Потребителски профил

Наблюдател

Регистриран: 16.02.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
4175
1035
3140

Рейтинг: 5295

Място в класацията: 52

Коментари на Наблюдател

Корнелия Нинова обясни за каква България и Европа гласува

19:33:07 / 26.05.2019
0
3
Няма вечни треньори, Усмивка ..... но зяпачите са вечни.:sleeping: А'бе ,, бизнесмене ", ти в Рим ходил ли си  :unsure:?  Колизеумът разглеждал ли си го?:unsure: Кои стоят в най-високата част на трибуните и кои в най-долната, разказа ли Ви го екскурзоводът  ????? Ухилен 

Майка на 8 деца: Ще гласувам да ми пуснат водата!

19:21:12 / 26.05.2019
2
3
- ,, Майка на 8 деца ...... " ------  А'бе .... тя може ли да брои, ..... да не са повечко ????  Знае ли колко са бащите и кои са те ??????  Ужас. 

Варна – европейски град на спорта и на... други работи! Ето какво видяха бдителни граждани (снимки)

18:23:07 / 26.05.2019
2
2
Който му разбира си дава ,, компетентното "  мнение Ухилен, ние дето не му разбираме си мълчим и мислим за най-лошия вариант Гняв.

Корнелия Нинова обясни за каква България и Европа гласува

17:31:25 / 26.05.2019
0
5
- ,, ....... Наблюдател качи се по нагоре, там долу в ниското нищо не можеш да видиш..... " - от ПраБългарин -----------   Те зяпачите са там горе ( на високото) по трибуните и люпят семки, ......  а треньорът е винаги долу (в ниското) на нивото тревата.  Замислял ли се някога, защо ? ......Пардон,  не се мъчи да ми отговаряш, ...... то мисленето не е за всеки, ....  ,,въображаеми бизнесмене". 

Корнелия Нинова обясни за каква България и Европа гласува

11:30:20 / 26.05.2019
4
5
Някои хората ( уж дясно ориентираните) повече от всичко обичат да слагат етикети или епитети на желанията си, за  да уязвят другите и то крещейки. Но това  веднъж завинаги ги лишава от необходимостта да мислят. Е те, .....  в това е трагедията им. :'(Ненавистта е отмъщението на страхливеца, за изпитания страх от нещо което е можело да се случи. Фанатизмът Ви  е религията на слабите, защото основите са направени от кал, неустойчиви, господа гербаджии.   ..........По принцип Властта не би трябвало да развращава хората, но глупаците смятащи се за умни и изкачили се на върха на властта, ни оборват постоянно.   Това е трагичната действителността в момента, с управлението на ГерП +.  

Варненец апелира: Съграждани и чужденци, моля не оставяйте отпадъци от животни по плажа! Децата ни играят там!

20:40:15 / 25.05.2019
2
2
Това в България, в момента не е и ,, прохождаща  демокрация", а слободия. Отношението на властимащите към населението е да си плащаме данъците , да кротуват, а другото - да се оправят сами, какво ни пука.

Във Варна е така: Ето каква табела сложиха на цветята по Алеята на възрожденците в Морската градина (снимки)

18:50:18 / 25.05.2019
3
4
- ,, Българина е долна измет, такава е била, такава ще си остане. "  от Феса/пискюла  ------ Бях ти обещал, да не обръщам внимание на простотиите ти тук и да не те коментирам. И го спазвах. Майната и на политиката, майната му личностните конфликти, все дребни неща от всекидневието. Но !!!, ти си позволяваш пак да обиждаш на НАРОДНОСТ (Българският народ).За това прошка няма, ...... няма и да има !!!!!  Моралните ми задръжки спрямо теб  вече падат. : -  Виж какво нещастнико, ти си един безродник, индивид с неопределен ген и самоличност, патологичен случай на цинична обремененост,  на човек без корени и това те озлобява. Изпитваш комплекс за малоценност, породен още в детството и това влияе негативно при комуникацията с другите.  .  Ти не си нито българин, нито албанец, нито македонец ( че то няма и такъв народ), нито хърватин, нито англичанин, нито французин, ....  а'бе нещо като нищо. Всичко на този свят се връща рано или късно. Както е казал народът ми(Българският): „Господ забавя, но не забравя”, .... за Аллах не знам как е. Но нейсе. Криеш се зад анонимността си в НЕТ-а, но все някога ще си намериш майстора !!!!!! Спомни си тогава тези ми думи. 

Ето резултатите от полиграфа на шестимата футболисти от Черно море. Те са дали отрицателни отговори! (документи)

17:08:57 / 25.05.2019
5
4
Съгласен с Вас момчета напълно. Да се осъмня в Жоро Илиев, е все едно да се съмнявам в честността и принадлежността  на бившите капитани : голямото Чечи или Червения към Черно море. Но аз, .....  никога не съм се съмнявал в тях, защото бяха мъжкари, дефицитна стока в днешни времена.  

Треньорът на старшата на Черно море с разтърсваща изповед след титлата. Ето кои са златните момчета на „Тича” (снимки)

13:13:18 / 25.05.2019
2
2
Едно браво е и малко, но може да е и много. Браво на треньора и момчетата. Казвам го като бивш юноша в Ч.Море и не реализирал се футболист,   ............ заради липса на талант. Ухилен

Гръм на "Тича"! Черно море изгони Георги Илиев и още петима (видео)

10:36:13 / 25.05.2019
13
7
А'бе, ..... да не е пък някаква далавера на Домуса ??????  Хем ще си го върне за загубата във Варна, хем ще отслаби отбора (да не му се пречка в краката), хем пък да направи контра на ЦСКА-то .  ........  Каквото и да стане от тук нататък, все ще е на далавера кюпекът му неден.

Част от надлезното кръгово кръстовище над новия варненски булевард "Васил Левски" пропадна

10:23:28 / 25.05.2019
3
4
- ,, .... С пари от завода и всички работници акционери. От къде пари освен от там, от където ги вадим. От завода за завода...." от ПраБългарин  ---------  Ъхъ, ......  така наречените РМД ( изобретение на Р. Гечев и реализирано при Ив. Костов  с пълна сила). Ясен си ми като бял ден ,, бизнесмене". Първо, имам голям съмнеж, че си някакъв бизнесмен. Един уважаващ себе си бизнесмен не би стоял пред компа и да си чеши езика по политически дразги с ,, електората". Но както и да е,  ..... да хванем бика за рогата : ДС и част от политическото бюро разделя старото БКП  на няколко фракции: БСП, СДС, ДПС, БЗНС, които уж са в противоборство.  Дава се възможност и на едните, и на другите добре да печелят. ДС в лицето на ,, Генералски съвет " създават : “Мултигруп”, “Трон”, “Евроенерджи”, “Литекс”, Първа частна банка, охранителните фирми и групировки -  ВИС-1, СИК, ТИМ, ДИК, “Аполо и Болкан”, “Ипон-1” и всички останали.  По времето на Иван Костов вече влезе в действие плана - тоталното разграбване на България .   Как се привитазира по ,,  Костовски". Приближени на Ив.Костов бизнесмени и апаратчици създават РМД, като стават задължително членовете на мениджмънта на РМД-та, но задължително са и тартор. Впоследствие същия този тарторът де,  увеличава активите с нови участници и с тези нови пари изкупува новите акции, и става мажоритарен собственик на самото РМД , тоест на цялото предприятие.  Далавера е вече осъществена и най-важното законна. Така „богоизбраните“ се сдобиват с частен бизнес, без да са инвестирали нищо в цялата далавера.  ........ Така ли е в общи линии ..... г-н бизнесмен ???? Ще се учудя ако се съгласиш с мен ! Както е казал народът : ,, на дупка да те хванат, .... отричаш докрай." Дотук всичко е ясно, но едно не ми е ясно ??????   Защо след като Ив. Костов Ви даде ,, хляба в ръцете ", ..... не  поддържаш него/ДСБ-то, а си застанал на амбразурата и защитаваш като Матросов - ГЕРБ + СДС ????? 

Гръм на "Тича"! Черно море изгони Георги Илиев и още петима (видео)

07:39:15 / 25.05.2019
23
5
Чета и не вярвам на ,, ушите си". Е те това и на мен ми дойде като гръм от ясно небе. Една от лансираните версии е, че играели симулативно в някои мачове (продадени), затова били подложени на детектор, на лъжата и резултатите били трагични. Не знам, не съм в кухнята на отбора. Младите не ги познавам, но за Георги Илиев съм направо като гръмнат. А толкова се надявах, че най-после започва възраждането на отбора, начело с Илиан.

Част от надлезното кръгово кръстовище над новия варненски булевард "Васил Левски" пропадна

13:36:56 / 24.05.2019
3
9
- ,, .... Участвал съм в масовата приватизация и много добре знам, кой какво и как е присвоил.....      " от ПраБългарин       .....  Ако не се лъжа, Приватизацията   започна плахо 1992 г  и се отприщи яко 1996 - 1997 г,,  точно по времето на Хиперинфлацията в страната.:dizzy: Хм, ....... и с какви пари бе чадо ? Само да не ми кажеш, че си спестявал от закуски. Чувал съм този лаф вече.Ухилен

Фандъкова: Празникът на буквите е празникът на нашата сила

13:22:27 / 24.05.2019
3
7
Не,Ангелче ....... но предполагах, .....  че е или име, или нещо като (друже, приятел.....)

Анкета до 120 хиляди души във Фейсбук: Кой ще бие на изборите? БСП - 58 %, ГЕРБ - 42 %

13:08:44 / 24.05.2019
23
14
- ,, ...... Бойко е новия Бай Тошо. " Снайпер ............ Аааааа, не обиждай бай Тошо :dizzyНамусенмир на праха му). Все едно да сравняваш майстора с калфата. Ухилен

Фандъкова: Празникът на буквите е празникът на нашата сила

12:55:27 / 24.05.2019
5
6
Или споделяш гордостта на Българите на такъв Велик празник или си мълчиш, ...... чуждоземецо !!!! Ако не ти харесва тук в България, ..... пайдос. Защо имам натрапчивото чувство, че и ти ( Рафик) не знаеш какъв си всъщност ??????? Бъркам ли или ДААнгелче

Черно море без куп титуляри в Разград. Млад вратар ще запише дебют

12:40:17 / 24.05.2019
9
10
- ,, Черно море без куп титуляри в Разград ...... "  Еййййй  катили, умната. Да не направите някоя глупост и да биете Лудогорец !!! Мачът е уреден на Най-високо ниво,   трябва да е 2:0 за шампионите, ..... ясно. Ухилен А сте сбъркали, я Варна е затънала в боклуци, ужас.Шокиран:dizzy:

Бойко Борисов показа много лична снимка от дома си!

11:57:57 / 24.05.2019
6
13
- ,, ..... Бях в Универсиада когато слънцето Живков ни поздрави за студенският празник ....... "  от milan_gl ........... Браво, браво ...... и като какъв присъства там ? ................. - ,, ... слънцето Живков ни поздрави за студенският празник с честит ви 8-ми март скъпи студенти ! "  Аууу, къФ протак е бил. Ухилен   Бай Тошо може да не завършил ВУЗ, сиреч необразован (според Вас), но имаше много тънко чувство за хумор !!!  Но за това се иска интелект, за да го усетиш, а не  само Висше образование!- ,, 21 годин съм живял в тази пумия наречена социализъм ...... ." - пак от Миланчо .... Че то за прасетата това е деликатес бре чадо Ухилен. Те не правят разлика м/у чистата кладенчова вода и помията. Какво се оплакваш /  п.п. Синтаксисът и пунктуацията в изреченията ти са трагични, ...... Висшисте !!!!!Ухилен    

Част от надлезното кръгово кръстовище над новия варненски булевард "Васил Левски" пропадна

10:21:34 / 24.05.2019
4
5
- ,,........ А за това, какви пари давам аз - минимум 200 000 на година, а сега ти кажи колко си дал????......   " от ПраБългарин  Шокиран ............... Ауууууу. Шокиран ,, Едно си баба знае, едно си баба бае " Ухилен  Малко разум прояви, преди да говориш глупости, без да познаваш отсрещния човек, какъв е, какво работи и т.н.!!!!! Аз, на всеки срещнат ако взема да се обяснявам, къде ще му излезе края ? Долу от власт  ГерП, най-корумпираната и продажна власт управлявала България !!!!!!!!

Част от надлезното кръгово кръстовище над новия варненски булевард "Васил Левски" пропадна

09:57:25 / 24.05.2019
3
8
Апропо Мунчо. - ,, ..... бе ПЕДАЛ ...... " от Мунчо (ДИВАКА ПАК СЕ ИЗАКА)  ..........Ухилен Ами, ако много го желаеш, ...... може да ме пробваш бре чадо, ..... face to face. ,, Но замълчи сърце ":dizzy: , Нексусът ми направи забележка, че това са простотии и аз съгласих с него. Но да ме прости, за теб Мунчо ще направя голямо изключение. Симпатичен си ми,Ухилен виж каква визия имаш на аватара,Ухилен ..... направо струи интелект, ум, харизматичност.Ухилен ЧиЗт Айнщайн Ухилен, но като млад. Предполагам, че ти си измислил : ,, Ако A е успехът в живота, то тогава A = x + y + z .......... " . Браво, ..... браво. Но пак ти напомням, пуста доброта, че имаш иработа да вършиш : да включиш брояча, да попълваш бюлетини, да тролиш. Действай, че бати Бойко и Цв.Цв. гледат и следят. Ухилен

Част от надлезното кръгово кръстовище над новия варненски булевард "Васил Левски" пропадна

08:56:55 / 24.05.2019
3
7
- ,, В тази тема ли се пишат поздравления за 24 май бе [color=#ff3333]ПЕДАЛ . " от [/color]Мунчо (ДИВАКА ПАК СЕ ИЗАКА) ............ ООООООООО .... Мунчо ,  сабах урсун . Възпитаните хора, първо поздравяват, честитят нещо ( ако има за какво) и тогава започват с деловата част. Ама ти откъде да знаеш ?????? Ухилен А'бе вие в Максуда,  сутрин като се видите с другото Сиган, първо поздравявате ли се или направо започвате с пцувните ?????? Изплезване

Бойко Борисов показа много лична снимка от дома си!

08:40:31 / 24.05.2019
5
11
- ,, ..... Защото ако го няма Бойко ще ни управлява бсп на 100% " от ПраБългарин  ............. Че то,  не е ли същото бре чадо ???????  Две страни на една монета.  Аууууу, ...... сгреших, да се .......,  ГерП са комунисти от БКП-то, а Нинова е социалист - от БСП. Има малка разлика в цветовата разцветка.

Част от надлезното кръгово кръстовище над новия варненски булевард "Васил Левски" пропадна

08:23:55 / 24.05.2019
3
7
Добро утро и Честит да ни е 24 Май, Празника на Писмеността. Да дадеш на един народ писменост, е по-голямо постижение/благодат, направо Божи дар, отколкото да увеличиш територията му, за сметка на други народи. Честито още веднъж Българи. Съжалявам много, но трябва да взема отношение и по Темата. - ,, Да глупак съм, защото давам пари на държавата, за да може ей такива селяци като вас да им правят пътища и магистрали, а вместо това мога да си ходя на почивка. " от ПраБългарин. ........ Какви пари си давал ти бе господинчо, когато за тези пътища и магистрали са с пари от Кохезионните фондове на ЕС, с точно предназначение? Ти си един себичен егоист с мания за постоянна ощетеност. Да си чувал .......случайно думичката  Алтроизъм ??????? Тя е в основата на всички видове данъци и е залегнала в социалните ангажименти/политика на всяка държава по света. Ако тук народа/материала не ти харесва, че даже те ощетява финансово, ами еди и живей в Катар. Там няма данъци, тока и водата са безплатни. Направо - пей сърце за теб. Ще отидеш, ама ....... чорапите ти миришат. Ама от невежи и стиснати типове, при това варненци (може би - да, може би не??)  !!!!!!!

САЩ обмислят да изпратят още войски в Близкия изток?!

07:12:37 / 24.05.2019
3
6
Е, ... и, .... каква стана тя ? Един път ги изтеглихте, после пак ги върнахте, ..... после пак изтеглихте някакви 1000 военнослужещи, сега пък ще върнете до 10 000. Тя Вашата стана : - ,, А"бе , ..... въртим тука едни войници и ракети "Ухилен Репчите се Вие там, но тези перси Ви взеха страха. Мани-мани, с фанатици да си нямаш работа , че да не стане като в Афганистан, само че на 8-та степен по Рихтер.. Това Страха ......  е голямо шубе. :dizzy:

Бойко Борисов показа много лична снимка от дома си!

23:24:20 / 23.05.2019
5
11
- ,, .......... Тия рязани карабини/луноходец/ и на мен ми прибраха 200 гроша."  ...... Спокойно  bai hooi, избори идват и Мунчо с партизанското име  (ДИВАКА ПАК СЕ ИЗАКА) заработва за лятна почивка на Слънчев бряг, сред аверите от маалата му. Ухилен Че той ако не изплющи на смяна 200-400 минуса на такива ,, червени гадняри " като нас и други такива от Форума, направо ще трябва да плаща/връща неустойка на ГерП. Ужас. Съжали го, .......   деца храни, ракия иска да пие, а иска и да замези.Ухилен 

Бойко Борисов показа много лична снимка от дома си!

22:20:33 / 23.05.2019
8
15
- ,, ....... Призовавам да бъдем хора и да обичаме децата независимо чии са те . Да не ги превръщаме в заложници на изборни интриги . .... " Ауууу , ще ме разплачеш бре Мунчо. Размекнал си се нещо. Внимавай, алкохолът не прощава никому.  Хубав призив, но от твоята уста звучи фалшиво/лицемерно. Следващият цитат  не са ли твои приказки, но в една друга тема : - Мунчо - ,, Аййде мятайте гюбеците на пук на всички мухлювци и мухли където учат в чужбина. " ???????  А това не са ли нашите деца бре Сульо ?  Защо ги обиждаш ????  За теб, пак ще припомня една сентенция, написана специално за теб :  - ,, Глупостта ходи по хората (разбирай Мунчо), а не по кравите.Ухилен  

Станишев: България е най-бедната държава в ЕС! 40 % от хората живеят под прага на бедност. Спасението е в по-социалната политика за хората

21:45:13 / 23.05.2019
1
12
Ауууу, ........... дай да бягам от тук, ....... че то е сбирка на ,, крупни бизнесмени " и един сиган, дето почиства пепелниците и долива уиски в чашите им. Интересен, високо интелектуален разговор водят,Ухилен но аз не съм им от ,, калибъра " и не съм желан.:dizzy:

Пожарникар проговори 20 години след катастрофата на Даяна и разкри последните й думи

21:31:11 / 23.05.2019
1
16
- ,, ....... Осран до ушите - гладен ходи [img]https://static.petel.bg/img/emoticons/grin.png[/img]Що е то ? " .......... МУНЧООООО !!!! Познах ли ??? Щом мълчиш чадо, ..... значи съм познал.Ухилен

Баловете започнаха! Кючеци ехтят в центъра на Пловдив

21:24:02 / 23.05.2019
11
13
- ,, ........ Удри кючека Курте . Ела на батко пиле сладко ... " от Мунчо ........ Ха така Мунчо. Да не вземеш да забравиш да си пуснеш и : ,, Радка, пиратка ". Знам, че ти е любимата и няма да забравиш, ама ей тъй, от добро сърце те подсещам. Усмивка ....... ,, Кръвта вода не става " (Българска народна мъдрост) , но се отнася и за сичкото сиган. Дали ще си на село, дали ще си в града сиганинът си е сиганин. Но не се отвличай много по абитуриентките, че трябва да се попълват бюлетини, а и броячът за ( -  и +) да включваш. Ден година храни, еййййй. Ще вземат да ти спрат ,, порциона " от ГерП, после - глад и сополи.Ухилен  Ай, лека ти работа. Ухилен

Слави Трифонов към Горанов: Нарушили сте закона или от глупост, или преднамерeно

19:31:54 / 23.05.2019
4
18
Докато прокуратурата разследва, ....... докато се повдигне обвинение, ....... докато съдът вземе решение, а след това обжалвания от едната или другата страна, отидоха 10-15 години. Дотогава ,, Я камилата, я камиларят." Но по Принцип, трябва да има такива разследвания, защото в хората остава усещането за безнаказаност на управляващите. 

Журналисти призоваха Главния прокурор да провери партия, призоваваща към насилие

19:19:58 / 23.05.2019
3
17
Ами да се разпусне партията и Лидерът и да понесе Наказателна отговорност, ако е истина всичко. Но да попитам още, нали е забранено според Конституцията да има парти на етническа и верска основа в България. Защо тогава ДПС и ДОСТ са легитимни и участват в политическия живот ?????? Кой трябва да ми отговори ???

"Галъп": БСП печели 28-32%, ГЕРБ - 27-31%, АБВ може да обърка избирателите на БСП

19:09:21 / 23.05.2019
4
15
- ,, ........ Стига толкова демагогия на този народ от слепци . " -   от ДИВАКА ПАК СЕ ИЗАКА ( МУНЧО)    Прав си Мунчо, много си прав този път. Не може един народ (една част от него де) 10 години да избира ГерП и да не са слепци. И аз друго обяснение нямам.:'(

Заев с мащабна чистка в партията си

18:59:40 / 23.05.2019
2
16
Ха, взе да става интересно в ...... Северна Македония. Не съм запознат с политическия живот там, но нещо става сред управляващите  ????? , дори и след победата на президентските избори. Да нямат и там нещо като ,, АпартаментГейт" като у нас ? 

Пъб без алкохол отвори врати в Ирландия

18:50:44 / 23.05.2019
2
14
 На такива заведения ние им викаме - Сладкарница, ......  а не Пъб. Ухилен  Сега остава и в Шотландия да отвори пъб, без бира и уиски. Светът съвсем се изкилиферчи.

Борисов се нахвърли на Виктор Николаев и Ади Радева: Ще ме слушате, няма само да ме питате глупости

18:10:52 / 23.05.2019
3
14
Имах уважителни причини за да ти отговоря.  Отговорът ми е малко пространствен, но исках да се разбере ясно, защо мисля така.  Та на Думата де. Сега, ....... има логика в съжденията ти защо има неравенство на заплащането в ЕС и в България. Но по никакъв начин не толерирам  ,, квалификациите " които използваш  към сънародниците ми. Смятам, че си пристастен (от какъв характер, .....  ти си знаеш) в оценката, а това ти пречи да си обективен.    То и в различните страни от ЕС заплащането е различно. Въпрос на икономическо развитие и вътрешна политика на разпределение на благата, за всяка страна индивидуално.  Обаче Аз питам : защо е така след 30 години преход, от които 10 години еднолично управление на Герб ?  Народът ли виновен, че сме в това незавидно положение?  Половината население се изнесе навънка, а другата половина ( с малки изключения) се гърчи от чудовищната корупцията на властта  и див капитализъм (Да, това е точната дума- първоначално натрупване на капитали или лакомия )  на частниците( по ново му - бизнесмените), в светлия и сив сектор на икономиката ? Звучи ти като назубрено от Марс, но той е бил много далновиден философт (за мен , при съсредоточено прочитане) и затова на запад си го уважават, а не като у нас, да го хулят и отричат тотално. Какво ни попречи да сме на нивото на  Полша, Чехия, Унгария, че и Румъния,  и някои по-бедни западно европейски страни ? Ами криворазбраната демокрация, чудовищната корупция сред политическите класа, навлизането на мафиотски корпоративни интереси в политиката и икономиката , разбиването на селското стопанство и на слабата но зараждащата  се индустриализация през соца., слаби - по-скоро плахи реформи. Такъв грабеж като у нас в нито една от предно посочени страни не е имало. Краде се много в началото , лаф няма, ....... краде се и сега от власт имащите, предимно от европейските фондове, че друго не остана почти. Расте ръстът на икономиката но слабо, защото ние изнасяме само суровини, материали и резервни части, все неща с ниска добавена стойност. Трудно ще ни е, много трудно ако не се развиват производствени мощности за продукция с висока добавена стойност. За това са отговорни държавниците. Бягството на младите и образовани специалист навънка направо обезкървява тялото на държавата допълнително.  Средната класа се сви до своя минимум, а в повечето развити страни именно тя е показател за икономически проспиритет на страната. Сега имаме две ярко изразени прослойки ( в България), бих казал пропаст : единици много богати, малко средна класа и болшинството бедни хора. Мен това статукво  на управление и грабеж не ми харесва. Сега са на власт ГерП + и ДПС. затова ги плюя и се възмущавам, защото няма покритие между думи/обещания и дела, а само двуличие и демагогия.  Ако утре дойдат на власт други и те се държат по същия начин и тях ще пцувам. Ако ще да дойде партия, с изкилиферчена абревиатура - БДГУКНБЦДФД, но без популизъм и  кражби в управлението ще ги адмирирам и подкрепям електорално. А дано, ..... ама надали. Песимист съм станал нещо с годините. ....... Ба си трактата дето написах, олях се направо, а можеше да ти отговоря само с две думи : да или не. Отегчих тебе (Нексус), .... отегчих и останалите съфорумници, съжалявам. Правя се на умен, ..... но не съм за жалост !!!!!!   Ухилен

Борисов се нахвърли на Виктор Николаев и Ади Радева: Ще ме слушате, няма само да ме питате глупости

12:19:35 / 23.05.2019
4
7
- ,, Приятелю ....... " от n eXu s ......... Извинявай Господине, не желая да конфроктирам с този си отговор до теб. Аз имам само трима Приятели (засега) с които се познавам  лично и семейно, ........ емперична пресявка във времето. Ти не си сред тях.  Останалите са : роднини (общо казано), познати, доби познати, комшии, колеги, съграждани и .... противници - без значение в коя сфера от живота. Приятелството е много лично и индивидуално решение за всеки човек, тук място за сръдня няма и не трябва да има. Надявам се, че ще ме разбереш правилно.     

Борисов се нахвърли на Виктор Николаев и Ади Радева: Ще ме слушате, няма само да ме питате глупости

11:31:47 / 23.05.2019
8
9
Ще си позволя да Ви пусна  една поучителна история (копи/пейс ) гербаджийчета.  Прочетете я бавно и внимателно   : - ,, Богаташът излезе от дома си, държейки торба с боклук. Вместо да изхвърли торбата в контейнера, той я заметна към краката на намиращия се на ъгъла мръсен просяк... Беднякът погледна торбата, взе боклука и усмихнат стана, докато богаташът оправяше сакото си. Просякът спря доволен до една чешмичка, изхвърли всичко от торбата, изми я добре и я напълни с цветя, които растяха наблизо. Върна се при богаташа и му подаде торбата в ръцете. Богатият го гледаше изумено и, заеквайки, едва продума: - Защо ми даваш тези прекрасни цветя, след като аз те замерих и ти дадох само боклуци? Беднякът простичко отвърна:  - Защото всеки човек дава на другите само онова, което носи в своето сърце..."  ........................................ Минусчетата може да ги слагате перманентно, за там акъл не се иска, но се замислете върху прочетеното, .... моля ВИ.

Борисов се нахвърли на Виктор Николаев и Ади Радева: Ще ме слушате, няма само да ме питате глупости

11:11:32 / 23.05.2019
6
9
- ,, ......... На баламурници ли ще ни правиш ?" от Мунчо. ........... Не !!!!! ти си такъв, без изглед да се оправиш.

Бойко Борисов обеща, че "Апартаментгейт" повече няма да се повтори и захапа БСП за... (видео)

10:55:57 / 23.05.2019
8
15
Ще използвам една стара приказка : - В някои другите страни си имат мафия, ... факт, но в България мафията си има държава !!!!! А на мафиотските структури в момента ГерП + е много удобен и ....... ще си го държат на власт,  докогато те си решат.  

Никола Груевски шест месеца не е ходил в парламента! Искат да му вземат депутатското място

10:41:28 / 23.05.2019
2
12
Че той в Македония (пардон - Северна Македония) няма да се върне вече, Вие за парламента ми говорите. Сгреших, ....... ще се върне когато Сърбия завладее отново Северна Македония и го сложи  на премиерския стол. Тоест, на куково лято.  За мен той е един от най-върлите българомразци, а аз не прощавам такива неща. 

Виктор и Аделина питат няколко пъти Борисов и Габриел най-тежкия въпрос: Защо България е най-бедната страна? Те бягат от отговора

10:31:55 / 23.05.2019
5
18
[color=#339933]- ,, Варна-та пак почва да върти броячите ! Гледай сега кво става : Варна , Blue hills  ...[/color] ....... Баси извратеният онанист ."  Ухилен А'бе Мунчо, ...... твоята работа е : ,, Присмял се хърбел на щърбел". Че то от теб по-голям тролиращ хакер (гербаджийски), тук във Форума има ли ?????????  

Виктор и Аделина питат няколко пъти Борисов и Габриел най-тежкия въпрос: Защо България е най-бедната страна? Те бягат от отговора

09:19:45 / 23.05.2019
25
18
А'бе, ...... тя работата на двамата интервюирани (ББ и МГ) , ..... малко прилича на онзи лаф : ,, Ти му викаш ,, Здрасти Куме Иване ", той тича за ..... да те хване."

Част от надлезното кръгово кръстовище над новия варненски булевард "Васил Левски" пропадна

08:48:40 / 23.05.2019
4
6
- ,, ........ колко пари даваш в държавната хазна, че имаш големи претенции???" от ПраБългарин ........... Според законовите нормативни актове, която не е малка сума ( за средния стандарт).  А косвените да не би да са малки? Едно разбери, дали аз ще внасям от данъци 10 000лв , а друг 200 лв правата ни са едни и същи,  с право на глас/мнение на местно и държавно ниво !!!!!!!  Не съм милионер/бизнесмен или политик с милиони левове в джоба, но не страдам от клаустрофобична завист към по-богатите.

Извънредно! IT специалистът Атанас Терзиев изчезна безследно (снимка)

05:47:11 / 23.05.2019
3
7
А'бе Kris, ...... къде толкова акъл у Мунчо (гербаджийчето) ?????? Ти пак бъди благодарен, че успяваш да прочетеш - сложните му изречения, без да използва препинателни знаци и други екстри на правописа. Ухилен.   ...... Günaydın  Мунчо

Част от надлезното кръгово кръстовище над новия варненски булевард "Васил Левски" пропадна

05:22:25 / 23.05.2019
6
7
- ,, ......  А на останалите философи, мога да кажа, че им е ниско нивото, за да се счита мнението им за меродавно от по висшестоящите хора в йерархията." написано от ПраБългарин .      ....... ХАХАХАХА, ще ми се пукне злъчката от смях.  че кои  са тези  ,, по- висшестоящи хора" и коя ,, ейрархия" бре чадо ????    Това ли са ти сериозните ,, доводи " ??????   Вече го казах/написах та се повтарям, но за теб ако трябва и ще потретя. След като се плаща от моя и на другите варненци джоб ( тоест  инвеститори), ние сме хората които имаме право да питаме, че даже и да търсим ..... сметка !!!!!!!! Ти изобщо четеш ли и осмисляш ли съдържанието на Post-овете на другите потребители ???????? Писането на глупости по кОлтурния начин, не ги прави писаниците ти по-умни.!!!! ................... п.п. :   ПраБългарин-о, ........  по начина на изказване  и състава на изреченията (игра със сказуемо и пряко допълнение) много, ама много ми приличаш на един вече подвизаващ се тук индивид .  А'бе, ти, .....  да не си един и същи човек но с два-три никнейма ??????? - ,, ....... Хитрец си ти, Андрешко, хитрец си!...... " . Но с тези номера, .......  в твоето си село.  

Внимание! Кратер зейна след ремонт на 4 месеца на улица във Варна!

22:57:01 / 22.05.2019
4
11
- ,, ....... Ами щом вали проливен дъжд то последният подмива чакъла под асфалта и той пропада ." От ДИВАКА ПАК СЕ ИЗАКА , за по кратко - Мунчо. Малеееееее, :dizzyНамусен кръстя се с двете ръце ) то бива скудоумие, бива, но чак пък толкова. Ами така е, когато природата е мащеха за някои и Господ не може да помогне. А'бе момчета (албанската връзка), правехте някаква класация, за най- тъп във Форума ? Аз залагам ,,пиисет лв.", че Мунчо (гербаджийчето) ще спечели, най-малко с две дължини. Той е моя Фаворит, той е моята гордост. УхиленИзплезване

Велизар Енчев: Трябва да премахнем този мафиотски модел на управление!

20:59:01 / 22.05.2019
11
10
- ,, Александър Йорданов велик си бе Саше ! " - от  milan_gl  -------------- Велик, велик, ....... колко пък да е велик????? Печално известен с далавери си като посланик в Полша и Македония. Какво казват за него неговите съпартийци от СДС : Едвин Сугарев  1993 г. : - ,, ...... Да си затворим очите пред действията на въпросния господин ( Ал. Йорданов), който въплащава едновременно байганьовщината в политическото поведение и компромисността в политическия морал, би било акт с катастрофални последици за бъдещето на СДС. " ...... Христо Кирчев: ,, ...... Това е, когато подбереш човек с психопрофил, който не отговаря на демократ........ ".           А не бяха ли на времето първи приятели с Добрин Митев ( злополучният кандидат на СДС за Кмет на Варна), когото осъдиха ефективно на 5 години, за далавери като Областен управител. Но Иван Костов лежерно го пусна да избяга в Нова Зенландия, за да не се разприказва. Своите го плюят, а за чуждите да не говоря. Та това ли великото на тази варненска политическа отрепка ????  Б.Б. ще го използва в ЕП като КЮПЕК, за оплюване на Русия и възхваляване на Хамерика.   

Посрещнахме Ципрас с хляб и сол в Кирково, Бойко се шегува: Алексис, това ще ти е обеда! (видео)

17:32:10 / 22.05.2019
2
14
Iyi günler  Мунчо. ..... Пръцкаш ли, ..... пръцкаш ли бисери ???    Понеже спомена Достоевски, да ти кажа, че да знаеш. Той не е герой от индийския филм ,, Слонът, моя приятел " !!!!!! , а велик руски писател. Наречен още ,, Психологът ". Написал е някои сентенции, една от които гласи : - ,, Глупак, който осъзнава, че е глупак, вече не е глупак."  Колко жалко,:dizzy: че ти не си способен да осъзнаеш какъв си и в това е твоята трагедия.  Имаш за домашно да се сетиш, кои са тези ???????? които бдят над теб.    : - ,, Господ не бди над глупаците. Над глупаците бдят други, по-способни глупаци.УхиленУхилен

Част от надлезното кръгово кръстовище над новия варненски булевард "Васил Левски" пропадна

12:26:34 / 22.05.2019
15
3
- ,, .......  След като никой от вас не е построил обекти с такива големи обеми, за какво изобщо се обаждате и пишете за неща, от които нямате представа как стават???  от ПраБългарин           .......    Аз не съм  архитект или строител, но парите за това ,, архитектурно чудо " са от моя, твоя и на всички други българи. След като давам пари искам и качествена работа, а не : ,, Хубава работа, ..... ама циганска (разбирай гербаджийска) ".  Ти когато си закараш колата за ремонт, платил си вече , закарваш си я в къщи и оп .......... след  два-три дни установиш, че е с подменени изтрити накладки, пробит/недобре заварен радиатор, скъсана гарнитура на капака, на клапаните и т.н., ...... какво правиш  бе господинчо ??????? Пцуваш и налиташ на бой , ако майсторът е по-хилав от теб.  Така, че хората имат пълното право да се възмущават. Те са истинските инвеститори, парите са от тях, а не от сулю и пулю !!!!!! 

Ето каква е обстановката във Варна след дъжда

08:05:11 / 22.05.2019
9
5
- ,, ..... Явно търсиш конфронтация и ще я получиш по подобаващ начин..... " .............. Мунчо се казва (ДИВАКА ПАК СЕ ИЗАКА) Kris  ..... Мунчо ,  Поне на това име реагира първосигнално при повикване. Казват, че бил един от ,, Башовете " в Максуда и Шеф на предизборния щаб на ГерП.  ....... Ако чуеш, че се пръцка някъде много, ......да знаеш, че е наоколо. И ако чуеш Пръцкане около новия ,, Велик строеж " веднага се изнасяй по най-бързия начин от там, че да не те затисне някоя колона или стълб. Пази се сам, че и Господ да те пази. Лек ти ден. 

Пороят превърна улица във Варна в езеро. Колите едва пъплят (снимки)

22:01:40 / 21.05.2019
12
10
- ,, .......... Недей бяга сега ? Дай да те поядосам малко , да си минеш и ти от реда ". -- ДИВАКА ПАК СЕ ИЗАКА  ....................  Оооооо,   Merhaba бе Мунчо. Пръц, ..... Пръц ...... Пръц !!!!!!!! .........  От толкова пръцкане само внимавай, да не оклепаш предизборния клип на ГерП,  че там не си поплюват и ще ти спрат мангите.  

ЦСКА би Левски, Лудогорец не сбърка в Пловдив! Черно море ще е арбитър за титлата

20:39:43 / 21.05.2019
3
14
Аз съм заклет черноморец, но смятам, че класирането вече е ясно.   1.Лудогорец     2.ЦСКА      3.Левски      4.Берое      5.Черно море    6.Ботев Пд.  На този пороен дъжд в момента над Варна срещата може и да се отмени. Но ако се играе, може би ще е равен резултат. В последния мач Лудогорец ще вземе мача срещу моряците, а Берое и Левски ще завършат наравно.  Колкото - толкова. Следващият сезон повече. А дано, ..... . Само Черно море

Жалко! Григор изгуби от аржентинец в Женева

17:36:58 / 21.05.2019
7
10
 ,,  Господ дава, но в кошара не вкарва " - иска се много труд и пот. Вживя се като ,, голямата работа ", но професионалният тенис не прощава и го изплю набързо. - ,, От всяко дърво свирка не става ". 

В момента НА Живо от Варна! Бойко кара джипа, а Портних на задна седалка обяснява, че...

13:00:59 / 21.05.2019
47
15
А пък аз мисля,че Портних просто показва къде как да кара, къде може да завива наляво, къде надясно и кой има предимство на елипсовидно/кръгово кръстовище и други тънкости за шофирането във Варна. Само остава да направят някоя катастрофа и градът щеше да осъмне в полицейска блокада, сиреч опит за покушение над Премиера. Мани, ... мани, ... опазил ни Господ. 

Съветник на президента: В ГЕРБ едните се бият докрай, а другите се подготвят за измъкване

10:28:07 / 21.05.2019
2
5
Нексус, ...... все едно да спорим : Кокошката ли е произлязла от яйцето или обратното. Ти няма да се промениш, ...... аз също. Дядо ми (ловешкият- лека му пръст) ми е разказвал, че далечната ни рода (пра, пра .....) е дошла от македонско (бежанци), но от коя част не знаел. Известна е била като Чапънята ( а-то е за благозвучие). Много серт хора били, но даде ли дума за нещо,  не се отмятали.  А както е казал народът : Кръвта, вода не става !!!  Просто споделям, просто споделям, .......... нищо друго (провакативно). 

Съветник на президента: В ГЕРБ едните се бият докрай, а другите се подготвят за измъкване

08:29:58 / 21.05.2019
2
2
- ,, ...... Май бе=ше вчера, ке ме нападна мен. ........ " от Нексус.  -------------  За да сме по-точни : - 19.05.2019г  - 17.06:51 ч.. Я пак го прочети Поста, .... да виждаш някаква лична, язвителна обида към твоята личност ? Просто си дискутирахме и обяснявах ме , ...... а и затова сме и тук (форума).  Първата част ( язвителната) от писанията ти ще го подмина, с ,, аристократично безразличие ". Ухилен  

Тръмп предупреди Иран с "голяма сила"

08:09:04 / 21.05.2019
4
2
Една армия може да се победи на бойното поле, но един народ защитаващ Родината си ......... никога, ........ г-н Президент на САЩ!!!!!!!

Спортният свят потъна в скръб! Почина един от най-великите шампиони

07:57:58 / 21.05.2019
10
2
Бог да го прости. Велик спортист и силна личност в живота. 

Себастиан Курц уволни вътрешния министър на Австрия

07:29:49 / 21.05.2019
4
2
Няма значение в момента дали ти се вдига или  пада електоралната подкрепа. Важното е да покажеш на избирателите, че си принципен в борбата с корупцията и другите недъзи. Все някога ще береш богата реколта с тези си принципи г-н Канцлер.

Съветник на президента: В ГЕРБ едните се бият докрай, а другите се подготвят за измъкване

07:14:08 / 21.05.2019
4
2
- ,, ....... Ама кой почна компроматната война? Нека си спомним? " цитат от Нексус. .......... Ами спомни си (да вземем моя случай) !!!!!! 

Последната инстанция потвърди присъдата на публичен изпълнител от Варна за престъпление по служба в полза на Мишо Бирата

07:07:02 / 21.05.2019
4
3
- ,, ...... Аз съм просто копче и за това питам ...... че малко и аз да понаправя гушка !  Споделете ... .  ". - цитат от ДИВАКА ПАК СЕ ИЗАКА -----------      Ти си отговорил сам, с първата част на поста си Мунчо. Мисията е невъзможна по същата причината.   Пръц, ..... пръц Мунчо. ..........  п.п. - Но понеже съм добър, ...ама много добър ще ти споделя : - Питай вождовете си Б.Б. и ЦВ.ЦВ.    Изплезване

Съветник на президента: В ГЕРБ едните се бият докрай, а другите се подготвят за измъкване

06:20:17 / 21.05.2019
6
3
- ,, ...... Не се правете на по-прости от колкото сте. .......... акълът ми не го побира. ". - цитат от ДИВАКА ПАК СЕ ИЗАКА ----------- То първо се иска да  го имаш (акълът де) Мунчо !!!!!! .......  ,, Който сее вятър - жъне бури ".  

Съветник на президента: В ГЕРБ едните се бият докрай, а другите се подготвят за измъкване

22:21:54 / 20.05.2019
10
9
- ,, ........... Естествено че ВИЕ сте най-прост ! ......... " - от ДИВАКА ПАК СЕ ИЗАКА ............. Пръц, ..... Пръц   Мунчо.ИзплезванеНе се напъвай и не викай, че ще направиш белята.  Изплезване

Елена Йончева във Фейсбук: Борисов лъже, че няма нищо общо с братовчеда Ради и къщата в Барселона! Продал е ИПОН и целия си бизнес на...

22:10:00 / 20.05.2019
2
12
- ,, ........ Тука се лее предизборно пот и сперма бе молоумнико ! " - от ДИВАКА ПАК СЕ ИЗАКА.  ......................Ухилен Ухилен Пръц, ..... Пръц .  ....От зор, да не вземеш да изцапаш гащите бре Мунчо.   УхиленУхиленИзплезване

Ердоган: Чужди сили продължават с вмешателствата

22:02:42 / 20.05.2019
5
13
Ами така е г-н Президент. Американците и техните ,, верни съюзници " не търпят да им се противоречи в нищо. Няма свободна пазарна икономика, а демокрация по американски. Пак потретвам, не съм му фен даже напротив, но го адмирирам,  че  държи на страната си въпреки икономическия натиск. 

Елена Йончева във Фейсбук: Борисов лъже, че няма нищо общо с братовчеда Ради и къщата в Барселона! Продал е ИПОН и целия си бизнес на...

21:36:51 / 20.05.2019
3
13
- ,, .......На индуси и пакистанци като редовни клиенти за колко прави абонамент да я порят като копърка ? " - един от бисерите на ДИВАКА ПАК СЕ ИЗАКА  --------  Един от главните тролове и хакери във Форума се появи и всички го почувствахме. Ухилен  (merhaba Muncho ).    Прочетох ти ...... обичайните бисери и се сетих, че съм чел нещо по твоя повод : - "Учени са създали алгоритъм, за анализиране на типичното поведение на троловете в сайтовете. Успели са  да идентифицират някои закономерности в коментарите на забранени потребители (FBUS–Future Banned Users). На първо място, те забелязали, че обикновено постовете на троловете се отличават с неясност, неграмотност, цинизъм и некотролеруемост на емоциите си, от мненията на нормалните потребители. При това, колкото повече коментират, толкова по-неграмотно и цинично се изразяват. "  Да намираш нещо общо с написаното ( от учените де) и себе си ??????  Да целуваш ръка и ( ....... ) на бати си Бойко, че е на власт и толерира такива като теб ........ . 

Министър Желязков за концесията на летище София: От БСП отправят несериозни аргументи по сериозна тема

20:12:21 / 20.05.2019
4
15
А Летищните такси кой ще ги прибира г-н Министър ? Че то там са големите пари!!!!!! ,  а не в търговските обекти (въпреки, че и там ти свалят по две кожи).

Мъж от Плевен се оплака от полицейско насилие

19:53:48 / 20.05.2019
6
20
Е,  и, ........ сега какво?:errm: Един глас по-малко за ГерП, така ли да го разбирам ?:dizzy: Или, ..... биха ме, но знам, че ме обичат (сещате се за руския виц) и пак ще гласувам за ГерП.Усмивка

Путин с жесток удар срещу новия президент на Украйна

18:59:41 / 20.05.2019
3
18
Може би игра на думи и подредбата им,  по различни краища на Родината. Все пак Смисълът е един ,  нали?

Елена Йончева във Фейсбук: Борисов лъже, че няма нищо общо с братовчеда Ради и къщата в Барселона! Продал е ИПОН и целия си бизнес на...

18:54:34 / 20.05.2019
6
17
- ,, ......... Изпращам сигнал до главния прокурор да образува проверка, която да установи- налице ли са престъпления ......... "  Късно е вече г-жо Йончева, Утопия...... , а и ги пращаш на ,, неправилния човек ." Все едно да чакаш писмо от умрял. Че те са като дупе и гащи с премиера. Гарван  на  гарван око не вади.   Е, ......  ако бяха пратени до Лаура Кьовеши ( ако все пак я изберат) можеше и да има някакво развитие ????? , но след време. 

Атакуваха руската база в Сирия. Русия отрази удара

18:35:06 / 20.05.2019
11
13
Хамериканците имат вечен интерес светът да е дестабилизиран. Икономическият и Военно Промишлен Комплекс са решаващите сили при избора на Президент на САЩ. А това е функция и от политиката им впоследствие. Оръжието е най-печелившия бизнес в момента. Това са стотици и стотици милиарди US печалба. Така че войната в Сирия ( в частност) скоро няма да свърши. Както и в Афганистан, Либия, Йемен, Израелско-палестинския, Кюрдският конфликт и т.н.  и т.н. Жалко за обикновените хорица, винаги те го отнасят. 

Путин с жесток удар срещу новия президент на Украйна

18:18:30 / 20.05.2019
17
15
Имаше един лаф от преди много години : - ,, Господ забравя,  ...... но ВМРО забавя но не забравя". Мисля си, че и Путин е като вторите. Лошо им се пиши на бандеровците. На бавен огън ще ги пече.  

Ивет Лалова: Не знам какво повече можеше да искам

21:39:31 / 19.05.2019
2
1
Браво и от мен Ивет. Господ да те пази от контузии и успех. 

Проблем за спешната помощ: Вече месеци наред липсва договор за нови високопроходими линейки

20:58:00 / 19.05.2019
3
4
А'бе, какви линейки,  ........... какви 5 лв ????????  Предстоят избори, а те струват много-много пари. Когато спечелим, ...... ще Ви купим, .......  ама наесен - отговориха от Министерството.

Борисов: Ние сме като Кобрата, когато ни ударят - ставаме и продължаваме напред (видео)

20:44:50 / 19.05.2019
3
3
Ааааааа, цъкат момчето/момчета на поразия г-н Борисов, цъкат, че пушек се дига. Само днес, за около 8-9 часа са ми нацвъкали около 50-60 минуса. Ухилен Реших да си направя експеримент  с =повишено= участие (пуснати Post - ове).  Ще ми пръднат на ....... шапката, ........ смешници. Ухилен И преди съм го казвал : какъвто менторът, такива са и слугинажът муУхилен

Консултациите при президента: Намеса ли е това в независимостта на магистратите?

20:23:35 / 19.05.2019
13
3
- „След президентските избори през 2016 година сме изправени пред едно безпрецедентно политическо генно инженерство, имащо за цел да свали демократично и законно избраното правителство”, посочи министърът на финансите Владислав Горанов........... Ейййййй, това политиката е мръсна работа. Моралните задръжки ( на политиците де) направо изчезват,а напред излиза гьонсуратлъка. Напълно имунизирани са срещу чест и достойнство. Преди години на 24 май  по  традиция, на най-добрите в учението слагаха книжни ленти  на гърдите с надпис =Отличник=, де заслужени, де незаслужено това е друг въпрос. Дали пък сега не е момента да не възродим отново тази традиция, но в политиката и да слагаме пак такива ленти на представителите на ГерП ? Че то като ги чета и слушам по медиите, какво са направили и колко много още могат да направят за народа,  те са си направо = Отличник + ". Предлагам всенароден Референдум. Ухилен

Нов случай на подозрително строителство в Созопол

18:24:40 / 19.05.2019
8
5
Аааа, няма начин да няма ,, свлачищни процеси ". Така  строителството ще продължи по обекта и през лятото. Големи хитреци имало, еййййй. 

Вижте резултати и класиране в Топ 6 на Първа лига

18:12:40 / 19.05.2019
4
7
Наистина стана интересно накрая на първенството. Дали е манипулативно или не, не знам. А дано да се изчисти корупцията/ манипулираните резултати, че да може малко по малко да се възроди българският футбол.  

Експлозия близо до туристически автобус в Кайро, има ранени (видео)

18:05:22 / 19.05.2019
4
4
Ти отиваш с добри намерения, да видиш културни ценности и да оставиш някой друг долар, те ще те взривят. Като че ли няма по-голямо зло в съвременния свят,  от агресивните фанатизирани ислямисти, поръчители и изпълнители.  

Гришо победи италианец и се класира за основната схема в Женева

17:24:45 / 19.05.2019
3
9
Бая се е поизпотил и в този мач. И в двата мача е било игра между равностойни противници. Да видим какво ще се случи при двубоите с ,, батковците", ако се стигне до тях де ?  

Ангелкова предупреди концесионерите: Ще късаме договори

17:06:51 / 19.05.2019
2
11
Малко предистория : - ,, Ти сега, ......... идеен враг ли искаш да ми бъдеш  или личностен?" - питанка от Наблюдател ............   - Отговор отn eXu s :-  ,, Ако искаш, може и двете. Или което си избереш. Заяждаш ли се с мен, ще почнеш и ти да получаваш порции.".......... Значи ти си за война, без значение каква ? Аз личностните конфликти по принцип ги избягвам, но когато се наложи ги практикувам = Face to face =, по-честно и по-мъжкарски е. Е виж , за идейните ( диспути, конфликт/война ми звучи много силно) може и виртуално. Вземам пример от политиците и любимото ти Нет пространството. Имаме антагонистични виждания на политическа основа.Спорът е неизбежен. Но виж, Троленето и манипулираното  хакерство тук във Форума ( писането на минуси на провника  и плюсове на своите ) е Вашата сила, доказано. Но това не е болка за умиране. За жалост това ще се случи и на изборите (без значение кои). Цялата държавна машина и пресата е впрегната здраво да работи за тази цел. Победа на ГерП и завинаги.Нищо не трябва да се оставя на случайността. Власт не се дава лесно. Както ме и заплаши, сега очаквам да получа твоите ,, порции".  

Ердоган: Сделката за системите С-400 е приключен въпрос

12:29:45 / 19.05.2019
3
11
Може да ми е неприемлив като държавник заради деспотичната грандоманщина, заради това,че се бърка безцеремонно във вътрешните работи на другите страни с користна цел (включително и България). Но когато стане въпрос за страната му (Турция), по всякакви аспекти на политиката и икономиката е твърд и (почти ) не прави компромис  на никого. Трябва да се признаят достойнствата му.  

Студенти в дадени специалности ще учат безплатно

10:31:21 / 19.05.2019
5
11
Напълно съм съгласен с теб = айки=. Е 90% е малко множко, но и с 40%  ще е добре. Но !!!!! пазарна икономика, след като и образованието стана = бизнес=, не ми го хвали.  Те умните деца ,, и така и вака"  пак ще запишат и завършат ВУЗ, ама поне да е  качествено. На България много и липсва  средните специалисти, за да се възстанови промишлеността по места , от там и инвестициите. Така  ще е и по-малко бягството от родните места. 

Изработихме каквото трябва за държавата, започваме за себе си

10:15:05 / 19.05.2019
1
14
- ,, ....... Морския ми каза кой  води бандата тролове,  .......... "  А'бе, ..... какво значение има името на някаква си мижитурка kris. Изживяват се като Супермени и умници, а всъщност са ,, черноработници", еднакво неуважавани и от менторите си,  и от нас.  

Ангелкова предупреди концесионерите: Ще късаме договори

10:04:33 / 19.05.2019
3
14
- ,, Казах ти вече, че не си достатъчно умен ...... ." n eXu s . ........... А'бе и аз, къде съм тръгнал , ,, барабар Петко с мъжете ".  Понеже си по-умен!!!!!!!, да те попитам: -  Ти сега, ......... идеен враг ли искаш да ми бъдеш  или личностен?  

Ангелкова предупреди концесионерите: Ще късаме договори

08:45:01 / 19.05.2019
3
13
- ,,  ....... я виж на мен колко са насвяткали (минусчета)....." n eXu s. ....... И ти, ...... ха бакалъм и запретна ръкавите да си го върнеш. УхиленУхиленУхилен  Ти си перманентен хейтър Нексусче. Троленето ти е в кръвта и  няма друг начин хората да ти обърнат ,, мюмюн " внимание. Ти си едно комплексарче и по този начин търсиш място под слънцето, но по грешния начин. Жалко, че толкова енергия губиш за клепането със злъч на околните,а не например да посадиш  5 дръвчета в Морската градина, ......  жалко. Но както е казал народът : ,, На зло куче, зъл пърт ".  ..................  п.п. ..............А сега иди да си легнеш да поспинкаш чадо след ,,нощната смяна" , че трудно се вадят пари за наема, а трябва да се и яде. Ухилен 

Григор Димитров на корта в ранния неделен следобед

22:41:50 / 18.05.2019
2
9
В последно време, за него е без значение дали е Неделя, ..... Вторник или Петък. Резултатът е все, ....... отпаднал. 

Ангелкова предупреди концесионерите: Ще късаме договори

22:32:02 / 18.05.2019
5
11
- ,, ..... А може ли някой да обясни защо плащаме курортна такса,какво включва, ...... " - MrBean.  Ами, ...... не знам Господине.  Може би, .....че тъпчим земята по която ходим ..... или пък, че дишаме въздуха на някоя местност където е хотелът. Да не чува Дяволът (Общината/Кметът) , ....че утре може да ни въведат такъв данък и за града. Пу-пу-пу.

Правителството на Австрия подава оставка

22:12:34 / 18.05.2019
8
12
- ,, ...... Пред медиите Курц изтъкна, че въпреки мнoгото компромиси, които е правил спрямо Партията на свободата, "злоупотребата с власт е недопустима". ......... Блазе им на австрийците.А дано и у нас такъв Премиер, ...... ама нада ли. Тя сегашната политическата системата в България, толкова дълги години е градена, с много труд и пот на челото, че просто е чилична и ,, .... бронебойни патрони за нея няма ..... " поне засега.    

Ангелкова предупреди концесионерите: Ще късаме договори

20:10:31 / 18.05.2019
8
9
Демагогия !!!! Не се прави на принципна и безкомпромистна каквато не си.     В тези води където плуваш сега, се управлява от ,,акули" и там важи правилото : ,, Няма не искам, няма не мога .... ." , иначе си ....ауттттт. Това го знаеш ти, знаят го хората.

Тръмп смята, че трябва да се разследват финансовите връзки на Джо Байдън с Китай

19:54:51 / 18.05.2019
1
7
- ,, Според американския президент Китай е "огромен конкурент" на САЩ. "Те искат да превземат света".  .... Е , и . Трябва ли да смятаме, че сте като даденост, за вечно и постоянно лидерство ? Всеки гледа да отреже по-голямо парче от баницата (света) за себе си. Днеска сте Вие, ...... утре ще е друг. 

Илиев: Черно море трябва да е фактор догодина (видео)

19:34:35 / 18.05.2019
7
8
Браво на всички в отбора. Според мен правилно размишляваш и сега му е времето за успешна селекция, за през следващия сезон. Само собствениците (на отбора) да не се стискат за пари и ти да вземеш малко, но качествени попълнения. Успех  в следващия мач и следващия сезон. Варненец- верен черноморец (византиец). Усмивка

Изработихме каквото трябва за държавата, започваме за себе си

18:48:48 / 18.05.2019
2
9
Чудесен виц и най-вече точен kris. Жалко, че не мога да ти сложа две = плюсчета=. Това е запазена марка/територия на гербаджийските хейтъри. Но за минусчетата бъди сигурен, че няма да пропуснат. 

Акция "Окастри си сам" във Варна: Гражданин се покачи на дърво през терасата си, за да премахне клони (снимка)

18:39:41 / 18.05.2019
5
7
Прав си Стояне. Ти си  недосегаем !!!!!!! Изглежда за такива като Вас, законите и разпоредбите на държавните институции не важат, къс ненужни хартийки.Но до кога, нали сме правова държава или бъркам някъде ?   Е, аз съм средно статистически варненец и живея по тези писани правила, от хатрийките де.  Нямам ни политически, ни ,, на корпоративната група " чадър над главата си и затова не си позволявам такива ,, геройства" като теб.  А за последното изречение в Post-та ти, .... много ми допадна и пак съм съгласен с теб : ,, Естествено цъфнаха некви селяни от общината, ама след картък разговор си тръгнаха." Е те това, няма как да се хареса, ама никак на  Нексус и другите му съмишленици. Но нека да го чуят от теб, ...... а не от мен. 

Кубрат Пулев се яви на курс по темата за сексуалното посегателство

14:23:04 / 18.05.2019
3
7
- ,, ЩИП-ЩИП-ЩИПППППППППППППП ." .......Злобата е като рака и  простотията Нексусче, един път хване ли те, отърване няма.  Жалко, че не съм психиатър, бих бил написал чудесна дисертация по Вашия случай. Виждате ли колко съм прав, че не одобрявам ГерП и неговите посредствени слугинажи.

Кубрат Пулев се яви на курс по темата за сексуалното посегателство

14:03:49 / 18.05.2019
4
5
Невежа отрепка (меко казано) си ти нааканият, плявата на обществото.   От зелена тиква семе не желая. 

Кубрат Пулев се яви на курс по темата за сексуалното посегателство

13:09:23 / 18.05.2019
2
12
То на времето (когато моралът е бил на високо ниво в българското семейство) са се пощипвали на хорото, но никой не го е смятал за аморална постъпка. Сега, ...... джендърски времена и сребролюбство. Да те страх вече да погледнеш чужда жена, пък камо ли да и подариш едно цвете, ей тъй от сърце. Оооооо времена, о нрави!!!!

Плевнелиев за Деси: Ако реши да се занимава с политика, няма да я спра

12:56:58 / 18.05.2019
23
12
Няма лошо Синоптик да ни управлява, но!!!!........ не съм сигурен, че тя е завършила тази специалност ???????? А иначе за политическите и намерения : -  ,, Пази Боже, ....сляпо да прогледа." Ама то, за 30-тина години преход, кой ли не ( аматьори - поставени от мафията)  се пробват да ни управлява и резултата е налице. На дъното в ЕС и продължаваме да пропадаме. Долу ..... ГерП.

Мъж към премиера: Повече от бат Бойко, никой не е направил. Борисов: Стига, стига

12:41:07 / 18.05.2019
2
6
 ,, Викаш, друго си е 20-ина червени селски дебили с 2 грама мозък, пълни неудачници в живота, да слагат постоянно минуси на неудобните мнения, а? На тях им е позволено, нали?" - n eXu s. Чадо, изглежда четеш повърхностно, без да вникваш в същността на написаното. Какви висши образования си взел с този косур, да се чуди човек. Нямам нищо против чуждото мнение, дори и да не е като моето и ,,минусът" е нещо логично.. Но, ......... за една вечер  1-2 -ма хейтъри да нацвъкат по 10-20 минуса на толкова много хора, е невъзможно след като системата ще ги отхвърли. Но с малко хакерски умения и ..... всичко е възможно. A e kuptove?

Мъж към премиера: Повече от бат Бойко, никой не е направил. Борисов: Стига, стига

12:03:47 / 18.05.2019
1
6
- ,, Гербаджийчетата са се активирали по заповед от централата си и пукат минуси ударно (софтуерно)." ........ - ,, Това с минусите Ви е само първата вълна. Стой та гледай, посреднощ какво ще стане.  Луд/ Хейтър умора няма, ....... само се поти". - написано от Наблюдател вчера. ............. Ами взех , че познах. Гербаджийските хейтъри ( 2-3 индивида) ударно са работили през нощта и нацвъкали безброй минусчета, на всички ,, идеологически " противници. Жалко, на такова падение са  способни само фанатизирани, без ценностна система индивиди и ниски морални задръжки . Но какво друго да очакваш от тях, каквито са менторите (водачите), такива са и фанатизираните им последователи. Ако го правеха за пари, за да изхранват децата и семейство си бих бил склонен да им простя действията, Но тук случея е съвсем друг. Прошка няма ,, другари" гербаджии!! Следва : На война, като на война. 
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X