Зов за помощ: Да дарим надежда на Бобчо

02.03.2017 / 21:12 2

11-годишното дете има нужда от рехабилитация зад граница

11-годишният Бобчо има нужда от нашата помощ, за да се почувства по-добре. На 8-месечна възраст на детето е поставена диагноза „Детска церебрална парализа, квадрипирамиден синдром – тежка степен”. 

Божидар Спасов развива и тежка форма на епилепсия, резистентна на лекарства. Вече 10 години рехабилитацията е непрекъсната, провеждани са му и многобройни други терапии, както и медикаментозни лечения, но лекарите признават, че терапевтичните възможности вече са изчерпани.

Родителите на Божидар са получили предложение от "Лив Хоспитал" в Турция, за 3 курса вливане на собствени стволови клетки и един месец рехабилитация.

Стойността на лечението е 38 000 щатски долара. Център Фонд за лечение на деца в чужбина отказва финансиране, тъй като се касае за експериментален метод на лечение.

На името на Бобчо има разкрита дарителска сметка в Уникредит Булбанк: BG81UNCR70001521373481 като титуляр е самия той - Божидар Спасов. 

Може и да изпратите дарителски SMS с текст на латиница DMS BOJIDAR на номер 17 777 (за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel). До момента чрез SMS-и са събрани по-малко от 1000 лева. 
 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Лоша (преди 6 години)
Рейтинг: 3153 | Одобрение: 1003
Стана ми болно за това дете , синът ми е на 11 год. като го знам какъв е и как постоянно мисли щуротии и гледам това дете - негов връстник към когото живота е бил прекалено суров.....Дано успеят да се съберат средствата и лечението на детето да бъде успешно.
КОГАТО НЯМА ДРУГО И ПАДАНЕТО Е ЛЕТЕНЕ

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама