Росен баш-Майстора: Руините на древен Йерусалим са под Варна

25.12.2019 / 12:41 9

од днешния град Варна са руините на древния град Йерусалим – там, където е съден и разпнат Иисус.Това сензационо твърдение публикува в интернет групата „Клуб на изследователите на истинската българска история“ анонимният изследовател, представящ се като Росен баш-Майстора, пише "Монитор".

„В българската история има огромни несъответсвия, но да се обясни всичко с два реда е невъзможно. Който е интелигентен, ще следи и разбере. Има големи умишлени измествания на български царе, години и събития, за да не може да се разбере истината. С българската история е извършена огромна кражба. Тези неща стават през 19 век.

Например, Англия си измисля нова история, строи Стоунхендж в началото на 20 век. Израел през 19 век строи Йерусалим, за да оправдае нахлуването си в Палестина. Който иска, да намери стари снимки в интернет. Ще види, че на мястото на сегашния град там няма нищо – една крепостна стена няма, само голо село. Но да ги оставим“, коментира авторът на сензацията, цитиран от novavarna.net.

„Който държи миналото, има властта и над бъдещето. Доминиращите са унищожили нашата история, преправена и лъжлива я четат децата ни. Самото място на разпъването на Христос е нависоко – в сегашния квартал „Галата“, който носи името си от племето Галате, което е разпнало Христос. Християнството се заражда в България. Първия кръстоносен поход не е да пази християнството, а за да го унищожи.

Те нападат Йерусалим и го унищожават... грешни са всички години и събития, а България не е била под византиско робство… Първият нов Йерусалим се строи по късно до Константинопол на 30 км. от него имитират всичко взето от тук. Третия се строи, както казах в Израел през 19 век… Годината на разпъването на Христос  е друга… Българската история е запълнеха с преувеличени години - византийско и турско робство и много други исторически заменки и измислици...

Разбирате, каква огромна кражба е направена на българската история... А истината е, че Борис наистина разпространява християнството в цяла Европа, но в други години и събития… То не му е наложено от Византия, а обратното  - Борис ги прави християни… Затова е нападнат от европейски рицарски войски, за да намалят власта и влиянието, която е придобил. Всичко е обърнато обратно от …. знаете кой,,, Има много, но не му е сега мястото…

Гробницата, в която е възкръснал Иисус се намира в България. Била е малка пещера, пригодена за гробница. Оцелял е рунен надпис за Иисус, който гласи: „Тук е положен свят човек с божий произход“. Той е в тази гробница с водоравен отвор, положен е тук след разпъване на кръста. Случило се е чудо и най-долните руни, които не се виждат на тази снимка, казват, че се е въздигнал – възкръснал и гробницата е останала празна.

На няколко места е изписан монограма на Исус затова, че той е бил тук. Гробницта е била разрушена през годините, но пада част от стените на гробницата и възпоменателната стена с надписа са оцелели по чудо. Това е единственото доказателство за Исус и то е България. Никоя друга държава не може да покаже доказателство от този ранг, защото няма откъде да го вземат. Дано да съм ви бил полезен. Това ви е за Нова година...“ пише още изследователят  в сензационната си публикация.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
1
Наблюдател (преди 4 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
-" Тоя е по-зле и от тюбетейката!!!" Голям праз     -------- 8-)А от къде си сигурен, че не е едно и също лице??????????? :errm:Усмивка:unsure: И Росен баш-Майсторът използва думичката "интелигентен",:errm:Шокиран втръснала ми вече от всекидневните брътвежи от страна на Нексус / CoLLectoRitioner .  -" Който е интелигентен, ще следи и разбере." !!!!!!!!!!!!!!!!!:blink:;) 
3
2
MrBean (преди 4 години)
Рейтинг: 134880 | Одобрение: -1925
Знаех си че сме евреи,ама кофти те нямат Коледа,така че-сори.Честито Рождество!
6
0
Mercenary (преди 4 години)
Рейтинг: 47466 | Одобрение: 11156
Сега и разпъването на Исус ни приписаха ...
6
0
Голям праз (преди 4 години)
Рейтинг: 35007 | Одобрение: 5812
Тоя е по-зле и от тюбетейката!!!
5
0
Atna (преди 4 години)
Рейтинг: 5209 | Одобрение: 2239
Абе въобще защо им давате трибуна на такива идиоти?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама