Шокиращи разкрития! Ето кой е зверски убитият до "Китайската стена" във Варна!

27.02.2015 / 12:10 8

46-годишният диджей Тодор е жертвата на зверското убийство в района на "Китайската стена" във Варна. Мъжът живее точно на мястото, където е убит. Хората го знаят като много добър човек. Неговият апартамент в момента е запечатан. Има брат близнак и сестра, родителите му живеят в Девня. Работил е като диджей по курортите.

Съседи се оплакват от набези от наркомани в района. Неотдавна имало инцидент с момиче, на което младеж дръпнал чантата, но никой от съседите не може да си представи, че Тошко, както го наричат, може да има врагове. "Много добър, много чист човек", коментираха съседите.

В апартамента, в който е живял, е бил с родителите си още от раждането си, но те се преместили в Девня на по-късен етап. Преди години се разделил със съпругата си, но не е спирал да се грижи за нея и за сина си. Според съседите момчето е на 16-17 години. В грижата си за тях след раздялата Тошко им е купил апартамент, за да живеят спокойно.

Съпругата на един от съседите последно е видяла Тошко снощи около 19:00 часа, когато е излизал от входа. Часове по-късно вече е бил намерен мъртъв, като кървавите следи сочат, че той е бягал от нападателя си, въпреки раните, които вече са му били нанесени. Съседите казват, че той е бил хубав, строен, много добре поддържан мъж. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
0
subaru55553 (преди 6 години)
Рейтинг: 420 | Одобрение: 220
До БГ, че то не само в квартал Левски е така ... така е из цяла Варна.
11
3
Уйо (преди 6 години)
Рейтинг: 37955 | Одобрение: 8010
Критика, май теб трябва да изръчкат! Нищо чудно някой ненормален клошар да го е убил. Дано хванат ножаря и да го заключат за достатъчно много годинки на топло.
3
19
Losh (преди 6 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
Започват убийствата в Варна , когато един даде тон . . .

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik