Зловещото откритие в "Къщата с привиденията" в Дисниленд

04.04.2016 / 15:00 1

Атракционът „Къща с привидения” в Дисниленд в Париж е на път да се сдобие с допълнителна зловеща слава, съобщи The Local.

Увеселителният парк е бил затворен, за кратко в събота след като на територията на една от стаите, наричана „Стая на страха” бе открито тяло на мъртъв мъж. След разследване, полицията е установила ,че починалият е на 45 години, работник в Дисниленд, който е бил назначен на работа през 2002 година, предаде "Блиц". Във връзка с неговата смърт е започнало полицейско разследване.

Според лекари, които са били извикани на мястото на инцидента, човекът вероятно е починал от токов удар. Не е ясно как опитен работник ще допусне това да се случи, коментираха от разследващите органи. 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
SexStoki (преди 3 години)
Рейтинг: 1028 | Одобрение: 83
Тематично :wassat:
Секс Шоп с БЕЗПЛАТНА доставка

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама