Потребителски профил

Наблюдател

Регистриран: 16.02.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
26152
-552
26704

Рейтинг: 15468

Място в класацията: 30

Коментари на Наблюдател

Феновете на Черно море с благотворителна инициатива на мача с Левски

11:08:27 / 20.02.2020
4
2
-" Привържениците от Националния фенклуб на Черно море организират благотворителна инициатива ... ."   -----:errm: Каузата е повече от благородна. Там съм, въпреки че 25 години не съм стъпвал на ст.Тича.Намусен Ако сами не си помогнем - друг няма кой.:unsure: -" В името на живота, В ИМЕТО НА ЧЕРНО МОРЕ, ЗА ЧЕСТТА НА ВАРНА!”. Както майката и Родината е само една, така  и любимият отбор ( Черно море) е само един!

Aмерикански институт: Българите са най-големите почитатели на Путин в света

13:18:03 / 09.02.2020
6
3
-"...  Да живее Америка, бог да благослови Америка смърт за враговете... Тая година 20 000 войници американски идват, да натикат пияните ватенки в кучият гъз.." - robotron2000     ---- :blink:Шокиран:wassat: Ауууууу, звучиш като  n eXu s / ДИВАКА ПАК СЕ ИЗАКА /  Collektor / COLLECTIONER /  CollectoRitioner и десетките му други превъплащения! :unsure::errm:  Много по Комунистически  ми звучи "възванието Ти" !!!!!:wassat::errm: Ще уплашиш дЯцата бре колега - съфорумник!!! Усмивка  Много, ама много се посмях на израза ти : - " Тая година 20 000 войници американски идват, да натикат пияните ватенки в кучият гъз..":wassat:;)  Както се казва - смях в залата. УхиленУхиленУхиленЧе то едни талибани им "начукаха манерките на Хамериканците" и сега ще си дигат чукалата (миротворческата мисия) от Афганистан.8-)  Да не обичаш/симпатизираш на някого, не значи да говориш пълни дивотии за него.:'( Това по-скоро е признак на слабост и безсилие да му противодействаш с разумни доводи/аргументи.:errm: Колкото и свободен да е Форумът за изказване на мнения, все пак няма да е лошо и малко по-сериозно да се отнасяме към действителността - фактите  аргументите.Усмивка

Съдия Дишева: Гешев слага каруцата пред коня

12:12:28 / 09.02.2020
9
1
Господин Министър Данаил Кирилов, Господин Гешев, а и много други високопоставени лица в управлението,  са просто "марионетки - кукли на конци"!!!:pouty::dizzy: Те не мислят, просто ги е страх да мислят !!!!! ШокиранНамусен и заради "келепира";) се оставят да ги "движи (приказват)" от Кукловода. 8-):'( За мен, това е Най-презряният "индивид" от Хомо сапиенс  -- а може би е - Homo lambendo ????:wassat::unsure:

Борисов предложил примирие с президента

11:35:15 / 09.02.2020
13
6
- "Събрахме се, обсъдихме и решихме, че от наша страна гарантираме уважение към институциите ....Даниела Дариткова, председател на ПГ на ГЕРБ     ---- :errm::unsure: Сетих се за лафа : - Събрахме се с булката, обсъдихме нещо и .... Тя реши."УсмивкаУхиленУхилен  Че и Вашата работа е колективното Ви ръководство, Госпожи и Господа гербаджии.;) "Слънцето" е едно !!! , калинките .... много!8-) ............ -" България е подложена на наблюдение по отношение на корупцията освен от САЩ и от европейския Mеханизъм за сътрудничество и проверка." --- :blink:;)Ама по каква причина чакате (управляващите) да бъдете подложеби на проверка от "някого" :wassat:, за да почнете да се "борите"????:pouty: Тя една борба вече 10 години, не беше чудо!!!;):dizzy: ..... По-добре грях от допусната неволно грешка, от незнание в управлението ( Народът прощава)8-), отколкото преднамерено лицемерие когато си на власт и завоалираш престъпната си некомпетентност с успехи.Гняв

9 февруари 1881 г. - умира Достоевски

09:31:04 / 09.02.2020
6
2
-" Фьодор Михайлович Достоeвски ...." ---- Литеретурен гений със световна значимост. Но произведенията на такива писатели трябва да се четат от 30 - 40 годишна възраст нагоре според мен.:unsure: На тази възраст вече  имаш някакви емпирични натрупвания на образование и "сблъсъци" с живота. Сиреч, да можеш да осмисляш постъпките си за напред ( е кой колкото може).:errm: Твърде е трудно, да не казвам невъзможно един младеж в ученическа възраст (както нас навремето - дори и бегло) да ни караха да четем и разберем ...... какво е искал да каже Авторът. :errm: Пак според мен, той е един от осноположниците на = Екзистенциализма =, но не като философско учение, а като начин на осмисляне на своето , а и на другите битие. ...............  - " Ако житното зърно, паднало в земята не умре, остава си само; ако ли умре, принася много плод.

Тираджии: Помогнете, бедстваме от 16 часа на „Витиня“

13:00:54 / 06.02.2020
5
2
-" Тираджии: Помогнете, бедстваме от 16 часа на „Витиня“.   ---- :errm::blink:8-) Шъ чакате,;) Премиерът е в Брюксел, като се върне шЪ ги "насмете" виновните и готоууууууу.Усмивка А'бе, .... Той че е "Слънце" - слънце е,Ухилен но не може да огрее навсякъде.:unsure: Направете две - три карета и бухайте карти, 4-5 дена ще минат като миг.УсмивкаУхилен

Шофьори: Пътят Варна-Кичево е стъкло. Въобще никакви мерки

12:43:49 / 06.02.2020
7
3
-" Пътят Варна-Кичево е стъкло. Въобще никакви мерки."  ---- :errm:Че какво го интересува Областния Управител - Гусин Пасев пътя Варна - с.Кичево?;) Нали във Варна е добре и хляб, месо и вино зареждат, и вода има, и ток има, а'бе пей сърце.Усмивка Да се оправят там "селяните" както успеят.:pouty:Гняв А пък и времето го изненада, пусто да опустее.Гняв Но спокойно господа "селяни", има - няма след два месеца и пролетта ще дойде, и пътят ще е без лед.Усмивка:woot:

Борисов: След 10-15 години сигурно няма да се занимавам с политика

12:18:30 / 06.02.2020
8
2
-" Борисов: След 10-15 години сигурно няма да се занимавам с политика."     ---:errm: Плашиш ли ни Гусин Премиер!!!! :blink:Шокиран;)Или е заявка за " по-спокоен живот" 2 мандата, но вече като ... Президент.:unsure: Ко речи????:wassat:

Бенатова: Опасно за обществото е, когато личностите с голяма власт търпят разговор само с тези, които харесват

09:37:59 / 06.02.2020
5
2
-" Опасно за обществото е, когато личностите с голяма власт търпят разговор само с тези, които харесват. ..." Миролюба Бенатова.   ---- :errm:8-) Типичен пример за комплексирани личности, заемащи длъжности надскочили своята компетентност и възможности.;):dizzy: Ако го осъзнаят по-раничко гледат да "осребрят" овреме заеманата длъжност,:'( ако ли не .... тотална разруха след тях! Намусен Нашата история (на България ) е имала "Златен век"!!! , но е преживяла и Национални катастрофи/трагедии! .... Сега в какво време живеем Господа Български политици ??? :wassat: 

Менда Стоянова: Поведението на президента е шизофренно

08:48:55 / 06.02.2020
4
4
-" ... За мен президентът изпада в шизофренно състояние...." депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова   --- :errm:Шокиран Интересно, интересно полифонично изказване на сцената наречена "Българска политика".8-) Всеки актьор със своите си реплики,;) но накрая постановката се оказва една бутафория за публиката (Народа).:pouty::dizzy: А дали и това не е целта на Режисьора ????:errm::wassat: ..... Все някой трябваше да каже гръмогласно на мегдана посред селото, че "Царят е ГОЛ !!!!!".ШокиранНамусен  Или ще продължаваме да я караме както досега: - "Държавата, това съм аз." - Луи XIV - Кралят Слънце - оригиналът ...... и неговият далечен наследник ББ - бледо копие (пиринч) в България!!!!:wassat:

