Потребителски профил

БТА

Регистриран: 14.06.2018
Ако търсите тихо, спокойно и уютно кътче, където да се откъснете от динамиката на ежедневието, то Почивна база на БТА в КК Шкорпиловци е Вашето място. Тук можете да релаксирате като се насладите на чист въздух, красива гора и девствен плаж. Почивна база на БТА в КК Шкорпиловци Предлага бунгала за първа смяна - от 18 юни до 1 юли /13 нощувки/ и шеста - от 1 септември до 14 септември /13 нощувки/. Местонахождение: На 50 км от гр. Варна на брега на Черно море. Почивната база на БТА е на 50 метра от плажната ивица в широколистна гора. Описание: бунгало със: собствен санитарен възел, хол с разтегателен диван за двама и спално помещение с две единични легла, тераса, телевизор, хладилник. Цена на бунгало за вечер – 38.00 лв. с ДДС. Допуска се настаняване в бунгало до 4 човека. Резервации на телефон: 02/9262285 Таксите за ползване на базите се заплащат при резервацията в сградата на БТА, София, бул. „Цариградско шосе” 49 или в базата.
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1064

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X