Издирват мъж с камуфлажни дрехи за убийството на диджей Тодор във Варна

27.02.2015 / 23:16 3

Мъж с камуфлажни дрехи издирват разследващите бруталното убийство на диджея Тодор Тодоров – Теди, твърди БЛИЦ. Криминалистите разполагат с информация, че именно въпросното лице може да е извършителят на престъплението.

Към момента от полицията и прокуратурата отказват каквато е да била информация във връзка с касапницата пред вх. „А“ на блока на „Осми приморски полк“ във Варна, познат като Китайската стена. Източници на БЛИЦ обаче разкриха, че се издирва един извършител. 

Той е чакал 45-годишния Тодор е пред входа му, докато диджеят е бил на гости в същия блок. Малко след 22 часа Тодоров си е тръгнал и нападателят го е атакувал пред входа. Намушкал го е 4-5пъти в областта на гърдите. Причината за смъртта е остра кръвозагуба, довериха разследващи. Една от прободните удари е разкъсал аортата на Тошко.

Както вече писахме, диджеят Теди от Девня бе убит пред дома си вчера вечерта. Полицейски екипи пазили местопрестъплението през цялата нощ, а в светлата на част на деня бе направен последващ оглед. Криминалисти откриха нож, захвърлен до дърво, на метри от мястото, където лежало тялото на убитият Тодор. Според източници на БЛИЦ обаче е твърде вероятно това да не се окаже оръжието на убийството. Тепърва ще се извършват експертизи, както на острието, така и на кървави петна пред контейнерите за боклук, които са разположени на 20-ина метра от мястото, на което е намерена жертвата. 

Комшия от съседния вход обясни пред наш репортер, че съпругата му мярнала вечерта мъж в черни дрехи, който спринтирал пред входа на Тодор, а минути по-късно станало ясно, че той е убит. Според отлично осведомени източници на БЛИЦ обаче, това няма връзка с престъплението. 

 

снимка: Булфото


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама