Потребителски профил

Наблюдател

Регистриран: 16.02.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
28503
1285
27218

Рейтинг: 23900

Място в класацията: 42

Коментари на Наблюдател

САЩ са "набили директно канчето" на Борисов за колажа със загиналите астронавти от НАСА

13:24:27 / 16.07.2021
7
2
-"...Американското посолство обяви, че : - „Въпросът е повдигнат директно пред г-н Борисов“ ----- :errm:;) А сега Господа патриоти подръжници на Герб си коригирайте грешните мерните идиници,  когато говорим за морал и глуповатост на Вашия Вожд!!!!!!! За справка можете да прочетете предния ми Post по тази тема.:unsure: Аз не съм гений,Намусен но се иска малко за да разграничиш дебилщината и шегите на Тепегьоз от обичайните политически "каламбури" . ;)...... За пръв път използвам такива епитети по негов адрес, но Той просто си го търсише.8-) Има една стара макдима : - „Кажи ми кои са приятелите (идолите) ти, за да ти кажа какъв си“. Изводите са за Вас!!!!!!;) ......       PS -" ...който не е грешник да хвърли пръв камъка.-"  ПраБългарин ----- Аз много глупости съм вършил в живота си, но толкова ниско не съм си позволявал да  падна!:unsure: Ще хвърля не камък, а тухла четворка, ..... става ли ??????? :unsure:

Общност "Американска мечта": Остро осъждаме гаврата на Бойко Борисов с героично загиналите американски астронавти

21:13:26 / 14.07.2021
5
3
-"...всички приятели на САЩ в България остро осъждат ..." -----:errm: Те Хамериканците са "малко" докачливи на темата "национални герои", че кой ли народ/нация не е.:unsure: Сега остава да чакаме "ресто" от тяхна страна.:unsure: Дори и "газовата Принцеса" (негова лична приятелка) малко трудно ще замаже гафа на ББ и неговите пишман PR-и.8-) Изглежда някои нямат мярка кога трябва да се спрат в политическите ежби;)  и моралното падение е  просто закономерност в поведението им.Намусен  Натрапчиво се налага мнението, че е въпрос на възпитание (първите 7 год.) и впоследствие - бит "заобикаляща среда" на живот.:unsure: 

Путин: Украйна няма нужда от Донбас

13:37:47 / 14.07.2021
3
0
-"...В статията Путин припомня няколкото века обща история на руснаци и украинци и защитава теорията, че това е един народ...." --- :errm: Много е лесно да си правиш "каламбури" с историческите реалности в своя изгода.8-) А българите и македонците (в болшинството) са два различни народа,:dizzy: нали така казваше.Гняв  Не дърпай дявола за опашката и с повод, и без повод.;) А сега и на вашата глава дойде,;) ама вече сложи лъжица катран в делвата с меда (България - Русия)! :'( 

Ердоган обяви атака над Турция

13:07:21 / 09.07.2021
5
0
Виж какво Крис, той колегата ПраБългарин само на:-  Pik.bg , Blitz.bg, TV Европа, Monitor.bg и "Слънцето" на други вяра няма.8-) Всички други които изнасят някаква негативна информация за "Фирмата" ГерП са жълти, ..... точка.Гняв Не е далеч от истината колегата за медийната среда в страната, но някой беше казал : -" Дори и в "най-жълтите" публикации има 20-30% истина. Майката му е да я "отсееш.:unsure: Ама то не става само с ядене, иска се и ..... .;)

Протест на ГЕРБ пред полицията в Поморие в подкрепа на кмета на село Бата

09:22:54 / 09.07.2021
2
0
Ако снимките са актуални все млади хора.:blink:  И всичките ли те живеят в с.Бата ?????:wassat::wassat::wassat::wassat: Браво на ГерП, тъкмо започнаха да заселват селата с млади хора (похвална и заслужаваща адмирации инициатива)Усмивка и ...... новите ще ги изгонят назорлем!8-)  ....... Мискини, ще ми правят проверки, айде де.;) 

Бойко Борисов: "Сякаш пътищата ги правим не за хората, а за нас"

09:07:09 / 09.07.2021
3
0
Защо шофьорите толкова обичат да карат пияни у нас?:wassat:     Виц: -" Спират полицайчетата на магистрала "Тракия" някъде около Стара Загора кола за проверка,  която явно криоличи движейки се. Направо му дават да духне в дрегера и ......аууууу - 1.8 промила алкохол.Шокиран - Какво правиш бре човеко, ти си пиян? Какво ще кажеш за свое оправдание?:wassat: - попитал единият полицай. - Ами вижте какво господин полицай, ударих три водки предварително за да мога да вляза в синхрон с дължината и амплитудата на нагъване на пътната настилка. Иначе рискувах да хвана "морска болест" и да направя някоя по-голяма беля.Намусен - отвърнал шофьорът с невинен поглед.:unsure:  ......... Констатация : - Защото по нашите новопостроени и рехабилитиран пътищата трябва да се пътува в същото състояние, в което са ги правили!Намусен :woot:

Иво Сиромахов: „В нашата фирма всеки работи това, което не му е работа”

23:33:05 / 08.07.2021
4
0
А'бе Вие  още допирни точки ще намерите с фирма "ГерП", но защо се дърпате толкова, направо Ви се чудя.8-) Собствено правителство с Ваше мнозинство в парламента е ......  химера!;) Не че ще ми хареса "уйдурмата",Гняв но се нагледах на политико-бизнес  негластни договорки досега.Гняв Няма да се изненадам от още една.;) 

Богатството на Джеф Безос достигна нов рекорд

10:22:24 / 08.07.2021
2
0
:errm: Ухилен -" Присмял се хърбел на щърбел!!!!!!!;)

Пловдивският митрополит Николай към Бойко Борисов: "Отправяме молитви към Бога за Вас"

10:02:42 / 08.07.2021
3
1
Смятам за задължение на Държавата да поддържа в добър вид сградния фонд на традиционните религии в България : Църкви/параклиси, джамии или синагоги. Но без никаква политическа украса и панагирики за една или друга политическа личност - поименно.  .......... -"Атеисти, вие сте!" LM    ---- :errm: Това порицание ли е?:wassat:  Въпрос към "Знаещите" във Форома. :unsure: Гледам има представители на няколко вероизповедания, няма лошо.:unsure:........ Не съм = кръстен= все още, не изповядвам никакъв вид религия.:unsure: Майка ми и баща ми не бяха религиозни, може би са били с "комунистическа обремененост":wassat:, но може да е и защо са израстнали в такава домашна среда. Бабите и дядовците ми не знам колко са били "активно тайно" религиозни, но в домовете им никога е нямало икони или да се палели кандила.:unsure: Бабите ми ходеха на черква и аз покрай тях като дете чат - пат, само на традиционните православни църковни богослужения. :unsure: ....  В коя вяра (вероизповедание) трябва да се причисля, за да притежавам основните човешки добродетели?:wassat: Ако съм вярващ добър човек ли съм?:unsure: Ако съм Атеист лош човек ли съм?:unsure: Ако съм Агностик добър или лош човек съм?:wassat: ........PS - По принцип от десетина години съм най-близко до =Агностик= :unsure: . Просто поразширих кръгозора си чрез четене и приех, че това философско виждане ми е най-близко.:unsure:  Това не значи, че не паля свещички за здраве и помен в катедрали,църкви или параклиси. Това грях ли е?????:wassat:  Смятам се за неделима част от българския Народ и затова поддържам традиционната - източното православие.  

Христо Иванов: Видя се, че хората отказват да се страхуват

20:28:13 / 07.07.2021
4
1
-"... Видя се, че хората отказат да се страхуват, ..." Христо Иванов, съпредседател на "Демократична България".   ------ Това да се чува, а дано.:unsure: Но!!! кога политиците и кандидат - политиците ни ще престанат, и те?:wassat: Да бъдат себе си, а не перманентно преследващи "келепира",Гняв което ги прави  "маши" на Олигарси и Бизнес кръгове в незаконни далавери??????;) Но нашият политик има две лица (включително и г-н Иванов), водят се от максимата: - "Не ме гледай какво правя, а ме слушай какво говоря и как го обяснявам! "Гняв 

Агенцията за закрила на детето няма да санкционира Борисов за предизборните снимки с деца

19:59:18 / 07.07.2021
3
0
-"Наблюдател, кво стана, а ? Май излязох прав както винаги ! " LM  -----  :errm: Дааааа, прав излезе този път, ..... но не както винаги.:unsure: Не е унизително да си признаеш грешката,:unsure: унизително е да упорстваш, въпреки че осъзнаваш, че грешиш.Гняв В отговор ше си позволя да цитирам Пешо: -" Не се предвижда обаче санкция за нарушаването на тази норма." Има нещо гнило ,не не в Дания , а в нашата страна на чудесата!":unsure: Има Закон - член - алинея , но няма клауза за някакво наказание при нарушение!!!!!!!:wassat:Гняв Това малко ми прилича на "махленска  уговорка", тълкувана : - "И така, и вака", а не на Закон!8-) Може би, законотворците са се надявали на "мъжка дума" и да не се пресича червената линия! Но къде в България вече мъже??????:wassat: Изглежда "Слънцето" е пак с едни гърди напред пред всички, когато стане дума за " кОрвенски номера"! КОрвалъка е древен занаят :unsure:, а кОрвенските номера са дарба и начин на живот при някои човекоподобни индивиди!;) ........ PS - На времето единият ми дядо ме учеше : - Мъжката дума (обещанието) и стиснатата ръка са по-силни и от Нотариален акт между мъже!!!!!!!!!!!:unsure: 

"Фрог нюз": Борисов наруши закона, като строи деца в предизборната кампания

20:17:48 / 06.07.2021
3
0
-"Това не е никакъв правен казус, защото няма какво да се обсъжда....." LM  ----- Това го казваш Ти!8-) Но когато е нарушена точка от закона, става правен казус.:unsure: Но изглежда и ти не си наясно много-много с материяата и бягаш от отговор - "тълкуване".8-) Нейсе, ..... здрав бъди.:unsure:    -"P.S. Консултациите с юрист никак не са евтини ! " LM  ---- Ааааа, благодаря, .... благодаря,   -"За прехвалена стока с каруца не ходя.";)

669 са арестуваните за купуване на гласове

19:35:21 / 06.07.2021
4
0
Няма лошо от превенцията, но докато не се пресече потока на пари и корпоративно влияние от най-високо ниво :- сиви кардинали, задкулистни силови групировки и бизнес кръгове Гняв   ... файда йок!;) Смее ли някой да "скочи" сега на Биг Босовете?:'(   За да се премахне този порочен модел е необходимо непоносимост  от обществото, държавните органи : силови министерства, Съдебната система и политическите партии.:unsure: Хубаво звучи, но е химера за днешните реалности у нас.Намусен Но философите казват, че в човешката природа е заложено да се надяваш на невъзможното.:unsure: А дано, .... стане някога.Усмивка

"Фрог нюз": Борисов наруши закона, като строи деца в предизборната кампания

18:50:55 / 06.07.2021
2
0
-"...Не ми цитирай друг път  закони, ако не знаеш как се тълкуват." LM  ---- Ами доооообре, разтълкувай ми го.:wassat: Помогни ми да се ограмотя поне малко при този правен казус, е ли е виновен или не?:unsure: ..........  -"Направи добро и го хвърли в морето.:unsure:

"Фрог нюз": Борисов наруши закона, като строи деца в предизборната кампания

11:56:34 / 06.07.2021
4
1
-"...а няма ни един юрист сред вас. Само комбайнери, сеирджии и кибици, с празни главици ! ..." LM ----- :errm: Не е нужно да си юрист за прочетеш някакъв закон!;) А квалификациите които си написал в допълнение, са достойни за .... съжаление.:unsure:  Особено ако идват от човек с претенции, за възпитание и интелект!Намусен Останалата част от Post-a ти е арогантен,Гняв опитвайки се да защитиш личното си мнение чрез цинизъм.Гняв Самонавиваш ли се за "свещена битка" или просто освобождаваш "нерва"?:unsure:    

Борисов към Слави и Тошко от ИТН: На път съм да скъсам синджира

08:56:46 / 06.07.2021
7
1
-"... нека да каже, какво знае за слави и тошко." ПраБългарин    ---- Няма лошо, нека се изока и да му олекне на душата.8-) Аз също съм за!:unsure: Те за това са компроматите, за да "цакаш" някого в подходящия момен, с цел лична облага, да  му "затвориш устата" или най-често злепоставянето пред обществото и отстраняването му като политически опонент. ;) "Преходът" от 30г в България е толкова криминогенен,8-) че всеки може да изкара "кирливите ризи" на другия.8-) НО !!!!, ////  къде е гаранцията, че казва : - "Истината, само истината и цялата истина."ББ?????????:wassat:  Би било добре думите си да ги подплати с неопровержими доказателства и документи, а не с половинчати загатвания или ЕЖК.:unsure: Нали така искахте колеги - поддръжници на ГЕРБ  или сте против?:unsure: Вие перманентно му вярвате във всичко (Ваша си работа ;)), но Аз много не му вярвам, да не казвам - ХИЧ (моя си работа8-))! Главният рупорт в този компроматна война са Медиите. А в България те са тотално манипулируеми и зависят изцяло от "вижданията" на своите чорбаджии.;) Не случайно ги наричат метафорично - Четвъртата влас!:unsure: Пълно е с клевети или панагирики, пошла работа.:unsure: Действителността е, че се плъзгат по наклона на политическите и корпоративни пристрастия на собствениците си, но и неизбежно изпадат в корупционна зависимост от икономически субекти, криминални елементи, ако щете и от държавата/управляващите.Гняв 

"Фрог нюз": Борисов наруши закона, като строи деца в предизборната кампания

21:32:09 / 05.07.2021
6
1
Според Закона за закрила на детето  : - чл. 11, ал. 4 . , тази проява е грубо погазване на Закона, да не казвам .... преднамерено организирана "постановка".  Малко ли ти бяха майките, бащите, по-големите братя и сестри, баби, дядовци, ... че посегна и на децата в пошлата предизборна кампания??????Гняв Къде са ДАЗД и Централната избирателна комисия?:unsure: Къде е прокуратурата да се самосизира?:unsure:  Изглежда някои не са свикнали да ходят с гордо вдигната глава, .... а само с вирнат нос!;) Или пък в отчаянието си, че неговият свят се разпада е готов на всякакви човешки падения. 8-)Гняв   

Бойко Борисов: " Аз съм сигурен, че всички виждат какво се случва, но си мълчат"

11:12:16 / 04.07.2021
4
0
-" ...  Още го чакам да даде информация за ареста на Бойко в Чехия...." ПраБългарин   ------- :errm:8-) Намери  архивите на затвора Панкрац - Прага:unsure: Вече са разсекретени! :unsure:.........  Лежи 8 месеца - 1990г в компанията на Иво Карамански и двадесетина други момчета - автоджамбази. :unsure: Според генерал Гоцев (мир на праха му) са все "добри момчета" ;):woot: . Аз му вярвам на генерала,  е кЪк няма да му вярвам я, нали им е "татко"!!!!!8-) За повече и точна информация по въпроса питай лично "Бойко", гледам си говорите на ТИ.;)

Бойко се появи заедно с Ердоган. Турският президент го нарече "брат"

10:21:08 / 04.07.2021
4
0
-"...И като какъв е отишъл при Ердоган. ..." Радостин    ---- Ами като - "моят добър приятел и брат".;)  Според мен срещата е лична - по партийно му демек.:unsure: Борисов за парламентарните избори ще гледа да реши въпроса до домашно му, подкрепа от вътрешния бизнес,  задкулистни кръгове, и предани симпатизанти.8-) На него там му е силата все пак, толкова време ги е "хранил и обгрижвал".;)  Но виж президенските избори са "друга бира".;) Там вече ще му е нужна "помощ от приятел" и то отвънка! Ердоган е най-подходящ за тази работа с влиянието си над ДПС в момента и сигурно ще му е направил "съблазнителна оферта".:unsure:  Целта е "Султанът" да "удари едно рамо", като повлияе на ДПС да не подкрепи Р.Радев на предстоящите президентски избори.:unsure: Играта загрубя много, играта вече е личностна (Борисов-Радев), както почти всичко по нашите земи. Гняв  А ДПС е "камъчето" което ще наклони везните в една или друга посока, убеден съм. :unsure:   

Младеж издебна Бойко пред джипа: Г-н Борисов, кажете на тези хора как да напълнят шкафчето с кюлчета

08:47:18 / 01.07.2021
6
0
 -"...бившият премиер, придружаван от вярната си Севда и хора на ГЕРБ, продължи по пътя си ..."  ---- Според мен това е "зрънцето от което имаме полза, от многото плява" (казано метафорично) в статията.:unsure:  Който иска да знае поне  "относителната истина" си задава въпроси.:unsure: -"Любопитството не случайно е дадено на човека. Умните хора винаги задават въпроси. Питайте себе си и другите хора, за да намерите решението. Това ще ви позволи да научавате новото и да анализирате собствения си ръст." Алберт Айнщайн.:errm:  Трудно е, особено ако трябва да се "разчисти" натрупаната утайка от манипулативните - идеологеми в нашето съзнание.8-)  Хамериканците свалиха Бойко от "власт", но нашите "задкулистни аяни" все още го подкрепят.  "Корупционната паяжина"  която Той издигна до най-висше управленско ниво ги "храни".Гняв  ..... Да видим докога обаче????? :unsure:   

The Telegraph: Борис Джонсън e трябвало да реши за преминаването на Defender край Крим

10:54:06 / 25.06.2021
2
1
Изглежда някои лидери са с по-къса памет отколкото е допустимо и са забравили -  Галиполската операция!;) И да си "лакей" не е лесно.:cheerful:  Има една ирландска поговорка:  -"Пази се от гнева на търпеливия човек.":unsure: Ама кой да чете.;)

ГЕРБ: Служебният кабинет назначи за шеф на ДФ "Земеделие" разследван, арестуван и съден човек

10:38:44 / 25.06.2021
4
1
-"...Накрая учените казват : НЕ ХРАНЕТЕ ТРОЛА, НЕ РАЗГОВАРЯЙТЕ С НЕГО И ГО ИГНОРИРАЙТЕ НАПЪЛНО......!!" kris   ----- :errm: Не е нужно да си учен, за да го осъзнаеш това.:unsure: Аз се чудя :wassat:, защо продължавате да им се " хващате на въдицата"???? Гняв Те затова Ви и провокират.8-) Типичен пример тук е профилът с никнейм "стоян/Демир" (оприличаващ се с "мутрогенезиса), който  от своя страна  е разклонение на главния профил- трол.;)  Лошото е, че понякога колегите - опоненти  задават и смислени въпроси, но  при  затруднение  "разводняват" темата ;), а от там пътя до личностни нападки е ..... къс :unsure:. Всеки има право на лично мнение и политическа ориентация, но има "червена линия" която не трябва да се преминава Гняв.  Настанаха времена, ....  в които общуването е по-скоро комфликтно отколкото естествено.Намусен И  Кой генерира това поведение у нас, Кой има полза от това????:unsure:  Да защитаваш идеи не е глупаво, .... глупаво е да защитаваш партията/лидера - оприличила се с тази "Идея" на всяка цена, затваряйки си очите за пороците им.Гняв

ГЕРБ: Служебният кабинет назначи за шеф на ДФ "Земеделие" разследван, арестуван и съден човек

13:35:55 / 23.06.2021
5
2
 -""Аз имам само един въпрос. Лицето Борис Михайлов - разследван, арестуван, съден, същият ли е, ..." Т.Дончев ----:errm:;) От = съден = (ако точно са цитирани думите му) ... до = осъден = има голяма разлика, както от юридическа гледна точка, така и в ежедневието.;) Не защитавам някаква персона, ако е престъпник,Гняв ... вън и далеч от властта. Гняв Срам, позор и всенародно оплюване за назначилия го.Гняв  Но!!!,  има Презумпция : - "Невинен до установяване на противното с влязла в сила присъда!!:unsure: Тези "хъшлаци" от Герб я подкараха на принципа : -" Сестра ти е @урва, а ти еди доказвай, че нямаш сестра!";)  Изглежда залога за "оцеляването" им е достигнал връхната си точка!:wassat:8-) 

Караница в ефира между Крум Савов и Стъки

10:20:54 / 23.06.2021
4
1
Стъкито - Президент!!!!! :blink:Шокиран , на какво ли не се нагледах в този свят!!!!;) -"Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак.";) Президентският стол го оправихме 8-), но му липсва политически опит на момчето,  сиреч - нужен му е политкомисар.:unsure:  Кой  ли вариант е по- удачен за Вице ...?Ангелче  Дали : Станислав Недков (Стъкито)- Цецка Цачева, =младост + опит/улегнала=..... или пък : Станислав Недков - Десислава Атанасова (Десито), = младост + младост =, напористи и с дръзновен партиен плам в очите??????:unsure: А сега де, ..... "мамка му и прасе"???????:wassat: ...... Какво ли още те чака, майко Българийо .....?!!!!!!!!  Намусен-------------- PS  -"...  В края на есента ще излезе книгата ми ""Маските"... ." Пешо    ---- :errm: А за наш Стоенчо ще има ли няколко реда поне?:wassat: Че то детето е малко самомнително, .....да не се обиди, че е подцено и пренебрегнато.8-) Ти знаеш ли колко "влиятелен" и богат беше баща му на времето, .... е-хее! ;) Може да е на последната страница, но драсни два-три реда.:unsure: 

Борисов се оплака на ЕНП, че изборите в България ще са фалшифицирани

22:10:29 / 22.06.2021
5
1
"......има опасност изборите в България да бъдат фалшифицирани ОТ ДРУГ"!!!  Голям праз   ----:errm::blink:УхиленУхиленУхилен  Много находчиво "допълнение" колега.Ухилен От мен 6+, дай си бележника. Усмивка

Удавените български деца в Рейн са момичета на 13 и 14 години

21:58:23 / 22.06.2021
1
1
-"... има море в което плуваш като коркова тапа .... " robotron2000   ---- Мъртво море.  

Борисов заподозря шефа на НАП в убийство: Те са опасни хора. Не го питат къде скри, уби човека

23:06:05 / 21.06.2021
5
2
-"... и защо същия този необразован е безследно изчезнал ??? ... Някой да си е задал поне единия от въпросите ? Не ! ... " LM  ----  Първо - От къде знаеш със сигурност, че е изчезнал????:errm: Защо мислиш така???:wassat: Ако споменеш някакъв източник .... добре,:unsure: ако е тайна - няма да настоявам с питането.:unsure: ...... Второ -   Е, аз си зададох въпрос.:wassat:  За мен "работните" версии може да са ...... три!!!!!  Твоята версия коя е колега LM или тази която си заимствал от "източника" ... споделете, слушам Ви? :errm:

Борисов се стресна от мускулест мъж: Маале! Ти имаш много, такъв, зловещ вид!

22:38:23 / 21.06.2021
9
1
-".... а Борисов покани якия човек да го защитава ..." ---- :errm:8-) Защо пък да не го наеме в Шпицкомандата на Стъки и сие.;) -"Колкото повече, толкова повече!" е казал Мечо Пух.:unsure: Но въпреки всичките млади и мускулестни момчета около него,  главният и незаменим бодигард/жокер е ..... жена!:unsure: А да видим,  кой ще познае коя е? :unsure:

Борисов заподозря шефа на НАП в убийство: Те са опасни хора. Не го питат къде скри, уби човека

21:37:33 / 20.06.2021
6
1
:errm::blink:Шокиран ..... А озаптете се с този "цветущ" език бре момчета!Гняв За другите не знам (но предполагам), че както и на мен им омръзна едно и също - размяна на цинични епитети.Намусен:unsure: Все някой трябва да спре първи!:unsure: Политическите спорове нажежават атмосферата, ама чак пък толкова .... грубо,8-) ... направо с "бутонките в глезена"!Намусен 

Ген. Тодор Бояджиев: Никакво постижение не е това, че са хванали руски шпиони с нисък професионализъм

21:03:44 / 20.06.2021
5
1
-"... ген. Бояджиев, по този начин признава, че в България има ВНЕДРЕНИ руски шпиони...." ПХК    --- :errm: 8-)И това ли бе най-главното което разбра, от коментара на генерала?????;)  Както се казва : -"Елементарно Уотсън."8-)  Сигурно ще останеш много изненадан ако утре разбереш, че в България се "подвизават" шпиони и от : - Турция, САЩ, Великобритания, Франция, Германия, Китай, Израел, Сърбия и от къде ли още не.;) ..... Виж за шпиони от Република Мадагаскар не съм много сигурен, но може и да греша.Усмивка  Най-гъвкавото оръжие в борбата за надмощие, в разузнаването е шпионинът.:unsure: Ти да си чувал някоя страна, малка или голяма да няма разузнавателни служби?:unsure: За какво ли "трошат" толкова пари за издръжката им??????:errm: Както аз, така и другите хора по света не се радват в страната им да има чужди шпиони, без значение дали са "приятелски" или "враждебни".8-) И тук е работата на ДАНС - ДАР, но не "селективно",;) а професионално и ефективно, с еднакъв "аршин" за всички!!!!!! :unsure: Генералът много правилно го каза : - „Скъпи партньори, приятелството е приятелство, сиренето е с пари. Не пипайте тук, Вие нарушавате нашия национален интерес.Гняв  Заставам изцяло зад думите на генерала, без значение - приятел ли е или враг!:unsure:   --------------- -"...Жалко, че само селтаците се възхищават и радват на такава новина, ..." ПХК  -- :errm:ГнявДа ме прощаваш, но това твое умозаключение е меко казано - ..... несериозно!:unsure: Или пък си го написал, ....... само за да уязвиш по някакъв начин Крис?:wassat: 

Борисов заподозря шефа на НАП в убийство: Те са опасни хора. Не го питат къде скри, уби човека

14:06:19 / 20.06.2021
13
1
-" ...Пуснали са данъчни проверки на цялата парламентарна група и на Делян Добрев.- сподели Борисов." -------:errm:Шокиран Защо ревеш бре г-н Борисов?:wassat::unsure: -"Проверката е висша форма на доверие! :unsure: Значи Ви вярват много и Ви имат пълно доверие, ..... че сте "чисти като детска сълза"!!!!!!8-):unsure:  Еййййй, .... няма угодия.;) Ухилен  ..... Четенето му е майката господине, четенето!!!!!8-) "По-богат" език и повече знания, .... за да не се излагаш пред Ората (наши и чужди) когато говориш!!!!:unsure:8-)

Говорителят на кабинета за Стъки: Когато мускулите надвишават интелекта често пъти стават грешки

21:46:19 / 18.06.2021
4
2
-"Когато мускулите надвишават интелекта ..." А.Кутев   ---- :errm: Нещо като в една българска пословица : -" Слаб в главата, ... як в краката."Ухилен

ГЕРБ за работата на кабинета "Янев": Ще внесем жалба в ЦИК

21:21:44 / 18.06.2021
6
1
 -"...Нали виждате, че и в СИК подмениха всички ..." ПХК    ----- :errm: :blink:ШокиранШокиранШокиран А стига бре :wassat:, че кога успяха да "развалят" хубавата и стройна структура на групировката?:wassat:  И сега, Кой е "Главният", "Кой кум, кой сват и кой на булката брат."? :wassat:  Наш Стоенчо "оцеля ли" завалийката или е ..... вече в "запас"?:wassat: Ако не е вътрешно-партийна тайна, пусни някоя и друга клюка. :unsure: 

Заев подари кутия пури на Борисов, но той се намуси: Тези пури само Радев ги прибира

20:46:53 / 18.06.2021
3
1
-"Наблюдател, какво общо има македонската стока в зеленчуковите ни борсата с проблема за влизането на Македония в ЕС?..." ПраБългарин    -----  Ами нищо Ухилен, просто метафора колега.;) Но зад  тази метафора се крие "бизнес" за много, ..... ама много пари (млд. $).:wassat: Пари са нужни както за "лични нужди", така и за политическа дейност.:unsure: Как мислиш, защо Герб (ББ) скочиха като попарени когато започна чистката в повечето "силови" структури и МВР,  от страна на служебното правителство?:unsure: Както вече казах, политиката е в симбиоза с бизнеса.;) Примери от цял свят - бол 8-), защо и нашите политици да са по-различни от останалите?:unsure: Мотото им е: -" Парите не миришат!", независимо как са спечелени. Колкото повече, толково по-добре!;) 

Слави Трифонов се появи публично на живо

13:00:41 / 18.06.2021
2
1
-"От кога женичките ми, ..." ПХК  -----:errm: УхиленУхиленУхилен Някои  вече си изпускат нервите от контрол, а това е признак на .... слабост.;) Ако очакваш да ме провокираш и да падна на "твоето":silly: ниво, ....... няма да стане.УсмивкаИзплезване  Наполеон е казал : - "Не прекъсвай врага си, когато греши.":unsure:  Ами, ...... ще  го послушам, все пак е военен гений.:unsure:

Заев подари кутия пури на Борисов, но той се намуси: Тези пури само Радев ги прибира

11:53:09 / 18.06.2021
4
1
-"Наблюдател, много странни разсъждения си написал, нещо не мога да ги схвана. ...." ПраБългарин    ----- :errm::wassat: Ей Богу, по-просто не мога да го напиша.:unsure:8-) Жалко.Намусен Ами опитай два-три пъти с препрочитането, може и да се получи.:wassat: Аз така правя.:unsure: Иначе си прав колега, .... аз не правя само повествование, аз изказвам мнение въз основа на някои случки, сиреч - стремя се да "разсъждавам".:unsure: Всеки си има свой светоглед и пречупва видимия свят през "призмата" на своето възприятие.:unsure: ....  Да предположим, че аз виждам по-добре: - синия, виолетовия и зелен цвят.:unsure:  А ти: - червения, жълтия и оранжев.:unsure: Опитай отново да разгадаеш, какво искам да ти кажа с този метафоричен пример?:wassat:

Слави Трифонов се появи публично на живо

23:33:29 / 17.06.2021
4
2
-" Демир, голямо браво. ..... " ПХК   ---- :errm:Той не е Демир, а наш =стоян-чо=!:cheerful: А =стоян-чо= кой ли е??????:wassat::unsure: -" Ако истината има много страни, .... то лъжата има много гласове (профили)!" Чърчил ......Усмивка 

Заев подари кутия пури на Борисов, но той се намуси: Тези пури само Радев ги прибира

22:34:18 / 17.06.2021
6
1
Видно е, че г-н З.Заев е тръгнал на политически пазарлък у нас.:unsure:  Каквото изкяри - изкяри, все файда.;) Борисов да не се самозалъгва, не е заради "черните му очи" тази среща.8-) На "макето" му трябват гласовете на депутатите от ГЕРБ в следващия парламент.:unsure:  Подкрепа и в замяна ..... "чисти" канали, за износ-внос на ..... домати и краставици.;)   Някой ще каже, не е вярно, инсинуации, .... приятели са, уважават се.:unsure: -" Да, .. да, ....ама НЕ!";) Политиката е бизнес, с дългосрочен поглед в бъдището.:unsure:  ..........  Ами като са толкова близки приятели двамата, защо бившият Премиер не им даде "картбланш" за започване на преговорите, за членство в ЕС по време на своя мандат?:wassat: Тогава се правеше на голям "патриот" и защитник на "всичко българско и родно".:unsure: Сиреч - вдигаше си цената.8-)  И сега изведнъж, .....  като се събуди сутринта го осени идеята, че с всички сили е бил "ЗА", ама те другите са му "вързали ръцете".:woot:  Ай сиктир бре тарикат, вече и за тридесет сребърника ще ни продадеш. Гняв     .....  Но като гледам  и на г-н Б.Борисов му стана ясно, че днешните политически реалности не са това което Той би искал.8-) Ами : -" Panta rhei, panta chorei” г-н Борисов.:unsure:  ...... PS -  Сетих се един виц: -" Вуте към Нане:- Нанеее, кви времена настанаа, .... никой те не бръсне за нищо, ама сите те сапунисват... .":unsure:   

Путин към журналист от NBC: Запушвате ми устата, като ме прекъсвате, защото не харесвате отговорите ми

10:51:10 / 16.06.2021
3
1
-"...журналистът Кийр Симънс - телевизия NBC ...." -----:errm: Тръгнало американчето : - " На краставичар - краставици да продава!" ;) Тези номера в Хамериката може и да вървят 8-), но по света се приемат за лошо възпитание и нисък интелект.8-)Гняв  А дали Президентът Байдън няма да подходи по същия начин, .... с цел да провали срещата????????? :wassat::unsure:

Борисов: Вчера Зоран Заев ми се обади

13:45:23 / 14.06.2021
4
1
-"... ,той да звъни на Бойко и да му кажи тези неща? " ПраБългарин  ---- :errm: Ти знаеш ли точно за какво му се е обадил и какво са си говорили дословно?:wassat: Защото от тези общи приказки и последвалите "умозаключения" на г-н Б.Борисов аз нищо не разбрах.:wassat:8-)  След като Някой е казал нещо, не го приемам по презумпция за вярно,8-) особено ако е политик! ;) ------------   -"...Нормално ли е да източиш язовир и след няколко дена да си правиш гавра с народа, като лъжеш, че нямало вода, ..." ПраБългарин ---- Колега, аз съм любител риболовец от много години.Усмивка Предимно се "подвизавах" по морето, но съм обикалял и язовири (големи и малки) из страната.:unsure: Имам си поне малка представа от източен и пресъхнал язовир.:unsure: Този язовир който показаха на снимката не е "източен" преди един-два месеца или по-скоро.8-) Колегата =12321= превилно е забелязал, че е обрасъл с трева, а това показва липсата на вода по дъното от доста време.;) При източен язовир по някаква причина, имаме за дълго време остатъчни локви, кално дъно и много-много мъртви риби и др. водни животни.:'( А ти да видя някъде тези неща на снимката ?:unsure:  Хубаво е човек да е критичен, НО! с обективни факти,:unsure: а не на основата на "лични пристрастия" с манипулативно внушение.Гняв В последно време хората, пресата, включително и политически личности говорят за = подслушвания =.:unsure: Е да де, но никой досега не показва убедителни факти.;) Трябва ли да им вярвам?:wassat: Аз не,  до доказване на обратното. :unsure:

Борисов: Вчера Зоран Заев ми се обади

10:41:43 / 14.06.2021
3
1
Post- ът ми е извън темата, но ми стана любопитна полемиката между колегите.  ......... Да си го кажем направо – Българският език (граматиката) може да ни е роден език, но това не значи, че ни е лесен.Намусен Ние не сме "тесни специалисти", че да сме съвършенни!;) Простено да ни е.Усмивка    -"А, че е източен ....." LM -----:errm: В този случай (според мен) пред съюза = ЧЕ = не се пише запетая, защото вече е част от сложен съюз.:unsure: = А = играе ролята на " съединителен съюз". Комбинацията = А = + = ЧЕ = вече е сложен съюз, дори и в началото на изречението.:unsure:  ........ Това е моето тълкуване.:unsure: Ами .....  знам ли, ..... може и да греша?:wassat: 

В столицата се проведе 14-ото издание на "София прайд"

22:49:12 / 12.06.2021
3
1
-"........ не мога да разбера." уйчо   --------  Предполагам се сещаш за вица :  -"  .....– Е, тогава защо вдигат този шум? ......  – Еми, педерасти милорд, педераска им работа!:woot:УхиленУхилен

Пеевски не може да си купи дори билет за трамвай след санкциите, категорична е Вера Ахундова

23:38:02 / 10.06.2021
4
1
-" ...лицето Пеевски не би трябвало да може да си плаща дори и билетчето за трамвай или метро...." д-р Вера Ахундова от сдружение "Ние, гражданите    ----- :errm: ;)Ами да ходи пеш като няма пари.8-) Сетих се за култовата реплика на г-жа Цв.Караянчева  : - "... Ходи пеша, бе! Ходи пеша! .. Това е положението. ...". :blink: УхиленУхиленУхилен Законът "Магнитски" и "Има ли той почва у нас?":wassat: :wassat:  Те в ЕС не могат да се разберат.;) Но виж, .... ние българите сме по-башка от другите. ;) Ако там (ЕС) нещо е забранено - го  спазват, а при нас : -" „Блага дума (голяма сума $ ) желязна врата отваря”.Шокиран8-) Такива тарикати като Пеевски в България   "дал Господ" и живеят с усещането, че на земята ще мине "метър", а на небето - покрай Свети Петър. :unsure:

Кметът на Варна Портних прописа сам във Фейсбук: Приватизаторите на протест, малко, защото малко са облажилите, без разсъждение, човешки не е приемливо

21:28:01 / 10.06.2021
5
1
-"Приватизаторите на протест, малко, защото малко са облажилите,........" Иван Портних   ------- :errm::blink:  Ко речи .....? :wassat::wassat::wassat: Ако обичате, някой колега да ми "разшифрова" това секретно послание!!! :wassat:  А'бе, ...... да не предозирал  с ......." Фервекс " това момче? :wassat: 

Христо Иванов: Ерата "Борисов" приключи, парламент ще има

10:16:04 / 10.06.2021
3
1
Първа част:  -"Наблюдател, големи съждения правиш !!!..."LM   -----:errm: "Големи" - колко големи пък да са?8-)   Аз не изказвам мнение/я за да се харесам на всички. Аристотел го е казал преди много векове : -"Който е приятел на всички, не е приятел на никого." ;)....  Ако ти харесват "писаниците ми" - добре :unsure:,  ако не ти харесват - ами, ..... не е болка за умиране ;).  Големи - малки, това са си мои "съждения", нещо против ли имаш да ги споделям тук (във Форума)?:errm::unsure:  За мен "твоята логика" е малко "странна" 8-), защото е избирателно зависима от това, дали социалният субект на дискусията е "враг" или "харесван" от теб.:unsure:  А от там следва, дали ще е субект на : - "осанна"  или "разпни го".;)   Аз визирам = Епохата=, а не някакви конкретни личности.:unsure:  Нерде Епохата, .... нерде Президента Р.Радев ;). Тоест: -"Нерде Ямбол – нерде Стамбул?":unsure:  Как направи тази аналогия между две различни неща, ..... за мен е тайна.:wassat:  Тълкуваш написаното от мен, -" Както дяволът чете евангелието!"Гняв ......................... Втора част  -" P.S. Пише се "културното Й развитие" LM  ---:errm: Приемам забележката, този път съм я направил не е от бързане, а от ..... незнание - при боравене с клавиатурата.Намусен  Никога не е късно човек да научи нещо ново.  Благодаря, че ме "подтикна" да се поразчета малко, което накрая излезе "голямо" четене.Ухилен  ..... Сега пък аз ще ти напиша един P.S. : -  Според информация от Нет- пространството, изписването  буквата = Й = (Диакрит за -краткост) както си го написал ти,  вместо = Ѝ = (и - с ударение/акут) е неправилно и неприемливо.:unsure: Важно е формата на ченгелчето над буквата (Виж - Диакритични знаци). Така написано = Ѝ =  ченгелчето е наклонено наляво което е "гравис", но поради липсата на опцията "акут" на клавиатурата  - наклонено надясно (по правило), се приема за приемливо при изписване в текстовете, за широка употреба.:unsure: ..... Както и да е, важното е, че се научих как да изписвам : = Ѝ =. Усмивка 

Христо Иванов: Ерата "Борисов" приключи, парламент ще има

12:59:50 / 09.06.2021
2
2
-"... Другият : - не е достатъчно.....трябва ни мнозинство......!" kris   ----- Хареса ми вица. Усмивка Чувството за хумор е Дар Божий.:unsure: Глупците затова са си глупци, защото са лишени от тази привилегия.Намусен  Вкусът на епохата най-вярно се отразява от нейният хумор и е критерий, за степента на културното и развитие. :unsure:

"Барометър" предрече размазваща победа за ГЕРБ и Бойко Борисов на изборите

10:16:17 / 08.06.2021
5
1
-"... ГЕРБ-СДС ще останат начело при предсрочния вот с 24,1% ... "Барометър"  ---------- :errm::wassat: -"Гладна кокошка просо сънува ." - алегорично казано.;) Не, че ГЕРБ ще изчезне в небитие на политическия ни живот, но ще са партия със затихващи функции до някакъв свой миниум.:unsure: ---------------- пп   -"Престъпници станаха мастити бизнесмени с помощта и покровителството на управляващите  ....  (за мен от всички политически субекти)." Радостин    ------ Съгласен с теб колега, Но!  Така поднесеното "преповтаряне" на едно мнение в повечето Теми, би имало по-вероятен отрицателен ефект сред аудиторията във Форума.8-) Има една древна мъдрост: -"Ти каза (един път) – аз повярвах, ти повтори – аз се усъмних, ти настояваше (препотрети) и аз разбрах, че ме лъжеш." Не, че не съм съгласен с мнението ти,Усмивка но е дразнещо 8-). Все пак не си "Трол", .... нали? :wassat:

България остава в списъка за ограничения при пътуване на Великобритания

09:09:30 / 08.06.2021
2
1
Нека да идват спокойно ингилизчетата на "Слънчака".:unsure: То от толкова поеман акохол и "прахчеШокиран , Сичкото вирус ще умре за "единица" време ;)Ухилен. И за по-сигурно, като бонус от наша страна ще им подаряваме по 3 л. ..... " Шльока/овица" на заминаване.Усмивка -"И вълкът сит, и агнето цяло." Усмивка

Искра Ангелова: Слави Трифонов постъпва достойно, защото си дава сметка, че не е политик

08:42:14 / 08.06.2021
4
1
-"..структорно и организационо ..." Наблюдател   -----  Ами какво да кажа, прав си колега LM:unsure:   -"Бързата кучка слепи ги ражда."8-) Направил съм недопустимо дублиране на две синонимни думи. :blink:ШокиранНамусен  ...... То, "Синтаксисът" на изречението не е ..... "лъжица за всяка уста", .... визирам себе си!Намусен  Мъча се да не  допускам такива нелепости, Но !Намусен .... Трудно ми е , въпреки че се старая.Намусен 

Искра Ангелова: Слави Трифонов постъпва достойно, защото си дава сметка, че не е политик

22:14:36 / 07.06.2021
5
1
-"... Хората отиват на избори и гласуват за Слави Трифонов за да покажат среден пръст на политиците,..." водещ Искра Ангелова    ----- :errm::wassat: Добре, съгласен съм с по-голяма част от изводите Ви госпожо :unsure: .  Но тогава човек логично си задавам въпроса: - А защо участва в предните избори, само заради "среден пръст" ли?:wassat:;) На мен ми звучи малко наивно, а за гласоподавателите му не знам, не съм на тяхното високо ниво.Намусен Аз пък искам да попитам:-  Кой/кои и с каква цел създадоха тази "политическа организация", Кой я финансира (без пари не става), Кой я подпомогна структорно и организационо по градове, села и паланки ???????? :wassat:....... .......... Сега вече започва да става интересно след думите на Слави Трифонов : -"... Аз няма да се кандидатирам за следващия Парламент, защото моето място не е там, ... Разбира се, аз мога да нося отговорност и от една друга институция, но за това… като му дойде времето.:blink::wassat: Ха сега да видим,:wassat: ...... да не би да се готви да става Кмет на София !!! или пък на с.Учин дол:wassat: А дали пък не му е дошло "вдъхновението",  да се пробва на .... президенските избори !!! , използвайки "инерцията" която набра на предните парламентарни избори, от протесния електорат със "среден пръст"?????:unsure:  Или пък ще е "маша" в ръцете на няКой/и, за да "репликират" преизбирането на Радев за втори мандат????:wassat:  Това второто предположение ми се вижда по-логично, но същевременно и по-химерично.8-) "Блатото" - политическата реалност у нас напоследък нещо се размъти :unsure: и на повърхността му какви ли не още "изненади" могат да изплуват. ;)

Ханке: Бизнес моделът на Балканите е пагубно покварен - моделът на протегнатата за подаяния ръка

22:34:46 / 06.06.2021
4
1
 -"...Единствената разлика между корупцията по времето на комунизма и в сегашно време е, че сега има много повече за крадене, отколкото тогава...." Стив Ханке    -----:errm::wassat: Прав е неолибералната "гадюха" Стив Ханке.8-) Големият грях на правителствата след приемането ни в ЕС е, че с получените пари от там не развиха икономиката и инфраструктурата на страната.  Аз бих казал предимно средният бизнес и да "отприщят" предприемаческите заложби  на българина.:unsure: Накуп пари, лесно се харчат, особено когато няма контрол от този който ги дава.;) При нас в тези времена се "отприщиха" не положителните черти на българина, а най-вече крадливостта на управляващата класа (без значение коя), чрез корпоративни, корупционни практики, от най-високо до най-ниското ниво на администрацията : -"Лява ръка, десен джоб." Гняв   С пари и власт, трудно се запазват добродетели….:unsure:

Младият бизнесмен Мартин от ГЕРБ: Хиляди благодарят на Бойко Борисов, че пият чиста вода

20:21:29 / 06.06.2021
3
1
Тъкмо Ви се радвах, че хора с почти противоположни политически възгледи, ще се обединят в името на едно добро дело/кауза. :unsure: .......     Нарочно изчаках да видя отговорите на колегата ПраБългарин и тогава да кажа няколко думи по конфузната ситуация между теб Пешо и него.:unsure: Нямам никакво намерение да ставам адвокат нито на единия, нито на другия.8-) Пешо, .... изморен си, ядосан си, знам, но винаги и в най-добрите намерения нещо може да се обърка.8-) Има логика според думите на колегата Пра.., че се е получило нежелано и непреднамерено разминаване в маршрутите Ви.:unsure: След всичко случило се, допусни дори и 1%, че Пра.. е бил с добри намерения да помогне и след тези "тежки упреци" от твоя страна, той как ще се чувства?:wassat: Импулсивните решения под давлението на някаква отрицателна емоция почти винаги са,  със съмнителен краен резултат.Намусен  Има една народна мъдрост : - „Утрото е по-мъдро от вечерта.“ Пийни една малка ракийка тази вечер (мен винаги ме е отпускало), наспи се и на сутринта каквото си решиш, това да е. Дори и най-малкият акт на добрина не е бил напразен.:unsure: ...........  Акъл не давам на никого !!!!, ......просто най-добронамерено споделям с Вас какво мисля. :unsure:  .................... пп - Имам една молба към теб Пешо,  поздрави Крис от мое име. Усмивка

"Офнюз": България допусна самолет на Беларус над страната ни въпреки санкциите

21:49:20 / 05.06.2021
3
1
-"радарен контрол е частна фирма...." robotron2000      ----- :errm: :blink::woot: Ако искаш да парадираш с незнанието си, ...... успяваш, справяш се добре!!!!! ;) 

ЕС се сети след санкциите от САЩ: Праща мисия в България заради масовата корупция

10:16:23 / 04.06.2021
4
0
-"Представители на Европейския съюз ще дойдат у нас през есента на мониторинг. Групата ще е към Комисията по граждански свободи и правосъдие." -------:errm: :blink:;) Първо да се извиня на колегите и редакторите на Форума.Намусен Ще последват нелицеприятни писаници от моя страна по адрес на ЕС, но вече ми писна Гняв и не  издържах.8-) - " След дъжд -качулка!" ;) .... Да Ви е@@ в заспалите, корумпирани джендъри!!!!!Гняв:dizzy:Гняв  Е заради такова неглижирано отношение от отговорни фактори в ЕС към нашите управляващи, е тази корупция и мафиотска зависимост в страната ни. Гняв:dizzy:Гняв  ......... пп. Ако желаете изтрийте Post-а ми, на мен вече ми олекна,..... изокахУхилен

Ноев: Призовавам Гешев незабавно да си подаде оставката

09:42:30 / 04.06.2021
4
1
-"... Вчера американските представители демонстративно отказаха среща с Иван Гешев, което означава конкретно той какво трябва да направи." Б.Ноев --- :errm: Има една народна поговорка: -" Думам ти дъще, сещай се снахо.":unsure:  Под "дъще" разбирам:- Божков, Пеевски и Илко Желязков, .... а под "снахо" - Гешев.:unsure: Остава да видим дали е прав г-н Ноев.:errm: ..............пп -  Казваш :-"...неговата наглост е безпримерна!" колега Радостин.  Наглост-наглост, ама срещу "ръжен" не се рита,;) особено ако е Хамерикански!:unsure: Ако го "цакат" с някакви нелицеприятни за него компромати, за  нерегламентирана и корупционно зависима комбина с някакъв политически субект,:blink:.......изгаря и то болезнено.Шокиран Оставката е "по-мекия" вариант за него, .....  хем ще се пиши ...."мъченик за правдата"  след време.Ухилен

Бабикян и Хаджигенов: Извадихме доказателства за подслушването на 82-ма политици. Носим ги на Рашков

09:01:00 / 04.06.2021
3
1
Има един лаф който е особено актуален в днешни времена. - "Банка, политик и муха се убиват с вестник.:unsure:  Символът на правосъдието е древногръцката богиня Темида. Но в съвремието е наложено изображението на римската богиня Юстиция с превръзка на очите, везни в едната ръка и меч в другата.:unsure: За мен "превръзката" е двузначна,;) че няма значение кой е обвиняемия (ранг, богатство) в отсъждането  ........  или пък, не ме интересуват фактите и доказателствата - виновен е или невинен отсъждам, .....според  Политическата конюнктура в момента.Намусен Именно във второто натрапчиво се мъчат да ни внушат с действията си съдът - директно и прокуратурата - индиректно.Гняв Демокрацията в чистият си вид предполага първото правило/значение, но у нас това е все още мираж ;)Намусен.   Питам се, а и не само аз, кога миражът ще "изгрее и на нашата улица"?????:wassat:

Иванов: В ДПС отдавна са знаели какво се готви за Пеевски. Ако този проговори, знаете ли какво ще стане?

21:55:18 / 03.06.2021
5
0
-" ... Защото този сега (Пеевски) , ако започне да приказва, твърде уплашен, знаете ли какво ще стане?..." Христо Иванов    ----  И къде ще се разприказва?:errm: Тези които го натопиха, а и тези които Той може да натопи с "разприказването си" ще му отрежат всички пътеки за медийна изява.;) В прокуратурата или съда, забрави.;) Ами те все още са част от "статуквото"  в което и той активно участваше, и едва ли ще допуснат да излезе някаква информация извън стените на залата.8-) Излиза : - " С неговите камъни по неговата глава.":unsure: Янките изглежда пренареждат "пионките" на наша местна почва и го извадиха от играта, за да засилят позициите на някой друг/други.:unsure: Има една поговорка : -"Когато атовете се ритат, магаретата теглят."8-) Аз си мислех, че Шиши е от Атовете, но съм се лъгал.:unsure: Предполагам, че бившите му "благодетели" ще го посъветват кротко,  да се "сниши и мълчи" докато "вятърът на промяната" отмине и ще са милостиви към битието му занапред.:unsure: Трябва да си луд да пренебрегнеш подобен "съвет", а той не е.;)

Божков: Благодаря на САЩ, че са обърнали внимание на сигнала ми. Рекетът беше от Борисов и Горанов

13:16:35 / 03.06.2021
5
0
-"Божков: - Благодаря на САЩ, че са обърнали внимание на сигнала ми." ---- Много двусмислено изказване на г-н Божков.8-) Значи ли това, че е "отписал" част от финансовия си ресурс, да речем 30% вложени в различни американски финансови институции?:wassat:  Другите 70% само той и Господ знае къде са по света.;)  Глобалният американски закон "Магнитски" е тежка мярка наложена на всеки.:unsure: Засегнатите изпадат в изолация, тъй като мерките обхващат почти всички важни пазари и банки по света. А САЩ все пак са суперсила, не става да не се съобразяват с решенията им.:unsure: Но "вратички" за потърпевшите сигурно има и затова да не ги ожалваме нашите "хубавци".;)  Доколкото съм чувал, Божков е играч със здрави нерви и умее да губи. Но има една стара мъдрост: -"Когато губиш, не знаеш какво печелиш.":errm: Убеден съм, че я знае.:unsure: .....  Но аз се питам още, къде бяха и какво направиха Лидерите на ЕС, тези "изтъкнати" представители на западната демокрация толкова години?Гняв  След като им беше пределно ясно, че Олигархичната мафия -  барабар с управляващите са ефективно завзели държавата и упражняват тотален контрол чрез институциите като правосъдие, службите за сигурност, министерства и медиите?Гняв Дали и те не са част от тази корупционна схема?:dizzy: 

Делян Пеевски: Не участвам в корупция. Ударът от САЩ срещу мен идва от медиен олигарх и приватизатор

21:16:23 / 02.06.2021
4
0
-"... и не съм участвал в корупционни действия,.." Д.Пеевски ...... ВЕрвам ти чадо:wassat: и то не само аз, ами и всички пълнолетни граждани на България .... и то само кЪк!;)  Защо не се примолиш на г-н Гл.Прокурор да те разследва и да докаже, че си ..... невинен?:wassat::unsure:  Гадюхи   Гняв, така да наклепат горкото момчето пред Хамериканците.Намусен

Хаджигенов към Гешев: Искаш да воюваш с държавата, объркал си гражданите

20:52:44 / 02.06.2021
3
0
Г-н Гешев не трябва да забравя една стара сентенция _ „Всичко тече, всичко се променя” (Panta rhei .....)."8-) След време (свършване на поръчката) благодетелите ти може да те жертват, все пак си само Кон (шахматна фигура):unsure:, но не и Топ, а за Царица да не говорим ;)  и тогава ..... лошо.:unsure: ................ пп  -" ... хаджигенов - объркал си държавата! тази държава не е твоя! ще изчезнеш...безследно. ..... скоро просто ще ги ...ликвидираме. .... след 2 месеца като ги ликвидараме тия хора на р(Ф)атмака, ще си вземем полагаемото с лихвите. ...и т.н. " стоян     ////////////    -"...Ние ще си вземем нашето - не се притеснявай .  .... след месец тоя е труп. .... Нали утре такива като тия ще им разфасоваме цялата "бойна слава" Споко." и други подобни! Демир   ------  А'бе, .... Вие двамата (стоян - демир), да не сте брЪДчеди:wassat::unsure:Усмивка

Бойко Борисов водач на листата на ГЕРБ в Пловдив

23:22:05 / 31.05.2021
4
0
-"Бившият кмет (Ив.Тотев) уточни, че за петото място, определено като ключово,... На тази позиция (петата) за предишния вот беше Спас Гърневски, който си остава в листата, но на по-задна позиция...." ------ Вие пък, .... Бойко, че Бойко.;) Той е Лидер на ГЕРБ и ще се кандидатира където си поиска, точка 8-). Мен пък ме вълнува позицията на г-н Спас Гърневски.:wassat: И като прочетох, че е изтикан на по-задна позиция ..... съм притеснен.:wassat:   Язък ;), ще си изгубят " стоманеното острие" от .... многото умуване в щаба.;)   Чувал съм, не съм пробвал, .... че ако те припикае улично куче е на късмет.:wassat: Имаш още шанс г-н Гърневски, търси някое "улична превъзходна" и постоянно с теб до изборите. Все ще пикне добичето някога.:unsure:

С бойни стрелби България, Грузия и САЩ завършиха учението "Balkan Sentinel 21"

22:49:51 / 31.05.2021
4
0
-"... а аз имам тука списаче на руските тролчета!!!" robotron2000   ----- :errm::blink:Въх, ...... Шокиран. Сигурно е секретно, но все пак ще те попитам тихо и смирено, .... аз фигурирам ли в това списъче?:wassat: ........ Отказвам се да коментирам по Темата, че виж неволно съм "сгазил лука."  -" Страх лозе пази."  :wassat:

Адв. Минчо Спасов: Влезе ли в затвора Бойко Борисов ще има работа по указ на Тодор Живков

22:30:21 / 31.05.2021
4
0
-" Ако Бойко Борисов влезе в затвора, там ще работи като водопроводчик.... ." адв. Минчо Спасов   -----:errm::blink:  Съмнявам се ;). Предполагам, .... че ще го уредят да е Библиотекар Усмивка. Все ще се намери  някой "благодетел",  дето ще удари едно "рамо".:unsure: Разгеле, ще си отчете на воля завалията.:unsure:  Може и да се сбъднат словата на поета Н.Вапцаров : -"... Но в затвора попаднал на хора и станал човек. ....." .

ЕК и НАТО: Няма да коментираме шпионския скандал в Дания

20:56:42 / 31.05.2021
5
0
-" ... И генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг отказа да коментира  скандала с шпионирането от Съединените щати на нейни съюзници ...." ----- :errm:;) Че как тъй сте пас?:unsure: Вие които (НАТО) сте като : -" На всяка манджа – мерудия.", по всичко което се случва в другите държави.Гняв  Ама страхът е голямо шубе :woot:, да не подразниш "батето"Шокиран , тоест - да дръпнеш Дявола за опашката. Лицемери!!!!!Гняв 

Евродепутатите от ГЕРБ/СДС се жалват до ЕС: Наричат ни "бивши хора"

20:31:06 / 31.05.2021
3
0
- " Евродепутатите от ГЕРБ/СДС се жалват до ЕС: Наричат ни "бивши хора" ...      :errm:Шокиран А'бе Бойко, ... абе г-н Рашков, бива ли тъй да "обиждаш" ... хората?Намусен Стана тя една ..... : - Моля Ви другарко (ЕС), а пък Пешко ми дърпа рокличкатаУхилен   И понеже съм малко глуповатичък от малък Намусен,  викам си, чакай да погледна какво значи толкова думичката =хора=, че тъй се обиждат  някои.:unsure: ......  -" Хората (Homo) са род от семейство Човекоподобни, включващ съвременния човек, единственият жив представител на рода. " Допълнително има и Класификация - 12 вида. Като към последният Вид - Разумен човек (Homo sapiens)  имаме и два подвида - Подвид Homo sapiens idaltu  и  Homo sapiens sapiens (съвременен човек). Има и един друг подвид = Homo fures =, но научните среди все още спорят дали е нов подвид или не и затова не е включен официално.:unsure:  Не намерих нищо обидно, но продължих с мисленето .....  и изведнъж, ....... о Еврика!Ангелче Госпожите и Господата от ГЕРБ са се оприличи/припознали като този спорен подвид -  Homo fures и затова се оплакват е ЕС, че са дискриминирани, особено и в комбинация с прилагателното - бивши!!!! :unsure: Ами прави са си хората от ГРЕБ+СДС да са засегнати, от това "бивши", те са си и настоящи, ...... а ако може и в бъдещо време.;) 

Красимир Ципов от ЦИК: Имало е машини, които са били съпровождани от частна фирма, не трябва да допускаме отново това

09:06:17 / 31.05.2021
4
1
- "Имахме информация, че около 90 машини, компоненти и резервни части са били съпровождани не по правилата на предишните избори. В ЦИК не разбрахме защо. ....." Крисимир Ципов - ГЕРБ ------ :errm: :'( Още ще си кажите Вие 8-), ама каква файда. - "Куче влачи, диря няма!Гняв Вчера едно излезе, днеска друго, ..... а утре и в други ден - трето/четвърто.;)  Гнила стока сте това политиците.Гняв  За власт и облаги (материални) сте готови на всякакви шашми и далавери.Гняв  Затова голяма част от хората не Ви вярват и говорят с погнуса по Ваш адрес, ....... и то с основание. :dizzy: Но вината си е само наша, на народа де, че Ви даваме власт на .... кредит, без да Ви търсим всякаква отговорност.  Намусен            

Агенцията за сигурност на САЩ подслушвала Меркел и други висши лица в ЕВропа

08:37:00 / 31.05.2021
3
0
-"... Агенцията за национална сигурност на Съединените щати (NSA) е използвала интернет кабели, за да шпионира официални лица от Швеция, Норвегия, Франция и Германия. ...."  ----- :errm: .... Шокиран Ааааааа,  това са гнусни инсинуации по адрес на разузнавателните служби (NSA, CIA/ЦРУ, MI и т.н.) на приятелската ни нам страна САЩ.Гняв  Между "приятелски" страни такива неща не се  правят.:woot:  При нас - в България такива неща не могат да се случат, ..... абсурд!;)  Добре, че нашите служби (ДАНС, ДАР, ВКР и т.н.) ни пазят (България) като зеницата на окото си и респектират представителите (резидентите) на всички чужди разузнавателни служби от посегателство върху Националната ни сигурност. Усмивка     

Борисов може да бъде арестуван

22:09:53 / 29.05.2021
6
1
-" ...  най-много да дойдат да ме арестуват, ..." ББ  ------ :errm:;)Театрални постановки и от двете противостоящи страни, във връзка с предстоящите парламентарни и президентски избори.;)  Едно не мога да му отрека на Борисов, че с годините се обигра в политическите игри на местно ниво.:unsure: Естествено тази самоувереност дължи на връзките си със задкулисни корпоративни босове и засега! влиятелни служби на други "приятелски" страни. 8-)  Силни "Жокери" имат и двете страни в момента, и затова имаме паритет на силите.:unsure: Действията от страна на Б.Рашков бих определил като - "Разузнаване с бой". :unsure:  Ако има  желание за истинско разследване това може да стане само от следващото правителство, разбира се ако му "разрешат" - от  най-високо ниво на влиятелните приятелски държави.Гняв А те нямат никакъв митив, за "удари под пояса" на довчерашния си лакей.8-) Така че нашата работа,  на част от народа де,  за съд над  ББ е по-скоро :  - " А дано, .....  ама надали.Намусен;) или пък цитата : -" Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш. "8-)    

Волен Сидеров: Ако ме бяха послушали да направим това, което предложих, щяхме да направим пробив

18:47:57 / 29.05.2021
5
1
-" ... Чакам Наблюдател да изтъкне, защо така се получава ? Какво си имал предвид ?" LM  ------- :errm: Аз ли неправително го написах, Вие ли неправилно ме разбрахте, .... не знам?Намусен  Имах впредвид само лексикално значение на  думичката =ас=.:unsure:  Знаем, че думите могат да имат повече от едно лексикално значение. :unsure: Граматиката - синтаксисът и правописът са друга "бира" и там - колкото Господ дал всеки му.:unsure:  Всички в дадени моменти бъркаме или от бързотия, или от невнимание, ....... де от незнание.Намусен  Аз там забележки не правя, защото: - " Човек съм и нищо човешко не ми е чуждо”. Намусен Надявам се, че съм по-изчерпателен и по-точен този път, за да разберете аргументите за предния ми Post.  Усмивка 

Свиленски към Сачева: Вие оставихте една фалирала държава, чудихме се как да съберем парите за пенсионерите

11:44:17 / 29.05.2021
4
2
-"... този под тебе (ас) - даже и малкото си име пише с грешка: аЗЗЗЗЗЗ . " Дедо   ------- А нима недопускаш колега, че може да няма в предвид личното местоимение = Аз=.:errm: .......... = Ас = има няколко значения, без взаимна връзка. Същата работа е и с Никнейм на друг колега от форума - кака.:unsure: Колегите са си избрали едно от значенията, ние подразбираме  друго и веднага намираме повод за "докачливи закачки".8-) Малко повече толерантност между колегите във Форума, би била добра основа за диалог по Темите, дори и мненията ни да са разнопосочни. Усмивка

Бившият шеф на АПИ Георги Терзийски: "В България се строят магистрали най-евтино"

11:38:46 / 29.05.2021
6
1
- "В България се строят магистрали най-евтино ..." Бившият шеф на АПИ Георги Терзийски     ----- :errm:Шокиран :woot: И това ли е причината за "калпавото" изпълнение или има и друга?????:wassat:  Нима честите ремонти не са последствия от тази "еФтиния" - калпави или спестяване на рецептурни материали???:wassat:Гняв  На това аз му казвам = корупционни схеми =, за усвояването на някакви отпуснати средства от някъде и после си делим по старшинство печалбата.;)Гняв  Има една поговорка : - "Че евтиното винаги излиза по-скъпо!" Но Ние (България) сме богати и можем да си позволим този Лукс;)

БСП–Пловдив не подреди листа и не утвърди номинации на кандидати за народни представители

21:46:19 / 28.05.2021
3
0
-" Доц. Ангел Иванов - подходът на СДС спрямо БСП трябва да бъде спрян." .... т.е. в СДС 1997 ГОД. Е БИЛА КОРНЕЛИЯ НИНОВА. ( твое тъкование ) " ПХК    ............ Ейййй, упорит си колега в писането на =fake news=.Ухилен От вътре ли ти идва или "професионално"  правиш такива "погрешни тълкования" от думите на някого, че чак се възхищавам на "професионализма ти".Усмивка  Не ти е за първи път;)  Може би, пък ти харесва да подражаваш на С.Гърневски,:wassat:  той е "професор" в тези неща и е "прихванал" от тактиката на Гьобелс. -"Една лъжа повторена сто пъти, .... става истина." ...... Остават ти още ..... 97 пъти да го напишеш и вече може, и аз да ти повярвам.Усмивка

Путин: Славянската писменост дойде в Русия от македонската земя

18:33:32 / 24.05.2021
6
0
Има една народна мъдрост ДругарЮ Путин, на руски е : -"Не плюй в колодец, пригодится воды напиться.", а на български : -"Не плюй в кладенеца от който си пил вода, защото може да ти се наложи пак от там да пиеш.":unsure:  Не се разделяй с някого (България- българския народ) заради моментни политически изгоди, по-добре си замълчи, някой ден пак може да Ви потрябваме.:errm: На руския народ и хилядите загинали вечна признателност за освобождението ни от Османско робство,:unsure: но на теб нищо не ти дължим.Гняв Имах те за умен и далновиден държавник, жалко, разочаровам съм.8-)                    

Честваме светите братя Кирил и Методий

08:39:42 / 24.05.2021
2
0
Честит Ви празник братя българи.Усмивка И ние сме дали нещо велико на света, .... писменост. За мен е най-българския  празник.Усмивка .........  Връщам се много години назад във времето :  - училищен двор, децата чистичко облечени с цветя в ръцете, суетня и глъч. След това на манифестация, разходка  в морската градина със семейството или съучениците. Ако е топло и слънчево ...... първата баня в морето. Къпане силно казано, по-скоро цопване и беж на брега да се стоплим, че водата студена пусто Ухилен.  Ех младост, ..... споменииииии. :errm:  Още веднъж честито на всички Ви. Усмивка

Деси Атанасова: ГЕРБ отново ще е в коалиция със СДС за изборите

22:58:58 / 23.05.2021
4
0
 - " Проговори човекът назначил Корнелия Нинова в редиците на СДС. ..." ПХК    ------ И ние четем колега ПХК  тук - там, сайтове с такива теми в Нета бол.;) Майката му е да отделиш малкото качествено зърно от многото манипулативна плява.Намусен Но по темата от  https://pik.bg/експлузивно ......  - " .....    Валентин Василев бивш министър на търговията и туризма в кабинета на Иван Костов от СДС 1997 – 1999 г  .....  На въпрос дали Корнелия Нинова е била част от СДС г-н Василев отговаря : - ...... че щом е била от екипа, дори не е задължително да е била партиен член..... ". :wassat: Има разминаване между написаното от теб колега в преден твой Post : -" .... че политическата кариера на ЛЮБИМАТА ИМ ЛИДЕРКА КОРНЕЛИЯ НИНОВА, започва като член на СДС и тогава Иван Костов я направи ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА ТЕХНОИМПЕКС."  и казаното от г-н В.Василев в статията.8-)  За мен истината е, че г-жа Корнелия Нинова никога не е членувала в СДС (няма неоспорими факти/документи). Но!, че е била "директно" лансирана от Командира (Ив. Костов) на Министър В.Василев в факт, а как и защо, ....  Командирът и тя си знаят.;) А подписа на министър В.Василев е бил .... проформа, смее ли да се противи.:errm: А че г-жа К.Нинова е била на висок пост по време на управлението на ОДС .... лаф няма.:unsure:  Нека да бъдем коректни колега ПХК в тълкуванията на казаното от министър В.Василев (а той знае повече отколкото казва)  и твоите твърдения/заключения.:unsure:   .........  Да ме прощаваш, но аз на С.Гърневски много-много не вярвам. От време оно, той така манипулира с действителни факти/случки за да изопачи тяхната достоверност, че направо е "факир".Гняв .................................. .......   пп - Мълвата  едно време "твърдеше", че Ив.Костов (Командирът) е бил едно от доверените лица на Андрей Луканов в началото на 1990г,  за прехода на България  към пазарна икономика.:errm: Колко е истина или лъжа не знам, а и едва ли някога ще научим .:unsure: 

Росен Плевнелиев: Службите се обезглавиха за нула време от едно служебно правителство, което не би следвало да прави такива действия

14:01:17 / 23.05.2021
4
0
-"... цялата власт в държавата е на президента русофил Румен Радев. ... Службите се обезглавиха за нула време от едно служебно правителство,  ..." Р. Плевнелиев    ------ :errm:Шокиран Вече почти съм убеден, че бившият Предизент целенасочено "пуска" фейк коментари в защита на ББ и Герб.;) На все повече непредубедени и партийно пристрастни хора им стана ясно, че на ББ янките му "скроиха шапка" завоалирано. :unsure: Не им върши вече работа, а само им носи негативи в политиката. Да не забравяме, че преди около година в страната ни бе "командирована" и  специалният юридически съветник в посолството на САЩ - Джесика Ким. Защо ли? :unsure:  Дори активността му по шпионските "Разкрития" - постфактум не помогнаха.8-)  Искам да попитам, как служебният Премиер и най-важните му министри, по каква причина бяха "привикани" на среща с НП Посланик Херо Мустафа????:wassat:  За времето, за прекрасната ни природа или са си разменяли рецепти от българската кухня?:wassat: За кухнята е сигурно, НО! тази в силовите служби. И всичко което става там и сега дали не е с нейно знание и одобрение?:unsure: Това че свои и чужди го игнорират (Р.Плевнелиев) като актуален политически субект е ясно. Но защо ли той продължава да се прави : "Барабар Петко с мъжете."?8-) Изглежда някои хора не правят разлика между самоуважение  и  самолюбие;)

Черно море с много кадрови проблеми за мача с Левски

22:49:10 / 22.05.2021
3
0
Мач за престиж, но за нас (черноморци) Левски е по-специален дразнител.:unsure: И аз пожелавам успех на момчетата, но ме е страх, че софийските далавераджии ще ни "скроят щапка" пак и ще опорочат мача.Гняв Варненци трябва да се поддържаме, независимо от клубната принадлежност.Усмивка Дано след две години да гледаме и варненско дерби : Черно Море - Спартак, ......  като едно време. Амин.

Нинова: Новата коалиция ще доведе до по-висок резултат за левицата, без Манолова и Виденов

08:48:31 / 22.05.2021
3
0
-"...че единствено и само ме критикуваш.... " LM   ----- Ако те разбрах правилно, обиден си.:unsure: Но имай в предвид, че аз критикувам (в личен план) само когато смятам, а и очаквам "опонентът" ми в диспута (Форум или в живота ) да е с достатъчно високи етични норми на поведение и да ме разбере.:errm: При "безнадежните случаи"...... просто млъквам.:unsure:  Общуването на цивилизованите хора е невъзможно без етични принципи, норми и правила. Сега разбра ли ме? :errm:  ............. пп - Използвах думичката "опонент" защото съм с ляво-центриски политически убеждения. По-точно "изповядвам" Социално демократическа философия и съм най-близко по социални позиции до Петър Дертлиев (лека му пръст).:unsure:   Да, Наблюдател съм, но не и безпристрастен и апатичен. Осъзнавам че :- “Ta panta rei panta kineitai, kai ouden menei.”. Много харесвам Хераклит и Демокрит. Но уви  Намусен,  не съм нито единия - нито другия, "летвата им" е твърде висока за моите скромни възможности.:unsure:

Нинова: Новата коалиция ще доведе до по-висок резултат за левицата, без Манолова и Виденов

22:13:57 / 21.05.2021
2
0
-"...Тези червени кхмери, трябваше да ги разстрелят всички до един още през 89-а !!! " LM   ------ :blink: Ако не се лъжа, точно от такива "изрази" се възмущаваше  когато ги използваха някои колеги.:errm: Каква стана тя накрая?;) .....  Лично аз не одобрявам този начин на изказване/писане. Много е вулгарно и крайно,  от където и да го погледнеш. Гняв  

Беновска: Искат да ме изнасилват

09:39:41 / 17.05.2021
9
0
Беновска: - Искат да ме изнасилват !!!!   :blink:Шокиран:woot::woot::woot:  Какво може да бъде по-свободно от човешката фантазия ? :unsure: 

Черно море пусна видео с отсъждания на Гидженов: "Открийте разликите"

06:30:41 / 17.05.2021
2
0
-"Открийте разликите!..." - Разликата е в цвета на екипа  и Кой е домакинът!!!8-) Абсолютна засада,;) както на голмайстора (N-4 от Левски) така и на играч N 10 който се движи по посока на вратата/атаката и влияе на игровото положение, въпреки че не участва докрая на атаката.:errm: Фалът на играч N 19 ( от Левски) е леко спорен, сигурно съдията го е приел - игра тяло в тяло.:unsure: На 90% не се свири в полза на гостуващия отбор.8-) А'бе, .... битият - бит, ...... - ...!  „Ефбет“ се грижи за "децата си".:unsure: Който плаща "сметката" поръчва музиката - разбирай съдиите.:unsure:   Футболът е "стока" и като всяка стока е подвластна на ..... конюнктурата, ....... особенно в България! ;)  

Освободената шефка на НАП отказа да каже какви държавни бонуси е взела, били "лични данни"

22:45:03 / 16.05.2021
4
0
Зад всяка успяла жена стои поне един мъж, ....  по възможност от шеф на профсъюз и нагоре.;) 

Спартак (Варна) се завърна в професионалния футбол!

19:42:18 / 16.05.2021
5
1
Честито на "соколите".  Догодина във Втора лига, следващата в Първа. Амин!  Похвала за труда на целия щаб и отбор. Усмивка ....... Ваш съгражданин но Черноморец.Усмивка

Тошко Йорданов: Честито на българите в чужбина! Преборихме двете комунистически групи - БСП и ГЕРБ

13:36:33 / 29.04.2021
2
0
-"а ДПС що пропусна." Варна    -----:errm: Доброто куче (ИТН) не хапе ръката която го е хранила.;) 

Нидал Алгафари: „Слави Трифонов е човек, който от нищото успя да стигне едни изключителни върхове

13:38:39 / 25.04.2021
3
0
Честита и на теб колега ПХК, а и на всички колеги във Форума.Усмивка Само ще добавя ...... Амин.:unsure:

Петьо Блъсков: Защо да ходи в парламента Бойко Борисов? За да може три жени в истерична фаза да го ругаят ли?

13:29:43 / 25.04.2021
5
2
-"Пешо, скоро беше споменал, че не е лошо да се дава трибуна на глупака от време на време. ..." ПраБългарин    ..... :errm:  - „Ако даден човек е глупак, най-добре е да бъде поощряван да демонстрира този факт, като бъде оставен да говори. Защото глупостта му няма да може да бъде открита лесно, ако го оставим да си мълчи и да гледа умно. Подтикнете го да говори — и ето, че тайната му лъсва! Удроу Уилсън . И ти каква поука си взе от думите на по-умни от нас колега?????:wassat:  Гледам доста си "активен" в говоренето/писането напоследък ;) по политическите въпроси. :unsure: Или си голям специалист, или ........ .:unsure:

Христо Иванов: Не искаме избори, но и не сме готови на какво да е управление

23:25:36 / 17.04.2021
2
2
-"... Защо питаш ? " LM  ------- От любопитство :unsure:,  изглежда съм те припознал в Нет-пространството.:unsure: Прощавай за безпокойствието. 

Плевнелиев: Въпрocът e дaли дeмoкрaтичнитe cили щe извaдят cилнa кaндидaтурa cрeщу гeнeрaлa-пoпулиcт и руcoфил

23:10:28 / 17.04.2021
5
1
-"...cрeщу гeнeрaлa-пoпулиcт и руcoфил" Р.Плeвнeлиeв ----------- Г-н Президент Плевнелиев, тази фраза : - „И магаре да бях сложил и него щяха да изберат.от ББ , се отнася и за Вас.;)  Зад наглостта в думите, някои се опитват да скрият отчаянието си, че отдавна са неглижирани като политическа личност. :unsure:  

Христо Иванов: Не искаме избори, но и не сме готови на какво да е управление

21:13:44 / 17.04.2021
3
1
В този си вид Парламентът малко ми прилича на строежа, на мистичната Вавилонската кула.8-) Идеята е добра, но хората започнали да говорят на различни езици и ... не я довършили, защото не са се разбирали.Гняв  А дано се разберат новите парламентаристи (без ГЕРБ) и чрез разумни компромиси да имаме по-дълго време стабилен Кабинет.:unsure:  Тя корупцията и "паралелната държава"  за 1-2 години няма да се премахне, важното е да се стабилизира Държавата и да се даде някакво  начало на промени в досегашния модел на управление.:unsure: Нямаме време за губене в "експертни" или служебни правителства и след това пак нови избори.;)   -"Времето не чака никого! Вчерашният ден е история. Утрешният ден е мистерия. Днешният ден е дар." :unsure:...................... П.П ... -"... Нали си бесепарски трол (Звезди), при това доказал се...."LM   -----  Колега LM, този профил - " blade " познат ли ти е от ... някъде?????:unsure:

Плевнелиев скочи на Борисов: Беше редно да подаде лично оставката на правителството пред парламента

19:12:20 / 15.04.2021
4
1
-" ...че лидерът на ГЕРБ не е отишъл в Народното събрание, защото е знаел, че конфронтацията ще бъде от самото начало в дневния ред на този парламент. ... за да не разпали допълнително страстите." Росен Плевнелиев   ----   Какъв интелигентен Премиер губим, какъв Ерудит!Намусен До последно ни щади на емоционална основа.Намусен ..........  -"Каквото си надробил, това ще сърбаш." - е казал Народът г-н Бивш Премиер.8-) А и освен това, след като няма да има екзалтирана публика, прегръдки, целувки, бурни ръкопляскания и възгласи - Осанна, какво да прави там.;) ......  Интуитивно се сетих за римския император Нерон и направих асоциация между него, и житието на бившия ни Премиер.:unsure: Приликите са много повече от разликите :wassat: и просто сами се набиват в очите ни (на четящите де). :unsure: 

Мика Зайкова: Борисов е подал оставка. Или го е срам да дойде или е пренебрежение

10:45:31 / 15.04.2021
6
3
-"Или го е срам да дойде или е пренебрежение." Мика Зайкова    ----- Срам - абсурд!;) Пренебрежение - въпрос на манталитет, на самозабравил се селски тарикат.Гняв Всички сме чували израза „Липсват му първите седем години!Намусен Бай Ганьо го раздава - обиден.Ухилен Жалко, че в "ръцете си" е съсредоточил доста политически и икономически "лостове", за да ни вгорчи живота и занапред.:dizzy: 

Албена Белянова: Никой не може да унижи повече Караянчева от самия Борисов

10:08:33 / 15.04.2021
3
2
-"...убеден (ББ), че тя няма да бъде избрана...." ----- :errm:Ами защо я предлагаш тогава г-н Бивш Премиер?:unsure: Много ми прилича като ход за кандидатурата на г-жа Цецка Цачева за Президент.8-) Мести си ги като "жертвени пешки" и те завалийките изпълняват безропотно :wassat:, дори с цената на достойството си.;) Изглежда единствено Димитър Главчев бе с повече  самоуважение,  като човек и политик. Ама нейсе, няма да плача на чужд гроб. 8-)

Десислава Атанасова: За ГЕРБ властта никога не е била самоцел

09:59:52 / 15.04.2021
5
3
:errm:ШокиранУхиленУхиленУхилен Деси, .... Деси, -"Никой не може да Ви/Те унижи без вашето съгласие." Елинор Рузвелт 8-). Ама айде, въпрос на личен избор.;) Свободна си да избираш отношението си към живота, въпреки обстоятелствата.:unsure: И ти избра - безскрупулен подлизурко на "силните на деня".:'(   Един охлюв колкото и нависоко да изпълзи, никога няма да стане ..... Орел;)     

България Он Еър: Даниел Митов е най-вероятният избор на ГЕРБ за премиер

22:45:29 / 14.04.2021
2
1
-" ГЕРБ (ББ) обмисля да издигне Даниел Митов за премиер на България. ..." ------- :errm:;) Г-н Митов ( любимецът на "Вечната Амбър";).8-) Достатъчно краен ястреб, удовлетворяващ напълно Западните ни покровители, но на каква цена?:wassat: Ако не стане (по-вероятно) чрез Правителство на ГЕРБ, то той да е като "обединяващ" кандидат на някоя от другите десни партии, които получат мандат за съставяне на следващото правителство.:unsure: Просто е едно мюре на ГЕРБ,;) изпреварващ ход пред другите дясно - дясно център партии.:unsure:  Ако стане - стане, ако не стане - много важно ;), имат си и други кандидати - мюрета.:unsure:  В момента има силен натист от "незаобиколими външни фактори" за редовно Правителство.:unsure:  ГЕРБ  са  наясно с това и затова предлага "примирие" и ужким да се работи за  „благу роду”!8-)  - "Вълкът козината си мени, но нрава – не."Гняв В удобен за тях момент веднага ще предизвикат правителствена криза ;) и да се върнат на "бял кон."Гняв  

Борисов няма да е премиер: Ще предложа министър-председател с натовска ориентация

21:51:14 / 14.04.2021
2
1
А'бе колега Снайпер, чета те отдавна и виждам, че се мъчиш да прокараш някакви политико-икономически - религиозни  либерални (колко общо звучи) идеи,8-) но така и не схванах какви са те?:wassat: Преди 9.IX. 1944г сме били зависими!Намусен След 9.IX до 1997гпак сме били зависими!Намусен след 1997г до момента пак сме зависими!:unsure::wassat: Каква е твоята рецепта, България да стане Независима (политически и икономически) и коя партия/коалиция  е способна да я направи според теб?????:wassat: Освен перманентната ти непоносимост към Русия, Православието и леко завоалирано - българите друго не разбрах.:unsure:  Бъди малко по-конкретен, че да ни отвориш очичките и на останалите по-глупавички от ТЕБ!:unsure: Бъди съвременен "Народен будител", но не с досегашните отегчително - повтарящи се общи лафове.:unsure:

Гробището в Самара е пълно с пресни гробове. Смъртността в Русия е с 300 000 души над нормалната

07:13:38 / 13.04.2021
3
1
-"...И защо след толкова години работа в САЩ (kris), не се е устроил там, а емигрира отново в България."ПХК   ---- :errm:Ами да  беше го питал директно преди време, а не да питаш сега други лица.;) Нали си "мъжкар", а не демографски отечественофронтовец?:unsure: 

Русия махна маската на междуконтинентална ракета "Ярс"

07:08:53 / 13.04.2021
2
1
-"Прилича на закъсал влак на бджто в тайгата." Снайпер   ---- И един такъв "закъсал влак" е способен, само с една ракета да заличи няколко големи града в България за единица време Намусен - хипотетично.:unsure:  Но ние сме "слаба ракия - патоки" за руснаците.;) По заек не се стреля с бренеке!!!!!!!!! 8-)     

Πpeз 2022 гoдинa Cъpбия щe имa cвoй зaвoд зa пpoизвoдcтвoтo нa мoтopи за $1,8 милиарда

07:04:47 / 13.04.2021
5
0
-"B пocлeднитe гoдини Cъpбия ycпявa дa пpивлeчe дocтa инвecтиции ...."    ----- :errm: :unsure: И сърбите, и румънците, и гърците са Православни а се развиват икономически, за мащабите нашата балканска общност.8-) Значи не е въпрос на православие - католицизъм - протестанство и т.н., а на политическа култура и визия на управляващите кръгове и народопсихологията. :unsure:

Петима от "Ку-ку" стават депутати

06:59:55 / 13.04.2021
3
1
 -"Целият свят е сцена и всички ние сме актьори на нея - влизаме, излизаме и за своето време всеки от нас играе различни роли. ..."Шекспир :unsure:  И ние, хората, продължаваме да участваме в него  като добри и лоши актьори, и като публика. Въпросът е, .... кой е ...глупака?????:wassat: ..... Риторичен въпрос.8-)

Президентът е готов с проект за промени в Конституцията

22:46:10 / 09.04.2021
3
1
 -"...Нито преди, нито сега виждам политици от герб да бягат от България, ..." Прабългарин   Докато Главен прокурор е Гешев, а  Председател на КПКОНПИ - Сотир Цацаров   никой от досега управлявалите и подкрепящите ги "задкулистни бизнесмени" няма да бягат на никъде. Имат си сигурен щит. ;) -" Гарван на гарван око не вади!";)  Именно затова  се говори много в публичното пространство, че е наложително промени в Конституцията, визиращи особено реформите в съдебната власт. :unsure:     А дано, ..... ама надали.8-) .........  Преди години г-жа Инджова (Министър Председател - служебно правителство 1994 - 1995г) се опита да "подгони"  Мултигруп и др. задкулистни играчи,8-) но нямаше време - за 3 месеца нищо не става. А да видим сега, някой като нея ще се опита ли ????? :wassat:
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X