната на ОУ „Антон Страшимиров” и през цялото време се подигравал от страни. След това сам разказал всичко на полицията.

11-годишният Гошко е дете със специални образователни потребности и много трудно се говори с него. Той не спирал да плаче и много трудно говорел. При опитите да бъде разпитан става ясно, че това е второ посегателство върху него от страна на циганина Брайко.

От Агенцията за закрила на детето отказват изявления по случая, тъй като е започнало разследване.
Наблюдаващият прокурор по случая в Средец обясни пред наш репортер, че това е особено жестоко престъпление, но тепърва ще се установява дали е само едно само един ли е участникът. До момента е ясно, че има свидетел. Брайко също си е признал, че това е вторият път, при който напада момченцето, но казал, че първият път не успял.

В петък директорката на училището не е дала изискания от нея списък на всички деца от осми клас. Според прокуратурата, от нейна страна не са предприети навременни мерки.
Днес ще разпитват Брайко пред съдия в Средец. Свикват и извънреден Педагогически съвет, на който той вероятно ще бъде изключен от това училище и ще го преместят в най-близкото – това в Средец, което предполага, че и там ще се създаде паника.

Директорката Таня Вангелова обясни, че на входа на училищните тоалетни ще монтират камери като една от мерките за сигурността на децата със специални образователни потребности тук, тъй като Гошко не е единственият. Ресурсният учител на момченцето е много притеснен и отказва да говори.

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
10
1
Kr1s0 (преди 8 години)
Рейтинг: 789 | Одобрение: 349
Пребийте го като куче, мангала мръсен! После го хвърлете в някое дере да си умира в помията!
Преинсталиране на Windows. Компютърни услуги.
1
0
iTechnology (преди 8 години)
Рейтинг: 3603 | Одобрение: 1053

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама