Потребителски профил

Наблюдател

Регистриран: 16.02.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
26330
-438
26768

Рейтинг: 16072

Място в класацията: 32

Коментари на Наблюдател

Хиляди поискаха оставката на Нетаняху, въпреки карантината в Израел

13:48:05 / 27.09.2020
1
0
Охххх, ....  сега да видите какво ще го направи Президентът Макрон. Ухилен 

Макрон: Ясно е, че Лукашенко трябва да си върви

13:21:07 / 27.09.2020
1
0
-" Това е криза на властта, на един авторитарен режим, който не може да приеме логиката на демокрацията .... ." Еманюел Макрон   ...... И каква е тя г-н Президент?:wassat: По тази логика, защо не податохте оставка след протестите във Франция, не подкрепите протестите в България за оставка на Премиера Б.Борисов (дивашка корупция и откровенно крадене на евросредства)Гняв, протестите в Италия? То и в Унгария имаше протести против Виктор Орбан, но като Ви скръцна със зъби (защото е мъж) и подвихте опашки. :dizzy: Питам ..... и отговор не искам!:errm: Лицемерието вече е дълбоко вкоринено сред политическите лидери в ЕС.;) Нищо добро не очаква Европа. Намусен 

Жанета Осипова се разплака в ефир за кончината на Христо Сираков

10:02:01 / 27.09.2020
2
0
Лека му пръст на г-н Сираков, все пак е човешко същество.Намусен ....... Но аман от показване на  сълзливи " полкови  к@@ви  - пеперудкиГняв Утре ще се намери друг "щедър спонсор" и ще го забравят набързо, " show must go on ;)  Я да видим след 1-2 години колко от тези "съкрушени сърца" ще отидат на гроба му, да положат поне едно цвете!8-) 

Митинг-концерт на Орлов мост днес

09:42:18 / 27.09.2020
2
0
-"Правителство не се събаря с митинги...." - 4udovi6teto  ..... А с какво и защо смяташ така Колега?:errm: Стига Политическият лидер който е на власт да има някакви морални ценности, възпитание и морал, защо пък не.8-) Нека да си спомним за оставката на "желязната лейди" Маргарет Тачър (митингът през м. Март 1990г.- Лондон).Протестите в Румъния. Ако не стане с протести то тогава остава "дворцов преврат", а това е функция от оттегляне на подкрепата на великите сили (САЩ - ЕС). Засега тенденция не се вижда на хоризонта.Гняв Народът има само един избор - протести, но спонтанни и многобройни. Той не разполага с танкове, с полицейска подръжка и пари, че да ги използва. 

Борисов: В ГЕРБ сме само жени. Тук-таме мъж, ма и той жена

21:29:55 / 26.09.2020
4
0
-" Борисов: В ГЕРБ сме само жени. Тук-таме мъж, ма и той жена."   ......   :wassat:ШокиранУхиленАй свега, ще си признаваме и то публично г-н Премиер.;)  Улицата ме е научила : - Че и на дупка да те хвана, отричаш! Усмивка Млад си още Бойко, има време, ще се научиш, че ще ти трябва като гледам.8-)

Борисов е на инспекция в автомобилен завод

20:51:41 / 26.09.2020
2
0
- " ... Нещо разбира от сечение или съпротивление на проводниците. .." MrBean ......... Не бе колега, питал ги дали са доволни от качеството на полупроводници, ако ли не, ще им доставят цели проводници  и то веднага с хеликоптера. ( Сетих се за едно изказване от бивш Главен ....). Ухилен

Германската ARD за протестите у нас: ЕС, сляп ли си?

20:36:19 / 26.09.2020
2
0
-" Германската ARD за протестите у нас: ЕС, сляп ли си?"  :errm::wassat:Шокиран Първото нещо което ми дойде на ума,  за водещите европейски политически лидери е : - японската композиция - Трите маймунки:unsure: "Гарван на гарван око не вади." Гняв

Тома Биков: Парламентът идната година ще е без участието на Цветан Цветанов и партията му

20:15:57 / 26.09.2020
1
0
-"Той прие с насмешка изказването на Христо Иванов, че  ......" Тома Биков  ...... От старите хора знам : - " Който се смее последен, се смее най-добре!" Ще поживеем и ще видим,Усмивка -  "кой кум, кой сват и кой на булката брат." ;)

Шест изтребителя Ф-16 в охраната на въздушното пространство на България

19:59:54 / 26.09.2020
1
0
-" Наблюдател....забравил си, че живея в Лас Вегас, където има доста голяма база на американските ВВС. ..." Kris .......... Не Крис, не съм забравил, просто шегичка, нищо друго.Усмивка .... пп - А аз имам 40 г. трудов стаж на Летище и аз  поназнайвам малко за шумовете от форсирани самолетни двигатели. 

Дияна Янчева, НСИ: Населението на България се топи с 60 000 души на година

17:58:11 / 26.09.2020
2
0
- " Било поради миграция или смърт, имаме такива тенденции и те са устойчиви", допълни Янчева.  ...... Смъртта е неизбежна, но виж емиграцията и то предимно при младите показва, че нещо в държавата не е наред.:'( Качествено образование, реализация с добре платена работа, липса на корупция и протекции в обществения живот, семейство и условия за отглеждане на деца, битови проблеми от лоша инфраструктура и т.н., и т.н.:unsure: Просто се чудя,:errm: как пък на един политик или политическа партия не и пука, че изчезваме като народ, и то народ с хилядолетна история, и оцелял след дълго робство.Гняв

Спартак победи Попово и се качи на върха

17:35:59 / 26.09.2020
2
0
Браво на "соколите", поздравления от един заклет черноморец ( византиец по Ваше му). Усмивка 

Байдън обеща на Русия последици заради намесата й в изборите в САЩ

17:28:45 / 26.09.2020
2
0
Тя рибата в морето, той загрява олиото в тигана. Първо да те изберат за Президент на USA, пък тогава заплашвай. ;)  А про-по, "Вашите суверени права" и върху  другите държави по света ли се разпростират???????:errm::wassat: 

Писател: Протестиращите, които хвърлят храна и не уважават хорския труд ли искат да управляват?

11:20:26 / 26.09.2020
3
1
- " .. Хвърлящите нямат и най-малко уважение към хората .... това е труда към хората от село." писателят Христо Стоянов ..... Напълно съм съгласен с Вас г-н Стоянов, .... грехота е.Гняв Затова от утре, .... найлонови пликчета с АКО, за предпочитане да е по-рядко. 8-)

Шест изтребителя Ф-16 в охраната на въздушното пространство на България

11:10:16 / 26.09.2020
1
0
-"... Досега не съм чул шумът от двигателите на Фките над Варна....." Kris  ......... Как ще го чуеш, след като знаем, че соколите са безшумни в полет, особено в боен.8-) Но мен повече ме интересува какво ще правим след като си заминат след месец?Шокиран Коя/кои от НАТО-вските държави ще ги смени ?:wassat:  Добре че за "казаците" сме гола вода/шльоковица, че не ни закачат. Все пак газопровод им правим, а за тях това е по-важно. Никой не пикае на парче баница преди да го изяде.:errm:

Христо Иванов не изключва евентуална коалиция с ГЕРБ, но без Борисов

09:55:01 / 26.09.2020
3
0
   -".... Христо Иванов ( "Демократична България" )  не изключи евентуална коалиция с ГЕРБ, но само ако председателят й Бойко Борисов се оттегли от нея...." .....:wassat: Значи проблемът за Вас е личностен, а не в партията ?8-)  Доколкото разбрах г-н Борисов смята да се оттегли от изпълнителната власт и да се заеме само с политическата и структорна линия на партия си ГЕРБ. А това значи , че пак ще се запази досегашната политика на ГЕРБ, дори и друг от същата партия да го смени на премиерския пост.:'( Той ще е партийно подвластен на Председателя на ГЕРБ (Б.Борисов) и няма как да не изпълнява неговата воля в контекса на политическите му виждания.8-) Как ще се премахне "моделът Борисов - Пеевски" (ГЕРБ- ДПС) срещу който толкова много негодувате,  след като играчите ще са едни и същи?:unsure:  Има нещо гнило в цялата Ви политика г-н Иванов за евентуално коалиране с други политически субекти и начин на управление на Държавата.Гняв Аз не бих "заложил" гласът си във Ваша полза.;) Замириса ми на - СДС (Стани за да седна аз)!!! Типична българска политическа черта в последните 20-тина години.8-) Бог да пази България, ние Народът не можем!Намусен Краен скептицизъм, но подайте ми "сламка" за която да се хвана и да променя мнението си. :wassat:

След решение на местната бюджетна комисия: Варна започва подготовка да пусне „леко метро“

21:10:54 / 25.09.2020
5
0
- ".... Знаят ли колко културно-исторически слоя има под съвременния град?????" - MrBean  ......... Аз още малко трудно си представям бъдещето трасе на "лекото метро" Колега.:unsure: Колко лъча ще е?:unsure:  Доколкото разбирам идеята е да се освободи "частично" града от големия автомобилен трафик, по-бързо предвижване от т.А  до т.Б хората без автомобили, екология.:unsure: За мен " леко метро" е така известното на Запад " S- бан", тоест да е надземно, а не под земята. Варна е с  плитките подпочвени води (4 - 8м) и песъклив слой над него и това би оскъпило много евентоално слизане под земята.8-) Нека да видим проекта и тогава пак ще коментираме. Проект вероятно ще има, но дали ще се осъществи ..... ???Ангелче Сетих се за сентенцията на Н.Хайтов от "Мъжки времена" : - " Едно е да искаш, друго е да можеш, .... а трето и четвърто дали ще стане.

Кристалина Георгиева: България е стабилна, вече няма нужда от подкрепата на МВФ

20:23:04 / 25.09.2020
3
0
Големите финансови пазари (баш Дон-овете) - МВФ - България. ....... А'бе въртиме тук едни пари!!!, наше момче е Премиерът. Накрая ще видим кой ще ...... плаче?:unsure:

Най-трудният летен сезон в България приключва с 80% спад на туристи

20:01:46 / 25.09.2020
2
0
 Колеги  Partizanin  и ас, Вие ме "убихте" със сполучливите си коментари. Усмивка  Направо си умрях от смях УхиленУхиленУхилен като ги прочетох и се отказах от коментар, просто няма какво да допълня. :unsure:

Каракачанов: В резултат на взетите мерки се повишава интересът към военната служба

19:04:13 / 25.09.2020
3
0
Според мен това се дължи на стагнацията и липсата на переспектива в бъдището при младите. Защо пък не в армията : -  сигурна работа, сигурна заплата и сигурна пенсия. Платена армия, Да ..... ама това могат да си позволят само богатите държави. Какво му беше лошота на наборната служба.:errm: Е , .... не по 3 години, но и 12 месеца биха били задоволителни донякъде.:unsure: Ние по-старите като сме служили навремето по 2 - 3 години, да не би да не сме образовали във ВУЗ след това. И време за бачкане имаше,  и трудов стаж натрупахме, и се пенсионирахме.  Тук във Форума повечето Колеги са млади и ще ме оборят, че това е загубено време.;) Загубата от диспута ми е гарантирана, но така мисля. На времето имаше един лаф, научих го от старите хора (дядовците ни) : - Че мъж който не е ходил в казармата не е Мъж, жена която не е раждала и отгледала челяд не е жена!!! 

В Русия пишат: Шпионирахме несъществуващата българска армия

17:57:06 / 25.09.2020
4
0
_ " В Русия пишат: Шпионирахме несъществуващата българска армия." ------ Докъде я докарахме, Руснаците  ташак си правят с нас вече.Намусен Да плачиш ли, да се смееш ли???? :wassat: Ама ще видят те когато дойдат 8-те F-16, ще Ви попилеем.8-) Българският ЛъФ се надига застрашително. Стягаме 50-те стари танка и с мощната си авиация и флот ще всеем респект срещу всеки потенциален аграесор. Тереперете от страх всички врагове на България.Усмивка

Правителството ще предложи минималната заплата да стане 650 лв. от 2021 г.

17:39:09 / 25.09.2020
2
0
-" Това трябва да е максималната заплата за депутати и министри!...." - Ванката ........ :wassat:Шокиран Въх божкееее, много си лош колега, ама много.Усмивка Ами те горките (депутати и министри) едвам свързват двата края със сегашната си заплата и никакви други доходи. И то в името  - " НА ПОЛЗУ РОДУ"!!!Ухилен   А от къде "бели пари за черни дни" в чужди банки и офшорни компании, бели палати, бели хотели и апартаменти у нас и в чужбина, бели яхти и черни лимузини, бяло уиски, бял прашец и бели компаньонки, ..... откъде колега??? :wassat:

Правителството ще предложи минималната заплата да стане 650 лв. от 2021 г.

12:09:00 / 25.09.2020
5
0
Може, че и 1000 лв може да приемете.Усмивка Но Вас (днешното Правителство) какво Ви бърка? ;)  Да му мисли следващото, че и бая заеми ще има да връща. :wassat: - " На чуждо дупе и 100 тояги са малко!!!" Шокиран 

Паунова: Щом Борисов знае коя е госпожата - службите знаят ли?

11:59:18 / 25.09.2020
3
0
Може ли аз да Ви отговоря г-жо Паунова ? ..... Може значи.    1въпрос. - Не, не знаят но научиха и затегнаха режима за достъп вече. Вече пиле не може да префръкне, а камо ли жена. 2. Да !!!!  3. Ами чака какво ще измисли и реши Премиерът, но Той бавно мисли и бързо решава. 4. Аааа, пачките, ..... ами тя г-жата си ги прибра след като ги снима. ..... Скръндза излезе госпожата еййййй, поне една 10-тачка да му беше оставила, ей тъй, от кумова срама,  ..... джобни за бонбонки.     

След решение на местната бюджетна комисия: Варна започва подготовка да пусне „леко метро“

11:37:44 / 25.09.2020
7
0
-"Предложението за изграждане на скоростен електрически транспорт във Варна дойде след посещение на премиера Бойко Борисов. ...." :wassat:;)!!!!!! Старите варненци помним, че този "идеен проект " бе заложен още в началото на 80-те години и трябваше да свързва Девненските заводи през Летището и да стига до Златни пясъци. Няма лошо в идеята, но малко е позакъсняла.:unsure: Предизборните лакърдии и разтягаме на локуми започва ударно. ;) А пари чада мой - г-н Бойко и г-н Портних, от кой бюджет?:errm: Знаете ли колко много частни имоти има по бъдещето трасе?  Как ще стане тази работа ако 5 човека се възпротивят? Че то само обезщетенията ще са десетки милиони ( да не казвам стотици), защото ще се плаща по пазарни цени, а те са високи. Аз ще съм на кяр, 8-) защото имам хавра (наследствена) от 2 декара, точно на трасето.Усмивка  Както се казва : - " А дано, ..... ама надали!;) А'бе, .... лаф да става е Вашата работа.;) Защо да не гушнете тези 240 000 лв за проект, а дали ще стане или не, другите да му мислят. 8-)

Фалкон опитва вече час да се приземи на Летище „Бургас”, направи 11 неуспешни опита

18:17:21 / 24.09.2020
6
0
- " Прави се облитане на пистата! Нормална ежегодна процедура! Тестове и сертификация!..." - Мракобес   .......  Точно така колега, но не на пистата/главнаполоса/ПИК (писта за излитане и кацане), ...... а се казва " облитане на VOR/ DME / ILS".  Засега единственият самолет използван за тази работа е Falkon-a. Купен е с парите на ДП-РВД преди години за тази цел и ...... впоследствие "доброЗорно" бе подарен на Правителствения авиоотряд. 

Румънският парламент одобри с 40 процента увеличение на пенсиите

20:21:43 / 22.09.2020
8
0
Кога ще ги стигнем ......... румънците, .... кога???:wassat:

Полина Карастоянова: 80% са загубите за българския туризъм тази година

20:17:51 / 22.09.2020
3
0
-" .... Не по-малко от 80% загуби за летния сезон през тази година ще отбележи българският туризъм. ....... тъй като капацитетът на българската туристическа инфраструктури е за близо 10 млн...." - Изпълнителният Директор на Националния борд по туризъм Полина Карастоянова. Чакайте малко г-жо Карастоянова, има някакво разминаване в приказките между Вас и г-н Румен Драганов.  -" ... Над 7,2 млн. българи са били на почивки в страната за периода от май досега. Това съобщи Директорът на Института за анализи и оценки в туризма Румен Драганов пред БНТ........."   Сега последно КОЙ лъжи??? :wassat:  Или просто "плачите" за още отстъпки и помощи от държавата за Вашия Бизнес. А Вие заслужавате ли го ,  след като толкова българи отиват зад граница на почивка???????  :unsure:

Херо Мустафа: Днес празнуваме заедно с вас

18:18:33 / 22.09.2020
4
0
-" Лицемерието е похвала, която Порокът отдава на Добродетелта." Присъщо е както на силните, така и на слабите, ........ НО!!!!!! не на приятелите.

Проф. Милко Палангурски: Крайно време е костите на Фердинанд I да намерят покой в родината, до тези на Калоян

13:30:40 / 22.09.2020
4
0
Професоре, .....  уважение към титлата ти, ....... но това е кощунство, до гроба на Калоян!!!!!!!:dizzy: Нерде Ямбол, нерде Стамбул.:dizzy: Дребно дворянче с комплекс за малоценност, който ни докара до национална катастрофа и разпокъса Родината ми. Гняв Цар Борис III  да, но Фердинанд ....... НЕ!

Симпатизанти на движение "Заедно" с лидер Александър Томов блокираха бул. "Черни връх"

20:07:56 / 20.09.2020
4
0
И Лупи търси място под "слънцето", но нещо вече не му се получава.:unsure: Едва ли някоя "по-сериозна" политическа партия би тръгнала да прави с него " широка програмна коалиция, която да управлява България." ;) 

България предлага Даниел Митов за специален представител на ЕС за Либия

19:36:41 / 20.09.2020
2
0
Мдаааа, разкешването вече започна.;) Премиерът прави жест на Ив.Костов (ДСБ) да възпре малко Христо Иванов от протестите.:unsure: Утре при евентуално ново правителство,  нищо чудно отново да им даде някое министерско кресло. Запушваш им устата и ги държиш близо до себе си, за по-голям контрол над тях.8-) Но Ванката е яре от стара коза, трудно се контролира, а и апетитът му е голям.:errm: По цял свят политиката е пари/търговия и нашите политици добре го знаят това, ...... от опит.Гняв

Посланник Херо Мустафа откри финала на бейзболния турнир за Купа "София"

18:55:20 / 20.09.2020
4
0
 -" ....   кой те измисли да те докара тука!" -  уйчо       ....... Държавният секретар на САЩ - Майк Помпео колега.   Много сме се разхайтили и да ни постегне  малко. Днеска самолетче F-16, утре морска база, а след това самолетоносач. :wassat:  Ами тъй де, ..... врагът не спи и дебне зад кюшето.Шокиран                                     

Спартак сложи 800 нови седалки на стадиона си

18:37:12 / 20.09.2020
2
2
Няма лошо, но как и кога ще се напълни стадионът? :unsure: Питам и сам си отговарям : - Когато някой покани Джими Пейдж да изнесе благотворителен концерт и входът е свободен.8-)

Караянчева спря разследване на катастрофата си

07:55:03 / 20.09.2020
2
2
- " Караянчева и Десито са в асансьора и си лафят....." kris  ....... То и аз поназнайвам вицове, но ти ме сложи в малкото си джобче Крис. Много хубав виц. Ухилен То се иска и талант за тази работа, но излиза че аз съм профан пред теб.:wassat:

Почина бившият барабанист на "Юрая Хийп" Лий Кърслейк

07:45:11 / 20.09.2020
2
0
Мдаааа и аз съм от по-старото поколение което е закърмено с песните на Юрая хийп, Дийп Пърпъл, Лед Цепелин, Ролинг Стун, Битълс и т.н. Кеф ти парче за кълчене - пускаш, кеф ти "къндърма парче" за целувки и прегръдки - пускаш, кеф ти тънцувално парче - пускаш, кеф ти романтична песен - пускаш. От където и да ги погледниш, ти са явление в музиката, бих казал Класика. Почивайте в мир на починалите, здраве на живите легенди, ние ще Ви помним до гроб.

Свиленски: БСП ще е първа политическа сила на следващите избори

22:12:45 / 19.09.2020
5
2
"БСП ще е първа политическа сила при следващите избори .....- Георги Свиленски БСП ....... Ама този господин нас за мишоци ли ни взима???:unsure: Колкото и да не одобрявам ГЕРБ + Коалицията, такива изказвания ме карат да се усмихвам на оптимизма му, въпреки, че и той не си вярва.;) А'бе г-н Свиленски, има "работодатели" които са над ГЕРБ, БСП, СДС,ДПС, ВМРО и т.н., тях пита ли ги какво мислят по въпроса?:wassat:

Илиан Илиев: Отдавна не бяхме допускали такава загуба

21:53:56 / 19.09.2020
3
1
- " ... Тежка загуба. ......" - ст.треньор Ил. Илиев ........ :wassat:Шокиран Лошо Седларов, ..... лошо!  Намусен 

Десислава Ахладова: При президентска република може да се окажем с тоталитарно управление

21:41:24 / 19.09.2020
7
1
".. Съсредоточаването на властта в един-единствен човек може да доведе до тоталитарно управление и това е нещото, което ме притеснява по отношение на една евентуална президентска република. " -  подчерта правосъдния министър. ...... Прочетох го три пъти бааааавно,  да не стане грешка в тълкуването думите на Г-жа Министъра. Ами сега властта в колко човека е съсредоточена ???? :wassat: Парламента под негов контрол (Премиерът), как Той си знае. Прокуратурата, .... под негов контрол. Бизнесът под негов контрол, чрез разните му "кръгове", мафиотски структури и цялата държавна машина. Потоците пари от ЕС по разни програми, .... под негов контрол.   Премиерът се държи като Автократ в собствената си страна, а уж сме Демократична Държава в съвременна Европа и света.;) 

Румен Христов: Какъв е протестът, щом зад него стоят Манолова, БСП и президентът? Ляв, разбира се

20:21:34 / 19.09.2020
4
0
- " ...  идейната коалиция с ПП ГЕРБ е правилна ...  " - Председател на СДС Румен Христов -  ...... Е добре де г-н Христов, но в " Устава на СДС - РАЗДЕЛ 4. Основни задачи на СДС - точка/4/ ....  Да бъде безкомпромисна към всякакви прояви на предпочитане на личния интерес пред интереса на обществото при политическите дейци, както и към всички прояви на корупция, рушащи доверието на гражданите към СДС." Вие не забелязвате ли корупционни практики в сегашната управляваща партия ГЕРБ, Вие облагодетелствате ли се от тях, Вие спазватели устава си???? :wassat:   Или да я караме на принципа : - Не ме гледай какво говоря, а гледай какво върша (или не върша). Аман от лицемери!!!:pouty: .

От партията на Слави Трифонов: След изборите ще ги изриваме тия

20:00:33 / 19.09.2020
4
0
- " ....  и да започнем да ги изриваме тия, да ги вкарваме в затвора..... - каза зам.-председателят на партията Тошко Йорданов.  .....   Силни обещания, но дали ще е така. Нали Съдебната система е независима, как ще и въздействате ??? От 1997 г. насам много такива обещания съм слушал и КО, .... нищоооо. Не съм песимист, но вече на обещания не вярвам. Император Веспасиан е казал на сина си : - " Парите не миришат."  И нашите политици ежидневно доказват правотата на този цитат. Вяра на кредит не давам вече.;) Когато се докажеш, че няма разминаване между думи и дела, тогава съм след теб. 

Десислава Атанасова: Разпад на ГЕРБ няма да има

17:40:42 / 19.09.2020
5
1
- " Разпад на ГЕРБ няма да има ...." - Десислава Атанасова     ..... Тъй, ....тъй чадо.:unsure: То и в СДС разпад няма, но са петоразрядна патерица(партийка), а бяха Първи.;) Господ прощава, но Цецо - физкултурникът ........ Неееее!.:wassat: 

Огнян Герджиков: 90% от подписалите предложението на ГЕРБ за Конституция не са я чели

17:25:04 / 19.09.2020
3
1
-" .... А доколкото знаем,чукча не читател-чукча -писател!!![img]https://static.petel.bg/img/emoticons/grin.png[/img] " .... - Пешо ......  МалеееееШокиран ако те прочете гУсин Марешки и направи правилна асоциация със себе си, ще те съди до дупка бре Пешо.Шокиран Но все пак и ти имаш Коз, защото официално си призна, че не е чел предложението на ГЕРБ за Конституция, но е гласувал за тази законодателна промяна от ...... добро сърце и чиста съвест. Ухилен

7,2 млн. българи са били на почивка в страната през лятото

13:28:53 / 19.09.2020
6
0
Както се казва Partizanin, това е стъкмистика, а не статистика. Например : - Отиваш на почивка в Приморско, 6 -7 дена си на плаж и спиш в хотела. Четири членно семейство по броя на дните ....... става 26-28 почиващи. И сметката излиза накрая, че даже е и е занижена. А'бе и те Ора (от Института де), и те искат хляб и пръжоли да папкат. 8-)

Следващата седмица прокуратурата отговоря на евродепутатите за Гешев и Борисов

13:17:43 / 19.09.2020
4
0
И аз съм за силна и независима Прокуратура, но това което е у нас си е поръчкова и панаирджийска. Сеир да има за народа като на панаирите, а за корупцията ....... ние си знаем как и кого, примери .....бол.;) По интуиция първата ми мисъл като прочетох статията е :  - " Вставай, страна огромная, Вставай на смертный бой. .....  Дадим отпор душителям,  насильникам, грабителям, мучителям людей! ...."  Дааааа, за някои "подлоги и продажни прависти" това наистина ще е - " ... смертный бой ...". Утре не се знае, ... знаели се!;)

КЗК разреши 'Нова телевизия' да купи 'Канал 3'

23:16:11 / 18.09.2020
2
1
Кирилчо умно нагази директно на Хамериканския пазар и завърза бизнес и политически връзки. Засега всичко за него върви "по ноти", но няма да се учудя ако след някоя и друга година "подари" бизнеса за 5 $ на ...... Пеевски. Да си спомним ТЕЦ - Варна! "Два остри камъка, брашно не мелят". ;)

Цветан Цветанов: Допълнителните 5 млрд. лева са предпоставка, че някой иска да усвоява от тези средства за кратък период

23:02:41 / 18.09.2020
3
1
На мен ХАмериката ми е малко тъмна в политически и икономически план. Мъча се, но не схващам понякога тяхната логика на мислене. Но Кой съм аз, че "барабар Петко с мъжете", че да ги разбирам. Крис, смяташ ли, че следващият Държавен секретар ще е отново Хилари Клинтън? :errm: От това зависи много бъдището на Цецко (комшията на Пешо по апартамент) и разпределението на "баницата - наречена България" от местните политически играчи/бизнесмени.

Смерч вилнее в небето над Варна

21:59:36 / 18.09.2020
3
0
Здравей Крис и на другите колеги също. Аз съм си във Форума, но просто си мълчах и наблюдавах : Кое, как, кой  и защо?:wassat:  Нали все пак съм си " Наблюдател ", но не и безпринципен сиирджия!!! Усмивка

Цветан Цветанов: Допълнителните 5 млрд. лева са предпоставка, че някой иска да усвоява от тези средства за кратък период

21:51:16 / 18.09.2020
3
0
Цецко има мотив да си връща на кръга Сорос и неговите пионки в ГЕРБ. Те му играха курвенския номер с апартаментите и други игрички. Но според мен бъдището му зависи много от това, кой ще е следващия Президент на USA. Ако е Тръмп, е абсолютен аут, но ако е Байдън - Демократите може и да му се отвори парашута и да влезе в играта наречена - Парламент. В момента и Сорос, и "Сарая", и кръгът "Берлин" са против него. Все силни и незаобиколими фактори в нашата политика. Ще поживеем, ще видимАнгелче

Смерч вилнее в небето над Варна

21:17:06 / 18.09.2020
3
1
Абсолютна Фейк снимки/новина!!!  От метеорологична гледна точка вчера/днеска а и в близките дни нямаше условия за образуване на торнадо/смерч около Варна.  Снимките изглежда са стари и са правени на кръстовището до бившия "Електрон", близо до кметство Приморски.  

Феновете на Черно море с благотворителна инициатива на мача с Левски

11:08:27 / 20.02.2020
4
3
-" Привържениците от Националния фенклуб на Черно море организират благотворителна инициатива ... ."   -----:errm: Каузата е повече от благородна. Там съм, въпреки че 25 години не съм стъпвал на ст.Тича.Намусен Ако сами не си помогнем - друг няма кой.:unsure: -" В името на живота, В ИМЕТО НА ЧЕРНО МОРЕ, ЗА ЧЕСТТА НА ВАРНА!”. Както майката и Родината е само една, така  и любимият отбор ( Черно море) е само един!

Aмерикански институт: Българите са най-големите почитатели на Путин в света

13:18:03 / 09.02.2020
6
4
-"...  Да живее Америка, бог да благослови Америка смърт за враговете... Тая година 20 000 войници американски идват, да натикат пияните ватенки в кучият гъз.." - robotron2000     ---- :blink:Шокиран:wassat: Ауууууу, звучиш като  n eXu s / ДИВАКА ПАК СЕ ИЗАКА /  Collektor / COLLECTIONER /  CollectoRitioner и десетките му други превъплащения! :unsure::errm:  Много по Комунистически  ми звучи "възванието Ти" !!!!!:wassat::errm: Ще уплашиш дЯцата бре колега - съфорумник!!! Усмивка  Много, ама много се посмях на израза ти : - " Тая година 20 000 войници американски идват, да натикат пияните ватенки в кучият гъз..":wassat:;)  Както се казва - смях в залата. УхиленУхиленУхиленЧе то едни талибани им "начукаха манерките на Хамериканците" и сега ще си дигат чукалата (миротворческата мисия) от Афганистан.8-)  Да не обичаш/симпатизираш на някого, не значи да говориш пълни дивотии за него.:'( Това по-скоро е признак на слабост и безсилие да му противодействаш с разумни доводи/аргументи.:errm: Колкото и свободен да е Форумът за изказване на мнения, все пак няма да е лошо и малко по-сериозно да се отнасяме към действителността - фактите  аргументите.Усмивка

Съдия Дишева: Гешев слага каруцата пред коня

12:12:28 / 09.02.2020
9
1
Господин Министър Данаил Кирилов, Господин Гешев, а и много други високопоставени лица в управлението,  са просто "марионетки - кукли на конци"!!!:pouty::dizzy: Те не мислят, просто ги е страх да мислят !!!!! ШокиранНамусен и заради "келепира";) се оставят да ги "движи (приказват)" от Кукловода. 8-):'( За мен, това е Най-презряният "индивид" от Хомо сапиенс  -- а може би е - Homo lambendo ????:wassat::unsure:

Борисов предложил примирие с президента

11:35:15 / 09.02.2020
13
6
- "Събрахме се, обсъдихме и решихме, че от наша страна гарантираме уважение към институциите ....Даниела Дариткова, председател на ПГ на ГЕРБ     ---- :errm::unsure: Сетих се за лафа : - Събрахме се с булката, обсъдихме нещо и .... Тя реши."УсмивкаУхиленУхилен  Че и Вашата работа е колективното Ви ръководство, Госпожи и Господа гербаджии.;) "Слънцето" е едно !!! , калинките .... много!8-) ............ -" България е подложена на наблюдение по отношение на корупцията освен от САЩ и от европейския Mеханизъм за сътрудничество и проверка." --- :blink:;)Ама по каква причина чакате (управляващите) да бъдете подложеби на проверка от "някого" :wassat:, за да почнете да се "борите"????:pouty: Тя една борба вече 10 години, не беше чудо!!!;):dizzy: ..... По-добре грях от допусната неволно грешка, от незнание в управлението ( Народът прощава)8-), отколкото преднамерено лицемерие когато си на власт и завоалираш престъпната си некомпетентност с успехи.Гняв

9 февруари 1881 г. - умира Достоевски

09:31:04 / 09.02.2020
6
2
-" Фьодор Михайлович Достоeвски ...." ---- Литеретурен гений със световна значимост. Но произведенията на такива писатели трябва да се четат от 30 - 40 годишна възраст нагоре според мен.:unsure: На тази възраст вече  имаш някакви емпирични натрупвания на образование и "сблъсъци" с живота. Сиреч, да можеш да осмисляш постъпките си за напред ( е кой колкото може).:errm: Твърде е трудно, да не казвам невъзможно един младеж в ученическа възраст (както нас навремето - дори и бегло) да ни караха да четем и разберем ...... какво е искал да каже Авторът. :errm: Пак според мен, той е един от осноположниците на = Екзистенциализма =, но не като философско учение, а като начин на осмисляне на своето , а и на другите битие. ...............  - " Ако житното зърно, паднало в земята не умре, остава си само; ако ли умре, принася много плод.

Тираджии: Помогнете, бедстваме от 16 часа на „Витиня“

13:00:54 / 06.02.2020
5
2
-" Тираджии: Помогнете, бедстваме от 16 часа на „Витиня“.   ---- :errm::blink:8-) Шъ чакате,;) Премиерът е в Брюксел, като се върне шЪ ги "насмете" виновните и готоууууууу.Усмивка А'бе, .... Той че е "Слънце" - слънце е,Ухилен но не може да огрее навсякъде.:unsure: Направете две - три карета и бухайте карти, 4-5 дена ще минат като миг.УсмивкаУхилен

Шофьори: Пътят Варна-Кичево е стъкло. Въобще никакви мерки

12:43:49 / 06.02.2020
7
4
-" Пътят Варна-Кичево е стъкло. Въобще никакви мерки."  ---- :errm:Че какво го интересува Областния Управител - Гусин Пасев пътя Варна - с.Кичево?;) Нали във Варна е добре и хляб, месо и вино зареждат, и вода има, и ток има, а'бе пей сърце.Усмивка Да се оправят там "селяните" както успеят.:pouty:Гняв А пък и времето го изненада, пусто да опустее.Гняв Но спокойно господа "селяни", има - няма след два месеца и пролетта ще дойде, и пътят ще е без лед.Усмивка:woot:

Борисов: След 10-15 години сигурно няма да се занимавам с политика

12:18:30 / 06.02.2020
8
3
-" Борисов: След 10-15 години сигурно няма да се занимавам с политика."     ---:errm: Плашиш ли ни Гусин Премиер!!!! :blink:Шокиран;)Или е заявка за " по-спокоен живот" 2 мандата, но вече като ... Президент.:unsure: Ко речи????:wassat:

Бенатова: Опасно за обществото е, когато личностите с голяма власт търпят разговор само с тези, които харесват

09:37:59 / 06.02.2020
5
2
-" Опасно за обществото е, когато личностите с голяма власт търпят разговор само с тези, които харесват. ..." Миролюба Бенатова.   ---- :errm:8-) Типичен пример за комплексирани личности, заемащи длъжности надскочили своята компетентност и възможности.;):dizzy: Ако го осъзнаят по-раничко гледат да "осребрят" овреме заеманата длъжност,:'( ако ли не .... тотална разруха след тях! Намусен Нашата история (на България ) е имала "Златен век"!!! , но е преживяла и Национални катастрофи/трагедии! .... Сега в какво време живеем Господа Български политици ??? :wassat: 

Менда Стоянова: Поведението на президента е шизофренно

08:48:55 / 06.02.2020
4
5
-" ... За мен президентът изпада в шизофренно състояние...." депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова   --- :errm:Шокиран Интересно, интересно полифонично изказване на сцената наречена "Българска политика".8-) Всеки актьор със своите си реплики,;) но накрая постановката се оказва една бутафория за публиката (Народа).:pouty::dizzy: А дали и това не е целта на Режисьора ????:errm::wassat: ..... Все някой трябваше да каже гръмогласно на мегдана посред селото, че "Царят е ГОЛ !!!!!".ШокиранНамусен  Или ще продължаваме да я караме както досега: - "Държавата, това съм аз." - Луи XIV - Кралят Слънце - оригиналът ...... и неговият далечен наследник ББ - бледо копие (пиринч) в България!!!!:wassat:

Meteo Balkans: Малък Сечко трупа до 70 см сняг

08:03:22 / 06.02.2020
3
2
А Добро утро на всички.Усмивка Е и тази година видяхме за сефте "снежец" и във Варна. Малкооооо, но от сърце,Усмивка ...... а иначе ...... силен вятър си имаме в изобилие,;) че даже и за износ.Усмивка .... -" Господ е българин!" изречена от Мичмана е култова фраза.8-) Гледа ни - гледа ни (Господ де) мърлявщината , пък накрая не издържа, съжали ни и даде "едно рамо в това безводие".Усмивка Но да не забравяме и  народна мъдрост: - "Бог помага, ала в кошара не вкарва..." Шокиран Не се ли вземем в ръце ( управляващите - без значение кои са) и да си оправим имфраструктурата (ВиК), лошо ни чака от тук - нататък.Намусен А дано, ...... !:wassat:

Гешев от "Как е времето в Москва" до "Не се притеснявам да разследвам Пеевски"

22:30:45 / 05.02.2020
6
2
-" ...  Как не ви е срам! Заради такива като вас ли правихме демокрацията? Дребни провокатори!"   Главният прокурор Иван Гешев     -------:blink:Шокиран8-)  Едно време имахме : - Активен борец против фашизма, .... сега вече си имаме Активен борец против комунизма! :wassat:Усмивка ... Аман от "активни борци" бре!Гняв  Има един стар лаф : - Майсторе - майсторе, не ти знам името, но като ти гледам майсторлъка, да те @ба в майстора! ;):'( Та и нашия Глав. Прокурор работата е такава.;) 

И Koвачки изчезна от България

20:48:03 / 05.02.2020
12
2
-" И Koвачки изчезна от България !"    --- :errm::wassat:УхиленУхиленУхиленИ  него ли ще търсим с Червена бюлитина, за издирване чрез Интерпол - Европол - други полицейски служби по света ???;) Изглежда в България всички Правоохранителни органи и Съдебната система са като "решето" и всичко (информацията) тече на поразия. 8-):dizzy: Колко е бил прав само Хераклит : - Panta rhei .... ":unsure:  Разпределението на "баницата" върви с пълна сила, под благовидната маска - Борба с корупцията;)   

Първи коментар на съдията със забрана за пътуване в САЩ: Ще обясня допълнително

19:42:15 / 05.02.2020
8
2
-" „Това име е само първото, но ще има и други”, заяви във вторник посланик Херо Мустафа."   --- :errm::wassat: От кога Американският Посланник си присвоява правата на Българския съд да казва, кой е корумпиран и кой не! ...:wassat::'( ???? Тя Посланик ли е в България или Генерал-губернатор пратен от САЩ ??????:wassat::errm: 

Георги Марков към президента: Може да вкараме процедура за импийчмънт

12:27:52 / 05.02.2020
5
4
-"Ако го нарека Амеба,обиждам ли амебата?" MrBean      ------ :errm::unsure:Според мен да, но ако го сравниш с Дизентерийната амеба(Entamoeba histolytica) ще е по-удачно.Гняв Причинител е на   амебна дизентерия и ако не вземеш мерки, може да "ритнеш камбаната"!Намусен От такива като " доносника Николай ":dizzy:Гняв:dizzy:Гняв Народът плюе кръв 30 години вече!НамусенГняв

В парламента гласуват вота на недоверие към Борисов, а в това време той се среща с феновете на "Левски"

10:47:07 / 24.01.2020
6
3
-"..В момента Бойко Борисов разговаря с фенове на Левски ..."     ----- :errm::wassat::woot: Спокойно бре момчета, бати Ви Бойко ще Ви намерим друг "спонсор",;) но да е "наш Човек".Усмивка  А е и "многозначително!!!!" когато се гласува Вот на недоверие към Правителството, :wassat: "Слънцето" да се занимава с един футболен отбор, пък било то и =Левски=!:unsure: Тук кръпка да зашием, там кръпка да зашием, а'бе цялата Държава в кръпки,Намусен пожарникарска му работа ;) и то некомпетентна.:'( ......  А сме XXI  век!!! :wassat:Намусен

Валери Симеонов: Трябва да спрем проказата с търкането на билетчета. Да не се продават в магазини и бензиностанции

10:04:35 / 24.01.2020
4
4
Както се казва, хазартът е по-стар и от човека.:unsure:Ухилен Просто няма как да го изкорениш.8-) Важното е да се регламентира в строги правила и то в полза на Държавата (обществото) на 80-90%  в хазната,Усмивка а не на едно или друго лице/групировка да "трупат пачки". :dizzy: И още по-важното е, Държавата (без значение коя партия е на власт) да следи за стриктното им спазване, а не компромис/аванта на батко/братко или кумецът.Гняв ----------- -"... Акцията не е координирана, а и въобще няма акция,.." Валери Симеонов --- :errm: "Да, ... да, .... ама не!";) Чиста поръчкова операция, за да бъде изваден от играта "проруския олигарх - Черепа", в полза на американските фаворити.  Хазартът си остава, играчите се пренареждат и малко "цирк" за вдигане рейтинга на управляващите и прокуратурата.;):dizzy:   

Безплатна квартира, паричен бонус и безплатен транспорт, ако се завърнеш в България

21:29:31 / 23.01.2020
5
4
-" Пакет от мерки, ......  "  ----:errm:;) Че то кой ли не иска децата ни да се приберат в България.Намусен Но какво да правят с този "развит пазар на труда и икономика" у нас и смешните заплати - дори за специалисти.Гняв:pouty: Бонуси някакви предлагат, .... смехория, та чак дрънкат.8-) Вие (държавното управление) премахнете несъвършена и нечестна конкуренция - монополът на братко / батко, ужасяващата корупция на всякакви етажи и гнусните кражби/източвания на бюджетни средства във вашите "джобове",Гняв:dizzy:Гняв защото той/тя изяжда главата на средния и дребен бизнес, а и на обществото като цяло.Намусен Той гони и потенциалните чужди инвестиции.:pouty: Условия създайте за младите образовани специалисти  и те сами ще се върнат (поне половината). -" Ако плащаш с фастъци, получаваш маймуни." господа управляващи!:'(;)

Новият Слави на бТВ Цитиридис: Роден съм в Атина - люлката на демокрацията, сега живея в "Дружба" - погромът на демокрацията

20:42:28 / 23.01.2020
6
6
-"..."Роден съм в Атина - люлката на демокрацията, сега живея в "Дружба" - погромът на демокрацията", пошегува се той...." Николаос Цитиридис    ----- :errm:Шега, ... шега, ...колко да е шега?;) Тогава какво правиш тук бре "демократе"?:'( ....Както пееха АББА на времето: -" Мъни, мъни, мъни, мъни животът е пари,...".8-) Не гледам този тип предавания, а нашите телевизии ги бълват с "кофата" за жалост.:pouty: Но "За всеки влак си има пътници".8-) Лошото е, че хората престанаха да четат, а толкова интересни и "умни" книги има вече (стари и нови автори)!Усмивка

Пожар в района на Дуранкулашкото езеро обхвана 60 декара растителност

20:13:47 / 23.01.2020
4
5
-"Пожар в района на Дуранкулашкото езеро. ...."  --- :errm:  Изглежда някой подготвя почвата (наторява), за по-добра нова реколта от "камъш" през тази година.:unsure: Пепелта е много добра тор и затова на доста места по света се палят (законно или незаконно) изсъхналите треволаци по поляни, савани, степи и т.н.

Сигнал на читател: Шахти на бул. "Левски" са запушени. Да не се чудим после защо има наводнени улици

20:09:03 / 23.01.2020
8
5
-"..Шахти на бул. "Левски" са запушени."    ---- :errm:;) Че то, 90 % от града е по този начин.:pouty: Ами то,  всичката кал, чакъл и пясък от  лозята, Франгата и строежите из града  при валежи се стича директно в шахтите.:dizzy: Да вземем да пратим делегация от Общинския Съвет, барабар с Кмета (творческа командировка) за два месеца в Англия, Германия, Швеция или където те си пожелаят и да "почерпят опит"  от братските страни, как се справят те с този проблем.:wassat: У нас или не знаят как, или не искат да го решат този проблем. Не знам!:unsure::'(

Борисов очарова Иванка Тръмп в Давос

21:14:46 / 21.01.2020
7
6
Има една стара приказка : -" Обичай и обръщай внимание на чуждите деца, ... за да те обикнат и родителите им."Усмивка Ама Ко да прай човекът, инстинкт на самосъхранение.:wassat: А и с кого друг да си хортува на срещата, като другите го отбягват.ШокиранНамусен Не отивай непоканен на "семейно парти", ще изглеждаш като глупак:silly: и унижен от пренебрежението на другите:sideways:Намусен към твоята персона.:wassat:

Сергей Станишев нямало да се кандидатира за лидер на БСП

20:48:45 / 21.01.2020
6
6
-" ...че засега няма планове да се кандидатира за председателския пост на БСП тази пролет ...Сергей Станишев     ----:errm:;) Да не си луд да изпуснеш питомното "Председател на ПЕС" и да тръгнеш да гониш дивото (Председател На БСП)!!!8-) Ти си всичко друго, но не и луТ.:'( Много ти се иска да си "сивия Кардинал в сянка"8-) и да местиш пионките, но вече си безгласна буква и нямаш "оньори" в ръката си.  ;)

Спас Гърневски: БСП са нахални, но ГЕРБ ще довърши своя мандат и ще спечели следващите избори

20:26:02 / 21.01.2020
6
7
-"Спас Гърневски:- ....... ."  ---:errm:;)Усмивка -"Едно си баба знае, едно си баба бае."8-):dizzy: Жалка пледоария пред "съда на историята", от един невзрачен и долнокачествен "политик",;) намерил "подслон" на стари години в ГЕРБ.:woot: Каквото "залебиш" сега, това ще ти е г-н Гърневски.;) Краят на политическите проститутки е един същ, ..... на бунището.:'(

Бабикян: Вотът минава и правителството пада, ако Борисов поиска това

19:47:06 / 21.01.2020
6
7
-"...Борисов се интересува преди всичко от личния си кариерен път и властови ресурс, а не от системи, независимо дали става дума за партията му или за държавата. Той напуска бойното поле само когато изпитва страх, само че за себе си....."  -------- Е те, това е истината!:errm:8-) Когато имаме някъде успехи, ББ всичко си го "пришива" като собствена заслуга,Усмивка но когато стане фал, всичките други са виновни, но не и той.;)Гняв Защо бяха всичките тези "смени и отлюспвания" през годините, в управленския състав и в частност партия ГЕРБ?:unsure:   Неговата работа (ББ) е : -" На калпавия моряк, водораслите му пречели да плува." ;) Има и по-хард вариант вица,Усмивка но Вие го знаете.

Борисов получи специална монета от Държавния департамент на САЩ

19:14:24 / 21.01.2020
6
7
С каква ли номинална стойност стойност е монетата???:errm:  1 000 000 или 100 000 000 $ ?:wassat::unsure: Някой да не си помисли, че това е "завоалиран бонус" за послушанието му или пък сделката с F-16.Гняв Ааааааа, абсурд!!!:dizzy: ....  Той не е такаФ човек г-н ББ!!!:unsure:Усмивка  ......... P.S. - А дали е имало, крепка прегръдка пропита с братска обич????:wassat:

Кирил Домусчиев с "Венец на победителя" за принос към спорта

20:23:37 / 20.01.2020
7
9
-" Кирил Домусчиев бе удостоен с "Венец на победителя"....Акцент за приноса към спорта бе безспорният успех с разградските „орли”. ..." Министър Красен Кралев  ...... :errm:8-) Че се представя ПФК Лудогорец на средно европейско ниво е добре, до толкова стигат силиците на г-н Домусчиев. Все пак е нещо на фона на останалите клубове.:unsure: Както го е казал Народът : - " По-добре Кмет на село, отколкото пъдар в града."Усмивка ..... А "нашите" Кметове трябва да си ги награждаваме, все пак са си от нашите "Дявол да го вземе" ... !Усмивка

Даниела Дариткова: Няма да има резултат от вота на недоверие на БСП

19:35:49 / 20.01.2020
8
8
Като гледам снимката с г-жа Дариткова в профил и по асоциация се сетих, за стихотворението на Хр. Смирненски = ЧЕРВЕНИТЕ ЕСКАДРОНИ  = : -" .... И развели буйни гриви, над пожънатите ниви, .... като вихър отминават ескадрон след ескадрон. ... Под копитата извива прах на облачета сиви .... и премрежва с бронзов блясък огнения хоризонт.... Ах, летете Вий сред сеч и дъжд от огнени картечи, ... Вий - развихрени предтечи на безоблачните дни!..."8-)Усмивка .... Пък може и да бъркам, визуалното ми възприятието може да се объркало, ....  знам ли?:unsure:

Проф. Григор Димитров: Д-р Дечев избра медиите, за да реши проблема с лекарствата по-бързо

19:57:35 / 19.01.2020
7
9
-"...От ГЕРБ критикуваха управителя на Касата, че не е сигнализирал отговорните органи по-рано, а говори за проблема в края на мандата си и то в медиите..."    ----- :errm::unsure: А дали е така, откъде да сме сигурни (обществеността), че е така???:errm::wassat: Дали ще е ГЕРБ начело или някоя друга политическа партия, винаги през последните 30 години са се прокарвали "лобистки" закони, в полза на една или друга бизнес прослойка!:pouty::dizzy: По този начин ни бе "наложена" криворазбрана демокрация и либерална пазарна икономика.;):dizzy: Е да де, но някои са чели "Политическата икономика" : -"Така както дяволът чете евангелието! "Гняв По този начин се източват неправномерно държавни ресурси и джоба на хората.:dizzy: Някои "облагодетелствани" ще карат Maybach, другите ще събираме капачки и помощи за болни деца.Намусен Ба си държавността , ....... в нейният български вариант!!!!ШокиранГняв

Полиция и прокуратура влязоха в завода за хартия в Никопол

19:04:37 / 19.01.2020
7
10
Има една стара приказка. Преди да се построи нова къща, първо се прави тоалетната.8-) И тя никога не трябва да е до герана/кладенеца, а на другия край на двора.:unsure: От това следва, че когато имаме завод/цех е трябвало да се помисли предварително къде ще отиват отпадните води.:unsure: Е да, ...да, ....ама не.;)Намусен Затова и от толкова години си отровихме природата.Гняв По-старите варненци си спомняма за = Гебеджанските раци-сладководни=,  които се продаваха по гарата и града.Усмивка И какво стана с това езеро, направиха го септичната яма на Девненските заводи и ТЕЦ-а.:dizzy: Отровиха го за стотици години напред,Гняв:dizzy: майката му разкатаха. Намусен

Синът на български бизнесмен се заби с чисто нов "Мерцедес" за 150 бона в къща в Карлово

11:56:11 / 19.01.2020
7
7
-" ... И двамата са били тотално неадекватни. .."    --- :blink::wassat::errm: Преди удара (забил се):unsure: ..... или след катастрофата????:wassat: :errm: .... Спокойно моето момче, спокойно, не се нерви напразно.;)Усмивка Тати ще ти купи друг, по-хубав, че и брониран даже!Усмивка   

Борисов реагира на думите на бащата на убитата Андрея и отива да се срещне с него

11:43:08 / 19.01.2020
11
8
-"щяха и закона са самозащитата да променят. ..." robotron2000     ------ :errm:8-) Както е рекъл циганинът бат Сали: -"То обещаното, не е като даденото!!!!;)Усмивка

Ген. Атанасов: БСП и ДПС нямат интерес да съборят ГЕРБ

11:33:44 / 19.01.2020
7
8
Напълно съм съгласен с този Наглец - ген. Атанасов.:unsure: НегоФта мама, ..... а и на Ив. Костов също!!!Гняв:dizzy:Гняв:dizzy:Гняв  Никой, ама никой от парламентарните партии няма "файда" да свали правителството.;):dizzy: БСП-то са в битка помежду си и другите, ДПС-то са си много добре и така (тяхното си е тяхно, чуждото - общо, а и ББ им го дава на тепсия), останалите партийки и независими я влязат в новия Парламент, я не влязат.;) ВМРО -то са си много добре и сега като коалиция с ГЕРБ:wassat:8-) Вот на недоверие - чушки!!!!!Намусен  Предсрочни парламентарни избори под "напора на улицата" - чушки!!!!!Намусен Само Геополитическите игри на "Великите сили" са способни по всяко време да го гътнат, но кога ...... и Господ едва ли знае.:wassat:Намусен:pouty:

Блиц: Актьорът Димитър Баненкин: Разбрах, че имам син на 31 години

08:53:52 / 19.01.2020
6
8
Аз знам един стар лаф : - "Бащи много, Майката е само една.":errm:  Не знам - не знам.Усмивка 

Димитър Ковачев-Фънки постоянно зает, но вероятно ще почерпи близки и приятели

07:13:27 / 19.01.2020
6
7
Димитър Ковачев-Фънки - Интелигент та чак дрънка!;)  Нито го познавам, нито държа да го познавам!;) ....... Все пак, да е жив и здрав.:errm:

Няколко вида риба са изчезнали от България

07:07:40 / 19.01.2020
11
8
Ами с този безконтролен риболов (тралове, мрежи):'( и трицоната ще изчезне!!!!;)Гняв Поразходи се малко на Рибната борса ( Колхозния пазар / Аспарухово) и ще видите за какво иде реч.Гняв Маломерна риба на поразия. А за някакви квоти, както е в "белите държави", са само на книга!8-):dizzy: Проверяващите държавни органи или мижат здраво, или са " слепи" с двете очиГняв

Щъркели посред зима край Бургас

06:55:29 / 19.01.2020
6
8
Това време обърка птиците и животните вече. 8-) Те да си стоят тук, лошо няма, ....лошото е, че храната им в този сезон е оскъдна. :unsure: Не знам защо, но лястовичките и щъркелите са ми любимите птици.Усмивка

Варненци се питат: Какво е да имаш електрическа кола в морската столица

06:49:16 / 19.01.2020
9
7
Ами полицията за какво е8-) или това не е тяхна работа? :errm: "Паякът" и солидна глоба.:pouty: На българина му "бръкни в джоба" или го набий за да му дойде акъла, друг начин няма. :'(

БНТ: Фирмите, изоставили контейнерите във Варна, са замесени и в боклука от Бургас

06:33:19 / 19.01.2020
8
8
Разградена държава сме и това си е.:dizzy:;) Митничарите са си митничари,;) а  РИОСВ - Варна и РИОСВ - Бургас които са структура към Министерство на околната среда и водите какво правят???:errm::'( Кои производствени предприятия/мощности на територията, на България използват т. нар.  отпадъци за горивни цели и имат ли лиценз за това ????:unsure: -" Докато в другите държави има мафия, в България мафията си има държава.":pouty:ГнявНамусен  Всички отвънка ни го казват,8-) но управляващите (без значение кои) отричат до дупка!:dizzy:

Рецидивистът от Варна Милен Бахчеванов е убитият от полицията в Истанбул. Ослепил е жена на улицата в България

06:09:02 / 19.01.2020
9
8
Турската полиция е свършила работата на българския съд!:errm: Има нещо гнило в българската правораздавателна система, ...... а не в Датската държава.:unsure: Село без кучета сме тук!Гняв

ЦСКА честити рождения ден на Иван Василев

05:59:24 / 19.01.2020
5
8
Честито бати Иване, Честито Катил.Усмивка Ти си черноморска рожба и такъв ще си останеш. Винаги ще си в сърцата на старите фенове, на Черно море. Дълги години още да си здрав и на крака.Усмивка Само Черно море!

Деница Сачева: От 2009 г. досега са дадени над 500 млн. лв. за лични асистенти

22:11:49 / 17.01.2020
6
12
-"Леле,простотията на албанския педал,няма край." гарфилд  ...... :errm:Толкова си може детето, толкова дава/пише Гари!;)Усмивка -" Грубостта и посредствената агресивност е остроумието на глупаците!:unsure:

Деница Сачева: От 2009 г. досега са дадени над 500 млн. лв. за лични асистенти

21:20:41 / 17.01.2020
7
12
-" ... досега са дадени над 500 милиона лева за лични асистенти ..." - Деница Сачева, Министър на труда и социалната политика      --------:errm: На бас се хващам, че на 90% са от циганския етнос получили "такава помощ"!!!;)Гняв  Една овца (гласоподавателите на ГЕРБ) за да я стрижеш, трябва да я и храниш постоянно(помощи)!Усмивка Не става само с 50-100лв еднократно и 3 кебапчета по време на избори.8-)Усмивка Нали така г-жо Министър.:errm::'(

Мъж преби паднал кон с железен прът в Благоевград

20:34:57 / 17.01.2020
9
12
Като гледам, на Нексуса пак са дали " Златното пръсче" - ( + / - )!8-)Ухилен Пак ли ще сме свидетели на минали времена или ще я кара този път на принципа : - " Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле ..."!!!!УхиленУхиленУхилен;)

Заплатите на авиоспециалистите скачат с 60 процента: Главен инспектор в ГВА ще взема над 4600 лв.

20:27:52 / 17.01.2020
6
11
ГД ГВА и РВД са две различни структори колега MrBean .:errm: А от там и различията в заплащането, защото потоците пари ( заплати, закупуване на апаратура и др. дейности) се формират по различни начини и на различни места!!!8-) По принцип, .....  ГД ГВА са "администрация" и не влияят толкова много на = хиляди живота на ден са в ръцете им .= :unsure: Това е по-скоро заслуга на персонала на РВД - работягите.Усмивка

30 години затвор за Божидар, който уби приятелката си Вероника

20:05:38 / 17.01.2020
5
12
-".... Божидар Димитров - 30 години „лишаване от свобода“. ВКС ------:errm:Усмивка А дано и без право на помилване, .... ама надали!8-) И не в СЦЗ, а в урановите рудници - 200м под земята.Гняв:pouty: Тежката присъда да е продиктувана не от чувство за мъст, а от изконна общочовешка справедливост!:errm:

Мъж преби паднал кон с железен прът в Благоевград

19:13:10 / 17.01.2020
8
12
   ........ CollectoRitionerR     -  Darth_Revan :   -" Добър вечер, приятелю млад, добър вечер другарЮ. ... Добре дошъл в нашия град, добре дошъл в България! ..... Вземи в този хубав ден, една червена роза от мен. ...  И нека тя да ти разкаже с ароматния си глас за Балкана, за морето и за всички нас. ......Усмивка

Мъж преби паднал кон с железен прът в Благоевград

18:47:08 / 17.01.2020
12
13
Те мангасарите пребиват и убиват за нищо-нещо хора, а какво остава за беззащитни животни.;)Гняв:dizzy:Гняв  ...... А БАБХ се е доказала като неработеща и дълбоко корумпирана правителствена структура.;)Гняв

Кръстина Таскова: Дали „Воля” ще покрепи вота на недоверие, зависи от това дали ще бъде решена водната криза

18:10:19 / 17.01.2020
5
13
-" Дали „Воля” ще покрепи вота на недоверие, зависи от това дали ще бъде решена водната криза."    ------ :errm:;)Бля - бля на n -та степен!8-) "Талашът" в един Парламент,;) който се храни с огризките на управляващите, за да оцелява при крайна нужда.:unsure::dizzy: 

Политолог: Борисов прави винаги отстъпки, за да е добре с всички

17:49:17 / 17.01.2020
8
14
-"Политолог: Борисов прави винаги отстъпки, за да е добре с всички."    -------- :errm:8-) Сиреч, вървиш срещу най-малкото съпротивление и постоянно гледаш от къде "духа вятърът".;):dizzy: Но това не винаги, особенно в политиката е най-удачното решение.:pouty: Според мен това е робски манталитет, на човек неуверен в себе си и доктрината си при управлението на една страна.8-):'(Гняв То само с Едине (трупане на пачки) не става, иска се и акъл, а и .... "дупе"!!!:unsure: А при него (ББ) и двете са дефицитна стока.;)Гняв

Мая Манолова: Създаденият от Борисов холдинг е мегасхема за източване на държавни пари

13:30:58 / 17.01.2020
6
13
-" За много години, приятелю! САМО ГЕРБ!!!" n eXu s/CoLLectoRitioner    ----- :errm:УхиленУхиленУхиленАйдеееее, Нексусът се развихри.УхиленУхилен:silly::silly::silly: Не му издържаха нервите и ..... изкара на "бойното поле" няколко от по-старите си профили - едновременно!!!УхиленУхилен:silly::silly: Много се забавлявам когато чета  писаните на епистоларни Post-ове от негова страна.Усмивка Давай Некси, аз съм ти Фен, не ме разочаровай!УхиленУхилен Само Черно Море!!!!Усмивка .....  Ама следобед ще те прегледам, че отивам да папкам и задължителната следобедна, пенЦионерсака дрямка. УсмивкаИзплезване
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X