Зовеш хората да намалят емисиите, а после се "мяташ" на мощния автомобил на НСО

12.12.2019 / 20:52 7

Кадър фейсбук

Открай време кметът на София Йорданка Фандъкова зове столичани да слязат от автомобилите си при всяка възможност и да използват градския транспорт, за да бъдат намалени вредните газове в града. Самата тя веднъж-дваж се качи на тролейбус и автобус при предварителна организация от Столична община, за да могат медиите да ѝ ударят нужното рамо с предизборния PR, разказва fakti.bg.

Днес Фандъкова присъства на форум за качеството на въздуха, където припомни, че най-големият проблем в София е горенето на отпадъци при битовото отопление. Минути след като за пореден път тя апелира столичани да потърсят алтернативни източници на твърдото гориво при отопление и да се качат на градския транспорт, за да се облекчи трафика, кметът се "метна" на мощния служебен автомобил на НСО и потегли.

Припомняме на кмета на София, че, ако иска да даде личен пример на столичани, от жилището ѝ в южните квартали до местоработата ѝ на ул. "Московска" 33 има удобна директна тролейбусна линия - №7.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
cron1 (преди 7 месеца)
Рейтинг: 17450 | Одобрение: 2920
Вие не разбрахте ли, че всичко, казано в парламента, е ДЕМАГОГИЯ?!?ГнявГнявГняв
3
0
UFO (преди 7 месеца)
Рейтинг: 543 | Одобрение: 268
Ама нека си го горят та нали нашите любими политици и те си го дишат , да са живи и здрави и поздрави на техните родители .Където и да се обърнеш само за София говорят , сякаш там е центъра на света , Софиянци дишайте спокойно , и се наслаждавайте на гледката Изплезване
1
3
MrBean (преди 7 месеца)
Рейтинг: 33682 | Одобрение: 5082
А какво мислите ще гори ТЕЦа на Доган....?
4
0
robotron2000 (преди 7 месеца)
Рейтинг: 28513 | Одобрение: 5648
Наглост и безочие са ГЕРБ преди изборите, няма да вдигаме данъците поне 10 години, два дена след изборите, вдигаме данъка..  забранено горенето на боклук, а пък внасят тонове боклук от европа да го горят.. ама той този въздух, пак там се връща, какво си мислят европейците, да ама твърдите частици от гореното падат като пепел и тровят почвата с менделеевата таблица.. утре ще спре да дава реколта земята, а без реколта няма пчели, а без пчели няма растения:wassat: господ ни даде райска градина, а ние я превърнахме в пустиня.. :wassat:
5
1
Sand (преди 7 месеца)
Рейтинг: 14195 | Одобрение: 5030
Празни приказки на комунистическя боклук от Самоков.Трепане до откат на тези компири.
4
1
Чичо (преди 7 месеца)
Рейтинг: 38774 | Одобрение: 5844
Нормално, герберастка работа.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама