Знатната свекърва на Тамара захапа българите и отсече: Ето ви я, народе, "грозната" Мис България (снимки)

25.11.2017 / 22:41 25

Темата около новоизбраната Мис България 2017 е все така актуална с всеки изминал ден. Във вторник Блиц разкри, че тайнственият приятел на новата Тамара Георгиева се казва Стивън Роуз.

Оказаха се верни твърденията, че журито на конкурса било предупредено, че Тамара е снаха на влиятелен българин. 

Стивън е само на 21 години, но е наследник на богата фамилия. Майка му е уважаваната Катя Роуз – собственичката на прочутата Rose Fashion House. Тя е и носителка на титлите Мисис България 2011, Мисис Европа 2012 и Бизнес дама благотворител 2013. Знатната свекърва на Тамара - Катя Роуз, реши да я защити от многото нападки по неин адрес по доста интересен начин – със статус във Фейсбук.

Ето какво написа тя (публикуваме коментара й без редакторска намеса):

"На безкрайна жлъч е способен народът. Изля се какво ли не от Неделя и продължава. Сега е мой ред.  Ето ви я, народе, "грозната" Мис България. Ето ви я от моя фотоапарат, без "да е играл Фотошопът"- не мога, а и не искам да го използвам - в нейния случай не се и налага.

Ако някога в жалкия ви живот, зает от това да плюете, а не да преследвате мечтите си, ви се случи за 15 минути да общувате с Тамара, ще съжалите стократно за всичко написано. Едно нежно, мило и добро момиче, запазило достойнството си в ужасната действителност. Едно момиче, което не просто мечтае, а от както я познавам РАБОТИ за мечтите си.  Тами, ти си един ПРЕКРАСЕН човек! Дръж главата си високо вдигната и се радвай на победата! Изживей щастливо сбъдването на мечтата си! Не позволявай на хорската завист, да помрачи щастието! Ти си заслужи победата!“

 "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
32
3
Loshiq (преди 2 години)
Рейтинг: 5662 | Одобрение: 1337
Тази и визия се дължи на прекомерното отслабване. Верно, че лицето и е малко несъразмерно и отблъскващо. Но най-гплемия и проблем е слабоста. Кожата при много слабите загрубява, появяват се бръчки, скулите изпъкват, профила се изостря, особено брадичката и носа. Получава се визия на баба Яга. Затова да се сърди на себе си а, не на хората.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама