Потребителски профил

Vili

Регистриран: 23.01.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
6
6
0

Рейтинг: 16

Място в класацията: 686

Коментари на Vili

Тотална промяна в градския транспорт на Варна: Продавачите на билети изчезват до март, всичко става електронно!

09:03:48 / 23.01.2019
6
0
Тъй като отдавна се интересувам от т.нар. Билетна система мога да кажа, че в автобусите приемат банкноти до 5лв. Фирмата, която отговаря за рекламации има тел:0700... напр. с моя тарифен план говоря безплатно с тях и мога да Ви уверя, че редовно ги притеснявам. Не пускайте монета от 2 лв, веднага я връща. Парите се прибират от нашата община, споко не храним столичани!!!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X