Потребителски профил

Наблюдател

Регистриран: 16.02.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
28070
952
27118

Рейтинг: 22672

Място в класацията: 28

Коментари на Наблюдател

Плевнелиев скочи на Борисов: Беше редно да подаде лично оставката на правителството пред парламента

19:12:20 / 15.04.2021
3
0
-" ...че лидерът на ГЕРБ не е отишъл в Народното събрание, защото е знаел, че конфронтацията ще бъде от самото начало в дневния ред на този парламент. ... за да не разпали допълнително страстите." Росен Плевнелиев   ----   Какъв интелигентен Премиер губим, какъв Ерудит!Намусен До последно ни щади на емоционална основа.Намусен ..........  -"Каквото си надробил, това ще сърбаш." - е казал Народът г-н Бивш Премиер.8-) А и освен това, след като няма да има екзалтирана публика, прегръдки, целувки, бурни ръкопляскания и възгласи - Осанна, какво да прави там.;) ......  Интуитивно се сетих за римския император Нерон и направих асоциация между него, и житието на бившия ни Премиер.:unsure: Приликите са много повече от разликите :wassat: и просто сами се набиват в очите ни (на четящите де). :unsure: 

Мика Зайкова: Борисов е подал оставка. Или го е срам да дойде или е пренебрежение

10:45:31 / 15.04.2021
6
2
-"Или го е срам да дойде или е пренебрежение." Мика Зайкова    ----- Срам - абсурд!;) Пренебрежение - въпрос на манталитет, на самозабравил се селски тарикат.Гняв Всички сме чували израза „Липсват му първите седем години!Намусен Бай Ганьо го раздава - обиден.Ухилен Жалко, че в "ръцете си" е съсредоточил доста политически и икономически "лостове", за да ни вгорчи живота и занапред.:dizzy: 

Албена Белянова: Никой не може да унижи повече Караянчева от самия Борисов

10:08:33 / 15.04.2021
3
1
-"...убеден (ББ), че тя няма да бъде избрана...." ----- :errm:Ами защо я предлагаш тогава г-н Бивш Премиер?:unsure: Много ми прилича като ход за кандидатурата на г-жа Цецка Цачева за Президент.8-) Мести си ги като "жертвени пешки" и те завалийките изпълняват безропотно :wassat:, дори с цената на достойството си.;) Изглежда единствено Димитър Главчев бе с повече  самоуважение,  като човек и политик. Ама нейсе, няма да плача на чужд гроб. 8-)

Десислава Атанасова: За ГЕРБ властта никога не е била самоцел

09:59:52 / 15.04.2021
4
2
:errm:ШокиранУхиленУхиленУхилен Деси, .... Деси, -"Никой не може да Ви/Те унижи без вашето съгласие." Елинор Рузвелт 8-). Ама айде, въпрос на личен избор.;) Свободна си да избираш отношението си към живота, въпреки обстоятелствата.:unsure: И ти избра - безскрупулен подлизурко на "силните на деня".:'(   Един охлюв колкото и нависоко да изпълзи, никога няма да стане ..... Орел;)     

България Он Еър: Даниел Митов е най-вероятният избор на ГЕРБ за премиер

22:45:29 / 14.04.2021
2
0
-" ГЕРБ (ББ) обмисля да издигне Даниел Митов за премиер на България. ..." ------- :errm:;) Г-н Митов ( любимецът на "Вечната Амбър";).8-) Достатъчно краен ястреб, удовлетворяващ напълно Западните ни покровители, но на каква цена?:wassat: Ако не стане (по-вероятно) чрез Правителство на ГЕРБ, то той да е като "обединяващ" кандидат на някоя от другите десни партии, които получат мандат за съставяне на следващото правителство.:unsure: Просто е едно мюре на ГЕРБ,;) изпреварващ ход пред другите дясно - дясно център партии.:unsure:  Ако стане - стане, ако не стане - много важно ;), имат си и други кандидати - мюрета.:unsure:  В момента има силен натист от "незаобиколими външни фактори" за редовно Правителство.:unsure:  ГЕРБ  са  наясно с това и затова предлага "примирие" и ужким да се работи за  „благу роду”!8-)  - "Вълкът козината си мени, но нрава – не."Гняв В удобен за тях момент веднага ще предизвикат правителствена криза ;) и да се върнат на "бял кон."Гняв  

Борисов няма да е премиер: Ще предложа министър-председател с натовска ориентация

21:51:14 / 14.04.2021
2
0
А'бе колега Снайпер, чета те отдавна и виждам, че се мъчиш да прокараш някакви политико-икономически - религиозни  либерални (колко общо звучи) идеи,8-) но така и не схванах какви са те?:wassat: Преди 9.IX. 1944г сме били зависими!Намусен След 9.IX до 1997гпак сме били зависими!Намусен след 1997г до момента пак сме зависими!:unsure::wassat: Каква е твоята рецепта, България да стане Независима (политически и икономически) и коя партия/коалиция  е способна да я направи според теб?????:wassat: Освен перманентната ти непоносимост към Русия, Православието и леко завоалирано - българите друго не разбрах.:unsure:  Бъди малко по-конкретен, че да ни отвориш очичките и на останалите по-глупавички от ТЕБ!:unsure: Бъди съвременен "Народен будител", но не с досегашните отегчително - повтарящи се общи лафове.:unsure:

Гробището в Самара е пълно с пресни гробове. Смъртността в Русия е с 300 000 души над нормалната

07:13:38 / 13.04.2021
3
0
-"...И защо след толкова години работа в САЩ (kris), не се е устроил там, а емигрира отново в България."ПХК   ---- :errm:Ами да  беше го питал директно преди време, а не да питаш сега други лица.;) Нали си "мъжкар", а не демографски отечественофронтовец?:unsure: 

Русия махна маската на междуконтинентална ракета "Ярс"

07:08:53 / 13.04.2021
2
0
-"Прилича на закъсал влак на бджто в тайгата." Снайпер   ---- И един такъв "закъсал влак" е способен, само с една ракета да заличи няколко големи града в България за единица време Намусен - хипотетично.:unsure:  Но ние сме "слаба ракия - патоки" за руснаците.;) По заек не се стреля с бренеке!!!!!!!!! 8-)     

Πpeз 2022 гoдинa Cъpбия щe имa cвoй зaвoд зa пpoизвoдcтвoтo нa мoтopи за $1,8 милиарда

07:04:47 / 13.04.2021
5
0
-"B пocлeднитe гoдини Cъpбия ycпявa дa пpивлeчe дocтa инвecтиции ...."    ----- :errm: :unsure: И сърбите, и румънците, и гърците са Православни а се развиват икономически, за мащабите нашата балканска общност.8-) Значи не е въпрос на православие - католицизъм - протестанство и т.н., а на политическа култура и визия на управляващите кръгове и народопсихологията. :unsure:

Петима от "Ку-ку" стават депутати

06:59:55 / 13.04.2021
3
0
 -"Целият свят е сцена и всички ние сме актьори на нея - влизаме, излизаме и за своето време всеки от нас играе различни роли. ..."Шекспир :unsure:  И ние, хората, продължаваме да участваме в него  като добри и лоши актьори, и като публика. Въпросът е, .... кой е ...глупака?????:wassat: ..... Риторичен въпрос.8-)

Президентът е готов с проект за промени в Конституцията

22:46:10 / 09.04.2021
3
0
 -"...Нито преди, нито сега виждам политици от герб да бягат от България, ..." Прабългарин   Докато Главен прокурор е Гешев, а  Председател на КПКОНПИ - Сотир Цацаров   никой от досега управлявалите и подкрепящите ги "задкулистни бизнесмени" няма да бягат на никъде. Имат си сигурен щит. ;) -" Гарван на гарван око не вади!";)  Именно затова  се говори много в публичното пространство, че е наложително промени в Конституцията, визиращи особено реформите в съдебната власт. :unsure:     А дано, ..... ама надали.8-) .........  Преди години г-жа Инджова (Министър Председател - служебно правителство 1994 - 1995г) се опита да "подгони"  Мултигруп и др. задкулистни играчи,8-) но нямаше време - за 3 месеца нищо не става. А да видим сега, някой като нея ще се опита ли ????? :wassat:

Стъки: Ако ГЕРБ не управлява първи излизам на протест

21:41:11 / 09.04.2021
3
1
-"Защо червени боклуци, не уважавате, мнението на 1/4 от българския народ т.е. 25%. ..." ПХК   ----- Защо си бягал от час по математика колега?????;):wassat:   Преди време го обсъждахме с колегата LM този въпрос, но изглежда си го пропуснал.:unsure:   Правете разлика между българския народ и ..... български граждани гласоподаватели и то участвалите  в изборите!!!!! Гняв  Използвай елката, по-лесно ще ти е!Усмивка :unsure:  Иначе сте първа политическа сила след изборите, лаф няма. :unsure: И какво правим сега, ще се бориме или със саби ще се колиме?:wassat:

Бойко Борисов: Свикваме Велико Народно събрание, решаваме всички проблеми и започваме на чисто

14:43:16 / 07.04.2021
4
0
... "десет дежурни депутати, които да ги подкрепят - ...." Бойко Борисов    ----- "Но бойте се от данайците, поднасящи Ви дарове."8-)  !!!!!!!!! :unsure:

Станислава Айви: Георги Коритаров ще остане вдъхновение за всеки един от нас, който е поискал да бъде журналист

10:42:56 / 07.04.2021
3
0
-"...Така в "На кафе" по Нова Тв Станислава Айви (телевизионен водещ) коментира ....." ------ :errm:  Само това, "На кафе"-Гала :'( ми е предостатъчно,  за да разбера "нивото" на г-жа Айви ;) Гняв ........  Иначе лека му пръст и мир на душата му, на г-н Коритаров.Намусен Моето мнение за него е малко .... диференцирано, .....  има и плюсове, има и минуси. Професионализъм - да, .... обективност - според обстоятелства8-) Но това си е мое мнение.:unsure:  

Направиха забележка на жена за лошо паркиране, тя побесня и изтръгна чистачките на съседите си

09:53:45 / 07.04.2021
3
0
-"Ядосана жена изтръгна чистачките от колите на съседите си и счупила оградата пред блока...."  ------ :errm::blink:Шокиран Селяндурка в действие!;):dizzy:Гняв:dizzy:  За жалост вече са преобладаваща част от ежедневието ни.НамусенГняв  Да я напсуваш - не става, падаш на нейното ниво.8-) Да и удариш два шамара - пак не става, не е кавалерско.8-) Да я погледнеш с презрение - няма да те разбере, интелектът и е на нивото на абсолютната нула!8-)    Ужас Намусен, не знам как днешното обществото ще се справи с такива деградирали индивиди, концентрирали се само върху основните си физиологични нужди??????? :'(

Почина футболната легенда Иван Василев

14:11:15 / 06.04.2021
2
0
Мир на душата ти Катил - Иван.Намусен ще си останеш една от вечните емблеми на Ч.Море като Мокана, Червения, Голямото Чечи, Босната, Божил Колев и т.н. Заради такива като теб се пълнеха стадионите навремето. Вечна ти памет.Намусен 

Свлече се новата част на бул. „Атанас Москов“ във Варна

20:24:21 / 04.04.2021
3
0
-"ей, наблюдателнияТ цървул, много бързо забрави 90-те, ... " стоян   -------- :errm:УхиленУхиленУхилен Ти се радвай, че не сме се срещнали тогава "Face To Face".8-) Младежо - беглец, ти казарма не си и помирисвал, но кадрите на под. 72365 ВВ не ги подценявай!!!Гняв Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет.:unsure: 

Свлече се новата част на бул. „Атанас Москов“ във Варна

17:52:19 / 04.04.2021
4
0
М'даааа, на варненските "ремонти" не им понася водата и туй си е.;) Чувал съм, че се правело Молебен за дъжд, но за града ни да вземе митрополит Йоан да направи Молебен с курбан да не .... вали дъжд.:wassat: Ами тъй де, само дискредитира "фирмичките" на Кмета.8-) -------------      -"A на тоя потребител на фейсбук, що не му избият зъбите, ....." стоян  ---- :errm::blink: Опаааааа, ще има кютек.Шокиран  Видяхме те какъФ храбрец си Стоенчо.;) Има една народна приказка - идиом : - "На умряло куче нож вадиш.";)Ухилен  Хубавото за теб е, че си "неоткриваем" зад клавишите, защото ако попаднеш на някой по-кибритлия ще те отупа като стара чергаУхилен

Борисов: Ако имахме държавен глава сега, а не кандидат за лидер на една партия, изборите щяха да са с една седмица по-нататък

10:04:28 / 02.04.2021
3
1
 -"...  и на запад българите ще празнуват, т.е. няма да им е до избори." ПХК ...... Има една мъдра мисъл колега ПХК :    -"Който иска да направи нещо намира начин, който не иска намира оправдание.";) , която не губи своята актуалност и след хиляди години еволюция. :unsure:  

Министър Ангелов скочи на проф. Кантарджиев: Бихте ли ми казали какво е това? По време на сегашната вълна ядем червени домати

14:42:53 / 01.04.2021
5
1
-"...Кон до коня, мила моя майно льо, юнак до юнака, мила моя майно льо, ....Бой да правят, бой да правят, за "Бойкова" вяра, ..." ШокиранТези от НОЩ (Национален Оперативен Щаб) , а и не само те съвсем се ошашавиха.:blink::wassat:  Здравната система колабира  и "отговорните фактори" в нея вече "срелят/говорят на посоки или на акерне един на друг.:blink: Ако беша "цирк" човек ще им се смее,8-) но това не е цирк - а трагедията на едно управление!Гняв  Не на Управлението на ГЕРБ-СДС! 11 години ..... ни стигат!!!!:dizzy:

Швейцарската телевизия SRF: С пари от ЕС села в България без ток и канализация, но със стадион

20:26:29 / 30.03.2021
3
0
Нямат ток, вода, канализация, разбити улици (макадан),:blink: но ЕС им отпуснал средства за "стадион"!!!!!!! :blink:ШокиранАйде, нашите управници/хубавци ги разбирам, на "голо поле врата ще сложат",8-) далаверата да става и да "освоим" средствата ;). Но тези от ЕС които одобряват (нещо безмислено и абсурдно) и дават парите,:wassat: ..... те са за @бан@ Гняв. Очевадни корупционни уйдурми  :dizzy:на високо ниво, както в ЕС така и у нас.Гняв:dizzy: Те (управляващите - прокуратура) затова са се разпищолили,;) защото са "оплетени като свински черва", на най-високо ниво.Гняв -"Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава...!",8-) но за сметка европеските и наши данъкоплатци.Гняв

Община Варна: Не сме давали съгласие за ограждане на поляната и Кривото дърво

22:53:03 / 28.03.2021
4
2
В Светото Писание е казано:-"По делата им ще ги познаете.":unsure:  Делата са истинският индикатор за характера на един Лидер. Дали ще е Президент, Премиер, Министър, Кмет, Директор и т.н. е без значение.:unsure: Слабият Лидер винаги се оправдава с обстоятелствата или с грешките на своите подчинени.;) Никога няма да застане "отпред" и пръв да поеме удара. :unsure: Той е страхлив и подлизурко, а това е черта на слабохарактерните индивиди.8-)Гняв Та и нашият  Кмет (на Варна) е от тази категория.:dizzy:  Или си "зарива главата като щраус в пясъка" пред фрапантни закононарушения,  или не знае какво става в "Неговата къща" - Кметството.:dizzy:  Истинският водач е следван от свободни хора, а не избиран/назначен чрез "купени гласове".:unsure:  Сетих се една поговорка : - „Ако си мислиш, че водиш, но никой не те следва, ..... тогава просто се разхождаш."8-)  Кметееееее ,  от 2013г защо се разхождаш из Варна ?Гняв

Десислава Атанасова: Нашият кандидат за премиер е Бойко Борисов

14:49:04 / 28.03.2021
5
0
-" Нашият кандидат за премиер е Бойко Борисов."Десислава Атанасова  ---- Както да го върти и сучи "нежното острие на ГЕРБ", 8-) "Козата си иска пръч!" :unsure:, а не заместител!!!!!;)

Тяло на мъж откриха в язовир "Въча"

20:42:00 / 27.03.2021
1
0
-"Инцидентът е станал в района между село Михалково и стената на язовира."   ----- Жалко за човека, мир на душата му. Намусен....... Че това са почти 10км по права линия. Язовирът се характеризира със стръмните си брегове и чиста вода. Може да го е "дръпнал" някой по-голям сом (местните говорят за 50 - 80 кг, а това е голяма сила) или се е подхлъзнал  и цоп във водата.Шокиран А по принцип там тя е студена целогодишно и дълбочините непосредствено до брега са големички  3-5м, че и повече.Шокиран  Един път съм ходил (заведоха ме) на риболов преди около 40г. Спускането по една тясна и стръмна камениста пътека си бе цяло изпитание, а за качването да не говоря Гняв, но бях млад.8-) Опасен язовир,:wassat: не като тези по полето. Пак казвам, жалко за човека.Намусен  Причините може да са много за фаталния край. :unsure:

Руски екоактивисти: Стотици животни са загинали от пластмасови отпадъци в Черно море

19:40:16 / 27.03.2021
2
0
-"...Най мръсните реки в света Днепър и Волга се вливат там!" MrBean    ----- :errm::wassat: Оп-оп, маленко сбърка. Река Днепър и р.Дон се вливат в Черно море, а р.Волга в Каспийско море. Усмивка   ........  Случва се на всеки да сгреши,в бързината да пише.Усмивка  А р.Дунав е една чистичка, като високопланински поток.8-) Само това, че минава покрай България и Румъния е достатъчно за наличието на пластмасов боклук, а и другите държави нагоре по течението не са за подценяване.;)

Вандали разбиха пейки и изхвърлиха контейнери във "Фонтана на сирените“ в Морската градина на Варна

17:24:35 / 27.03.2021
3
0
-"Градът се напълни с гелмета (и тяхното поколение) ...... Асоциални типчета без никаква емоционална връзка, без родова памет свързана с града, ...... " Вин   ----:errm:Гняв Абсолютно съм съгласен с теб колега Вин.:unsure: Те, че нямат родова памет .... е едно на ръка, но нямат елементарно възпитание и липсата на някакви морални задръжки.:dizzy: Деструктивно поведение на гамена, апатия от страна на гражданите и ..... безнаказаност.Гняв Криворазбраната демокрация и нас!Намусен 

На тази дата през 1977 година се сблъскват два самолета, загиват 583 души

10:50:00 / 27.03.2021
1
0
-"... от тогава думата излитане никога не се ползва в изречения!!!" robotron2000  --------- :errm::wassat:Ти сигурен ли си в това което твърдиш Колега?????:unsure: В авиацията има стандартни фрази валидни и задължителни за цял свят.:unsure: Една от тях е фразата на РП (ръководител полети)/диспечер - Кула: - BEC, KLO, DOT и т.н. (сиреч идентификация на даден самолет) писта (ПИК) чиста, вятър (посока/скорост) еди какъв си, разрешавам излитане. При достигане на ешелон 50 (или някакъв друг в зависимост от минимална секторна височина над морското равнище на даденото Летище) докладвайте на APP (Подход), на честота ..... .      И така нататък. Кой чул - кой недочул, разследването ще докаже.:unsure: Неслучайно летателният състав (пилотите) и наземните РП минават на задължителни, обстойни медицински прегледи поне веднъж годишно и защитават/получават = бривет= (свидетелства за правоспособност) който може да важи за 1 или 3 години.:unsure: Това авиацията не е хапка за всяка уста.8-) ............... пп - Знам, че няма да ти хареса моят Post, но!!! ще използвам сентенцията : -" Платон ми е приятел, но истината ми е по-добър приятел." Аристотел - за своя защита. Бъди здрав.:unsure:

Спасиха рядък щъркел край Велико Търново

08:27:47 / 27.03.2021
3
0
Добрият Човек прави добрини, защото е такъв по душа :unsure:, ..... лошият - само ако има изгода! 8-)   Хвала на Човека от с. Миндя.

Съветници на Заев: Меркел стои зад "престъпленията на Борисов". България и Германия са мафиотски страни и фенове на нацизма

08:19:40 / 27.03.2021
2
0
Има една старата мъдрост : - "Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа какъв си ти."8-) Животът и историята са добри учители, лошото е когато някои са слаби ученици.Намусен Наглостта  е не само умишлен начин на действие, а основна черта в характера на образования глупак;)Гняв

Психиатър: В това болно общество нормалният човек изглежда като душевноболен

22:33:48 / 26.03.2021
3
0
Малеее, този млад Човек - Академик направо ни се "изплю" в лицето, визирайки днешното ни "недъгаво" Общество :blink:Шокиран и е право момчето. 8-) Общество е обективните взаимоотношения които хората имат с материалния свят и с други хора.  Обществото е повече продукт на разума и е по-близо до интелектуалните и духовни свойства на човека, а не просто наследени биологически реалности.  ..... А като нямаме здраво и будно общество в днешно време, не може да става и дума да имаме политическо общество (надстройка на обществото), а от там и  пълноценна политическа и обществена активност на индивида.:wassat: Една стара поговорка гласи: - "Никой не е пророк в собственото си село." Намусен Ще го причислим с лека ръка Акад. Стоянов към  .........  душевноболните!Намусен  

Джо Байдън се включи в онлайн заседанието на Европейския съюз

20:56:03 / 26.03.2021
4
1
-"Айдеее, много ги разбирате нещата вие. ..." LM   ----- :errm: Ние изказваме мнение колега LM :unsure: .Толкова можем.8-) Любопитно ми е, каква е твоята интерпретация (като разбирач) на текста : -"Евросъюзът и Вашингтон трябва заедно да се грижат за глобалната сигурност, демокрация и стабилност." Джо Байдън ??????:errm: Смятам, че освен коментари по Темата, можем да провеждаме и диалог, а не само монолог.:unsure: Ами тъй де, няма да си ходя цял живот проЗ, нека да понауча и аз нещо умно от Вас.:unsure:

Отпадъчните води на "Галата" и "Аспарухово" вече не се изливат във Варненското езеро

20:04:03 / 26.03.2021
3
0
-"Отпадъчните води на "Галата" и "Аспарухово" към момента не се изливат във Варненското езеро, ....." ---:errm::unsure: А дано, ...ама .....!8-) Въпрос на време. Както казва народът : - “Дето е текло, пак ще тече”, особенно ако е направено от Хидроремонт-ИГ” ООД - Варна ;). Защо новопостроената Пречиствателната станция - Аспарухово (2011г с капацитет за 40 000 души) бе преоборудвана в канално -  помпена станция ( изпълнител фирма Нектон - Варна. Готова за експлоатация от 05.08.2014г) с механично пречистване и транспортиращ тръбопровод под дъното на Варненското езеро? Защо бе направена тази "врътка/промяна" и от кого!!!!:wassat: питам аз и отговор не ЩЪ?Гняв Нещо много ми заприлича на далаверата с Рибарско пристанище "Карантината"- Аспарухово.8-) Първоначално :-  Процедура „Рибарски пристанища, кейове за разтоварване, рибни борси и покрити лодкостоянки“ на Програма за морско дело и рибарство 2014-2020 год. чрез Европейския фонд за морско дело и рибарство. Проектът се реализира с близо 8 млн. лева безвъзмездна финансова помощ по Програмата за морско дело и рибарство, 5,6 млн. лева е съфинансирането от Община Варна. :unsure: И накрая като го построят няма да е рибарско пристанище, а яхтено!!!!!:blink:Шокиран Егаси "странностите" дето стават във Варна.;) 

Джо Байдън се включи в онлайн заседанието на Европейския съюз

09:06:48 / 26.03.2021
4
0
-" Джо Байдън е заявил, че Евросъюзът и Вашингтон трябва заедно да се грижат за глобалната сигурност, демокрация и стабилност. " ----- :errm::blink:Гняв  А целият останъл свят ... да слушка и изпълнява.:wassat::dizzy: И с какво право, в качеството на какви????:wassat: Звучи ми малко хегемонистично, да не казвам ... владителско.8-)  Понеже  експлоатационният колониализъм в чист вид не е на мода, по Ви допада и устройва да бъде завоалиран като експлоатационен неоколониализъм!Гняв ..... Ай гиди пуста, дрянова сопа неокастрена за Вас!!!!! Гняв

Сменилата ИТН с ГЕРБ Росица Кирова: Животът ми не започва и не свършва със Слави. Идеите на ГЕРБ са няколко нива над другите

23:04:02 / 25.03.2021
3
2
  -" ... Ей това искам да зная!!!!" Пешо от Виница    ---- Пешо, Ти си литератора, но си мисля, че по-голяма тежест би имало ако "епилога" бе : - Питам аз и отговор не щЪ.  :unsure: 

България загуби с 1 на 3 от Швейцария в първия мач по пътя към Световното първенство

22:20:39 / 25.03.2021
3
0
-"... губим защото сме българи, ... " Снайпер  ----- :errm:Гняв А когато навремето биехме, да не би да бяхме холандци, германци, англичани или някакви други????? :unsure: "Безволеви" .... може би, но когато нямаш футболни качества и волята не помага.8-) "Глупави" - и коя ти е мярката за глупост, че така прецени????:wassat:  На 70% е важно е да имаш "футболен талант" и след това много, ама много труд за да го развиеш и даде "плодове".:unsure:  Виж ни "силата" на първенството и представянето на по-силните ни отбори в различните Лиги, в Европа - да не казвам трагедия Намусен, .... че все пак съм българин.  Колко наши футболисти играят в престижни европейски клубове ???:unsure:   С пръдня боя не става!!!! ;) Просто нямаме качествен ресурс.Намусен  Причини много, но аз и ти няма да ги решим. :unsure:  Силен отбор се прави от силни "индивидуалисти" и тук е ролята на треньора, да ги обедини в юмрук.:unsure: Последен пример - САЩ 1994г., след това .... тягостна тишинаааааа.Намусен  --------------- пп. Колега, някои твой Post-ве са ми интересни и заинтригуват, а това ме кара да чета - което е хубавата страна. Но Кофти впечатление ми прави, че обиждаш на "българин"!Гняв Да не би Ти да си от друга народност, да не би тези наши политически субекти които са в момента  и симпатизираш да са друга народност??????:wassat: Нещо губя "дирята" на логиката ти, ...... но забравих, ........ че съм проЗт, защото съм българин.;)

Нинова при закриването на 44-то НС: Корупцията се залагаше в законите и така стана ненаказуема

14:24:41 / 25.03.2021
3
0
-"Скапани тролци на позитански сайт за фалшиви новини които трият всяка регистрация която пречи на тези слаботокови продажници!" хохохохо  и други! ----- :errm:ШокиранЯаааа,:blink: колко млади, нахакани и импулсивни българи (на килограм!!!!) се нароиха за нула време.Шокиран УхиленУхиленУхиленКогато нови гости влизат в стара къща първо се казва "Добър ден !!!!" и тогава хващайте "бика за рогата"!;) Анадънму господа патриоти,;) елементарно възпитание !!!!! :unsure: 

Трима са арестувани в Провадия, докато свалят метални рамки за прозорци от изоставена сграда

14:00:11 / 25.03.2021
4
0
-"са задържани трима мъже ....." --- Понеже Вас Ви е страх, ще го кажа аз. Трима мургави индобългари (по новому)- сиреч мангали (по старому)!;)Гняв Писна ми, Гняв:dizzy:Гняв:dizzy:Гняв:dizzy: заради някаква изкривена либерална псевдодемокрация Гняв:dizzy: да не казваме нещата с истинските им имена!!!!!Гняв:dizzy:  .......-" Нищо ново под слънцето. " Еклисиаст (книга)   :unsure:

Захариева запозна Йенс Столтенберг с шпионския скандал

23:07:30 / 24.03.2021
2
0
Аз вече малко нестандартно гледам на изявите на г-жа Министър Захариева.:errm: Дали пък с тази и последващите си изяви на международната сцена не "опипва" почвата за .....  като кандидат на ГЕРБ в предстоящите Президенски избори през есента?????:wassat: Естествено че ББ си прави свои сметки и понеже си пада по нестандартни решения е решил да усили ефекта за по-голяма подкрепа - "жена Президент" от ГЕРБ!8-) Радев  не се котира много в ЕС и НАТО, а Министър Захариева трупа точки в последно време.:unsure: Преди месеци допусках, че ще е един от кандидатите за Премиер в Новото правителство, но обстановката е доста динамична и вече бия "отбой" от това си предположение.;) ББ няма да се кандидатира, това е ясно, но ще пусне в оборот предан нему човек.:unsure: И ето, Ви воала : г-жа Екатерина Захариева.  Хем малко нестандартно за България предложение, хем добре приемано и познато лицев ЕС и НАТО.:unsure: Тази година стана много интересно на политическата "сцена".:wassat:

Костадин Костадинов за шпионския скандал: Американски агенти се правят, че ловят руски агенти

19:53:00 / 24.03.2021
3
1
-"Аха....минусчията пак се появи...." kris   ---- Спокойно Крис, аз не му обръщам внимание, това е част от "играта" тук.8-)Ухилен Но за разлика от Теб си мисля, че не обичайният "заподозрян" , а "приятелски огън" - от друг с различна политическа окраска.;)  Спомни си Балканската и след това Междисъюзническата война в нашия регион. Балкански манталитет, кръвта вода не става.8-)Ухилен

Делфини се появиха в каналите на Венеция

18:20:30 / 24.03.2021
3
2
 -"Делфини се появиха в каналите на Венеция...."   ----- :errm: И между тях се омешала и мотка руската подводница "Ростов на Дон":blink:Шокиран . А братята по оръжие "група кораби на НАТО " я търсят под "дърво и камък" из Средиземно море 8-). Сума ти и дизел отиде на хакерне в тази игра на "сляпа баба".;)

Костадин Костадинов за шпионския скандал: Американски агенти се правят, че ловят руски агенти

13:48:25 / 24.03.2021
4
2
-"...Няма държава, където американски инвестиции да не са развили икономиката!!! ... " Вин  ----- Информация от  09.10.2018г - „Институт за Пазарна Икономика“ ( ИПИ), финансиран от „Отворено общество" - неправителствена организация основана и финансирана от Джордж Сорос. ----  " 5,7% от всички чуждестранни инвестиции у нас за последните над 20 години идват от американски компании. Това е 1% от работната сила в страната. :unsure:   Голямо инвестиране пада, "икономиката ни процъфтява",  че чак пушек се дига.;) ............ - " Корупцията по етажи на властта е основната пречка за инвестиции в България." - Оливие Маркет - Президент на Американската търговска камара !!!!!!!!!:wassat::'(   А'бе колега, ... хората/водещи финансисти и икономисти ни го казаха директно (Право, куме, та в черните очи.), че ако не са парите пращани от българите работещи в чужбина и еврофондовете, живи сме си умрели.Намусен Ти изобщо правиш ли си "труда" да попрочиташ нещо странично, освен официалните правителствени източници??????? :unsure:

НАТО праща 28 000 войници в Черноморския регион да пазят Европа

11:40:41 / 24.03.2021
3
0
-" .... че фокус е Черно море и Балканите. Новото в "Дифендър Юръп" тази година е използването на прехвърлена от САЩ ....  американски бригади за подпомагане на силите за сигурност. ..." ----- :errm: Е най-после, разгеле и Вин да види Американец във Варна, пък ако ги пипне/докосни ще е бонус.;)   ..... пп - Само се пази колега Вин при срещите с янките,:unsure: че нашите Катили (варненските) ги  -"бият кат маче о дирек!"Шокиран дето ги срещнат.Намусен Покрай сухото, гори и мокрото.;)

Костадин Костадинов за шпионския скандал: Американски агенти се правят, че ловят руски агенти

11:14:15 / 24.03.2021
2
1
-"...  Пълно с руснаци, руски възпитаници, русофили, русофилистици, рублофили и други нищожества,...." Вин  -----   :errm:Шокиран И всичките скрили под шубите или в шортите автомати, гранати, ракети, или пък фотоапарати "Зенит" и подслушвателни устройства.:blink::wassat: Ужас.Шокиран Чак сега се "светнах", защо си имаме и преселени евреи, и арменци.;)  .......  Я колега Вин направи една голяма рекламна кампания в САЩ, за привличането на американци да си купят имоти по българското Черноморие,:unsure: че да ти просветне на кръгозора, да ти се възрадва душата и да получиш душевен комфорт.Усмивка Какво са се юрнали (американците де) към Луната, Марс и др. планети да купуват парцели/имоти.Гняв Да идват тук, тя инфраструктурата на градовете и селата ни е почти същата като на предно споменатите планети.8-) Ами тъй де ...... и по-евтинко ще им излезе. 8-)

Масов протест в цяла Русия готвят съюзниците на Навални

23:10:43 / 23.03.2021
1
0
-"Тоя Невалния, с какво гарантира, че ще оправи положението в Русия, ..." ПраБългарин     ------ :errm: Ами на честна пионерска,:unsure: ..... ай сега, няма да си вярваме ли. ;) 

Съдът: КАТ няма право да отнема книжки и да спира колите от движение заради глоби

18:25:56 / 23.03.2021
2
1
-"...Германия ... Имаш срок, не платиш ли глобата в срок - имаш компромисен и с начисляване на лихви,..."Звезди   ---- Нещо подобно беше и в Гърция преди десетина години, сега не знам как е.:wassat: --- Глоба, ако платиш до 7-8 дена правят ти отстъпка с някакъв %. Ако платиш до 15 дена - плащаш колкото е глобата. Ако не платиш след този срок започва да тече наказателна лихва. Ако не платиш до три месеца - кауша (при гръцкия бай Ставри) плюс глобата с лихвите. Шокиран Имах глупостта да паркирам на непозволено място в гр.Кавала.:'(  "Похвалих се" на мой познат (българин живеещ в Гърция от 30 години), а той ми вика. - Бягай и плащай веднага, че ще плачиш .... и то много. :blink:Шокиран Ами бягах, по-скоро той бяга, че по-лесно ще се оправи с гърчолята. -" Не питай старило, а патило." Намусен...... Аз също съм поддръжник за по-тежки санкции, срещу тези които не си плащат глобите.Гняв Преди 2-3 год. някъде четох или съм чул по TV-то, как в Софето хващат един "бакшиш" за някакво провинение и като поразровили - имал натрупани към 50-70 неплатени глоби от ..... десетина години!!!!!!!:blink:Шокиран Е, какво му казваш на това?????????????????Гняв Къде е държавата да си събере парите???????? :dizzy:

Почина Татяна Лолова

10:45:04 / 23.03.2021
3
0
:blink:Шокиран Мир на душата и, поклон.НамусенНамусен Човешкият живот е преходен, изкуството и делата са непреходни.:unsure: Една от иконите сред българските артисти, наравно със Стоянка Мутафова, Невена Коканова, Лео Комфорти, Димитър Панов, Г.Парцалев, Калата и т.н. -"Човек и добре да живее, умира и друг се ражда. ....":unsure:

Марияна Николова към ОССЕ: Осигурени са предпазни средства за изборния ден

21:46:56 / 22.03.2021
2
0
-"А кИбапчета и кИфтета ще има ли  " kris   ----  Не се наяде ейййй.8-)Ухилен А кИбапчеАта вече са "заплюти" за брЪдчедите от Максуда и с.Каменар.:'( Те я карат на "стаден имунитет";) и ваксини не използват.:unsure:  Ще се помъча да ти взема една ваксина  AstraZeneca (от Република Южна Африка), останали неизползвани от индобългарите, че дано мирясаш.8-) Ако много слушкаш и две "патрончета" 95* медицински спирт за профилактика, за да има двоен дикиш/защита.УсмивкаИзплезване

САЩ отказа поканата на Путин за публичен разговор с Байдън

18:42:45 / 22.03.2021
2
0
-"CAЩ oтхвърлихa прeдлoжeниeтo нa руcкия държaвeн глaвa Влaдимир Путин за ....." --- :errm::blink:Шокиран Както казват брЪтчедите от Максуда : - No Comment !!!!! ;) ..... пп - -"Никога не е късно да станеш за резил." Но при някой той е отправна точка!;)

Джо Байдън се обърна към вицето си Камала с "президент Харис"

18:14:16 / 22.03.2021
4
0
Не знам защо, поради какви асоциации, но си спомних последните години от управлението на Л.Брежнев.8-) И въпреки всичките си болести и склерозата е имало моменти, и на "изтрезвяване" на мисълта.:wassat: Негови са думите: - Мен ме обкръжават мили, симпатични, много предани хора, бавно затягащи обръча...! Шокиран .... Личността на Лидера е водеща сила поначало, ... но понякога системата е по-силна:unsure: 

Джо Байдън се обърна към вицето си Камала с "президент Харис"

13:22:09 / 22.03.2021
3
1
Доналд Тръмп  - "Не загубих от него !",:errm:Шокиран ;) казани след "случката" със стълбата и др. изцепки на Президента на САЩ - Джо Байдън. Не съм Тръмпист, но ..... фактите са красноречиви.;) ...... .........  пп - 6.04.2021г !!!!   Ще плагиатствам фразата на Тръмп и ще кажа : - Не загубих от теб ББ !!!! ;)

Посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова: "Идет московски снег в Софии"

20:51:02 / 21.03.2021
4
0
Изявата на Н.Пр.посланик г-жа Елеонора Митрофанова аз тълкувам като : - "Думам ти дъще, сещай се снахо." 8-) Тук не става въпрос за "големите тайни" на НАТО.8-) Координационен център на НАТО във Варна, Техническите характеристики на Ф 16 Block 70/72 Viper и може ли да носи ядрено оръжие или за подготовката на авиобазите „Граф Игнатиево“ и "Безмер" за приемане на новите самолети и т.н. Това го знаят и на „Остров Тамбукту“!;) Според мен "голямата игра" е БВПК (Българският военно-промишлен комплекс).:wassat: Какви са насоките и накъде ще бъде преорентиран в бъдеще, модерните технологии и киберсигурността.:unsure:  Това са многоооооо пари, а и "важен лост" за влияние над дадена страна.:unsure:  -------------- пп -До колегата Снайпер : - "Да поговорим с теб за вечността: ..."Сталин   ---- М'даааа, впечетляващ поглед и към поезията колега. Твоят Post ме провокира да попрочета туй-унуй и да разширя "кръгозора си" в тази посока.:unsure: Малко известни са поетичните вдъхновения на Сталин сред широката публика, но това е факт. Голямо влияние върху него е изиграло творчество на  поета и писател Борис Пастернак. Който пък от своя страна, в ранното си творчество се е повлиял от новото художенствено направление -  футуризъм.  Както всеки уморен от живота, така и Пастернак, и Сталин в последните си години засягат в поезията си вечността,безсмъртието и помирението с Бога.  (Да не забравяме, че Сталин учи в Тифлиската духовна семинария.)

Руската подводница "Ростов на Дон" изчезна от радарите на НАТО

21:15:51 / 20.03.2021
2
0
Сигурно се "изплашила" от флота на НАТО :wassat: и се е телепортирала  в...... пристанището на Констанца, и се спотайва.8-)  Мъчейки се да чета и между редовете, достигам до предположението, че " гадюхите(руснаците) са овладели механизма как от Х (Хигс) бозон да премине във Фотон.:blink: Днеска подводница, утре самолет, вдруги ден междуконтинентална ракета ще "скрият".Шокиран Гадюхи.Гняв   ------- -"Наш'те шпиони са я скрили ..." Mercenary  ---:errm::blink:Шокиран То отговора за изчезването ще ми избоде очите,:blink::wassat: аз с глупости (квантова механика) Ви занимавам.;) Браво колега Мерценари, ставаш за .....шпионин. +Усмивка

Премиерът Борисов размаха пръст на руснаците: Спрете да шпионствате в България

19:30:04 / 20.03.2021
5
1
-"...Спрете да шпионствате в България. " ББ ----- Сега последно, това молба ли е или закана???:wassat:  Плашиш .... "гаргите"!;)  Тази "шпионска - панаирджийска пукотевица" ти беше още един подарък, за предстоящите избори от страна на Путин бре чоджум.:unsure:  Като кадър на ВСШМВР - Симеоново дори и като пожарникар, трябва да си наясно с принципа на действие при "матрьошката" в разузнаването.8-) А ГРУ-то са царе в тази игра.;)  В шаха има един термин "гамбит", когато се жертва обикновено пешка или лека фигура, за да се позиционираш по-добре за  мителшпила.:unsure: Но шаха и разузнаването е за умни хора, а не за билотаджии.;) ---------- -"... в телевизора седи Бойко и размахва пръст – внимавай, нещо много бърже взе да прецъкваш!" kris    ---- :errm::blink:Шокиран Много свеж и нов виц за мен.УхиленУхилен Че и актуален с темата, браво Крис. Усмивка

Празнуваме Тодоровден - Конски Великден

13:32:17 / 20.03.2021
1
0
Бамбашка човек си колега уйчо,;) но ми харесва чувството ти за хумор, дори и то да е бамбашка.Ухилен + 

Ердоган подписа указа за оттеглянето от Истанбулската конвенция

07:36:59 / 20.03.2021
2
0
-"...че правата на жените са гарантирани в националното законодателство, особено в Конституцията." Министър Зехра Селчук (Турция) ----    Е добре де,:errm: тогава защо я подписахте, че и ратифицирахте навремето?:wassat: Направихте жест/врътка с цел да "стимулирате" започването на същински преговори за членство в ЕС, но понеже раБтата се утече и я сиктирдосахте.;)  

Взаимни обвинения и остри реплики на срещата между Китай и САЩ

07:13:43 / 20.03.2021
3
0
Разговори между "глухи", но въоръжени до зъби "джигити".8-) Нито единият, нито другият са свикнали да му се противоречи, когато става дума за световно влияние и мого пари.:unsure:;) Лошото за останалия свят е, че :- "когато  Атовете се ритат, .... магаретата страдат.Намусен

Мария Капон в "Панорама": Ваксините са новите кебапчета на изборите

22:10:44 / 19.03.2021
2
0
:errm:Шокиран   -"Ваксините са новите кебапчета на изборите." Мария Капон   ----- А стига бе,:blink: ...... пак си останах капо и на тези избори.:dizzy: Да си "пикая" на късмета.;) Карък съм си и туйто.8-)

Спартак получи подкрепа за стадиона, трябва да е готов до 10 юни

22:02:08 / 19.03.2021
3
0
Щом трябва ще се помага.8-) Момчетата и треньорският щаб почти направиха каквото зависи от тях за влизане в "Б"  група.Усмивка И накрая заради една "келява" писта, труда им да отиде нахалост. Гняв

Байдън се препъна три пъти на червените стълби на самолет, снимаха го

21:52:39 / 19.03.2021
3
0
:errm::blink:Шокиран М'дааааа, лоша работа. Старост - нерадост!Намусен Добре, че си е ударил главата и да провокира заболяването "Болестта на Алцхаймер".:unsure::silly: При качването три пъти, а при слизането????:wassat: Тези самолети нямат ли "надуваеми пързалки" за слизане, хем ще си припомни детските години ???  На завалията вече ще трябва да му ходят на "крака" в Белия дом, за срещи други държавници или чрез конферентна връзка да обсъждат международната политика. :unsure: 

Гешев като ген. Колев след арестите: Какво търсят руснаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним

13:18:42 / 19.03.2021
4
1
Филчев и Цацаров може да са всякакви, ... но поне бяха хитри и умни.:unsure: А това прокурорско "недoразумение" (Г....в), кънти и мирише като прогнила, стара каца за зеле.;):dizzy: И после искаме да ни уважават нас българите в чужбина.:'( Е как да стане, като "чупим тъпомера"Шокиран след такива изказвания и то всеки божи ден?Намусен 

Синоптикът Ванката: Зимата е като Бойко Борисов - не иска да си ходи

21:12:01 / 18.03.2021
2
1
Синоптикът Ванката депутат, Ванката депутат ..... Усмивка  Ами туй де, - "Право куме та в очи!":unsure:  А'бе, къде е блял Учиндолският,Гняв че не го сложил в листите на "избираемо място"????????:wassat: Ванката депутат.....!  Сетих се и се замислих за Мунчо (Под игото).:errm: Неговият разум е отказал да приеме реалността на развихреното насилие, на агресията, на хаотичността - на робството, липсата на общочовешки ценности.Намусен Затова и Мунчо полудява, мозъкът му избира друга реалност, нормална реакция на човешкото съзнание като отговор на робската дествителност.Намусен  Полудяването като оцеляване, но запазил човешката добродетел дълбоко в душата си.:unsure:  Мунчо е бил роб, за него свободата се оказва полудяването. :unsure: ......... "Луд" ли е Ванката като Мунчо или само се прави за да оцелее "физически"????:wassat: 

Басейнът на Марешки в Морската градина във Варна е незаконен

19:26:23 / 18.03.2021
3
0
Ами като не му разрешавате басейн,:blink: дайте му поне още малко място и да си направи писта (ПИК), че да има къде да си държи и самолетчето (Bombardier Global 5000).;)Изплезване ...........    Сега по-сериозно. Тя работата с Морската градина и по-разширеното понятие Приморски парк (до "Почивка";)  е мътна и кървава.:'( Прав си колега уйчо, така нареченото историческо ядро на Морската градина е от 550 декара, до р-т Хоризонт, малко след "Шокъровия канал"- Топлата вода.:unsure: там строителството е абсолятно забранено.:unsure: На 28 март 2012 г. се решава, че Варненската община ще стопанисва така нареченото историческо ядро на Морската градина, а извън нея (до завоя на Алея 1) да са зелени площи за разходка и почивка, а стоежите (частните имоти) трябва да отговарят на изискванията за строителство в паркова среда с минимални показатели на застрояване.8-) Какво значи и кой как си го тълкува това не знам.:wassat: Главният архитект на Варна Арх. Виктор Бузев може да ни отговори. А дано, .... ама надали.;) То и хотелчето на Марешки на "Кабакум" е незаконно, но управляващите и съдебната система нищо не правят, .....спят "съзаклятнически" дълбоко.:dizzy: То и дълбочинно сондиране на варненския плаж до 3-та буна (на ТИМ) е в нарушение на законите на Република България ама,  ...... тук е "село без кучета."Гняв

Путин отговори на Байдън: Бъди здрав

17:27:24 / 18.03.2021
5
0
-"Байдън е казал на Путин:Познавам те и ти ме познаваш. Ако установя, че това е станало, то бъди готов. ...... Путин ще си плати!“  ----  :errm::blink:ШокиранТакъв език между водачите на две Супер Велики сили е неприемвлив, както и да го погледнеш.Гняв Байдън връща "рестото" заради разкритията за далаверите на синът си в Украйна и президенството на Тръмп.;) Тонът на Байдън се изостря от ден на ден все повече.:'( Проклето старче излезе, държи се като невменяем психопат с картечница в ръка!!!:dizzy: Страхувам се, че украинците ще бъдат подкукуросани да провокират руснаците я в Крим, я в Донбас и да се стигне до пряк въоръжен сблъсък (Украйна - Русия).Гняв САЩ и Великобритания имат вече "неофициални" бази в Украйна и чрез НАТО ще окажат всякаква логистична военна подкрепа.8-) Тези военни учения напоследък в Черно море не изглеждат никак "безобидни".:dizzy: Лошо е и това, че България става прифронтова държава, с всички отрицателни последици за нея.Намусен Дано греша, ...... но ми замириса на "пушек".:wassat:

Домусчиев: Да се запази плоския данък. Богат прост няма и всеки ще търси как да не плаща

21:50:12 / 17.03.2021
2
0
-"... И навсякъде затягат и вдигат данъците ,и в САЩ,и в УК...няма кой да плати локдауна." MrBean  ------ :errm:Има един лаф : - Ако Германия кихне, европейската икономика ще хване настинка, а в България ..... се нас@@@ме.Намусен 

Македония обмисля дали да не се оттегли от "Евровизия"

20:07:06 / 17.03.2021
4
0
Аз предлагам на "братята македонци" следното: - Изпълнител - българчето ; - на стената да е македонското знаме ; - изпълнителят да е облечен в албанска носия; - музиката да е циганска ; - езикът на който ще се пее да е сръбски. 8-)Така ще се подчертае хармоничното съжителство на мултинационалния етнос в РСМакедония.:unsure: Така де, да няма обидени и сърдити после.Шокиран Шансът Ви да получите допълнителни гласове от България, Албания, Косово, Сърбия  нараства многократно. Усмивка 

Валери Симеонов: Марешки плаща кампанията с лични средства - 700 000 лв до тук

19:22:44 / 17.03.2021
1
0
"700 000 лв са дадени за "Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ" - Да, така е! (В.Симеонов)  "    --- Ауууууууу, малко бре, ... стипци.;) А г-жа Беновска пита: - И по колко лв върви един глас за Вас, .... засега? :wassat:

Сергей Лавров: Приcъeдинявaнeтo нa Крим към Руcия е eпoхaлнo cъбитиe. САЩ нищо не може да промени

13:10:43 / 17.03.2021
2
0
-"... И да вероятно САЩ могат да загубят един два града при атомна война, но това не значи че ще загубят войната." Варна   ------ Ти не дърпай Дявола за опашката, не се знае - знае ли се!;) Много е прав Алберт Айнщайн : -  “Не знам с какви оръжия ще се води Третата световна война, обаче Четвъртата световна война ще се води с пръчки и камъни!!!!!!Намусен----------- -" ... Русия е удобния измислен враг, който да сплотява запада..." Варна  ---- Тук си много прав Колега Варна.:unsure:  ------- "... САЩ, което не е цялото НАТО заделя само за тази година 900 милиарда за армията си,...  Русия заделя 60 милиарда. .." Бюджетът/модерното въоръжение са голяма работа и важни, ... но не винаги вършат работа.8-) Нека не забравяме уроците на историята : - войните с Швеция, Франция, Германия. :wassat:

Заев: Ако всички се държат като България ЕС нямаше да съществува. Европейците гледат към бъдещето, а не към миналото

12:23:06 / 17.03.2021
3
0
-"...страни като България които са се разминали без сериозни наказания заради участието си на страната на Хитлер ...."Варна ------- И знаеш ли защо е станало така колега????:errm:  ...... Защото Сталин е "тропнал по масата" и е казал, че не му трябва страна/ни (на политическо влияние) която да е опоскана териториално и финансово след войната.:unsure: Иначе щяха да ни "разплачат майката" Великите сили и особено пък комшиите.:wassat: ----------- -"... Какво разбираме ние от ЕС, че да чертаем бъдещето му." Варна  .....  А какво по-специално трябва да разбираме?????:errm: Те "европейците" като толкова много му разбира, затова ли ни третират като "Задунайская губерния"?:dizzy: Приели са ни в ЕС, дали са ни право на глас при Общ Консенсус по такива въпроси, ще се съобразяват с нас.:unsure: Гърците как им наложиха "Преспанското споразумение " - подписано на 17 юни 2018 г.:unsure: И те ли са "Идиоти"?;)  Значи за едни може, .... за други не може? Гняв

Папа Франциск: Човечеството го очаква нов потоп

22:37:45 / 13.03.2021
1
0
-"... братовчеди ли сте.....??" kris ----- :errm: Не, .....оставих компа на Форума без да "изляза" и булката решила да се разтуши докато си вечерях и след това "пиех тутуна" на балкона. Лошо  няма, ама го направила по най-неподходящия за мен начин Шокиран:dizzy: (така и харесвало).  Последваха упреци от моя страна, малък семеен  ......Гняв:dizzy:Гняв  и сега няма да си говорим поне 3 дена.8-) Замразявам членството/писането си Тук за неопределено време, друго не ми остава.

Областният управител отмени вчерашната си забрана за провеждане на културни и развлекателни събития във Варна

18:56:48 / 13.03.2021
3
0
С малко "чужда" помощ (едно птиченце) и ден размишления достигнах до по-различен прочит на случката - = налагаме забрана - отменяме забраната =.:unsure: Кметът на Варна много недолюбва Президента, неоспорим факт.8-) Но също така недолюбва и Ст. Пасев, който посегна на най-милото му, Кметския стол.Шокиран Номера със "забраната" бе скроен майсторски от Портних и Пасев се хвана като последния баламурник.;) В политиката "калните номера" са нещо естествено дори и между съпартийци.;) Дали е знаел или не ББ  не знам, но това бе нещо като тест за "пригодност" в трудни ситуации и Ст. Пасев не го издържа.:'( Едно е ясно, следващият Областен Управител на Варна ще е някой друг, а Кметът - Портних почти си бетонира стола за още един мандат, като "неоспорим" кандидат на ГЕРБ пред ББ!;) Дали това ще стане зависи и от варненци/варналии, .... ама като се познаваме ......!:unsure:

Лекари за външната политика и ваксинирането: Конфронтация със силна държава не е от полза за никого

19:58:06 / 12.03.2021
2
0
-" ... Той Цецо Пъпеша и "Републиканците" му само със слабата държава Русия обичат да влизат в конфронтация...." 987654   ----:errm:  Не съм съгласен с теб колега за квалификацията - "слабата държава Русия".:unsure: Може да са сравнително битово бедни, но слаба държава - не8-) Просто Той (Цецко) е мюмюн  буболечка за руснаците, че дори не го и забелязват.;) Под достойството им е да му обърнат и капка внимание.8-) Един от многото помияри на политическата сцена у нас, лаейки за да го забележат оттаък океана.:unsure: Това, че му подхвърлят някакви "огризки" не значи, че го смятат за скрит "Жокер с потенциал".:unsure: Никой не обича жалки и досадни неудачници.;)

Областният управител отмени вчерашната си забрана за провеждане на културни и развлекателни събития във Варна

13:49:29 / 12.03.2021
5
0
Че този "глист" Пасев е по-умствено ограничен и страхлив, и от Добрин Митев (бившият областен управител на Варна -СДС).:'(  Дето бега през девет земи в десетата, за да не го окошарят, за далавери.8-):unsure:  Много е прав писателят Стефан Цанев : - "Когато прости хора управляват държавата, демокрацията се превръща в простокрация.Намусен

15 лева на квадратен метър за паспорт на сградата. 30 000 лева глоба при отказ

10:34:31 / 12.03.2021
5
0
Държавен Рекет, завоалиран като благовиден предлог - превантивна сигурност за хората!!! :dizzy: А на мангалите от "Максуда", с.Каменар, "Факултета", "Столипиново" и т.н. гета в България, ще има ли "паспортизация"????????:wassat:8-) А как ще се провери здравината на железобетонната конструкция в панелките и къщите?????????:wassat:  Ще перефразирам фраза: -"Veni, vidi, vici.", на -" Дойдох, видях, .... взех парите и бегам бате!:dizzy:Гняв:dizzy:

Кузман Илиев: Не държавата ще ни изкара от кризата, а предприемачите и свободната икономика

09:22:34 / 12.03.2021
4
0
-"Кузман Илиев: - Не държавата ще ни изкара от кризата, а предприемачите и свободната икономика." ---- :errm: Тъй-тъй,;) но те са функция от държавната политика-управление.:unsure:  Досега защо нямахме повсеместно развитие на икономиката и средната класа?:'(  А те са едни от "стълбовете" на проспериращата държава.:unsure:  От средна класа съставена на 70% от Държавна Администрация файда - йок!;)Гняв  Иначе за "селективни" избиратели са незаменими! 8-)

Валери Симеонов: Искаме да сме в управлението, защото не сме доволни от състоянието на България в момента

08:59:27 / 12.03.2021
5
0
 -"... Да, досега бяхме в управлението, но като малък партньор и всичко ставаше с компромиси, с битки, с отстъпки и прочие. ..." Валери Симеонов   ----- :errm: 8-) Народът е казал: -" Който иска да направи нещо, намира начин, а който не иска - намира оправдание !!!" :unsure:Гняв Сега като влезеш, да смяташ, че ще си "старши партньор" бре аланкоолу.8-) Една "патерица" си е патерица, .... не става за гредоред.;)   Измекяр!:dizzy: 

Пентагонът планира да разположи нова оперативна група в Европа

08:24:56 / 12.03.2021
2
0
-"...вероятно от хиперзвукови ракети до ракети със среден обсег, включително противокорабни ракети. .... " --- :errm: М'даааа,8-) значи пак на "дневен ред" идва дума за база " Родни Балкани"  или пък "Черноморец"(край Созопол).Гняв Няма да мирясат Хамериканците така лесно.:dizzy: Само остава да видим,  дали нашите управници ще се помъчат да откажат (да е останало нещо човешко-Родолюбиво) или Варна, или Бургас ще бъдат подложени на ответен, масиран ракетен удар???? Опции за отказ има, за да не си отидем "курбан" на  хакерне!-" ... Лошо, Седларов, лошо." Намусен 

"Галъп": Само Радев е с положителен рейтинг от политиците. Борисов вдига доверие заради коронавируса

14:06:57 / 10.03.2021
3
0
"На българина  винаги му идва акълът, ама на другия ден!" ......:errm:;) Времената се промениха, така че не съм сигурен вече, че ще му дойде и след 4 години. 8-) 

Континентал отвориха голям завод в Сърбия

10:56:10 / 10.03.2021
5
0
-"... и затова ще си получиш порцията заслужени минуси. ..." LM      ----- Здрасти Некси.:unsure: Няма човек, който да не е познал някога болка.Намусен Но вечната Война - това е безумие, кара ме да се усъмня в разума на човека.:'(  Отмъщението не е права пътека, към душевното щастие.8-) То е джунгла, в която е лесно да се изгубиш.:unsure: А "излизането" е мъчително и телом, и духом.Намусен Акъл не ти давам, а по-скоро импирична препоръка.:unsure:  

Бивш президент на Бразилия се връща в политиката след дело за подкупи

21:45:07 / 09.03.2021
2
1
-" .... та.......!?" kris     ----- :errm:Ами остава да попитаме ...... Алена  или ясновидка Теодора Стефанова - Гадателката на Силвио Берлускони????:wassat: Жалко, че такива като Левски, Ботев, Стамболов, Буров се раждат веднъж на 1000 години.Намусен

Радев: С „Три морета“ Източна Европа ще се сближи със Западна и ЕС ще стане по-силен

20:20:48 / 09.03.2021
3
1
-"Три морета прилича ....... " Варна   ----- Попрочетох тук-там за този проект. Хубави приказки и замисъл, но какво се крие зад тях?????:wassat: И аз колега Варна стигнах до твоето заключение.:unsure: Преди ден-два бяха пуснали статия за полския проф. Новак и неговото мнение за политическата обстановка в Европа.:unsure: Те поляците от време оно ги мачкат и германците, и руснаците.8-) Членството в ЕС не промени много "старите подозрения" за деление Западна-Източна Европа, затова са на вълната Велокобритания - САЩ, нищо друго не им остава.8-) Американците от своя страна пък са крайно заинтересовани да има "буфер" и плацдарм директно край границите с Росия.8-) И като ударим чертата накрая : - " И вълкът сит, и агнето цяло!" ;) Полската икономика е най-развита, армията е най-модерна и оборудвана, обществената нагласа и подкрепа на населението към "приятелство" със САЩ е най-голяма в сравнение с останалите страни. Просто всичко съвпада.:unsure: Американците си подсигуряват и допълнителен лост за налагане на военната си доктрина, освен силите на НАТО чрез проекта "Три морета".8-) Така ще оказва допълнителен натиск над ЕС и Русия.:unsure: Е,  поне аз така ги виждам нещата.:unsure: -------------------- -"Моите уважения Г-н Президент, ....... И ако все пак вземете подобно пагубно решение за България, ....." kris  .......  В тази нагнетена политико-военна обстановка Президента се пусна и по "Американската писта".8-)  Те(САЩ) са вече незаобиколим фактор в българската политика (да не казвам решаващ).Намусен  Трябва да се съобразява с тях, иначе е просто илюзорно преизбирането му за втори мандат.:unsure: В политиката който се уповава само на емоции, а не на трезва преценка на обстановката - губи Крис. :unsure:

Гейзер бликна във варненския квартал "Левски"

14:48:16 / 09.03.2021
2
1
Главният водопровод за Хлебозавода, над бул.Хр.Смирненски.:unsure: Е имаме си нова атракция, стига само долният (за Зл.Пясъци) да "гърми" начесто.;)  Недейте да ковладите пред Кметчето за дреболии.8-) .....  А'бе, .... по цял свят се случва, защо пък Варна да прави изключение, айде де. ;) 

Костадин Ангелов във фейсбук: Прекратявам предизборната си кампания!

14:35:57 / 09.03.2021
3
1
"Прекратявам предизборната си кампания!...." министър Костадин Ангелов    ------ :errm::blink:Шокиран Въх, .., помислих си за момент, че си се отказал от парламентарната надпревара. Пу-пу - плюх си в пазухата! :unsure: ....  Само не се вълнувай и не се преуморявай,  по-яваш.8-) Те "лейтенантите" на Маджо ще свършат тази работа, че дори и повече.;) Карай я травиално по TV каналите и министерството, там ти е силата. Усмивка

Бивш президент на Бразилия се връща в политиката след дело за подкупи

10:33:53 / 09.03.2021
2
1
 Филосовско - битов въпрос.  ....... Корупция : - Тя е присъствала и е характерна за всички социални системи - феодализъм, капитализъм, социализъм, "комунизъм"( сложил съм го в кавички защото такъв строй е съществувал "може би" само в първобитно-общинния строй, който не създава условия за съществуване на имуществено неравенство. „От всекиго според възможностите, всекиму според потребностите.“ ).:unsure: Свидетели сме, че и "Най- зрелите" демократични държави са подвластни в по-малка или по-голяма степен на този феномен!!!!8-) Самото дефиниране - Корупция е малко общо понятие.:unsure: Корупционни практики има и в частния сектор, НО!!!!!! големият бич е Политическата корупция, а тя е характерна за политиците и служителите в държавния сектор.Гняв Мен ме интересува, какъв е критерия за корупция в дадена държава : -голяма, средна, малка??????:wassat:  По някакъв % (откраднати) от БВП, по някакъв % от средния доход на член от населението, по някакво количество измеримо в брой долар - евро - паунд - рубли - песети и т.н. (5 - 50 - 500 - 5 000 млн$), по % -но съотношение  политици-администрация  към общия брой население в дадена страна ???????? :wassat: Какъв е критерия и кой го определя,.... мамка му и "мечка"????? :wassat:

Един от синовете на Доналд Тръмп пусна обява за продажба на луксозен дом на плажа във Флорида с цена 49 милиона долара

09:43:03 / 08.03.2021
2
1
-"... Не ми достигат стотинки!" Пешо от Виница    ------- :errm::blink:Намусен Въх завалийката той (Пешо).Намусен Ох, мъкаааааа.  Криза е, .... сиромашия, кацнала на стобора и на моя комшия.Намусен Но спокойно Пешо, днеска ще взема пенсийката и край на този ти проблем.:unsure: Дано обещанието ми, да е за душата ти като мехлем.Усмивка

Черно море подава жалба срещу съдията Георги Кабаков

22:02:32 / 07.03.2021
2
1
Сетих се за един виц : -"Отива един мъж в църквата и започнал "горещо" да се моли. - Господи защо ме наказваш така лошо бе Господи? Преди двадеситина дена ми откраднаха колата и я намериха опожарена, преди 5 дена жената я съкратиха от фирмата и, преди няколко дена се спънах в една пропаднала плочка на тротоара,  паднах и си счупих тазобедрената става, вчера дъщерята ме попари с новината, че е бременна и не знае от кого. Господи мой, защо ме наказа така лошо? ..... След малко от олтара се чул приглушен глас : - Ами не ме кефиш бе Спиридоне, .... не ме кефиш.:blink:Шокиран Та и с моряците май е същата работа.8-) Само дето не знам, Господ ли не го кефим ..... или някои от БФС-то? :wassat:

Главният секретар на Румен Радев към Костадин Ангелов: Г-н министър, Вие излъгахте за пореден път

20:57:13 / 07.03.2021
4
1
Колега ПраБългарин, това което си постнал е от Уикипедия и е ала-бала, общи приказки но не много надежна информация, минало - бешело време.;) Аз ти го казвам от емпирични "натрупвания" и от приказките на професионалистите балъкчии.:unsure: На 100% ципурата, лавракът, сьомгата и кефалът в Гърция се отглеждат в специално изградени ферми, т.нар. садкови стопанства и ги хранят предимно с гранули. Тази риба се продава и в България. 8-) Преди 15г бях на почивка, на остров Тасос (Лименария) и се запознах бегло с един рибарин. От лаф на лаф (интересно, че говореше слабо български) ми каза, че в Гърция недолюбват много тази риба от садките, била предимно за износ или за "провинцията".:errm: И затова дивата подобна риба се харчеше поне 3-4 пъти по-скъпо.:unsure: А'бе, дива-питомна, тричава работа. Ядох по един път Ципура и дори Лефер,  и повече няма да повторя.;)Гняв Само хамсията (гаврос по тяхно му) ми хареса. Ще се радвам ако съм ти бил полезен, поне малко.:unsure:

Главният секретар на Румен Радев към Костадин Ангелов: Г-н министър, Вие излъгахте за пореден път

19:46:47 / 07.03.2021
3
1
-" .... Всичката е норвежка бате....!!" kris   ----- Е да де, ама Кольосът/Колиосът (тричава риба) си има много характерни шарки на гърба и корема, няма как да го сбъркаш с другата скумрия ( Scomber scombrus ).:unsure: А за нашите пазари, нямам думи, лъжат на поразия гадюхите.Гняв  Аз за това в повечето случаи ходя до Траката и там, я от приятелите - балъкчии, я от даляна (дзънкам на Калоян - внукът на "Чумата";) и си купувам прясна Черноморска риба.  :unsure: 

Ще има полети България - САЩ три пъти седмично

19:17:16 / 07.03.2021
2
1
-"...Летят до 13 500 км ..." kris ----- Сигурна си прав, аз го казах "грубо 12 000км".:unsure: А  „Джъмбо Джет“ (747 -200/300 -  някои технически характеристики) е най-доброто което съм виждал по летищата,Усмивка но за жалост не съм се возил на такова "нещо".Намусен

Главният секретар на Румен Радев към Костадин Ангелов: Г-н министър, Вие излъгахте за пореден път

18:23:27 / 07.03.2021
3
1
То Темата я превърнахме в рибаро-кулинарна, да не ни пердашат Админите ????? :blink:    -"...Черноморска Скумрия ... По вкусни от тези може и да има, но за сега не съм ял." ПраБългарин  ----- Млади колега, с любителски риболов се занивам от дете, но по-активно през последните 35 год., ей тъй за кеф-любителски,:unsure: а в момента съм малко под 70 годишен.Намусен Не съм корифей или Баш майстор в риболова, но все пак поназнайвам нещо.8-) Черноморската скумрия изчезна по нашите брегове някъде 1963-1965г. За последно с очите си видях уловена черноморска скумрия на чепаре, на Вълнолома през 1963-64г(забравям вече).:unsure:  Та от къде си купи/хвана, че си ял ??????? :wassat: На нашия пазар 70-80% от морската рибата е внос, предимно от Турция и Гърция. В Истанбул на пазара продават черноморска скумрия, но е хващана в Мраморно море или по турското крайбрежия, в южната част на Черно море (по думите на продавачите и съм склонен да им вярвам).  ........ пп Не се заяждам колега ПраБългарин, защото не виждам за какво. Жив и предимно здрав да си. Усмивка

Трифонов: ЦИК спи

17:35:04 / 07.03.2021
4
1
-"...Най-важно е да има висока избирателна активност...." 987654   ----- Напълно съм съгласен с теб колега.:unsure: С "високомерно пасуване" само наливаме вода в мелницата на "тарикатите".Гняв  ------- -"... И има страшно разделение на тези избори ..." Това е и добре, и не е.:wassat:  Но както се казва: -"На вкус и цвет товарищей нет!";) В България всеки разбира от: - политика, футбол и ... жени! 8-) Тази самомнителност при българина е достигнала "върхове". :unsure: 

Трифонов: ЦИК спи

08:51:31 / 07.03.2021
5
2
-"Ти да не си по-различен от банкянското говедо бе, говньо? ... " 987654  ..... Не е, но се прави на "голям тарикат" и накрая може да "олекне"!;) Политическият пазарлък е доста "динамичен" в момента и една грешна стъпка на Слави (да се правиш на мъШ, когато не си) може да ти изяде главата. 8-) Майчето (Манолова) я бях отписал от следващия Парламент.:unsure: Но след като Слави се сметна за "важен фактор" може да провокира ГЕРБ да го "шътнат" от играта със "субсидиите и логистичната подкрепа" и Майчето да влезе на "бял кон", тя си е "стара ибрикчийка".8-) Много интересно става на тези избори, голям панаир (от 1997г насам), но Народът го е казал: - „Който плаща, той поръчва музиката."Намусен Лошото е, че пак ние (болшинството от Народа) накрая ще сме (от страната на булката). Намусен 

Ще има полети България - САЩ три пъти седмично

07:51:54 / 07.03.2021
1
1
А иначе GullivAir е посестрима на по-старата авиокомпания BH Air („Балкан Холидейс Еър“). :unsure: Хубав самолет е Airbus A330-200/300  и е добър предимно за средни разстояния 7 -8 000 км. и по-рядко за дълги до 12 000км. Няма лошо, нека да имаме и от София до Хамериката директни полети, но с каво ще ги пълним?????:unsure: Конкуренцията в този бранш е страшна.Шокиран Тази ниша (дългите дистинации) в нашия регион вече е заета от "братята" турци.:unsure: Не случайно направиха и новото летище на Истанбул ( LTFM -IGA) и със старото Ататюрк (LTBA) имат полети до почти всички точки на света.:unsure: Кеф ти Авсралия, кеф ти Северна или южна Америка, кеф ти Африка, .... Европата им е като "вътрешен двор".:unsure: Сега остава да дигнат визите и ...... като се юрнат българските туристите .... .8-) 

Главният секретар на Румен Радев към Костадин Ангелов: Г-н министър, Вие излъгахте за пореден път

21:07:45 / 06.03.2021
1
1
-"... Става дума за всякакви размери таранки, платики, костури и др. каквито се сетиш. ...." 987654  ------ Рецептата на бачо Илия. :errm: "Старо рибарско куче" с много опит в занаята, като споделяше всичко което знае за рибарлъка. :unsure: Малко чепат но курназ мъж и не цепеше басма на никого.;) Еххххх спомени. Намусен 

Димитър Пенев: Животът ми е към края си, реших да опитам малко от политиката

10:19:42 / 04.03.2021
7
1
Пена - Пена, никога не е късно да станеш за резил!;) Когато човек прекрачи "границите на възможностите и компетенциите си" то резултата е винаги - посмешище.8-) Примери в нашата политика - бол.;) -"Акъл до коляно, ум до глезени.":unsure:  Но ти не си толкова виновен Пена, защото не осъзнаваш ограничения си интелектуален потенциал, а по-скоро тези "тарикати" които са ти предложили.Гняв До какво ниско ниво падна "политическият ни елит" по време на избори, .... ужас .  ШокиранНамусен  --------- пп. - Колега Голям праз напълно съм съгласен а Post-та   ти, особенно с думите на ЧудомирУсмивка Но той Пената де шъ го е чел! ;)  

На връх Шипка разпънаха знамена и лозунги

22:28:44 / 03.03.2021
4
1
-"Наблюдател, влияеш ли се от жълта преса?" Прабългарин   ----- Чета жълта, червена, синя, пембяна и други от цветовята палитра преси.8-)  Че то в България ...... коя преса не е "манипулативна"????:errm: Препоръчай ми някоя "истинска преса", за да не бъда "така лесно манипулиран"Намусен ако си така добър.:unsure: "Жълта клюка" ли е, че има такива "бизнез субекти":wassat: или, че дават "финансово рамо" на сегашните властимащи?????:unsure: ..... Как би коментирал този видео материал ????? https://nova.bg/news/view/2021/03/01/317474/.  ...... пп. - Аз казвам което знам, но не казвам всичко което знам и от къде го знам!!!!!Усмивка 

На връх Шипка разпънаха знамена и лозунги

20:53:39 / 03.03.2021
4
1
-" Бойко не е ли избран от народа??  "Прабългарин       ----- :errm:;)  Тъй - тъй колега.;) "De facto" е така, ....  но "De jure" аз скептично настроен!:'( Защо????? ..... Общонародна "тайна" е, че ГЕРБ и другите им "братя по оръжие" са подвластни на подкрепата и корпоративния вот на: - Делян Пеевски, Младен Михалев-Маджо, Румен Николов-Пашата, Маргините, Таки (и др. видни български бизнесмени!!!!) и бизнес кръговете - "Берлин","Котараците","Билдинга" и др. Ако не е тази "приятелска" помощ дали щеше да е  ..... тъй-тъй?????? :wassat:

Мустафа Карадайъ: Днес трябва да се обединим

19:59:17 / 03.03.2021
4
1
-"....Я раздуй с кого искаш да се обединяваш.....!!" kris    ----- :errm: С всеки, но без НФСБ и ДСБ.:unsure:  В последните две политически партии "неприязъма" е на личностна основа между лидерите.:unsure: ДПС-то, включително Падишахът прекрасно разбраха, че идват нови времена и "безконтролното крадене и "законното източване" на фондове и субсидии от ЕС вече е към края си.:unsure:  Сега трябва да се запази "награбеното и усвоено" и да се предотвратят евентуални разследвания за отминали корупционни времена.:unsure:8-) Сиреч : -" Битият бит, ... е@аният - е@бан." ;), започваме по-внимателно с кого ще правим "бизнес достлук".:unsure: А бизнесът е в основата на Политиката в България. :'(

Орбан се оттегля от ЕНП

19:23:24 / 03.03.2021
3
1
-"Хайде наред е Боко и другите диктаторски комплексари." Снайпер    ----- И кои са другите " диктаторски комплексари" колега????? :wassat: Ако вземем БВП като отправна точка си прав за разликата между Унгария и Румъния. :unsure: Но това може да се дължи и на много други фактори.8-) 

„Алфа Рисърч“: Ако изборите са сега, ГЕРБ събира 28,5 % и 85 мандата, БСП е с 23,2 %

11:28:27 / 02.03.2021
5
2
Тези "изследвания" са ала-бала и то предимно "поръчкови". Това че ГЕРБ има "комфортна" преднина пред БСП е нормално в тази обстановка.Гняв То не беше  "разкешване" с държавни пари , не беше чудо, а и корпоративното рамо на разните му "бизнес кръгове" се засилва.;) Продължавам да смятам, че Коалиция „Изправи се.БГ“/Мутри вън“ изкуствено се лансират напред, но трудно ще влезе в Парламента, да не казвам хич.8-) На нейно място по-скоро бих поставил  "Патриотичната коалиция - Воля и НФСБ" която ще получи "рамо" от ГЕРБ чрез прехвърляне на някой и друг процент.:wassat: Ами те са стари дружки и си заслужават подаръка.8-) Това е положението, Новото - старо мнозинство ще бъде гарантирано и в следващия Парламент, колкото и да не ми харесва  :dizzy:, но такива са реалностите у нас.Намусен  

Каназирева: Раздeлих се с ГЕРБ заради Цветанов и Фидосова

00:06:55 / 02.03.2021
5
1
М'дааааа, наистина трябва да "целува ръцете" на Гергов, защото когато бе "низвергната" от Герб той я приюти под крилото си.8-) Даде и рамо за политическа кариера след като я препоръча на ББ за Областен управител на Пловсив и той нямаше как да му откаже.;) Върна му жестта след назряващия комфликта Нинова-Гергов (Троянският кон в БСП).:unsure: А сегашната номинация заздравява бизнес връзката им , а и ще я представи като " новото " лице от гражданската квота (човек от народа - важно изискване на "големия батко Демократ";).  Тарикат е бати Ви ББ, не може да му се отрече. ;)
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X