Потребителски профил

MP

Регистриран: 07.01.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
24
23
1

Рейтинг: 33

Място в класацията: 639

Коментари на MP

Моля, помогнете да намерим изгубено коте

13:00:23 / 07.01.2019
24
1
Здравейте, това не е сибирска котка. Аз съм собственикът на тази котка и го търсим. Това не е чистокръвна котка.  Намерихме го на улицата. Ние имаме тази котка от 5 години. Той е кастриран и той е плах.  Беше на улицата и много дива. Дълго беше да се укроти.  Аз не говоря добре български. Моля да ме извините. това е Google превод.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X