Зловеща поличба! Икона на Богородица предрекла смъртта на Петър Христов

13.01.2018 / 17:53 7

Икона на Св. Богородица станала поличба в часа на разстрела на Петър Христов, разкрива един от познатите на бизнесмена - търговецът Иван, предава "Телеграф".

На 8 януари сутринта Белчев пътувал с шоумена Митьо Пищова за София, където Пищова му предстоял медицински преглед. В 10,00 ч. сутринта Димитър Маринов спрял колата на бензиностанция край столицата, за да заредят. В този момент малката икона на Света Богородица, която висяла закачена на огледалото за предното стъкло изведнъж паднала.

"Тази икона стои тука от толкова време, не е падала, сега какво й стана изведнъж", зачудил се Пищова. Час по-късно, докато чакали в болницата, Белчев и Пищова разбрали от хората в коридора, че е убит Петър Христов.

Вчера стотици хора се простиха с убития бизнесмен.

"До последно не вярвах, че е той. Накарах даже една жена да ми покаже на телефона си къде точно пише за него в интернет. Звъннах на един приятел и когато и той ми потвърди, едва не получих инфаркт, споделя Белчев. Той разказва, че с Петър Христов се познавали от 30 години. "Беше много добър човек. Като ме срещнеше винаги ми даваше по 50 лева да си имам. Веднъж, докато си приказвахме на улицата, при нас спря възрастна жена и му се ожали, че няма пари да си плати тока. "Колко ти е токът", попита Петър. "Към 150 лева", каза му тя. Тогава Петър бръкна в джоба си, извади 500 лева и й ги даде. "Ето, да си оправиш сметките, каза той. А нито я знаеше, нито я познаваше. Но такъв си беше той, готов винаги да помогне на хората в нужда", разказва Иван Белчев.

Една от последните благотворителни прояви на бизнесмена е свързана с Пищова, на когото той помогнал с пари, за да му бъде направена тежка и скъпоструваща сърдечна операция в София.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
w (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
и каква е поуката:зада разберете дали ще ви разстрелят,трябва да следите иконите на белчев и пищова дали не са паднали?тъпичко,ама нали нещо трябва да пишете
12
0
партизанин (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Така е.Пантю Тотев Пантев-Джуджето ,беще един от най бруталните СИК-аджии,правеше се и на благотворител..
14
0
Гошу (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Поли Пантев преди да го убият също беше станал голям дарител...но Господ забавя но не прощава....!!!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ама големия дето пори жив ли е /  
17
0
2018 (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
тъй ,че преди да се правят на много благотворителни, първо да се погрижат за служителите си и да не крадат! Ма той Господ вижда, не случайно го е намерило пушкалото!
20
0
2018 (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ама други хора имат друг опит: . . . цитат от мрежата: "Истински бях изплашена от заплахите на този, който го застреляха преди седмица. Кандидатствах за работа при него и след третото интервю, ме въведоха и той ме попита:" Ти ли си най-добрата дотук?" После ме попита колко заплата искам. Споменах какво съм получавала в предходната ми месторабота и последва една тирада, как трябва да работя за половината от това, защото съм била супер нагла и защото той щял да дискриминира всичките си "верни" служители, ако допуснел това....Излязох, без дори да се сбогувам. На другия ден в 6,00 сутринта последваха въпроси и заплахи по телефона защо още не съм на работа и за каква съм се мислела. Слава богу, вече не е жив!" ... и след няколко коментара това: "Не се радвам. Бих се зарадвала, ако имаше кой да разстреля и останалите милион работодатели, които са точно като него" ....
21
0
2018 (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
пфффффф тя като е пднала иконата той вече е бил пътник и минал да се сбогува с приятелите си! Така ,че не иконата е предрекла, а той е дал знак! ИИ като вземете да си смучете от пръстите глупости! Хем не разбирате другия свят, хем и другите заблуждавате!
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама