Потребителски профил

Станислав

Регистриран: 30.03.2016
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
4
2
2

Рейтинг: 12

Място в класацията: 832

Коментари на Станислав

Предаваме от мястото: Пуснаха арестуваната варненка! „От Общинска полиция ми извиха ръцете!“, разказа тя

16:31:33 / 30.03.2016
4
2
Става въпрос за подмяна на стара детска площадка с нови на булевард Левски, близо да Базар Левски. След демонтаж на старата бабичките заявяват на работниците, че искат беседка само, нямали деца и много шумели и им пречели децата, не искали да идват деца там. Изгонват работниците и няколко месеца седеше на бетон. Адмирирам, че днес от общината довършват детската площадка.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X