Зов за помощ! Помогнете на 20-годишната Десислава да върви и живее отново нормално

08.11.2018 / 16:38 0

20-годишната Десислава се нуждае от помощата на добри хора. Тя страда от коварна болест, а средствата, необходими за лечението й, са непосилни за нея.

Ето какво пише тя:

"Здравейте, казвам се Десислава. 
На 20 г. съм и от както се помня страдам от кифосколиоза или казано с други думи, вродена аномалия на гръбначния стълб и костите на гръдния кош. Това пречи на сърцето, белите дробове и други органи в моето тяло да функционират правилно. Когато съм била дете, лекарите казвали на майка ми, че трябва да укрепне костната ми система, за да е възможна операция. Дори че е възможно с времето изкривяването да намалее. Но уви,не и при мен. Времето само задълбочи проблемите и инвалидността ми от 75 процента нарастна до сегашните 85 .Сега трудно правя повече от десетина крачки, без да се задъхвам и да ме заболи гърбът. Претърпях операция на предсърдна стена, а белите ми дробове са притиснати. Наскоро известен лекар ми каза, че трябва да съм щастлива, че изобщо мога да ходя. Аз вярвам, моля се и мечтая за онези неща, които дори не правят впечатление на повечето здрави хора. Мечтая, че някой ден ще мога да изляза и да се разходя свободно, а защо не и да се затичам, или вечер да мога да легна по гръб и да заспя спокойно. Какво ли би било да мога да се движа свободно?Не знам, но и не спрях да мечтая, да вярвам и да се моля, че някой ден ще разбера. Добрата новина е, че молитвите ми сякаш бяха чути. Наскоро, за наш късмет, мой и на моето семейство, световно известен доцент в гръбначната хирургия, на име Зафер Токташ посети България. Благодарение на една медицинска организация - “Медикъл Караджъ”, ние имахме шанса да се срещнем с него и той да ме прегледа отблизо. За първи път, предвид тежкото ми състояние, пред мен стоеше лекар, който ми даде надежда, че може да ме излекува, чрез оперативно лечение и поставяне на импланти на гръбнака. За това обаче са нужни 45000 евро или около 90000 лв., непосилни за мен и семейството ми. 
Моля помогнете да опитам, преди състоянието ми да се влоши още повече и да бъде късно. За да съм по-дълго сред вас и да разбера какво е да живееш нормално. 

IBAN: BG93STSA93000025655789 BIC: STSABGSF 
Титуляр - Десислава Ивайлова Кошова 
Pay Pal: desieprincessa85@gmail.com или paypal.me/helpdesi 
helpkarma; Да помогнем на Деси/help Desi Титуляр - Десислава Ивайлова Кошова 
Благодаря ви! "

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама