Зверство край Варна! Пребиха собственичката на фермата за малтретирани животни! Две овчици влезли в чужд имот

16.03.2015 / 16:31 24

снимка: Фейсбук

Собственичката на фермата за животни, пострадали от човешко насилие, Вера Трендафилова, е била жестоко пребита от свой съсед. Стопанството е в село Орешак и от години в него намират спасение четириноги в беда. Инцидентът с Вера е станал на 9 март пред входа на дома й. Поводът – две овце излезли да пасат на полянка извън оградата на фермата.

Пострадалата жена има медицинско и смята да съди нападателя. На агресивната атака е присъствал и негов съсед. Двамата мъже нееднократно отправяли закани, че ще намерят начин да затворят стопанството. Пред Дарик Варна Вера Трендафилова беше категорична, че няма да се откаже от фермата.

"При нас цари пълна хармония, животните са обучени да работят с деца, правим летни лагери. Същества като тези двамата изверга, които цял живот са се хранили с животните, които отглеждат, и ги убиват със собствените си ръце без да им мигне окото, е нормално да извършат насилие", коментира Вера, според която мъжете са я нападнали след употреба на алкохол.

Става въпрос за двама съседи на стопанството, които са пенсионери. За единия има съмнения, че не е психически стабилен. Въпреки това мъжът имал оръжие. Миналата година Вера е пуснала жалба в полицията срещу него, но заради липсата на свидетели не последвала реакция.

"Тъжното е, че действията на полицията не са ефективни. Какво са ги предупреждавали, не знам. Минаха няколко месеца и набезите им започнаха отново. Дразнят ни, предизвикват ни, вървят след нас и ни снимат", оплака се жената. Тя е категорична, че семейството й никога не е давало повод за негативно отношение.

По нейни думи, не толкова физическите, колкото психическите последствия от побоя ще й отнемат време, за да се възстанови.

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
zakluch (преди 6 години)
Рейтинг: 30929 | Одобрение: 5669
Ужас, не сме хора, зверове сме
Повече за мен тук Ключодържатели
9
5
memom (преди 6 години)
Рейтинг: 3775 | Одобрение: 235
Малумници трябва съд
3
1
AlSists (преди 6 години)
Рейтинг: 1270 | Одобрение: 590
Един път "varna ", друг път "Odesos", ама явно, че освен котки и много папагали продава!!!
11
2
memom (преди 6 години)
Рейтинг: 3775 | Одобрение: 235
Хората вече превъртяха всички са супер изнервени и от най малкото палят.
7
9
Odesos (преди 6 години)
Рейтинг: 1535 | Одобрение: 100
Две овчици влезли в чужд имот
Магазини за котки във Варна”
11
7
RADI (преди 6 години)
Рейтинг: 2502 | Одобрение: 1522
Това звучи абсурдно и щеше да е смешно, ако беше виц.
25
7
Лео (преди 6 години)
Рейтинг: 1656 | Одобрение: 501
Тук, като гледам, масово сте говеда. Къде ви е проблемът с жената с добронамерената кауза, че да защитавате двамата глупаци, единият от които е луд (буквално) и притежава оръжие (меко казано опасна комбинация)? Дразнела ги нейната... и с какво ги дразни? Първо, никак няма нещо НЕселско в това да отглеждаш животни. Второ, каквато и да им е причината да се "дразнят" от фермата ѝ, дайте в такъв случай да приемем за нормално всеки да пребива този, чиято ферма го дразни, а? Да забравим всякакви цивилизовани начини... пълна трагедия сте тук в тия коментари. Щели да праснат прасето на съседа. Прасваш нейна собственост, при това жива. Гледай теб да не те прасне някой!
3
13
Odesos (преди 6 години)
Рейтинг: 1535 | Одобрение: 100
Зверство край Варна!
Магазини за котки във Варна”

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik