Потребителски профил

Наблюдател

Регистриран: 16.02.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
24067
-851
24918

Рейтинг: 11554

Място в класацията: 33

Коментари на Наблюдател

"Дневник": "Втората най-древна професия": последствията от два "непрепоръчани" въпроса към един кмет

20:35:49 / 18.11.2019
4
0
-" Призовавам "Петел" да направи един следизборен "Екзитпол" ....." - motoristka    -------- :errm: Твърде малко сме които пишем тук, за да е миродавен този  "Екзитпол" колежке.:unsure: Както твърдо съм против Портних и казах НЕ, така не гласувах и за Костадин Костадинов - НЕ.:'( Мразя "нагло платените играчи" от Корпоративните Олигархични кръгове които ни пробутват във Варна. Колкото и да е голям градът ни, все пак варненци се знаем Кой - Кой е.

Почина Христо Христов - министър на външната търговия по времето на Тодор Живков

18:54:50 / 18.11.2019
2
0
-".. Явно не цени хората като отделни личности, по качествата им, а ги категоризира по партията." - Partizanin   ---  Напълно съм съгласен с колегата. Поставянето под общ знаменател на индивида/етноса в една общност според мен е погрешно.:dizzy: Всички се гневим от "циганските изпълнения" из Европа Гняв и веднага се дистанцираме от тях когато ги нарекат "Българи". Хубаво ли ще ти е колега "Усмихнат" да те плюят по света като Българин, заради действията и манталитета на някаква група "пропаднали боклуци" вършещи зулуми/престъпления по чужбина. На мене не ми е комфортно и е неприемливо.  

Помощник държавен секретар на САЩ към Борисов: Енергетиката е жизненоважна за интересите ни

07:39:29 / 17.11.2019
3
0
Като гледам какво става тук (Форума) и се сещам, за  държавническите реалности в България и Б-ския п-в, в края на XIV и началните години на XV век.:wassat: НамусенДокогато проявяваме бездействие и примиримост по площадите и урните за гласуване ще е така.:'(  А това е и целта на управляващия ни политико/олигархичен елит. ГнявНародът е казал: -" Докато умните се наумуват, лудите ще се налудува!":wassat: Това е благодатна почва за да има такива рупори като Нексуса/многопрофилния!8-)  ГЕРБ+ и ДПС ще си ни управляват не един, а най-малко 5-10 мандата още.:dizzy: Трябва да узреем, че политиката е борба на идеи, а не покупко - продажба на гласове, ....  така ли ще я караме?:errm: Варна ще си "избира" такива парашутисти като Порних десетилетия наред за Кмет.Гняв Това ли искаме?:'( В тези нови времена/реалности по света, ако не се "освобидим " сами, помощ от вънка не очаквайте.:pouty:

Новият участък на АМ „Струма” ще струва 600 млн. лева

19:58:35 / 16.11.2019
5
0
То, че ще има " лява ръка, десен джоб" е ясно, Гняв но поне да е по-качествено от досегашните !!!! А не, след 4-5 месеца да има я скално свличане, пътят да се разцепи и нагъне като 2 бала вълнение (на морето)!:dizzy: 

Талант на Черно море бележи при успех на България

19:50:42 / 16.11.2019
4
0
А и не само на " моряците", а и на всички млади от Националния тим.Усмивка Едно трябва да разберат, че лесно Футболист!!!! не се става, дори и да имаш вроден талант. :unsure:Другите са ритнитопковци, днеска ги има - утре ги няма. 8-) Никой няма да ги запомни след 3-4 години.;) 

Помощник държавен секретар на САЩ към Борисов: Енергетиката е жизненоважна за интересите ни

19:37:59 / 16.11.2019
4
1
-" Здрасти, Наблюдател. ..... " kris   ----  :errm: Здрасти Крис, здрасти на всички.Усмивка   Още не съм "ял ножа", :'( че нещо се закучиха изследванията.:wassat: но във Понеделник влизам в Болницата за доуточнения и след това, ....о ужассссс ШокиранНамусен! Нямах ниакво настроение за писане в последните дни, но наистина така е по-добре положението.Усмивка Всеки има право на гледна точка, но "Идиотите" нямат място Тук, а и не само тук. Усмивка

Зинаида Златанова: Нека и двете страни в спора за Гешев да се успокоят

19:17:57 / 16.11.2019
4
0
Какво успокоение г-жо Златанова, какви 5 лв???? :unsure: Ние ще ставаме " Прокурорска Република", твърдото острие на управляващите. 8-)

Помощник държавен секретар на САЩ към Борисов: Енергетиката е жизненоважна за интересите ни

19:08:36 / 16.11.2019
5
1
Политически натиск до дупка, за да сме полезни на Хамериканската икономика.:dizzy:  А колко ни угодно на нас, .... никой не ни пита?Намусен  Лакейството на политиците ни към "външни фактори", ни прави меки като глина и угодни за профилиране. И след като сме от страната на " булката", ще търпим. Но защо все ние бре, пусто да опустее???

Георги Марков: Няма друга държава, в която членовете на ВВС се карат по 10 часа по телевизията

12:12:57 / 09.11.2019
12
0
-" Гнусният доносник. ..." - Чичо    --- То Той да е само от старото СДС.;)Гняв От основателите изпитвам уважение към Петър Слабаков, Милан Дренчев, Петър Берон, Стефан савов, донякъде и Румен Воденичаров:errm: Хора с различни политически възгледи, но с характер. Останалите "пишлемета" от тогавашното СДС ги видяхме впоследствие какви мекерета, плужеци, предатели и службогонци са.:dizzy:

Лекар: Българинът продължава да смята, че може сам да се лекува

11:02:36 / 09.11.2019
5
1
-".....Съжалявам господине, но ни свърши упойката....!! - kris    -------  :blink::wassat::blink:  А стига бе Крис и това ли ще тябва да изтърпя, .... ами ако има и "бонус" - Ректоскопия, ... а ????:wassat::unsure: Ааааааа,:dizzy: още един такъв виц и съвсем ще ме откажеш, мен малко ми трябва!!!:errm:Намусен

412 лева ще достигне средната пенсия догодина

20:30:12 / 08.11.2019
10
3
-".. .но все пак уважавам Читателите и  Редакцията на сайта. Тук не е място за проповядване на фашизъм, расизъм или първични усещания...." - Пешо от Виница    -------  :errm:  Аз пък НЕ уважавам собственика на сайта, а сигурно и Редакторите, че позволяват така нагло и пошло на профила Нексус/Collektor/COLLECTIONER ( с разширени правомощия- може би да е Модератор) да афишира  " фашизъм, расизъм или първични усещания!" с политическата са пристрастнос към ГЕРБ.   

Методи Андреев: Наглостта на другаря Бойко Борисов достигна нови висоти

20:02:30 / 08.11.2019
31
6
-"..Той говори с акламация за нашта демокрация. Но другарю уважаем, той е вождът уважаем. " Тези думи важат с пълна сила за Първия държавен и партиен ръководител- другарят Бойко Борисов. .. :blink::wassat: Той не е нищо друго, освен популист- комунист!  :wassat: ----------- Малеееее, г-н Андреев направо попиля "Слънцето - ББ". Усмивка " Царят е гол !!!";):wassat: - Почти всички го знаем, но малко хора са курназлии да му го кажат публично. Браво г-н Андреев!!!Усмивка Има надежда, че все пак тази партия (ГЕРБ) малко бавно, но ще отиде на бунището в историята на България. :pouty: 

Кметът на Враца: Най-важната поука, която си извадихме в ГЕРБ на днешната среща, е, че трябва да бъдем още по-близо до гражданите

11:08:22 / 08.11.2019
3
3
-" .. Ако беше дошъл снощи на сбирката, щеше да останеш доволен.....!" kris    ----- Жалко, но просто нямаше как.Усмивка Както казваш : -" ...ако се събудя след упойката ....",Ухилен .... догодина. Не смятам да мра,:'( за радост на внучката и .... Нексуса.Усмивка

Проект предвижда партиите да не плащат наем за централите си

20:14:59 / 07.11.2019
9
2
-" ..  и да си направя кръчма или дискотека и да прикрия цялата работа като партийна централа???" - ас ------- Не колега!!!:errm: Но можеш да си направиш " Клуб за запознанства!"Усмивка с нестопанска цел и да получаваш от там ... дарения до 10 000лв на година.Усмивка После с тези пари си купуваш земя/сгради или ценни книжа и .... воала (....  $ ). Усмивка

Кметът на Враца: Най-важната поука, която си извадихме в ГЕРБ на днешната среща, е, че трябва да бъдем още по-близо до гражданите

19:45:22 / 07.11.2019
6
3
-" .. Най-важната поука, която си извадихме в ГЕРБ на днешната среща, е, че трябва да бъдем още по-близо до гражданите!" - Калин Каменов ГЕРБ  ..... То хубаво, ама пак ли изозадзе ???:blink:ШокиранНамусен Не е ли малко плашещо, поне за мен.:wassat::unsure: 

Румен Радев се срещна с представители на Венецианската комисия

19:37:26 / 07.11.2019
5
3
Още през 2015г ГЕРБ в лицето на Цв. Цветанов обеща, че партията му ще се съобрази изцяло с препоръките на Венецианската комисия в правораздавателната система.Усмивка Е да де, ама цък.:wassat:;) То обещаното не е като даденото/направеното. 8-)Експертите от комисията даже не се посвениха да нарат "властовия модел в българската прокоратура - " Съветски"!:blink: А иначе много се бият в гърдите (ГЕРБ) по света, че са първи демократи.:unsure: Или по-точно казано със следния афоризъм : - " Демократично е онова, което ми изнася!:wassat::'( 

Плевнелиев: България е напът да получи покана за еврозоната през април

12:56:46 / 07.11.2019
15
5
Този господин като каже - "Добро утро", първо поглеждам къде е слънцето!;)  Но КПД-то на прогнозите/анализите му е толкова малък, че се чудя, Кой и защо използва услугите му у нас все още???:wassat:Ангелче  

Политолог: На изборите от два слаби отбора победи по-малко слабият

21:35:10 / 06.11.2019
4
3
-"... Партийните елити не правят достатъчно, за да включат гражданите в демократичните процеси..." политологът Страхил Делийски    ---- А'бе г-н Делийски, те гледат всячески да "загробят - потъпчат" още в зачатък демократичното самосъзнание на електората чрез подкупи/купуване, фалшификации и политически/икономически натиск.;) В едно Демократично Общество сегашните порочни практики ще са почти невъзможни, а това не е угодно на сегашния ни политически елит.Намусен  Така че е илюзия в момента да очакваме Партийните централи да работят по този въпрос и сами да си отрежат клона на който седят удобно. :pouty:  

Портних с почти 100 процента в ромските секции във Варна, осем пъти спаднали недействителните гласове на втори тур в тях

22:19:49 / 05.11.2019
18
2
-" .. да обясни рязкото ограмотяване на циганите!!!!.." - Голям праз   ---- :blink::blink: Ами просто са природно интелигентни  колега.Усмивка Ако не бяха такива, щяха ли да гласуват масово за ГерП???;) Освен, че са интелигенти, са комбинативни и иновативни, а'бе, цветът на Варна, нашата гордост!!!8-)Усмивка  При подходящи условия, добре обучени "преподаватели" и най-паче "стимули", на този свят стават и чудеса, дори да не е Коледа!!! :unsure:Усмивка 

Шофьорът, причинил тежката катастрофа на спирка във Варна, заспал зад волана

19:20:22 / 04.11.2019
9
0
- " Тази спирка си кибичи там от както има автобусен транспорт в града..." Уйо  ---- Потвърждавам,Усмивка свидетел съм от средата на 50-те год. на XX век. От там бул. Владислав (Карл Маркс)  минаваше N 1 (Комитово ханче - ЖП Гарата), а отсреща бяха Халите (до гимназията).:errm: С този рейс ходехме на Екскурзия до Парк-музей “Владислав Варненчик” като ученици.Усмивка

The New York Times: Олигарси в България са източили субсидии от Еврофондовете в мафиотски сделки за мея

18:59:04 / 04.11.2019
8
0
- " Фирмите ДПС ли се казват " - MrBean   ------ Позна от раз!ШокиранУсмивка Браво, печелиш "локум на клечка", на времето по стрелбищата имаше такава награда. Усмивка Е има по щипка за миризма на манджата и от другите, но слаба работа.

Румяна Коларова: ГЕРБ трябва да създаде свой партньор вдясно

18:49:35 / 04.11.2019
6
3
-"... ГЕРБ трябва да създаде свой партньор вдясно. ....  Иначе няма да дава възможност на ГЕРБ да управляват сами.   " - доц. Румяна Коларова    ---- Що ..... , СДС-то и чеп за зеле ли не става?:unsure: Ами купети си няколко " десни партии", то те вече сами се предлагат на килограм и то в насипно състояние.;) Ако "Емблематичен Външен фактор" развърже ръцете на ДПС-то, през пролетта очаквайте "трусове от 9 степен" за ГерП!Шокиран  Че следващите Парламентарни са .....??????:wassat:8-) Тогава  по "Заповед на щуката" - "борческите групировки и олигарсите" може да свалят подкрепата си ($) за тях , а без пари .... лоша работа. ШокиранНамусен - „Всяка коза на свой крак, но като дойде Видовден ще видим."Ангелче

Първи коментар на Костадин Костадинов след загубата от Портних: Варненци не се интересуват кой ги управлява

22:23:31 / 03.11.2019
22
2
- " Борислав Гуцанов: Ще поискам оставката на Нинова и ръководството на БСП. " ----- А защо махнахте прозореца за коментар под тази Тема???? :wassat: Нещо Ви ардисват коментарите ????:errm: 

Първа прогноза: Портних печели нов мандат във Варна, ето какво се случва на другите места в страната

20:43:11 / 03.11.2019
14
5
-" .. Иван Портних - ГЕРБ има 60,8%, пред Костадин Костадинов от "Възраждане" / 35,1% ." ----- :errm:Честито на съгражданите от Варна!!!:woot:Усмивка С дадените десетки милиони лв ( подкупи) и тоталната подкрепа на държавата това е малко конфузно.:wassat: За тези пари Потникът трябваше да има поне 90% !!!:unsure: Има нещо гнило Ф Датската държава!!!:'( Някои от дашните шЪ да e скрил нещо в чорапа, вместо да го даде "на правилните Ора". Ухилен

Слаб интерес към балотажа във Варна, активността към 10 часа е под 3 процента

19:04:53 / 03.11.2019
5
4
  -" .. Ако се събудиш след упойката, ще живееш чак до смъртта си......Майтап бе Уйли.." - kris    ------ :blink::wassat:УхиленУхиленУхилен Обичам хумора и го ценя Крис.Усмивка Той Нексусът отдавна ме проклина, може и да му се отвори "парашута",:wassat:Ухилен и да ритна попа у дупето.8-) ШЪ сЪ УпраИм!!! ;)-" Черен гологан не се губи."УхиленУхилен Само Черно море!!!Усмивка

Слаб интерес към балотажа във Варна, активността към 10 часа е под 3 процента

12:52:35 / 03.11.2019
17
5
С предварително подредени карти в твой ущърб, никой не ще да играе.;) То и без това, мангалите са достатъчно добре мотивирани ($),Ухилен че накрая Потникът да се окичи с лаврови венец. Усмивка Довечера в Максуда ще има Едине, пиене, песни и танци до зори.Ухилен Всички поддръжници на ГерП ще са добре дошли!Ухилен

Вашингтон обезпокоен от възможността Сърбия да купи руски оръжия

19:55:38 / 02.11.2019
13
2
Те руснаците са способни даже и да им подарят 2-3 батареи, като мостра.:errm: А не като при Хамериканците, първо вземат парите и после казват, ...... шЪ видим, .....  някога!;)

Кабинетът дава 220 млн. лв. за пристанището на Доган

18:27:21 / 02.11.2019
6
2
Не му се вързвайте на плоските уловки момчета, не му обръщайте внимание на Нексуса.;) Търси си компания, че иначе ще умре от скука сам пред компа.:unsure: Той е в "изискан' ресторант, колкото аз съм на Луната,8-) .... ама не съм!Усмивка

Кабинетът дава 220 млн. лв. за пристанището на Доган

17:12:24 / 02.11.2019
5
3
-" нА 07.11. В 18.30 Ще се радваме да се  видим: Наблюдател, Тито, Гугутка, Чичо, Айки, Mercenary, Yann, Sand и всички останали които приемат поканата. Усмивка. Мястото ще го определя днес.... и ще го обознача довечера." - Пешо от Виница   ------ :errm: Идеята е чудесна Пешо.Усмивка С удоволствие бих бил сред Вас, без значение на пол, вяра, политически виждания, социално положение и т.н.Усмивка Но при мен нещата (здравето) малко се пообъркаха.Намусен Предстои ми операция (херния в много напраеднал стадий).ШокиранНамусен Две години отлагах "страххх" и накрая сам се насадих на пачи яйца.Намусен Следващата седмица съм по дофтори, изследвания и след това ..... ножаааа!!!Шокиран:'( Живот и здраве, напролет трябва да съм здраФФФ ( така каза хирургът)  и ще съм на линия. Амин!:wassat:  Весело изкарване, а зимата ще се гледаме/четем пред компа.Усмивка

Кеворкян за Варна: Ако Шивача Портних ви шиеше костюмите – никога ръкавите нямаше да са еднакво дълги

21:46:30 / 01.11.2019
24
4
-" ... Ееее Наблюдателю, ще чакаме минусите на откачалката......!!" kris   ---- Той (многопрофилният трол) въобще не ме интересува,;) болката ми е за настоящата действителност у нас и бездейността на хората.Намусен Какво трябва да се случи още???? :wassat:Ангелче Каква е тази апатия и индиферентност , че  една демонстрация като хората не можем да направим, а камо ли нещо повече??????? !!!!!:dizzy:Намусен 

В Багдад се проведе най-големият антиправителствен протест от началото на протестното движение

21:29:05 / 01.11.2019
7
3
- " .. Протестиращите в Ирак искат промяна на политическата система, установена след оглавяваната от САЩ инвазия в Ирак през 2003 г. Те твърдят, че тази система е причина за ширещата се корупция, голямата безработица и лошите обществени услуги...."  --------- :blink: А нима и у нас в момента не е така!:wassat::dizzy:  Само ние българите ли сме толкова " овчедушни", че сме се затворили в "черупките" си и гледаме безучастно как се гаврят с нас Властимащите?????:wassat::dizzy: Това робство 500 г. наистина ни девалвира самочувствието като горд Народ!!!Намусен 

Кеворкян за Варна: Ако Шивача Портних ви шиеше костюмите – никога ръкавите нямаше да са еднакво дълги

21:01:19 / 01.11.2019
28
8
Познавам двама души които ме кефяк и носят името Кеворк ( Кево). Единият Кево Тахмисян, бивш футболист от Черно море, един от любимците ми, ...... а другият е човека на "перото" Кеворк Кеворкян. - " Официалните медии внимаваха за кефа на галениците си. Партизанските медии, главно малки сайтове, обаче оставяха следи, дращеха по паметта на Бъдещето.:wassat:Намусен   ----- Колко е прав Кеворкян, ама колко е прав.Намусен Но никой не е пророк в собственото си село!!!!:errm:Намусен  - " ... Така си мреш, ...така сме ний,...така - поглеж! .... Дий...Дий, краста, дий!Намусен !!!!!!!!!!!!!!!!!!Гняв

Кабинетът дава 220 млн. лв. за пристанището на Доган

13:16:57 / 01.11.2019
7
4
-".. Той е различен коментатор, не е нексуса.....Личи си по стила му - нападателен, безпардонен и злобен...." - kris   -------- 8-) А Нексусът (многопрофилният) да не би да е по-различен???:wassat:;)  Просто в ръководството на Форума има и "по-различни", и си се ритат по кокалчета от време на време.:unsure: Както е казал поетът : - " Аз (някой си) паднах. Друг ще ме смени и... толкоз.Какво тук значи някаква си личност?!...... Това е толкоз просто и логично." :unsure:------  Важното е, че Нексусът (засега) е непоклатим, прави се на " Boos " - Сив Кардинал!!!!Ухилен;)  Има як покровител зад гърба си и утре ще си избере друг профил, и ще си го толерира, стига да е под него в класацията.Усмивка Все пак ЕГОТО е страшна работа!!!!ШокиранУхилен

Кабинетът дава 220 млн. лв. за пристанището на Доган

12:48:57 / 01.11.2019
9
4
-" ... Само не ми е ясно, откъде е тая злоба към мене, .." kris    ----  Ухилен Ами защото си красиф бре чадо! УсмивкаИзплезване  То дятето  мрази всьо що е " ПО " от него.:unsure:  То и Пешо, Тито, Гарфилд, и др. са красиви, но по-малко.Ухилен  А пък аз дето съм старичък и грозничък, мен защо ме мрази?:wassat:Намусен  Аааааа, сетиФ сА, щото съм "плочкаджия" и простичък, а той " аристокрацията - интелигенцията " мрази плебеите!!!Шокиран Започни да Фалиш Хамериката, Бойко, ЦветаноФФ, Министрите и "  вся остальная сволочь" от ГерП + и ще му станеш любимец.Усмивка  Глей сега как се " бачка ( - )", че и пушек ще се вдига!!! Усмивка  

АЕЖ: Като партиен лидер, Борисов може да отказва да говори с дадена медия, като премиер - не

19:31:43 / 30.10.2019
16
2
Изглежда се мъчи да подражава на Тръмп,8-) който обвинява част от Американските медии, че даже използва и израза " враг на народа",:blink: защото представят управлението му по неблагоприятен за него начин.:unsure: Ама, нерде Ямбол, нерде Стамбул за сравнение. ;)

Мицотакис: Гърция се задушава от несъразмерен брой бежанци и мигранти

12:48:18 / 30.10.2019
5
2
-" Милане с черта.(milan_gl) ...' - Пешо  ----- Ами Господ да го прости Пешо, както и Collector сдаде фира "скоропостижно", в разцвета на силите си.Намусен  Че даже и COLLECTIONER-чето не можа да помогне.:wassat: Прекаленият светец и Богу не е драг!!!!!!!!8-) Има някакво разместване на пластовете по върховете и резултата е налице.:wassat: Но Шило в торба мирно не стои!;) УхиленОчаквайте в скоро време " Нова изгряваща звезда!" :unsure:The Show Must Go On.Усмивка

Ще строят магистрала Варна - Бургас

10:18:32 / 27.10.2019
31
24
-" Ами много минуси си ми нацъкал мисирко.   "  milan_gl  ------- УхиленУхиленУхилен:silly: Аз му говоря за мигистрали, ТОЙ минусите си брои!!!Ухилен Нерде Ямбол, нерде Стамбул!!!!;) Тя простотията не ходи по гората, а по ??????, нЪл тъй  !!!!Усмивка 

Проф. Рачев: Гласът ни не струва едно или две кебапчета

10:08:50 / 27.10.2019
29
31
-  "Гласът ни не струва едно или две кебапчета. Не струва и 200-300 лв." ------ И е така, и не е така Г-н Професор!;) И ние малко сме се "потили" над Ирационалните числа/понятие.Усмивка Я ми обясни, как след като "Интелигенцията" която е 5-10 % от общия брой гласоподаватели, накрая ГЕРБ + ДПС печелят изборите с 50-70 % ????? Ангелче:wassat: 

Единствената останала подводница – „Слава”, ще бъде изтеглена по вода до Белослав

09:35:51 / 27.10.2019
31
37
Само не разбрах, защо в Белослав а не някъде в акваторията на залива, за да бъде атракцион ?????:errm:

Ще строят магистрала Варна - Бургас

09:32:05 / 27.10.2019
38
41
-".. а какво остава някой нова магистрала да пуснат . То ще се осерете до ушите от злоба  ...   " - milan_gl    - ------- :blink:Шокиран:wassat: Добро утро Нексус/COLLECTIONER/milan_gl/Korriban !!!Целувка  Ауууууу, от вчера доста зъл ми се виждаш нещо.:errm: Все си мислех, че са те издигнали и сложили в някаква изборна секция за Председател, но уви.Намусен Глупав ли си, грозен ли си, неиновативен ли си, "връзките" ли са ти слаби ?????:errm: Защо ли??????8-) Гадняри са тези от Изборния Щаб на ДПС-то, шъ знаиш.:dizzy: --------- Как - "някои" бре Миланчо, че нали следващите 500 години ГЕРБ ще управляват!!!!Усмивка Няма ли да Ви е достатъчно толково време за една "мюмюн" магистралка бре чадо??? Ангелче

Свинското рекордно скъпо от 5 години насам

07:57:32 / 27.10.2019
35
41
-"Спрете да купувате за месец и ще му падне цената. ....   " - tonivp   ------- :unsure: Малко не съм съгласен с теб колега.:unsure: По този начин съвсем ще бастисаме родното производство,Намусен а това като че ли е и политиката на нашите "мили" управляващи.Гняв Големите вериги, а и не само те отдавна бълват вносно месо и ни таковат майката на родното.:dizzy: Аз по принцип си купувам от малки магазинчета в които съм убеден !!!! , че е родно, но и това вече е трудно в този голям град и "измамни търговци!:pouty: Докъде я докарахме, да внасяме всичко от къде ли не, а допреди двадесет - тридесет години  тотално изнасяхме хранителни продукти по света.Намусен

Ще строят магистрала Варна - Бургас

07:30:01 / 27.10.2019
33
41
То хубаво, ама ...... а дано, .....  ??? Ангелче По асоциация от предните два Post-та  на Тито и Дедо, по асоциация се сетих за : - Stairway To Heaven   -   на една от любимите ми групи Led Zeppelin.Усмивка 

Митът за погледа на Мона Лиза е развенчан

13:35:53 / 26.10.2019
28
15
- " ... ако не получа 150 минуса само за този пост, за никакъв чеп не ставаш,...    " - Mercenary   ----- Ауууу, завидя ни Мерци на "привилегированите", особенно на =Kris= ( - 245/261 на Post)!Шокиран:blink::wassat:  Напиши и му посвети 2-3 стихотворения и воала, и на " твоята улица ще изгрее слънце".  

Психолози за смяната на времето: Поне седмица е необходима на организма да се адаптира

13:09:01 / 26.10.2019
33
17
Честно казано, мен изобщо не ме бърка лятно - зимно часово време.8-) Защо? 40 години работих на смени, дневна-нощна по 12часа -дежурството.:wassat: Така ми се объркал биологичният часовник, че от това няма накъде повече.Намусен:'( Сега пък като пенсионер, лягам когато си искам, ставам когато си искам. ;)Ухилен

Психолози за смяната на времето: Поне седмица е необходима на организма да се адаптира

10:34:20 / 26.10.2019
30
17
:blink:ШокиранУхиленУхилен -".. Цъкаш ли цъкаш ли...?  " Пешо   ----- Честит Имен Ден на Сичкото Димитър и производни.Усмивка Живи и здрави.Усмивка ........ Днеска  ден за размисъл ли е или ден за разплата Пешо?Ангелче Сигурно този "урожай" е за Честит Имен ден, но малко се е объркало детето.Ухилен Нерде Димитър, .... нерде Петър!8-) Музата му е дошла и .... воала, ти го отнесе ..... първи.:unsure: Честито.Ухилен След малко съм аз или някой друг.;) А'бе, джумбуш да има. ;)Ухилен Лек и приятен ден на всички. Усмивка

Спецсъдът постанови: Кметът на Несебър остава за постоянно в ареста

21:20:00 / 25.10.2019
33
15
-"Аз съм се устроил на борда и не ми дреме." - стоян    ------ М'даааааа, пей сърце е твоята работа Стоенчо, да не те мисля значи.Усмивка В последно време някои " емблематични играчи " свиха платната и се изнесоха набързо в чужбина, защо ли???????Ангелче:wassat:  Но като гледам, ти ни си от тях???Усмивка Ти боцман ли си, рулеви, кок или радист, че не ти пука когато се сменя Барото ( не казвам Собственика на "гемията";) ????? Ангелче

Reuters: САЩ все още се опитват да откажат Турция от С-400

20:27:12 / 25.10.2019
36
15
- " (USA)  който предлагат Анкара да ги върне обратно (С-400)  или да не ги пуска в експлоатация."  ------- Не мога да ги разбера Хамерицанците, след като са толкова могъщи, умни и иновативни, защо толкова много се страхуват от този зенитно-ракетен комплекс ??????:errm::wassat: Ами ако "утре" и Саудитска Арабия си ги накупи на килограм (той младият престолонаследник е малко нестандартен в поведението си), а и Иран, а и Египет, ко праим тогава (Хамериканците де)?????Ангелче:wassat: Израел ще може ли да компенсира този "смъртоносен полумесец" около него в Близък Изток ????? Ангелче  

Кикбокс легендата Петер Артс преди бойното шоу в "Конгресна": На SENSHI 4 ще видите оспорвани двубои, конкуренцията е на много високо ниво

19:41:19 / 25.10.2019
29
16
Многоуважаеми колега Korriban , я го пусни за трети път !!!! Post -та си, че да хване декиш.:unsure: С два пъти е слаба ракия ;), поне три - четири  пъти да е, .... най-малко.Усмивка Виждам, че го разбираш този "спорт",  сигурно си бивш каратист, та да те попитам.  Плюенето и напишкването по време на срещата позволени ли са?:errm::wassat:

Мария Габриел: Най-добрите инвестиции в бъдещето са инвестициите в образование

19:30:25 / 24.10.2019
32
16
Седя и гледам, гледам и седя и си мисля.Ангелче Коя от трите представителки на ГЕРБ е по-нагледен пример за въпиюща некомпетентност на заемания пост : - Министър на туризма Николина Ангелкова, Министър на външните работи - Екатерина Захариева, Мария Габриел Еврокомисар ЕП????????Ангелче:wassat:Ангелче:wassat:Ангелче:wassat: Затруднен съм, помагайте. Само в едно съм убеден, е не съвсем де, че Николинчето е по-хитра от останалите две.Усмивка   

Захариева с коментар за камиона-ковчег от Есекс

19:21:04 / 24.10.2019
32
15
Седя и гледам, ....  гледам и седя, и си мисля.Ангелче Коя от трите представителки на ГЕРБ е по-нагледен пример, за въпиюща некомпетентност на заемания пост : - Министър на туризма Николина Ангелкова, Министър на външните работи - Екатерина Захариева, Мария Габриел Еврокомисар ЕП???????? Ангелче:unsure:АнгелчеЗатруднен съм, помагайте.:wassat: Само в едно съм убеден, е не съвсем де, че Николинчето е по-хитра от останалите две.Усмивка    

БСП: Сводници и лихвари са кандидати на ГЕРБ

11:22:05 / 23.10.2019
41
18
- " Сигурно си и голям специалист по СИК за да твърдиш това с 20 годишна давност. " milan_gl       ---- :errm::pouty:  „Бивш негър, бивша курва , бивш полицай и бивша Мутра – НЯМААААААА !!!!!!!!!!!!!!!Гняв;)

Младен Маринов за падането на мониторинга: Ако не вярваме на ЕК, на кого вярваме?

11:05:30 / 23.10.2019
36
18
-".. ако на Европейската комисия не вярваме, на кого вярваме?...  " Министър Младен Маринов    ---- 8-) На очите си гусин Министър, на очите!Гняв    - " Око да види, ръка да пипне!":'( Европейските джендъри дигнаха ръце от Вас и съвсем Ви развързаха ръцете.:dizzy: Но и това си има причина, глабалните интереси на U S A !Гняв Ставаме разпределителен център на Джилязо, наркотици, бази, ракети!Намусен:dizzy:  И за всичко това е нужна, ... твърдата ръка - борческите групировки!Гняв " Panem et circenses " (Хляб и зрелища).Намусен

Официално: Георги Дерменджиев наследи Краси Балъков начело на "лъвовете"

22:19:38 / 22.10.2019
38
16
Че то мине не мине 4-5 месеца и айдееее, смяна на треньора.:blink: Тъкмо да им позапомни физиономиите на играчите и вземат, че го сменят.:wassat:Шокиран Но сега вече с Дерменджиев шЪ сЪ опраим, пък ако назначат и "Чичовото" за помощник треньор съвсем шЪ сЪ опраим!Ухилен  Пешо , ... казваш Таити, ама малко люти си падали пустите му островитяни  Шокиран, зор ще видим и с тях.:wassat: Но залагам 1000 лв за 1 лв, че отбора на Бутан ще го отнесем както куцо пиле - корен домат. УсмивкаУхилен  

"Дневник": След "последния доклад" за България се задава механизъм за спиране на евросредства

11:02:27 / 22.10.2019
47
17
:blink::wassat:  Както е казано : - "...  „Лошо, Седларов, лошо!” ... . С това корумпирано управление, майката ни ще разплаче ЕС. Намусен Ще стане тя една като във вица : - " Пари нема, .... действай!УхиленНамусенНамусен

Каракачанов: Ако Македония влезе в ЕС сега с тази антибългарска политика, ние няма да можем да я спрем

10:42:55 / 22.10.2019
40
17
-"...НИЕ ЕДИН ДРУГ СЕ МРАЗИМ....    " - Орман     ----  :errm:Намусен За жалост е така колега Орман.Намусен  Да не забравяме, че преди години брат - брата е убивал за един синор!!! Намусен Като цяло сме индивидуалисти и само Велик Цар, Лидер, Идея/Кауза, Държавник или военноначалник са ни Обединявали!  Не случайно древногръцки историк е казал (нещо подобно) : -  Ако тракийските племена се бяха обединили, те щяха да владеят половината свят (древен).:errm: Кръвта вода не става !!!Намусен  Според мен това е трагедията ни като народност, храбри, работни, НО ..... индивидуалисти!!!  НамусенНамусенНамусен 

Борисов: Правим магистрали, жп линии, газопроводи - грандиозен строеж

20:59:42 / 21.10.2019
46
16
-"Бойко...циганката дето те хвали...жива ли е? " - гарфилд      ------ Ааааа, умря си женицата Гари, преди половин година - Господ да я прости.Намусен Имаше даже некролог на вратата, на Общината.:blink: Ценен кадър беше, но !!!! Намусен  Но наш Ванката де, си е харесал едно "цигане" от Варна с големи заложби и смята да го препоръча на Премиера, за заместник на Тома Биков като главен PRУсмивка Това е добрата новина след кончината на Сиганката. Усмивка 

Сотир Цацаров и Иван Гешев се срещнаха със съветник на президента Тръмп в Белия дом

20:13:56 / 21.10.2019
47
16
Инструкциите са дадени, изпълнявайте : Гешев - Главен Прокурор, ББ - пълен мандат + Президент след това:wassat: Няма не мога, няма не искам!:wassat: Америка може всичко в ........ България!!!Шокиран:'(

ЕК препоръча да бъде свален мониторингът над България

19:50:23 / 21.10.2019
44
16
-"В доклада се посочват успехи в борбата с корупцията по високите етажи на властта, реформата на съдебната система и медийната свобода.   "    ---- :blink::wassat::blink:Ангелче;) Дрън, дрън, ...че пляс.8-) Мониторингът може и да отпадне, защото за тях свободата на словото, реформата в съдебната система и др. в България ги боли дупето (тоест не им пука)!!!Намусен Но влизането в Еврозоната (ERM II) е друга бира, ако нещо се обърка у нас и те ще духат супата.:unsure: И това ги плаши, а от там приемането ни в близко бъдище е нереално.:'( Критериите „реална конвергенция” са покрити, но видиш ли, трябва да направим още усилия за пълното и постигане!:wassat: Всеизвестно е отрицателното отношение на Франция, Холандия, Германия, Швеция, че и Австрия към нас.ШокиранНамусен  Потупват ни по гърба, милват ни по главата и накрая ни показват среден пръст.ШокиранГняв Защо ли??????:errm:  Е те  това ако не е политическо евро-лицемерие в настоящия момент, здраве му кажи.Гняв Сещам се за : - Магарето и моркова.;)  

Гробно мълчание в Англия след прекратения мач за расизъм

21:05:03 / 20.10.2019
52
55
-"..  Що спат нашите медии? " Мракобес      ---- :errm::wassat: Защото няма заповед "от горе"!!!8-)  В нашата страна си има ред, казва се " чиноподчинение "!!!!:unsure:  Първо питаш , после действаш, иначе отпадаш от хранилката.;) Те островетяните са малко изнервени в момента, вземем, че предизвикаме някякъв дипломатически скандал и ни обевят .... война.Шокиран:wassat: Ко ..... праим????Ангелче Чакай поне да ни докарат самолетите F-16 - някога!!!!Ангелче и тогава бой по манерките им.Ухилен

УЕФА с четири обвинения срещу България, две - срещу Англия

20:40:06 / 20.10.2019
48
57
Те джендърите от УЕФА на умряло куче нож вадят. ;)Гняв Ама пусто, парички трябват,  за да си изхранват бюрокрацията. :dizzy: 

В Англия прекратиха мач за расизъм от трибуните 5 дни след драмите в София

20:33:24 / 20.10.2019
49
74
-"... 33 минуса отнесе  моменталически. " Тито     ------  УхиленУхиленУхиленАма от сърце Тито, както се казва.УхиленУхиленУхилен  Ние с Нексуса (техния първообраз на Колекционера, Колектора, Корибан, pe6o, Ленин, Ястреб османлия, Дивака пак се изака и т.н.) отдавна си имаме "закачка". УхиленПо този случай ми се отприщи "музата" и воала : - Имаме си в сайта идиотче едно, многопрофилниче, .......  събрало в себе си имената Колекционер/Нексус/Корибан и други като на агиттабло. ..... Мисълта му е толкова плоска и плитка,  че му служи като визитка. ....... Той на Форума е модератор, но се мисли за император.Ухилен .....  Ръси глупости безспир и се мисли за Шекспир! ....... Сам си се опива четейки нелепостите си в захлас,  че чак изпада в делириум като пиян Папаз. ........ Седи пред компа като вързано зло куче. Лае, хапи, то хляба си пази, че друго не знае да прави, освен господарите си от нападки да опази. ....... Но както е казал Народът: - "Луд умора няма, само се поти.":wassat: ........ Но стига му тази награда,  малко парички да спечели и куп грамоти. УхиленУхиленУхилен   ............ А сега гледай що + -чета ще ми наштрака, в полунощ - в мрака. Ухилен

В Англия прекратиха мач за расизъм от трибуните 5 дни след драмите в София

12:52:56 / 20.10.2019
49
74
- "nabludatel mangalino prost  " - pe6o     .......... :blink::errm: Теб пък от какъв зор те изкараха от нафталина?????:wassat:Ухилен Мараба Колекционерче/Нексус.Усмивка Как е хавата арнаутче????Ангелче Еди се изпишкай, че да не задържаш урина и да гепиш някой цистит!!!!ШокиранНамусен  

Китайски учени откриха структурата на вируса на Африканската чума по свинете

12:44:07 / 20.10.2019
50
59
Нещо са се сбъркали в БНТ-то.8-) Не може да са китайски учени, требе да са Американски. :errm: В Хамериката са най-умни, иновативни, миролюбиви и т.н. Ухилен Ааааа, ще се оплача на новия Генерален Директор за " fake " новини.Гняв Нали съм праФ COLLECTIONER -че!Усмивка Я сега ми цвъкни 5-6 + - чета, за дето те защитавам и подпомагам.УсмивкаУхилен 

6 полезни приложения, които проследяват как прекарвате времето си

12:30:19 / 20.10.2019
49
60
За какъв чеп му е нашето бостанджийче (COLLECTIONER)  тази опция????8-) Че то горкото, няма лично - няма работно време, всичко му е в едно.Шокиран;) 22 часа пред компа и 2 часа сън. Ухилен 

В Англия прекратиха мач за расизъм от трибуните 5 дни след драмите в София

12:20:12 / 20.10.2019
52
93
-"На мен като ми кажат бял - аз защо не се обиждам?" - COLLECTIONER    ---- :blink:УхиленУхиленУхилен А би трябвало, защото си мургавичък.Усмивка Но на Вас албанските Косовари, това Ви е запазената марка за пред света. Нещо като ЛОГО. Усмивка   .... пп - Чух нещо ка то виц, ама не е, че нашите мангали като направели някакъв зулум тук, бегали в Косово или Албания и край, нямали откриване.:unsure:

Иво Христов: Европа има нужда от нов договор

11:16:38 / 20.10.2019
50
58
И аз така мисля Ормане.:errm: Те лидерите на ЕС от десетина години станаха = Орел, Рак и Щука =!:dizzy: Дилемата уж на всеки е ясна, но като, че ли не са разбрали поуката.8-)Гняв        ........  пп  - Многопрофилният веднага ти цвъкнал 3 (-) профилактично.Ухилен Но първо той не чете,Шокиран пък какво остава да осмисля написаното. :dizzy: Фанатизмът  е функция напосредствеността .НамусенНамусен:silly:

Георги Първанов: Отстъпили сме прекалено много на Македония, трябва да браним историята си

22:16:21 / 19.10.2019
58
58
-"Отстъпили сме прекалено много на Македония, трябва да браним историята си." Георги Първанов   ------ :errm:   С добро, с добро, .... но те ни се качиха на главите.:dizzy: Има приказка - " Никое добро дело не остава ненаказано!":pouty:  Че и тяхната работа е такава.Гняв  Казваш г-н Президент, че г-н Каракачанов се държи малко провокативно.:unsure:  Твърдост в позицията е нужна вече на този етап.:pouty: Но не знам дали на Воеводата ще му стиска,8-) да се противопостави докрай на USA и ЕС искания???:'( То се иска и дупе за тази работа, но дали сегашните управляващи го имат???:unsure: НИТО КРАЧКА НАЗАД, ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ И НЕЙНАТА ИСТОРИЯ!!!!!!!!!!   Гняв

Соломон Паси: Европа, светът и България нямат лидери

17:53:33 / 19.10.2019
46
51
-" Европа, светът и България нямат лидери   " - Соломон Паси           ----  Аааааааааа, шЪ  мЪ извиниш г-н Паси,:'( но нашият Партиен секретар = COLLECTIONER = казва, че : -"  г-н Борисов е  най-добрия премиер на България и най-добрия политик на Балканите! ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ ОТ ГЕРБ СА ИНОВАТОРИ, СПЕЦИАЛИСТИ И ЕКСПЕРТИ! ТЕ НИ ВОДЯТ КЪМ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ!!!!!!!!!"Усмивка  --- Аз на теб ли ще вярвам бре аланкоолу  или на Партийния секретар!!!!;) Не ги разбираш тези "науки" г-н Паси, ... не ги разбираш!8-) Помоли се на се "Партийния секретар" да те допусне до Форума и ще те обогати със знания всячески.Усмивка Може и помощник-Модератор да те направи, ...... ако слушкаш!!!УсмивкаУхилен 

Вицето на Боби Михайлов също подаде оставка и призова и колегите си да го направят

23:05:35 / 17.10.2019
50
47
Както е казано в библията : -  " Почукай за да ти се отвори, питай за да ти се отговори." Да ти кажа Тито, защо да не ти кажа, но това което аз знам.Усмивка Всичко що е комар (игрални зали, спортни залагания, лотарии и т.н.) са свързани със Шиши (разностранна личност е младежът- Бос).:unsure: Там на случайността "честна и спортменска игра" не се разчита.Шокиран Парите са твърде много, но играчите на тази писта са малко и прехвърчат искри понякога.:wassat:  А че футболът е "пералня на пари" е всенародна тайна. ;) А кой има толкова много пари, че да издържа отбор,:errm: като се има в предвид, че парите от билетчетата са ..... жълти стотинки.;)

Румен Радев връчи висши държавни отличия на шестима изтъкнати българи

22:42:20 / 17.10.2019
52
46
Както  казва Народът : - " Лисицата като не стига гроздето казва, че е кисело."УхиленУхилен А иначе този израз идва гаче ли от Езоп.Ангелче Та и неговата работа (на Колекционера де) е същата!Усмивка

Майк Пенс: Турция ще прекрати огъня в Сирия за 120 часа

22:30:02 / 17.10.2019
51
42
-" Турция ще прекрати огъня в Сирия за 120 часа.  " petel.bg     ---- Сега последно,:errm: 120ч????. или както е написано в =blitz.bg= (от където редовно копирате)  120 дни  ????  -  Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс : - " ... прекратяването на огъня ще действа в продължение на 120 дни.":'(:errm:

Вицето на Боби Михайлов също подаде оставка и призова и колегите си да го направят

20:01:24 / 17.10.2019
52
36
Както вървят нещата и с тази оставка, се дава "технологично време" за уговорки между " Шиши - Черепа - Гришата и ББ - лоби ". Подочувах, че се въртят/перат ГоУУУУУУлеми пари там,Шокиран но изглежда нещата са още по-сериозни, тоест отиват на - "Biggest"! :blink: С тази повсеместна корупция в политиката - групировките, който и да сложат оправия няма и да има!Намусен 

Мъже се изкъпаха в едно от Седемте рилски езера

19:45:13 / 17.10.2019
55
30
-"..И какво от това?...   " - MrBean     ---- :errm: Въпросът не е дали ще замърси или не с ДНК колега, а че има тотална забрана за влизане в езерата. :pouty: Край, изпълняваш!:unsure: Който не му харесва да съди съответната инстанция и като спечели да си се къпи колкото си ще.8-) Една от най-лошите черти на българина е, че не спазва законите (добри или лоши),:'( а още по-лошото е, че липсва всякакъв конрол от правоимащите инстанции!!!!:dizzy: На места по света има от 100 -200 годишни закони и се спазват, защо ли?????Ангелче 50 % от неблагополучията в бита ни се дължат имено на неспазването на законите и общоприетите норми на поведение.Намусен Ама тя "рибата" се вмирисва от главата първо, а не от опашката. Гняв  

Над 1 тона нелегален тютюн откриха при спецакция в Пловдивско

20:17:08 / 16.10.2019
45
24
Това са гнусни инсинуации на КГБ - ГРУ, Китай, Иран и др. вражески разузнавания!!! :blink:Шокиран:pouty: В и около Пловдив Ората са интелигентни, образовани, иновативни, работни, те с мошененичества не се занимават!!!Усмивка Кметът Тотев и Областният Здравко Димитров - Зико от ГЕРБ как са ги опущили от поглед тези мошеници????????????? Ангелче:unsure::errm: А'бе, случайно ще да е било.;)Усмивка 

Стана ясно кой сменя Борислав Михайлов начело на БФС

19:49:29 / 16.10.2019
50
23
Остава да видим, дали " Черепът" и "Шиши" ще надделеят или ББ - лобито? :wassat:Пенареждане някакво става в бизнеса за милиони наречен " БФС ".:'( А'бе то, преди избори винаги има пренареждане на "играчите" и след тях нещата се кротват, и така до следващите.;) Лошото е, че освен другите неща в живота и на футбола му @@@@@ мамата!НамусенГняв

Българският екоминистър в отговор на Грета Тунберг: Тийнейджърите да изчистят първо стаите си, после планетата

19:25:32 / 16.10.2019
45
24
Пешоооо, а бре Пешо! -" Бай Рачо от първо мъжко си е за глоба." За бай Рачо не знам, тя неговата далавера не е болка за умиране.8-) Но този който дава Апчетата, гледа ли дали се пият редовно?????:errm::dizzy: Май той е за глоба, че и "со малце кьотек".:unsure: Пациентът е без никакви признаци на подобрение!ШокиранНамусен 

Мая Манолова: Срещала съм Борисов два пъти за една година

13:41:05 / 15.10.2019
44
24
-" Прост си като партиен секретар !  " milan_gl     ------- :blink:8-)  То като ти гледам партията (ГерП) на която симпатизираш, са все ченгета, Партийни секретар и издънки на БКП и ДС -номенклатура са!;):dizzy: На всички е ясно, че дори и на теб, ама сакън, те са от нашите.Гняв Хората Ви плюят на ачик, Вие мислите, че дъжд препръсква!:dizzy:Гняв Вместо вежди да изпишите, очите изкарахте на народа!Намусен Посредствени гьонсурати сте гербаджиите - аланкоолуууууууууууу!!!!:'(

Военноморските сили ще разполагат с още един боен хеликоптер

19:12:19 / 14.10.2019
52
18
Требе да си имаме и един новичък с който да се вози "Слънцето", когато обикаля новостроящата се магистрала " Хемус".Усмивка Само ме е страх, :wassat:че докогато стане магистралата, да не му свърши " летателната годност"!:unsure:Намусен

Отново удължиха срока за разследването на катастрофата с Местан

18:35:06 / 14.10.2019
56
20
С малки уговорки законът на улицата гласи: - За кокошка няма прошка, за милиони няма закони! Намусен:wassat:Накрая ще му дадат 5 год. условна от немай къде и по живо - по здраво!;) Няма да си разваляме достлука с Ердоганчо я, че Местанчо е негово псе.8-):dizzy:

Бунище в сърцето на Морската градина във Варна оцеля и след ремонт за милиони. Мястото изглежда гнусно

18:15:38 / 14.10.2019
48
18
-"Казах вече-селяндури,мангали и хипита!   " - Korriban    -------- Че то идеално съвпада с твоя социален статус бре чадо.:unsure:Усмивка Обаче все още ми е загадка, кой от двата аспекта е преобладаващ при теб :- Статус на Личните постижения  или  Придобит статус (по рождение)??? Ангелче:unsure:;)

Посрещнаха с почести и гвардейци Борисов в Аман

19:42:37 / 13.10.2019
44
18
-"А Ангелинката к'во прави там .....   " MrBean    ----- :wassat: А'бе, друго си е в мъжка компания да има за миризма и една .......жена!Усмивка А и г-жа министърката много искала да види Петра, че не се знаело дали друг път ще я огрее.8-) 

Спартак победи Черно море на финала и спечели турнира в памет на Живко Господинов

22:06:42 / 12.10.2019
48
20
Естествено. Знак на уважение към паметта на Живко Господинов.:errm: Вечна му памет!НамусенНамусенНамусен Оценяван полагащо се и от противниковите играчи и фенове.Усмивка От заклет Черноморец, но Варненец преди всичко.Усмивка

Президентът Румен Радев: Предците ни създадоха Българско книжовно дружество, водени от благородна кауза

21:52:32 / 12.10.2019
48
22
Чужденците в България, доказали се антиподи на българищината (n eXu s/COLLECTIONER )  да мълчатГняв и да си гледат в " своята паничка - техният си етнос"!8-) Наглостта е лоша мярка за уважение към домакина (Народа), дал ти подслон  и храна!:pouty: Елементарно възпитание!:pouty:

Скандал: Американски части под турски огън в Сирия

21:18:03 / 12.10.2019
43
20
-" ....Джаронимо"....    " - robotron2000     ------  :blink:Ангелче   Я ни обогати малко с богатата си ерудиция, какво значи - = Джаронимо =, че да направим някакво логична връзка??? :errm::unsure:     

След Холандия и Германия забрани износа на оръжие за Турция

21:03:58 / 12.10.2019
43
21
 -"След Холандия и Германия забрани износа на оръжие за Турция.   "   ---- ;)         Прах в очите на международната общност, типичен пример за фарисейско държание.:dizzy: Никоя армия не предприема каквато и да е военна операция без предварително  логистично осигуряване!!!8-) Колко фалшиво и лицемерно звучи.Гняв  

Борисов отива на посещение в Хашемитско кралство Йордания

20:29:43 / 12.10.2019
45
21
-"Neka i tikvata da se porazhodi malko, ....    " - pe6o     ------ :blink:Гняв Нека Модераторите - n eXu s/COLLECTIONER предупредят  солташака си = pe6o =, че Petel.bg е българдски сайт и тук писането е само на  Български език!!!:pouty: Все пак трябва да има поне Един! Българин в редакцията Ви, който да спазва елементарни норми на комуникация  във Форума!!!:unsure: 

Министър Ангелкова: От юни до август у нас е имало над 4.4 милиона чуждестранни туристи (видео)

13:16:10 / 12.10.2019
43
21
Ай ся, че и с претенции сте и двамата.Ухилен Всички министри и активисти на ГерП са умни, красиви, интелигентни и иновативни!!! Усмивка Може малко да са императивни или консумативни, но това е малък грях, на отрупаната със съблазни министерски тезгях.УхиленИзплезване

135 години от създаването на варненския 8-ми пехотен приморски полк

12:07:58 / 12.10.2019
47
18
-"Велик е Нашият Войник!( но с калпав политик...)   " - Ман40     ----- Точно,кратко и правдиво!Усмивка  Ако можех и две + -чета щях  да ти кликна,Усмивка .... но не мога Намусен. Браво!Усмивка

33 години след Чернобил: В Бавария още растат радиоактивни гъби

11:54:22 / 12.10.2019
40
18
-"Руснаците са виновни за всичко!!!   " Korriban  - :blink::unsure: Тъй си е Кори.Ухилен И за аварията в АЕЦ - Фукушима и други в Япония, и за аварията в АЕЦ - Тримейл Айлънд Пенсилвания 1979г,  и за това, че избраха Тръмп за Президент, и за атентата на 11 IX 2001г, и за талибаните, и за "Ислямска държава", и за ураганите по света, и за потъването на Титаник,  и т.н. ШокиранНамусен:'(Ухилен А'бе лоши хора са и това си е.8-)  Добре че има такива профили като  n eXu s/Korriban / COLLECTIONER/milan_gl/  Ястреб османлията/ Стоян/Дзън Дзън/ ЛЕНИН/pe6o и т.н. да ни открехват Ф живота!Ухилен Хвала Вам Юнаци с накривени калпаци.УхиленУхилен

Ей така се асфалтира във Варна преди изборите, хората се смеят на тази дивна иновация

19:01:52 / 11.10.2019
44
18
-"...не му се връзвай на пишлемето   " Пешо      ------ Ама и хич даже Пешо.Усмивка  Той "господинът" даже позакъсня с отговора си.8-) Но там, в групата на многопрофилниците си има ред, а той е назад в "стартовата решетка".Ухилен Нямам афинитед към такива "отворковци"!;) ......  -" Посредствениците не слушат с намерението да разберат, те слушат с намерението да отговорят.";) 

Тръмп може да посредничи между Турция и кюрдите

08:26:42 / 11.10.2019
41
21
-"Америка е нацията, която ще спаси планетата!   " - COLLECTIONER   --------- :blink::unsure: И Луната, и Венера, и Марс, и Юпитер, и Сатурн,  видимата  и паралелната Вселена, а'бе всички което съществува и не съществува.Усмивка Ама тях кой ще спаси след време????????????Ангелче ........... -" Πάντα χωρεῖ καὶ οὐδὲν μένει - Всичко тече, всичко се променя!":unsure:;)

Премиерът Борисов разговаря по телефона с държавния секретар на САЩ Помпео

22:41:42 / 10.10.2019
46
18
И защо не дойде лично в България Държавният секретар на САЩ да си похортува с ББ,когато беше в съседните Балкански страни наскоро???:wassat::errm: Това случайност ли е или многозначителен намек за нещо, замириса на пушек и то от задния двор????:'( Много станаха случайностите и с Цв.Цв. и с Т.Д., и с Падишаха, и с Кр.К. !!!!! 8-) Има нещо гнило Ф Датската държава, а де да видим ..... докога!:unsure:

Ей така се асфалтира във Варна преди изборите, хората се смеят на тази дивна иновация

21:45:50 / 10.10.2019
50
19
- "Някой де е опитвал да убеди съседите си да очистят паркинга. .....   " - milan_gl   ---- За такива ремонтни дейности се уведомява предварително и надлежно, слагат се забранителни табели за влизане и който "сгази лука", - паяк и 5 000 лв глоба!:dizzy: Няма не искам, няма не мога!:wassat: На простотията трябва да се противодейства със ... сопа, докато се научат да спазват закона. :pouty: 

Няма злоупотреба с лични данни след пробива в системата на НАП

21:28:54 / 10.10.2019
39
19
- " .. тъкмо ще сменя и гражданството и ще бъда пловдивчан8н .  " - COLLECTIONER    ----- Разгеле,Усмивка Ти никога не си бил българин!!!:'( Старата максима гласи, че " Плъховете първи напускат потъващия кораб! "се отнася с пълна сила за теб и други отрепки от нашата народност.Гняв От такива като теб дето забъркаха помията у нас нужда нямаме, ни във Варна - ни в България!!!! ;) Ти отдавна да си запрашил към Хамериката или другаде по света, но ти " миришат чорапите " и не те искат!Усмивка 

Работници от завод "Неохим" в Димитровград протестират

20:42:41 / 10.10.2019
40
19
-"... закривай!.. Със сигурност ще се намери внос на това, което са правили.    " - стоян   -------- Тенчо-Тенчо, .... бих те определил като мизантроп, но не съм сигурен дали си това което си или се смяташ, че си???;) Кога отиде в Малта, кога сложи ... Каскет,8-) че си и циничен към народа си!:dizzy: Разбра ли алегорията ми??? Ангелче

Кюрдите отговориха на турската агресия със 130 ракети

20:05:47 / 10.10.2019
45
18
-".. после да не ревете че бойко не ви защитавал  " - robotron2000      ---- Какъв Бойко, какви 5 лв бре колега, ни в клин - ни в ръкав го споменаваш?????Ангелче  Тук си говорим за войната между кюрдите и Турция!!!:unsure::'(

Кюрдите отговориха на турската агресия със 130 ракети

18:07:34 / 10.10.2019
52
19
То малките камъчета (кюрдите) обръщат колата (Турция).:'( 

Бойко Борисов изригна брутално: Държавата щяла да им вземе децата, да ги натовари на влак и да ги изнася. Това как може да ви мине през акъла?

09:47:40 / 10.10.2019
44
20
-"... утайката Нексус иска да се издигне, след като потопи с измама първенците   " - милен    ---- Както е казал шопът : - " Не е важно аз да съм добре, ... а Вуте да е зле!"Усмивка Но времената са модерни и приказката се промени. Важното е Нексус/COLLECTIONER/Collector да е добре, другите - крокодил да ги яде.:errm: Този ТИП е злобен, завистлив и най-важното отмъстителен!:blink::'(    -" ...Ще го науча аз него. .." Това са думи на Нексус по адрес към Kris преди време. Казано - сторено!!!! Гняв

Ще дойде ли Нинова във Варна преди изборите? Засега – не! Обиколката ѝ завива към Перник, после - на юг

19:58:37 / 08.10.2019
43
15
-"..  Аз бих си я праснал с кеф.   " Mercenary   -----  УхиленУхилен На времето където работех си имахме Комендант. Голям коцкар и зевзек,Усмивка но хванеха ли го дяволите,Шокиран ... бягай по-надалеч от него. Та не говият лаф беше : - х@й, партия не признава! Няма мои, няма чужди! УхиленУхиленУхилен 

Извънредно! Заловеният за убийството в Орешник се барикадира

19:36:44 / 08.10.2019
42
15
_"... че нещо знаеш отвътре като информация/ я обясни малко инфо /  " Пешо    --- Аааааа, да съм клюкар!Ухилен  Аз съм "внедрен Аген-провокатор":sideways:Ухилен , шЪ сЪ разкрия без да искам ако се разприказвам.Усмивка Прототип ми е Щандартенфюрер  Щирлиц.УсмивкаУхилен Ако разгадаеш неговия начин на мислене, ще си близо и до моето. 8-):unsure:Усмивка 
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X