Meteo Balkans: Малък Сечко трупа до 70 см сняг

08:03:22 / 06.02.2020
3
1
А Добро утро на всички.Усмивка Е и тази година видяхме за сефте "снежец" и във Варна. Малкооооо, но от сърце,Усмивка ...... а иначе ...... силен вятър си имаме в изобилие,;) че даже и за износ.Усмивка .... -" Господ е българин!" изречена от Мичмана е култова фраза.8-) Гледа ни - гледа ни (Господ де) мърлявщината , пък накрая не издържа, съжали ни и даде "едно рамо в това безводие".Усмивка Но да не забравяме и  народна мъдрост: - "Бог помага, ала в кошара не вкарва..." Шокиран Не се ли вземем в ръце ( управляващите - без значение кои са) и да си оправим имфраструктурата (ВиК), лошо ни чака от тук - нататък.Намусен А дано, ...... !:wassat:

Гешев от "Как е времето в Москва" до "Не се притеснявам да разследвам Пеевски"

22:30:45 / 05.02.2020
6
1
-" ...  Как не ви е срам! Заради такива като вас ли правихме демокрацията? Дребни провокатори!"   Главният прокурор Иван Гешев     -------:blink:Шокиран8-)  Едно време имахме : - Активен борец против фашизма, .... сега вече си имаме Активен борец против комунизма! :wassat:Усмивка ... Аман от "активни борци" бре!Гняв  Има един стар лаф : - Майсторе - майсторе, не ти знам името, но като ти гледам майсторлъка, да те @ба в майстора! ;):'( Та и нашия Глав. Прокурор работата е такава.;) 

И Koвачки изчезна от България

20:48:03 / 05.02.2020
12
2
-" И Koвачки изчезна от България !"    --- :errm::wassat:УхиленУхиленУхиленИ  него ли ще търсим с Червена бюлитина, за издирване чрез Интерпол - Европол - други полицейски служби по света ???;) Изглежда в България всички Правоохранителни органи и Съдебната система са като "решето" и всичко (информацията) тече на поразия. 8-):dizzy: Колко е бил прав само Хераклит : - Panta rhei .... ":unsure:  Разпределението на "баницата" върви с пълна сила, под благовидната маска - Борба с корупцията;)   

Първи коментар на съдията със забрана за пътуване в САЩ: Ще обясня допълнително

19:42:15 / 05.02.2020
8
1
-" „Това име е само първото, но ще има и други”, заяви във вторник посланик Херо Мустафа."   --- :errm::wassat: От кога Американският Посланник си присвоява правата на Българския съд да казва, кой е корумпиран и кой не! ...:wassat::'( ???? Тя Посланик ли е в България или Генерал-губернатор пратен от САЩ ??????:wassat::errm: 

Георги Марков към президента: Може да вкараме процедура за импийчмънт

12:27:52 / 05.02.2020
5
3
-"Ако го нарека Амеба,обиждам ли амебата?" MrBean      ------ :errm::unsure:Според мен да, но ако го сравниш с Дизентерийната амеба(Entamoeba histolytica) ще е по-удачно.Гняв Причинител е на   амебна дизентерия и ако не вземеш мерки, може да "ритнеш камбаната"!Намусен От такива като " доносника Николай ":dizzy:Гняв:dizzy:Гняв Народът плюе кръв 30 години вече!НамусенГняв

В парламента гласуват вота на недоверие към Борисов, а в това време той се среща с феновете на "Левски"

10:47:07 / 24.01.2020
6
3
-"..В момента Бойко Борисов разговаря с фенове на Левски ..."     ----- :errm::wassat::woot: Спокойно бре момчета, бати Ви Бойко ще Ви намерим друг "спонсор",;) но да е "наш Човек".Усмивка  А е и "многозначително!!!!" когато се гласува Вот на недоверие към Правителството, :wassat: "Слънцето" да се занимава с един футболен отбор, пък било то и =Левски=!:unsure: Тук кръпка да зашием, там кръпка да зашием, а'бе цялата Държава в кръпки,Намусен пожарникарска му работа ;) и то некомпетентна.:'( ......  А сме XXI  век!!! :wassat:Намусен

Валери Симеонов: Трябва да спрем проказата с търкането на билетчета. Да не се продават в магазини и бензиностанции

10:04:35 / 24.01.2020
4
3
Както се казва, хазартът е по-стар и от човека.:unsure:Ухилен Просто няма как да го изкорениш.8-) Важното е да се регламентира в строги правила и то в полза на Държавата (обществото) на 80-90%  в хазната,Усмивка а не на едно или друго лице/групировка да "трупат пачки". :dizzy: И още по-важното е, Държавата (без значение коя партия е на власт) да следи за стриктното им спазване, а не компромис/аванта на батко/братко или кумецът.Гняв ----------- -"... Акцията не е координирана, а и въобще няма акция,.." Валери Симеонов --- :errm: "Да, ... да, .... ама не!";) Чиста поръчкова операция, за да бъде изваден от играта "проруския олигарх - Черепа", в полза на американските фаворити.  Хазартът си остава, играчите се пренареждат и малко "цирк" за вдигане рейтинга на управляващите и прокуратурата.;):dizzy:   

Безплатна квартира, паричен бонус и безплатен транспорт, ако се завърнеш в България

21:29:31 / 23.01.2020
5
3
-" Пакет от мерки, ......  "  ----:errm:;) Че то кой ли не иска децата ни да се приберат в България.Намусен Но какво да правят с този "развит пазар на труда и икономика" у нас и смешните заплати - дори за специалисти.Гняв:pouty: Бонуси някакви предлагат, .... смехория, та чак дрънкат.8-) Вие (държавното управление) премахнете несъвършена и нечестна конкуренция - монополът на братко / батко, ужасяващата корупция на всякакви етажи и гнусните кражби/източвания на бюджетни средства във вашите "джобове",Гняв:dizzy:Гняв защото той/тя изяжда главата на средния и дребен бизнес, а и на обществото като цяло.Намусен Той гони и потенциалните чужди инвестиции.:pouty: Условия създайте за младите образовани специалисти  и те сами ще се върнат (поне половината). -" Ако плащаш с фастъци, получаваш маймуни." господа управляващи!:'(;)

Новият Слави на бТВ Цитиридис: Роден съм в Атина - люлката на демокрацията, сега живея в "Дружба" - погромът на демокрацията

20:42:28 / 23.01.2020
6
5
-"..."Роден съм в Атина - люлката на демокрацията, сега живея в "Дружба" - погромът на демокрацията", пошегува се той...." Николаос Цитиридис    ----- :errm:Шега, ... шега, ...колко да е шега?;) Тогава какво правиш тук бре "демократе"?:'( ....Както пееха АББА на времето: -" Мъни, мъни, мъни, мъни животът е пари,...".8-) Не гледам този тип предавания, а нашите телевизии ги бълват с "кофата" за жалост.:pouty: Но "За всеки влак си има пътници".8-) Лошото е, че хората престанаха да четат, а толкова интересни и "умни" книги има вече (стари и нови автори)!Усмивка

Пожар в района на Дуранкулашкото езеро обхвана 60 декара растителност

20:13:47 / 23.01.2020
4
5
-"Пожар в района на Дуранкулашкото езеро. ...."  --- :errm:  Изглежда някой подготвя почвата (наторява), за по-добра нова реколта от "камъш" през тази година.:unsure: Пепелта е много добра тор и затова на доста места по света се палят (законно или незаконно) изсъхналите треволаци по поляни, савани, степи и т.н.

Сигнал на читател: Шахти на бул. "Левски" са запушени. Да не се чудим после защо има наводнени улици

20:09:03 / 23.01.2020
8
4
-"..Шахти на бул. "Левски" са запушени."    ---- :errm:;) Че то, 90 % от града е по този начин.:pouty: Ами то,  всичката кал, чакъл и пясък от  лозята, Франгата и строежите из града  при валежи се стича директно в шахтите.:dizzy: Да вземем да пратим делегация от Общинския Съвет, барабар с Кмета (творческа командировка) за два месеца в Англия, Германия, Швеция или където те си пожелаят и да "почерпят опит"  от братските страни, как се справят те с този проблем.:wassat: У нас или не знаят как, или не искат да го решат този проблем. Не знам!:unsure::'(

Борисов очарова Иванка Тръмп в Давос

21:14:46 / 21.01.2020
7
5
Има една стара приказка : -" Обичай и обръщай внимание на чуждите деца, ... за да те обикнат и родителите им."Усмивка Ама Ко да прай човекът, инстинкт на самосъхранение.:wassat: А и с кого друг да си хортува на срещата, като другите го отбягват.ШокиранНамусен Не отивай непоканен на "семейно парти", ще изглеждаш като глупак:silly: и унижен от пренебрежението на другите:sideways:Намусен към твоята персона.:wassat:

Сергей Станишев нямало да се кандидатира за лидер на БСП

20:48:45 / 21.01.2020
6
6
-" ...че засега няма планове да се кандидатира за председателския пост на БСП тази пролет ...Сергей Станишев     ----:errm:;) Да не си луд да изпуснеш питомното "Председател на ПЕС" и да тръгнеш да гониш дивото (Председател На БСП)!!!8-) Ти си всичко друго, но не и луТ.:'( Много ти се иска да си "сивия Кардинал в сянка"8-) и да местиш пионките, но вече си безгласна буква и нямаш "оньори" в ръката си.  ;)

Спас Гърневски: БСП са нахални, но ГЕРБ ще довърши своя мандат и ще спечели следващите избори

20:26:02 / 21.01.2020
6
7
-"Спас Гърневски:- ....... ."  ---:errm:;)Усмивка -"Едно си баба знае, едно си баба бае."8-):dizzy: Жалка пледоария пред "съда на историята", от един невзрачен и долнокачествен "политик",;) намерил "подслон" на стари години в ГЕРБ.:woot: Каквото "залебиш" сега, това ще ти е г-н Гърневски.;) Краят на политическите проститутки е един същ, ..... на бунището.:'(

Бабикян: Вотът минава и правителството пада, ако Борисов поиска това

19:47:06 / 21.01.2020
6
6
-"...Борисов се интересува преди всичко от личния си кариерен път и властови ресурс, а не от системи, независимо дали става дума за партията му или за държавата. Той напуска бойното поле само когато изпитва страх, само че за себе си....."  -------- Е те, това е истината!:errm:8-) Когато имаме някъде успехи, ББ всичко си го "пришива" като собствена заслуга,Усмивка но когато стане фал, всичките други са виновни, но не и той.;)Гняв Защо бяха всичките тези "смени и отлюспвания" през годините, в управленския състав и в частност партия ГЕРБ?:unsure:   Неговата работа (ББ) е : -" На калпавия моряк, водораслите му пречели да плува." ;) Има и по-хард вариант вица,Усмивка но Вие го знаете.

Борисов получи специална монета от Държавния департамент на САЩ

19:14:24 / 21.01.2020
6
7
С каква ли номинална стойност стойност е монетата???:errm:  1 000 000 или 100 000 000 $ ?:wassat::unsure: Някой да не си помисли, че това е "завоалиран бонус" за послушанието му или пък сделката с F-16.Гняв Ааааааа, абсурд!!!:dizzy: ....  Той не е такаФ човек г-н ББ!!!:unsure:Усмивка  ......... P.S. - А дали е имало, крепка прегръдка пропита с братска обич????:wassat:

Кирил Домусчиев с "Венец на победителя" за принос към спорта

20:23:37 / 20.01.2020
7
8
-" Кирил Домусчиев бе удостоен с "Венец на победителя"....Акцент за приноса към спорта бе безспорният успех с разградските „орли”. ..." Министър Красен Кралев  ...... :errm:8-) Че се представя ПФК Лудогорец на средно европейско ниво е добре, до толкова стигат силиците на г-н Домусчиев. Все пак е нещо на фона на останалите клубове.:unsure: Както го е казал Народът : - " По-добре Кмет на село, отколкото пъдар в града."Усмивка ..... А "нашите" Кметове трябва да си ги награждаваме, все пак са си от нашите "Дявол да го вземе" ... !Усмивка

Даниела Дариткова: Няма да има резултат от вота на недоверие на БСП

19:35:49 / 20.01.2020
8
8
Като гледам снимката с г-жа Дариткова в профил и по асоциация се сетих, за стихотворението на Хр. Смирненски = ЧЕРВЕНИТЕ ЕСКАДРОНИ  = : -" .... И развели буйни гриви, над пожънатите ниви, .... като вихър отминават ескадрон след ескадрон. ... Под копитата извива прах на облачета сиви .... и премрежва с бронзов блясък огнения хоризонт.... Ах, летете Вий сред сеч и дъжд от огнени картечи, ... Вий - развихрени предтечи на безоблачните дни!..."8-)Усмивка .... Пък може и да бъркам, визуалното ми възприятието може да се объркало, ....  знам ли?:unsure:

Проф. Григор Димитров: Д-р Дечев избра медиите, за да реши проблема с лекарствата по-бързо

19:57:35 / 19.01.2020
7
8
-"...От ГЕРБ критикуваха управителя на Касата, че не е сигнализирал отговорните органи по-рано, а говори за проблема в края на мандата си и то в медиите..."    ----- :errm::unsure: А дали е така, откъде да сме сигурни (обществеността), че е така???:errm::wassat: Дали ще е ГЕРБ начело или някоя друга политическа партия, винаги през последните 30 години са се прокарвали "лобистки" закони, в полза на една или друга бизнес прослойка!:pouty::dizzy: По този начин ни бе "наложена" криворазбрана демокрация и либерална пазарна икономика.;):dizzy: Е да де, но някои са чели "Политическата икономика" : -"Така както дяволът чете евангелието! "Гняв По този начин се източват неправномерно държавни ресурси и джоба на хората.:dizzy: Някои "облагодетелствани" ще карат Maybach, другите ще събираме капачки и помощи за болни деца.Намусен Ба си държавността , ....... в нейният български вариант!!!!ШокиранГняв

Полиция и прокуратура влязоха в завода за хартия в Никопол

19:04:37 / 19.01.2020
7
9
Има една стара приказка. Преди да се построи нова къща, първо се прави тоалетната.8-) И тя никога не трябва да е до герана/кладенеца, а на другия край на двора.:unsure: От това следва, че когато имаме завод/цех е трябвало да се помисли предварително къде ще отиват отпадните води.:unsure: Е да, ...да, ....ама не.;)Намусен Затова и от толкова години си отровихме природата.Гняв По-старите варненци си спомняма за = Гебеджанските раци-сладководни=,  които се продаваха по гарата и града.Усмивка И какво стана с това езеро, направиха го септичната яма на Девненските заводи и ТЕЦ-а.:dizzy: Отровиха го за стотици години напред,Гняв:dizzy: майката му разкатаха. Намусен

Синът на български бизнесмен се заби с чисто нов "Мерцедес" за 150 бона в къща в Карлово

11:56:11 / 19.01.2020
7
7
-" ... И двамата са били тотално неадекватни. .."    --- :blink::wassat::errm: Преди удара (забил се):unsure: ..... или след катастрофата????:wassat: :errm: .... Спокойно моето момче, спокойно, не се нерви напразно.;)Усмивка Тати ще ти купи друг, по-хубав, че и брониран даже!Усмивка   

Борисов реагира на думите на бащата на убитата Андрея и отива да се срещне с него

11:43:08 / 19.01.2020
11
8
-"щяха и закона са самозащитата да променят. ..." robotron2000     ------ :errm:8-) Както е рекъл циганинът бат Сали: -"То обещаното, не е като даденото!!!!;)Усмивка

Ген. Атанасов: БСП и ДПС нямат интерес да съборят ГЕРБ

11:33:44 / 19.01.2020
7
7
Напълно съм съгласен с този Наглец - ген. Атанасов.:unsure: НегоФта мама, ..... а и на Ив. Костов също!!!Гняв:dizzy:Гняв:dizzy:Гняв  Никой, ама никой от парламентарните партии няма "файда" да свали правителството.;):dizzy: БСП-то са в битка помежду си и другите, ДПС-то са си много добре и така (тяхното си е тяхно, чуждото - общо, а и ББ им го дава на тепсия), останалите партийки и независими я влязат в новия Парламент, я не влязат.;) ВМРО -то са си много добре и сега като коалиция с ГЕРБ:wassat:8-) Вот на недоверие - чушки!!!!!Намусен  Предсрочни парламентарни избори под "напора на улицата" - чушки!!!!!Намусен Само Геополитическите игри на "Великите сили" са способни по всяко време да го гътнат, но кога ...... и Господ едва ли знае.:wassat:Намусен:pouty:

Блиц: Актьорът Димитър Баненкин: Разбрах, че имам син на 31 години

08:53:52 / 19.01.2020
6
7
Аз знам един стар лаф : - "Бащи много, Майката е само една.":errm:  Не знам - не знам.Усмивка 

Димитър Ковачев-Фънки постоянно зает, но вероятно ще почерпи близки и приятели

07:13:27 / 19.01.2020
6
7
Димитър Ковачев-Фънки - Интелигент та чак дрънка!;)  Нито го познавам, нито държа да го познавам!;) ....... Все пак, да е жив и здрав.:errm:

Няколко вида риба са изчезнали от България

07:07:40 / 19.01.2020
11
7
Ами с този безконтролен риболов (тралове, мрежи):'( и трицоната ще изчезне!!!!;)Гняв Поразходи се малко на Рибната борса ( Колхозния пазар / Аспарухово) и ще видите за какво иде реч.Гняв Маломерна риба на поразия. А за някакви квоти, както е в "белите държави", са само на книга!8-):dizzy: Проверяващите държавни органи или мижат здраво, или са " слепи" с двете очиГняв

Щъркели посред зима край Бургас

06:55:29 / 19.01.2020
6
7
Това време обърка птиците и животните вече. 8-) Те да си стоят тук, лошо няма, ....лошото е, че храната им в този сезон е оскъдна. :unsure: Не знам защо, но лястовичките и щъркелите са ми любимите птици.Усмивка

Варненци се питат: Какво е да имаш електрическа кола в морската столица

06:49:16 / 19.01.2020
9
7
Ами полицията за какво е8-) или това не е тяхна работа? :errm: "Паякът" и солидна глоба.:pouty: На българина му "бръкни в джоба" или го набий за да му дойде акъла, друг начин няма. :'(

БНТ: Фирмите, изоставили контейнерите във Варна, са замесени и в боклука от Бургас

06:33:19 / 19.01.2020
8
7
Разградена държава сме и това си е.:dizzy:;) Митничарите са си митничари,;) а  РИОСВ - Варна и РИОСВ - Бургас които са структура към Министерство на околната среда и водите какво правят???:errm::'( Кои производствени предприятия/мощности на територията, на България използват т. нар.  отпадъци за горивни цели и имат ли лиценз за това ????:unsure: -" Докато в другите държави има мафия, в България мафията си има държава.":pouty:ГнявНамусен  Всички отвънка ни го казват,8-) но управляващите (без значение кои) отричат до дупка!:dizzy:

Рецидивистът от Варна Милен Бахчеванов е убитият от полицията в Истанбул. Ослепил е жена на улицата в България

06:09:02 / 19.01.2020
9
7
Турската полиция е свършила работата на българския съд!:errm: Има нещо гнило в българската правораздавателна система, ...... а не в Датската държава.:unsure: Село без кучета сме тук!Гняв

ЦСКА честити рождения ден на Иван Василев

05:59:24 / 19.01.2020
5
7
Честито бати Иване, Честито Катил.Усмивка Ти си черноморска рожба и такъв ще си останеш. Винаги ще си в сърцата на старите фенове, на Черно море. Дълги години още да си здрав и на крака.Усмивка Само Черно море!

Деница Сачева: От 2009 г. досега са дадени над 500 млн. лв. за лични асистенти

22:11:49 / 17.01.2020
6
11
-"Леле,простотията на албанския педал,няма край." гарфилд  ...... :errm:Толкова си може детето, толкова дава/пише Гари!;)Усмивка -" Грубостта и посредствената агресивност е остроумието на глупаците!:unsure:

Деница Сачева: От 2009 г. досега са дадени над 500 млн. лв. за лични асистенти

21:20:41 / 17.01.2020
7
11
-" ... досега са дадени над 500 милиона лева за лични асистенти ..." - Деница Сачева, Министър на труда и социалната политика      --------:errm: На бас се хващам, че на 90% са от циганския етнос получили "такава помощ"!!!;)Гняв  Една овца (гласоподавателите на ГЕРБ) за да я стрижеш, трябва да я и храниш постоянно(помощи)!Усмивка Не става само с 50-100лв еднократно и 3 кебапчета по време на избори.8-)Усмивка Нали така г-жо Министър.:errm::'(

Мъж преби паднал кон с железен прът в Благоевград

20:34:57 / 17.01.2020
9
12
Като гледам, на Нексуса пак са дали " Златното пръсче" - ( + / - )!8-)Ухилен Пак ли ще сме свидетели на минали времена или ще я кара този път на принципа : - " Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле ..."!!!!УхиленУхиленУхилен;)

Заплатите на авиоспециалистите скачат с 60 процента: Главен инспектор в ГВА ще взема над 4600 лв.

20:27:52 / 17.01.2020
6
11
ГД ГВА и РВД са две различни структори колега MrBean .:errm: А от там и различията в заплащането, защото потоците пари ( заплати, закупуване на апаратура и др. дейности) се формират по различни начини и на различни места!!!8-) По принцип, .....  ГД ГВА са "администрация" и не влияят толкова много на = хиляди живота на ден са в ръцете им .= :unsure: Това е по-скоро заслуга на персонала на РВД - работягите.Усмивка

30 години затвор за Божидар, който уби приятелката си Вероника

20:05:38 / 17.01.2020
5
11
-".... Божидар Димитров - 30 години „лишаване от свобода“. ВКС ------:errm:Усмивка А дано и без право на помилване, .... ама надали!8-) И не в СЦЗ, а в урановите рудници - 200м под земята.Гняв:pouty: Тежката присъда да е продиктувана не от чувство за мъст, а от изконна общочовешка справедливост!:errm:

Мъж преби паднал кон с железен прът в Благоевград

19:13:10 / 17.01.2020
8
11
   ........ CollectoRitionerR     -  Darth_Revan :   -" Добър вечер, приятелю млад, добър вечер другарЮ. ... Добре дошъл в нашия град, добре дошъл в България! ..... Вземи в този хубав ден, една червена роза от мен. ...  И нека тя да ти разкаже с ароматния си глас за Балкана, за морето и за всички нас. ......Усмивка

Мъж преби паднал кон с железен прът в Благоевград

18:47:08 / 17.01.2020
12
12
Те мангасарите пребиват и убиват за нищо-нещо хора, а какво остава за беззащитни животни.;)Гняв:dizzy:Гняв  ...... А БАБХ се е доказала като неработеща и дълбоко корумпирана правителствена структура.;)Гняв

Кръстина Таскова: Дали „Воля” ще покрепи вота на недоверие, зависи от това дали ще бъде решена водната криза

18:10:19 / 17.01.2020
5
12
-" Дали „Воля” ще покрепи вота на недоверие, зависи от това дали ще бъде решена водната криза."    ------ :errm:;)Бля - бля на n -та степен!8-) "Талашът" в един Парламент,;) който се храни с огризките на управляващите, за да оцелява при крайна нужда.:unsure::dizzy: 

Политолог: Борисов прави винаги отстъпки, за да е добре с всички

17:49:17 / 17.01.2020
8
13
-"Политолог: Борисов прави винаги отстъпки, за да е добре с всички."    -------- :errm:8-) Сиреч, вървиш срещу най-малкото съпротивление и постоянно гледаш от къде "духа вятърът".;):dizzy: Но това не винаги, особенно в политиката е най-удачното решение.:pouty: Според мен това е робски манталитет, на човек неуверен в себе си и доктрината си при управлението на една страна.8-):'(Гняв То само с Едине (трупане на пачки) не става, иска се и акъл, а и .... "дупе"!!!:unsure: А при него (ББ) и двете са дефицитна стока.;)Гняв

Мая Манолова: Създаденият от Борисов холдинг е мегасхема за източване на държавни пари

13:30:58 / 17.01.2020
6
13
-" За много години, приятелю! САМО ГЕРБ!!!" n eXu s/CoLLectoRitioner    ----- :errm:УхиленУхиленУхиленАйдеееее, Нексусът се развихри.УхиленУхилен:silly::silly::silly: Не му издържаха нервите и ..... изкара на "бойното поле" няколко от по-старите си профили - едновременно!!!УхиленУхилен:silly::silly: Много се забавлявам когато чета  писаните на епистоларни Post-ове от негова страна.Усмивка Давай Некси, аз съм ти Фен, не ме разочаровай!УхиленУхилен Само Черно Море!!!!Усмивка .....  Ама следобед ще те прегледам, че отивам да папкам и задължителната следобедна, пенЦионерсака дрямка. УсмивкаИзплезване

Флагман: Борисов "изненадващо" подкрепил Валери Симеонов за забраната на частните лотарии

13:11:29 / 17.01.2020
6
15
Опаааа,Шокиран  задава се "голяма битка" за преразпределянето на "баницата" в "борческите групировки":wassat:. А досега толкова години къде бяхте бре мушмороци,:errm: че  си траехте???;)Гняв Или мангите понамаляха и "Вся власть Советам!" или "Никому аванта вече.":unsure: Усмивка Доста турболентна година се очертава за управляващите и от външни и вътрешни " незаобиколими фактори".:errm:

Мая Манолова: Създаденият от Борисов холдинг е мегасхема за източване на държавни пари

12:36:06 / 17.01.2020
5
15
-" ...Просто внимавайте като плашите че сте лесни за намиране ..." Loshia /hahaha/n eXu s/CoLLectoRitioner    ---- :errm:ШокиранУхиленУхиленАйде бе.;):silly::silly::silly::silly: Ти да не си от ДАНС, че си толкова ербап, че ще ме откриеш?????:unsure:  ......... -"..но никога няма да ме видите..." Loshia /hahaha/n eXu s/CoLLectoRitioner   ---- Шокиран;)Ухилен:silly::silly:Здрасти Фантомас.:silly::silly: Страхливец си ти Фантомас, страхливец и затова се криеш зад анонимността си!!!;)Усмивка .... А страховете много често превръщат слабия човек в подлец и то от сой!!!УхиленУхилен Другата характерна черта на страхливците и подледците е, че са : - подлизурковци, влечуги, блюдолизци и сервилничат на по-силните, на деня!!!;) Те са измета и мръсната пяна на обществото!:dizzy:;)Гняв И от страхливеца, и от подлеца, и от манипулатора не можеш да очакваш нищо хубаво - само предателство и нож в гърба, ....... а най-малкото – истината.:'( Плужек си ти "Фантомас", плужек, че чак дрънкаш!;)

Мая Манолова: Създаденият от Борисов холдинг е мегасхема за източване на държавни пари

11:07:04 / 17.01.2020
6
16
-"...чакам деня когато ще ме пребият за да имам какво да правя след това ..." Loshia /hahaha/n eXu s/CoLLectoRitioner   ----- :blink:8-) Внимавай какво си пожелаваш,:unsure: защото може и да се сбъдне…!!!!Усмивка - " Неведоми са пътищата Господни.":wassat:

Мая Манолова: Създаденият от Борисов холдинг е мегасхема за източване на държавни пари

10:52:36 / 17.01.2020
6
16
-" ... но играта явно тепърва ще започва." Loshia /hahaha/n eXu s/CoLLectoRitioner     -------:errm:Усмивка8-) Пууууу, не се наигра и ти бре чоджум!;)Ухилен Малко ли ти бяха PlayStation и разните му други  видео игри или ти омръзнаха вече?:errm: Ами имаш си пишленце,:woot: играй си с него,Усмивка вместо да тролиш тук (Форума) постоянно.:'( Но хората са го казали : - Бит и @бан насита нямат! .... Та и твоята работа същата. Хората те гонят през вратата, Ти влизаш през комина.УсмивкаУхилен:silly::silly::silly::silly::silly::silly:  

Румен Радев свиква среща за проблемите в изборния процес

09:24:30 / 17.01.2020
4
12
Аууууу, ще ме удавиш в слюнки, суполи, брътвежи и празнословия още от сабахлям бре чадо  - Loshia /hahaha/n eXu s/CoLLectoRitioner !!!!Шокиран:blink:Сега по-добре ли се чувстваш или пак НЕ ???:errm::wassat: -" Злото и злословието не е нищо друго, а парадоксално несъответствие между битието, желанието и възможностите." - Хегел.Усмивка

Министър Сачева: От 5 станаха 20 хиляди получилите личен асистент хора с увреждания

20:27:23 / 16.01.2020
5
12
-"...Всички министри хубаво да огледат външните стенописи на църквата в Рилски манастир."MrBean    ----  :errm: Какво да гледат колега, те са "безбожници", а не атеисти????8-):dizzy:  Не ги гледай, че постоянно ходят по църкви, манастири, че палят свещи и се молят, че ги милват по главата папи-патриарси, ....  те са си безбожници, та чак дрънкат, лицемери!!! :'( Гняв Те си имат друг Бог : Власт, Пари и Имоти!8-)  Поетът го е казал точно: -" ... не ти, боже на лъжците, ....на безчестните тирани, ... не ти, идол на глупците, ... на човешките душмани, ... и комуто свещи палят православните скотове!..... :errm:

Канадците не искат да плащат сметката за престоя на принц Хари и Меган

19:31:37 / 16.01.2020
7
12
-"Цялата интелигенция на Бг сме от Герб! ..." n eXu s/CoLLectoRitioner/БУМ БУМ     ----- :blink:УхиленУхиленУхиленУхилен А Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, и те ли са от ГЕРБ или не са достатъчно образовани и Ентелигентни за да ги поканят?????:errm::unsure:  .....УхиленУхилен:silly::silly::silly::silly::silly:

Каракачанов: Натрупвани с десетилетия проблеми няма да се решат с един арест

19:22:22 / 16.01.2020
5
12
-" ...Самите данни за нивата на язовирите, самата поддръжка на язовирите е работа на ВиК-тата в държавата....   "Красимир Каракачанов     ----:errm::blink: Опаааа, взеха да си подхвърлят "горещите картофи" от един на друг в Министерския съвет.:wassat:8-)Ухилен Де юре и де факто  ВиК дружествата са на подчинение към Mиниcтepcтвo нa peгиoнaлнoтo paзвитиe и блaгoycтpoйcтвoтo MPPБ Mиниcтъp Петя Аврамова ГЕРБ.:errm: Но там никой не потърси отговорност : политическа или съдебна - (прокуратуратурата е с кепенци)????:wassat: Защо ли?:wassat::unsure: Въпрос на който отговора знае Премиерът - но мълчи, а сигурно и Кр.Каракачанов го знае но не смее да каже.;)  ------ Тематичен Виц : - Иванчо пита баща си какво е това -  де юре и де факто. Бащата повиква майката и сестрата и ги пита: - Един арабин - безнесмен дава по 2000 долара да прекарате с него две вечери. Ще отидете ли? :errm:...- - Да, разбира се - отговарят и двете.Ухилен ... Бащата обяснява след това на Иванчо: - Де юре, Иванчо имаме 4000 долара, ..... а де факто - две курви.ШокиранУхилен

Над 3 млрд. лева лоши кредити са попаднали в колекторските фирми

18:17:46 / 16.01.2020
7
12
-"...чии са тия мутренски фирми .... говори се за БКП (ГЕРБ) и ДПС ....." MrBean    ----- :errm::wassat::unsure: Хм, .... а дали "нашето" бившо  другарче CoLLectoR - сегашно CoLLectoRitioner   има нещо общо с тази далавера???:errm:8-) Хвали се постоянно с високи доходи и "редки пръсти", а 3 000 000 000 лв са доста пари. Шокиран:wassat: Дали просто е съвпадение на думичката/името ..... или не?:unsure:  .... А'бе, то нашият Шерлок Холмс (Loshia / hahaha) със сигурност ще знае, ама нищо не казва.:'(

Талибаните предложиха на САЩ временно спиране на огъня

17:39:30 / 16.01.2020
5
13
-"Талибаните предадоха документ на американски дипломат, в който очертават предложението си за временно прекратяване на огъня в Афганистан ... "  --- :errm:Какво премирие, ... какви 5лв?;) Те не знаят ли, че Америка "ще донесе" мир на планетата Земя, а и по другите планети в нашата Слънчева система.8-)Усмивка ....... Въпрос с повишена трудност към Колегите от Форума : - Кой от тримата "бойци" на снимката е n eXu s/CoLLectoR/CoLLectoRitioner ???:errm::wassat: Наградата е символична ( пийсет стотинки), но престижна?????Усмивка 

ДПС подкрепя БСП за вота на недоверие към правителството

13:38:54 / 16.01.2020
6
12
-"ДПС подкрепя БСП за вота на недоверие ..." Йордан Цонев ДПС    ------ ;)Малки пируетчета породени от изкуствена, политическа куртоазия, защото знаете, че правителството няма да падне.8-):pouty: Както се казваше - пунта на китайката (научно казано - конторсия ).8-) Г-н Доган много добре знае, че не е настъпил още момента, да ритне "столчето на ГЕРБ"  под бесилото.:unsure: А това ще стане до година - две. ;)

Корнелия Нинова днес празнува рожден ден

11:38:39 / 16.01.2020
8
12
-"... че и чеп за зеле не става от нея!" 4udovi6teto    ----- То и Царят не ставаше, но ни го докараха на тепсия и "избраха".8-) И ББ (Слънцето) не става но и него си избрахме, и вече 11 год. е ...Prime мinister !!!;) Министър Председателят на България от 1997г  (насам) се поставя от "незаобиколими външни фактори/сили" , а формално се узаконява от българския гласоподавател, сиреч -протекторат!:pouty:Гняв Дотогава си бяха вътрешни боричкания "пехливански борби" : БСП - СДС - ДПС;) Така, че Валери, .... не се знае - знае ли се!:unsure: - „Поживьом, увидим!:errm:

Дариткова в парламента: Няма да има предсрочни избори. Нинова: Да сменим това управление

22:12:41 / 15.01.2020
8
13
-" Наблюдател е 100% костовак които вероятно е от ДСБ ...." Loshia / hahaha    ----- :blink:Шокиран:wassat: Малейййй, разкрит съм вече.Намусен И КО праим сега????:wassat::unsure: Акт ли ще пишеш или да давам " един Алеко Константинов", че да си мълчиш??????:wassat:  ... Не си Лошият ти, а направо Шерлок Холмс, .... а Нексито - д-р Джон Уотсън !!!УсмивкаУхиленУхилен:silly::silly::silly:

Омбудсманът: Където водата е с лошо качество, цената й трябва да е по-ниска

21:57:15 / 15.01.2020
6
13
-"...ти не знаеш, защото не се движиш в моите кръгове ..." n eXu s/CoLLectoRitioner/БУМ БУМ     ------ :blink:ШокиранУхиленУхиленУхилен А'бе Некси, да не е онова кръговото, дето е в Максуда????:errm::unsure: То там образовани и интелигенция бол и говорят наистина по друг начин!;)Ухилен Много поздрави на бат Сали.Усмивка 

Дариткова в парламента: Няма да има предсрочни избори. Нинова: Да сменим това управление

21:43:24 / 15.01.2020
6
13
 Разговарят n eXu s/CoLLectoRitioner и Loshia /hahaha: ...  - Как мислиш, скъпи, възможно ли е безкористно приятелство между двама мъже? :unsure::errm:- попитал Лошият. .... - Сигурно, но си мисля, че природата рано или късно ще поиска своето и един от двама ни ще съгреши с другия.Шокиран:wassat: - отговорил Нексито, пийнал глътка "ДОМ ПЕРИНЬОН" ....и го погледнал  многозначително. Шокиран;)

Дариткова в парламента: Няма да има предсрочни избори. Нинова: Да сменим това управление

13:22:14 / 15.01.2020
6
13
-"Позитано костоваците като има безсилие се трият профили в сайтовете им ..." Loshia   ----- -„Ало,... чичо. Защо кашляш бе чичо?:errm:   - А какви времена бяха само n eXu s/Collector/Korriban/CoLLectoRitioner/hahaha/Loshia и др. 8-):unsure: Цъкаш с пръстчето - триеш някого,8-) цъкаш с пръстчето - слагаш 20-30-50 плюсчета (+), ;)цъкаш с пръстчето - слагаш - 20-30-50 минуса (-)!!!;)  .... Panta rhei ..... чоджум!;)Усмивка...-„Лошо, Седларов, лошо!“, а и по-лошо ще става. Г-н Гешев само това чака, да му паднете в ръчичките и милна Ви майка - жална герберисчета!!!8-)

Предполагаеми екстремисти от 23 до 28 години подготвяли атентат в Берлин

19:22:26 / 14.01.2020
8
13
-" Влиза  Нексито при гинеколога и заявява: - Докторе, бременен съм. Намусен.. - Е, как ще си бременен бе, ти нямаш матка и...Шокиран:blink:  - Е да де, знам, имам медицинско "звание",8-) ..... ама то може да е извънматочна бременност бре докторе! " ;):wassat:........ Всички в ГЕРБ са специалисти и експерти " по всичко"!!!УхиленУхиленУхилен:silly::silly::silly:

Нова телевизия: Нападнаха сръбския певец Миле Китич

19:09:44 / 14.01.2020
11
11
-" n eXu s /CoLLectoRitioner/БУМ БУМ вървял по улицата и ръсел пясък.:wassat:  Спрял го полицай:pouty::- Какво правиш ти, бе?:unsure: - Ръсим против крокодили!:woot: - Ама тука няма крокодили!?:wassat: - Нема, щот ръсим...- отговорил Нексито и продължил да ръси." :blink:Усмивка

Главният прокурор в Галиче: Тук смe, за да покажем, че има държава

13:38:43 / 13.01.2020
5
12
-"Къде беше "държавата" преди да убият момичето? ..." nimfa1925    ------ :wassat:Ами .... правят "пачки" както казва n eXu s/CoLLectoRitioner/БУМ БУМ.;) -"Пир по време на чума",Шокиран - НО!!!  масрафът ще е за сметка на нас!!!Гняв:dizzy:

МВнР ще убеждава българите да си вадят визи за САЩ

10:46:42 / 12.01.2020
8
12
 -" Пишеш измислици и глупости за качествени и стойностни хора (по преценка на тяхното обкръжение,)....." n eXu s /CoLLectoRitioner/БУМ БУМ    ----- :blink:ШокиранУхилен Като каза "обкръжение", да нямаш в предвид "дружинката - четиримата" от предният ти Аватар ???? :errm:Усмивка ------Виц за " Недооценените Интелигенти"!!!!! Изплезване : - Пътувал един пътник с българско гражданство, във влака от Одрин за Пловдив. В купето били само той и един негър, млад, напет. Оглеждал го нашенецът де от главата до петите, цъкал с език и по едно време не издържал и го питал: -  От дека си бе, зверо?:errm: ...... - От Гана. - отговорил негърът.  .....- А бе, ....... аз не те питам коя е майка ти, питам те от дека си?!!!!!!! ........ P.S.  - Ама Вие да не си помислите, че е Нексус/CoLLectoRitioner пътникът!!!!8-) АаааааУсмивка....... А'бе ....... и аз не знам, 50/50%, ...... може да е Той, но може и да не е Той. :wassat: ... Ухилен

Президентът Румен Радев поднася съболезнования по повод кончината на султан Кабус бин Саид

21:47:36 / 11.01.2020
9
12
" - Мамо, може ли вече да нося сутиен?:errm: - Не може!:dizzy: - Ама защо бе, мамо, вече съм на 36 години!:errm:Намусен - Млъквай сине Нексус и престани да ми използваш лака за нокти!...Гняв."

Румен Христов: Работата на опозицията е да "клати" правителството

21:35:08 / 11.01.2020
11
12
-" .. и да знаят с какъв тон да говорят на тези над тях..." n eXu s /CoLLectoRitioner/БУМ БУМ     -------- :errm:УсмивкаУхилен Стои си Нексито пред компа и изведнъж телефонЯ му прозвънява, ново съобщение.:errm::wassat:Новият план на M-tel - "Шизофреник" е специално изготвен за Вас - говориш със себе си за 0 стотинки на минута неограничено. Възползвай се веднага, Промоцията е до Вторник!!!! :wassat::woot::silly::silly::silly:

Президентът Румен Радев поднася съболезнования по повод кончината на султан Кабус бин Саид

20:18:01 / 11.01.2020
7
12
-".. Ти си шута на форума ...  " Чичо     ---- :errm:Шокиран Никога не се подигравай на глупав човек Чичо!:unsure: ... Нищо чудно някой ден да стане министър .. .:unsure:Усмивка в правителството на БорисоFF 4!!!:wassat:8-) Че то Той така ги намира, по кръстовищата на магистралите. УсмивкаУхилен

Каракачанов за ареста на министър Нено Димов: Това е показно убийство. Оставката му се пече

18:57:58 / 10.01.2020
6
12
Империята (ДПС) отвръща на удара! 8-) Днеска Нено Димов, ....утре друга пешка ( иновативен специалист - Министър). :errm::unsure: Тя само с ядене не става, требе и малко акъл Господа управляващи:wassat:;)

Админът на Виждам те КАТ - Варна пред БТВ: 40 коли са разбили за една нощ. Файда от жалба в полицията няма

18:38:46 / 10.01.2020
8
12
-"..... спря да пуска обиди по мой адрес, след като почнах да му връщам със същото....." n eXu s /CoLLectoRitioner/БУМ БУМ     ----- :errm:УхиленУхиленУхиленАууууу, много ме изплаши.Ухилен Ти си лъФФ, бре магаре.Усмивка .......  - Час по Зоология. Учителката изпитвала Нексус в края на годината, в опит да го закръгли на тройка: - Некси, кажи 10 страшни животни в Африка! .......  Нексусът замълчал за една минута и гордо отговорил - 7 слона и 3 лъва!.....:wassat:УхиленУхилен:silly::silly::silly:

Админът на Виждам те КАТ - Варна пред БТВ: 40 коли са разбили за една нощ. Файда от жалба в полицията няма

11:34:19 / 10.01.2020
8
12
-" Админите и модераторите на Виждам Те Кат са едни циркаджии!" Darth_Revan     ------ 8-) Защото Ти "биха шута" на времето от там, като краставо куче;) Има една приказка: - От кладенец, от който си пил вода, не хвърляй боклук (не пишкай), че не се знае след време, дали пак няма да допреш до него!!!!!:pouty::unsure:

Бойко Борисов за арестите: Това дали си от ГЕРБ или БСП, не би трябвало да значи нищо

11:23:09 / 10.01.2020
7
14
-" ...Това дали си от ГЕРБ или БСП, не би трябвало да значи нищо... " ББ   ----- Както бе казал Петко Бочаров : - Да, да, .... ама НЕ!!!!;)  В "белите" държави може да е така, но в България НЕ.:pouty: Поразшетаха се малко Американците (посланичката и прокурорката) и нашите служби (ДАНС, МВР, Прокуратура) веднага се направиха на "работещи".8-):'( Прах в очите на слепците.;) Гьонсуратлък за вътрешна употреба, пък ако мине номера и за външна, .... още по-добре.8-)

Сачева: Не е важно дали родна майка отглежда детето си, а коя майка може да го гледа - на нея даваме пари

19:42:00 / 09.01.2020
6
13
-"... аз не разбрах банския цял ли е бил или само прашки???" 12321   ----:errm: А'бе, де пари за цял колега.8-) А и с прашки по-секси изглежда и е по-лесно ....... . :unsure:Стрина Пена, комшийката му де, си плетеше вълнени чорапи и остана малко прежда.:errm: Та тъй, подарък му направи за Великден (2019г).Усмивка 

Нова тв: Арестуваха лидерката на Жени ГЕРБ Ирена Соколова

13:42:48 / 09.01.2020
8
13
-" Днес в Перник, утре и във Варна......" Пешо     ---- :blink:ШокиранАуууууу, пепел ти на устата Пешо. Гняв:dizzy: Само Кметчето ни да не пипат, че ръчичките им ще изсъхнат!Гняв:dizzy:Гняв:dizzy:Гняв От теб не го очаквах това, удар под пояса, че и в бъбреците за капак на Кметчето!!!!!!!Гняв А Уж бяхте Приятели!;)  ......  А Гусин Пасев, голям го "вади", ама мек.;)8-) Ха са му направили някаква проверка (за нещо), ха не са открили нещо гнило.:unsure:  А'бе, .... герберска им работа и на двамата, но не се ли сещат, че когато стане "дебела поразията",Шокиран  първо на "дребните гайки им се къса резбата"!!!Усмивка

Бебе на нигерийци се роди с руса коса и бяла кожа

10:13:05 / 09.01.2020
6
13
-" ...  Вождът преглътнал и казал:-сега, аз ще си трая, ама и ти няма да се обаждаш за козичката." уйчо   ----------- :blink::wassat:УхиленУхиленУхиленУхиленУхилен Шеги-шеги, ама на голо дупе, шега не бива. :unsure:Усмивка

Борисов: Путин и Ердоган ме смятат за свой приятел

22:51:38 / 08.01.2020
9
15
-".. Путин и Ердоган ме смятат за свой приятел, както и за приятел на Тръмп..." ББ   --- :blink::unsure: А те знаят ли?????? :errm:;)Ухилен

Домакинствата в ЕС харчат повече от 600 милиарда евро за хранене в ресторанти

22:16:09 / 08.01.2020
5
13
Седи Нексус самичък на маса в изискания пловдивски ресторант "При Бат Сали" и небрежно разлистваше "Менюто" скучаейки.:wassat: По едно време входната врата се отворила и на нея се показа Азис.:errm: Огледа се леко потрепервайки от студа навънка и като забеляза самотния Нексус се отправи към него. - Здрасти Некси, как е хавата? - попита той и седна на един от свободните столове до него. Поръчаха си аперетивче, мезенце и лафа потръгна.Усмивка - А'бе Азис, разбрах, че си написал книга! Кой ти я написа? :errm:- жегна го Нексусът. .. - А на теб, кой ти я прочете? :errm:- върнал жестта Азис, леко иронично.  ... Пуста му Ентелегенция, та чак дрънка!УсмивкаУхилен

Сачева: Не е важно дали родна майка отглежда детето си, а коя майка може да го гледа - на нея даваме пари

20:33:23 / 08.01.2020
10
11
:errm: Отишъл Нексито на плаж в Приморско. Съблякъл се по бански, постлал хавлийката под един чадър и блаженно се отпуснал.8-) След две минути обаче идва здравеняк и му поискал 20 лв за чадъра.Шокиран Надигнал се Нексито, обърсал изпотеното си чело и промълвил : - И кво сега, един никакъв си чадър на плажа изкарва повече пари на ден, отколкото аз пред компа за 24ч. - Станал, прибрал си хавлийката и бавно тръгнал към квартирката натъжен.Намусен 

Удължават срока за групово ловуване на дива свиня

12:26:28 / 08.01.2020
5
11
-" ... За тебе баба чедо,за мене тъща." гарфилд   ----- Точно така Гари.Усмивка ...Много е хубав, нали.Ухилен

Удължават срока за групово ловуване на дива свиня

23:06:25 / 07.01.2020
6
12
-" Така. Време за лягане. ..." n eXu s /CoLLectoRitioner/БУМ БУМ      ------ :errm:Лягай си чоджум, че утре в ранни зори трябва да подготвиш "стоката" - стадото де, за паша по мерата.:unsure: Студ не студ, това е положението. Намусен И ако не можеш да заспиш, броиш на ум колко овце са в къшлата.:unsure::sleeping:  А си забравил някоя навънка, я вълк ще я грабне, я циганин открадне.ШокиранНамусен И после господарят от  "чуждата корпорация" който те е наел, ще ти я удържи от заплатата в троен размер.Намусен Язък ти за студуването през зимата без пари.Намусен:wassat:

Удължават срока за групово ловуване на дива свиня

21:04:49 / 07.01.2020
9
12
-" До 31 януари се удължава срокът за групово ловуване на дива свиня в цялата страна." Министър Десислава Танева     ---- :wassat: Пуууу, много бре.8-) Някои ора ( n eXu s /CoLLectoRitioner/БУМ БУМ), "Оператор на биологична единица - овчерин"   не могат да си изкарат "стоката" на паша от тази патаклама.:dizzy:...........  Моментна ипровизация по един стар виц: - Един дядо с каручката се пребирал към къщи и тъкмо стигнал до крайселищната мера и близката бахча на с. Браниполе, чул пукотевица.:wassat: Спрял той магаренцето и се загледал към групата ловци до крайпътната канавка. - Какво правите бре момчета? - попитал ги той. - Стреляме по една дива синя, ей там на средата на поляната.- отвърнал най-близкият до него ловец. Позагледал се дядото в нея посока и какво да види. Някакъв бяга криволичейки в различни посоки на прибежки, от време на време пада-заляга на земята, после пак става и хуква, но в друга посока. Присвил очи, за фокусиране старецът и пак се загледал към "обекта за обстрел" в далечината. Изведнъж той се изправил и викнал към ловците : - Чакайте бре младежи, спрете със стрелбата, това е Нексусът - селският пастир.Шокиран ...... - За теб може да е Нексус, .... за нас си е чиЗта дива свиня.;) - отвърнал един от дружинката и сложил нови два патрона в пушката. ........ :wassat: 

От ГЕРБ отговориха на БСП: Вотът на недоверие няма да мине

19:19:36 / 07.01.2020
8
12
-" ..Вотът на недоверие няма да мине." Тома Биков    ---- :errm:8-) В бокса има един прийом наречен "кълване". С него се трупат точки и се цели да се изненада противника за решаващ удар - кроше или ъперкът.:unsure: Та и БСП-то Ви "кълват" за да не заспите самодоволно, уповавайки се на своята парламентарна "мощ".:unsure: Малко е вероятно с "кълване" да се спечели мача.8-):unsure: Но не забравяйте, че има Главен и странични съдии и накрая те решават изхода на двубоя. :wassat:Усмивка Тогава, няма не мога, няма - не искам. :errm: Торбичката на гръб и посока към " местата за изтърпяване на наказание в раиран костюм (може и италиански по поръчка)".;)

Да се увеличи максималната възраст за постъпване в армията, предлага МО

13:54:50 / 07.01.2020
6
11
-"..Причината е липсата на кадри в армията."     ---   Късно е либе (Каракачанов) за китка!!!!!! ;) Прости и корумпирани държавници, бедна държава. А бедна държава, слаба или никаква армия и обезверен народ!ГнявНамусен -" Ако плащаш с фастъци, получаваш маймуни ".Усмивка Само че "маймуните" захитряха!8-) Бог да пази България,:errm: че те политиците  ни я затриха.НамусенГняв:dizzy:Гняв:dizzy:Гняв:dizzy: 

Махат новоизбран кмет от ГЕРБ, осъден е за участие в престъпна група

12:52:24 / 07.01.2020
7
13
Кметът от ГЕРБ и верните му гласоподаватели около него. УсмивкаУхилен Както се казва : - No Comment !!! Партията Майка и нейните любими чеда.Ухилен

Иран подготви 13 сценария за отмъщение на САЩ заради убийството на Солеймани

12:41:38 / 07.01.2020
6
13
-".. което Техеран никога няма да забрави. .." Али Шамхани    -------- :wassat: Чувал съм за две от основни черти при персите : - Дадат ли ти дума за нещо - спазват я, но заканят ли ти се (отмъщение) - забавят, но не забравят!!!! Шокиран:unsure:  Колко е вярно не знам, но съм склонен да вярвам, че е така.:unsure: Това се отнасяло и за арабите, но двете общности " перси - араби" доста се недолюбват.8-) Както по отделни детайли от общата им религия, така и по отношението им към властта (Кой да е По- ...).:errm: 

Вашингтон не клекна пред правителството в Багдад, армията на САЩ остава в Ирак и пращат още 3 хиляди военни

11:44:23 / 07.01.2020
5
12
-" .. Не му ли викаха инвазия? " Yann    ----  Инвазия, интервенция, експанзия,:errm:Намусен както и да го наречеш все е вярно. Международен съд на ООН - Хага,  той е за да съдят победените и слабите, а не безпристрастен, световен съдебен орган.;)Гняв Вълчи времена, силният е винаги прав, ..... а и няма кой да му опонира.:pouty: Подписът ти е красноречив за това правило!:unsure:

ЕК: Иран трябва да бъде убеден, че запазването на ядреното споразумение е и в негов интерес

21:11:03 / 06.01.2020
8
12
-" ЕК: Иран трябва да бъде убеден, че запазването на ядреното споразумение е и в негов интерес."   ----- А дано, ...ама надали.:unsure: Продължавайте да дърпате Дявола за опашката и после "аман - заман".:wassat:   Колкото убедихте С.Корея,Пакистан, Израел, Индия!!!;) А и други си "точат зъбите", Саудитска Арабия и ЮАР, и я карат "тихичко", но докога????:wassat:

БСП внася вота на недоверие на 20 януари

20:38:39 / 06.01.2020
8
11
-"... гледаш ли се в огледалото?" Tито   -------:blink:Шокиран:wassat: Разбира се  Тито,  Но!!! са мо когато си пие "марковите питиета",УсмивкаУхилен че то иначе си е живо самонапиване.8-) А така е по-интелигентно, двама са!Усмивка А пък ако сложи още едно огледало отстрани, стават трима, направо цяла тумба и а бакалъм, ....удрииииии!!!УхиленУхилен

Евростат: 1/3 от българите студуват през зимата, не могат до отопляват дома си

20:15:35 / 06.01.2020
7
12
-".. 1/3 от българите студуват през зимата..."    ----- :errm:НамусенСигурно е така и то особенно възрастните хора.Намусен Ако не са децата им да им помагат, тогава работата става още по-зле.Гняв А иначе е въпрос на метаболизъм и нарушеното кръвообращение.:unsure: На мен 20-22*С ми е достатъчно да се чувствам комфортно (60+ год), но на съпругата (59 год) 23-26*С, все и е студено. :wassat:

БСП внася вота на недоверие на 20 януари

19:26:25 / 06.01.2020
7
12
-"...вчера си поръчах един червено-вишняв костюм ..." n eXu s /CoLLectoRitioner/БУМ БУМ  ------ А тюрбюнът какъв цвят ще е :errm:или ще си с фес, като "Кириак Стефчов" - Ентелигент та чак дрънка????? :errm:;)

34-годишната премиерка на Финландия предлага 6-часов работен ден и 4-дневна работна седмица

19:22:02 / 06.01.2020
6
13
-".. Хората там са с високо развити мозъци и ценностна система. Имат високо КПД,.." n eXu s /CoLLectoRitioner/БУМ БУМ    ----- :errm: До вчера твърдеше точно обратното "челеби".8-) Нали и те са от фино-угурските племена като русите, както твърдиш и са били .... много тъпи!!!!:wassat: Вчера едно - днеска друго - а утре може би трето да ти роди "зелената тиква" историко!!!!!;)

Главният прокурор Гешев отмени срещата си с Корнелия Нинова за бедствието в Перник

12:29:46 / 06.01.2020
9
14
BOSSK   ---- :blink:ШокиранУхиленУхилен Я, още един междузвезден "Катил" се появил на "сцената". Ухилен Аууууу, да не са дошли извънземните бре???:wassat::unsure: От кого ли ще ни освобождават, че то не остана нищо за освобождаване.:wassat::unsure: Америка вече освободи планетете Земя и скоро ще тръгне, и по другите планети,и звездни системи в нашата галактиката "Млечен път".Усмивка Те сега (извънземните де), братя по оръжие ли са с Хамериканците или някакви пришълци-вандали Шокиран, дошли да поробят Америка ????:errm:Намусен

В Калофер започнаха тържествата по повод 172-та годишнина от рождението на Христо Ботев

21:53:03 / 05.01.2020
7
13
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира... “    --------    "Изгори, за да светиш!" - Това е мотото на краткия, но изпълнен с динамика и неукротим дух живот в името на Родината. Поклон доземи.

Ирак гласува изтеглянето на всички чуждестранни войски от страната

20:17:45 / 05.01.2020
8
12
-"... затова вече ще те тровя..." n eXu s /CoLLectoRitioner     ---- :blink:Шокиран Като си тръгнал да го тровиш, когато се върне, я го покани на гости, на село.Усмивка Слагаш масата под асмата  и го "трови - трови" с домашна сливова ракия, богата мешана  зеленчукова салата, сиренце, може и с "вълчи" мезета.УсмивкаУхилен А след това му поднеси печено агънце (чеверме) с дроб сърмичка и задължително бяло винце, ама от онова  Premium!Усмивка8-) След това му осигури една стаичка с хубаво легълце, че да си полегне завалията.Ухилен  И заставаш отвънка на пруста и ..... го чакаш да умре.:wassat::unsure::wassat::unsure: .....P.S. - Ако не си много стиснат, извикай и другите от Форума на "сбирката" дето искаш да изтровиш, че да се тровим всичките заедно де.Усмивка С един куршум (масраф) , 6-7 заека наведнъж!!!!Ухилен КО речи?????:errm::wassat:
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X